ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Super League: Ξανά στο -12 ο Παναθηναϊκός μετά το 1-1 στην Κέρκυρα

Super League: Ξανά στο -12 ο Παναθηναϊκός μετά το 1-1 στην ΚέρκυραΔύο ακόμη βαθμούς εκτός έδρας άφησε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά στην Κέρκυρα (1-1), αποτέλεσμα που έφερε τους «πράσινους» ξανά στο -12 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. 
 Η 5η ισοπαλία μακριά από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας μάλλον ήρθε απόλυτα φυσιολογικά για το «τριφύλλι», που ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του δεν έδειξαν νοοτροπία νικητή, με συνέπεια να έρθει η ισοφάριση και οι Φαίακες να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 
 Η ομάδα του Ουζουνίδη άφησε να περάσουν 65 λεπτά στο ματς χωρίς οι ποδοσφαιριστές της να δείξουν τίποτα το ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από την φάση του 22ου λεπτού όταν από την ασίστ του Βιγιαφάνιες ο Μπεργκ τελείωσε άψογα την φάση και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (1-0). 
 Κάθε ομάδα που πιέζει ψηλά τον Παναθηναϊκό του δημιουργεί προβλήματα. Έτσι έκανε και η Κέρκυρα και κατάφερε στο πρώτο μέρος να μην επιτρέψει στους «πράσινους» να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Κουτζαβασίλη. Στη μεγαλύτερη διάρκειάτου οι «πράσινοι» υπέπεσαν σε πάρα πολλά αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν γρήγορα δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα παρά μόνο έξι λεπτά. 
 Ο Επστάιν στο 29΄ πέρασε... σα σταματημένο τον Μαρινάκη, πρόλαβε το τάκλιν του Ευαγγέλου και με πλασέ ισοφάρισε (1-1). 
 Βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων, ο Ουζουνίδης, έβαλε τον Λέτο με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους αντί του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Τα σχέδια του προπονητή του Παναθηναϊκού, όμως, χάλασαν αμέσως, καθώς μετά τον Χουλτ και ο Αργεντινός ένιωσε ένα τράβηγμα περίπου 12 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κι αντικαταστάθηκε από τον Χατζηγιοβάννη. 
 Μετά το 65΄ το ματς πήρε πιο γρήγορο ρυθμό, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να βγάζουν περισσότερη ενέργεια και διάθεση για να επιτεθούν. 
 Στο 69΄ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ με τον Μπεργκ να «κρεμάει» τον Κουτζαβασίλη, αλλά ο Βενέτης με κεφαλιά έδιωξε προ της γραμμής. Συνέχισε να πιέζει ο Παναθηναϊκός και στο 73΄ ο Σπίνουλας ανέκοψε την τελευταία στιγμή τον Βιγιαφάνιες, πριν ο τελευταίος πλασάρει από το ύψος του πέναλτι. 
 Σε μόνιμη θέση άμυνας βρίσκονταν στα τελευταία 15 λεπτά οι «Φαίακες», που έδειξαν σημάδια κόπωσης, ωστόσο, κατάφεραν να πάρουν το βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου