ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 28-1-2017

1496.     ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ
Οι Μάρινερς (1-1-5 εντός) δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, έχει χάσει επτά ματς στα οκτώ τελευταία και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ο Ο’ Ντόνοβαν (16 συμ./8 γκολ). Το Περθ Γκλόρι (1-4-3 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Μέλμπουρν Βίκτορι, έπαιξε σχετικά καλά και δίκαια πήρε το τρίποντο. Χαμηλά το διπλό, δεν θα μας απασχολήσει.
1497.     ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ
Το Μπρίσμπεϊν (3-3-1 εντός) μετά από τρεις σερί ήττες κατάφερε να κερδίσει με 1-0την Ουέλινγκτον εκτός έδρας, έπαιξε καλά και δίκαια έφτασε στη νίκη. Δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα του, βέβαια πρέπει να χτίσει ένα σερί πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα για να έχει νόημα. Οι Σίδνεϊ Γουόντερερς (2-4-2 εκτός) μετά το στείρο 0-0 με τη Σίδνεϊ, κέρδισε τους Τζετς με 2-0. Καθαρή και απόλυτα δίκαιη νίκη, απέναντι σε μία αντάξια ομάδα. Δίκαιο το σετ, ίσως στο live επιχειρήσουμε κάποιο bet υπέρ του Μπρίσμπεϊν ανάλογα την εικόνα.
1507.     ΤΟΝΤΕΛΑ – ΤΣΑΒΕΣ
Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται σταθερά η Τόντελα, μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και συνολικά έξι στα επτά τελευταία παιχνίδια της (0-1-6, 5/7 over 2,5, 4/7 GG), με τον Πέπα στον πάγκο εδώ και δυο αγωνιστικές πραγματοποιεί συμπαθητικές εμφανίσεις, η οποίες όμως δεν ήταν αρκετές για να πάρει κάτι από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Μπράγκα (0-2) και τη Μπενφίκα (0-4). Η Τσάβες αντιθέτως κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις τρεις ήττες από την αρχή της χρονιάς (6-9-3), οι οποίες μάλιστα προήλθαν από τις Μπενφίκα, Μπράγκα και Πόρτο. Απόλυτα λογικές οι τιμές οριακού φαβορί στο διπλό, η Τσάβες πάντως έχει ορισμένες «καλές» απουσίες, με τον μεσοεπιθετικό Μπράγκα (18 συμ./3 γκολ) να είναι τιμωρημένος και τον κομβικό αμυντικό χαφ Ασίς (17 συμ.) να παραχωρείται με μεταγραφή, γι αυτό και θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε εδώ. 
1512.     ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Νωθρή και προβληματική η εκκίνηση της Βιγιαρεάλ μετά η διακοπή και με την έλευση του νέου έτους. Συνολικά αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-2), ερχόμενη από εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με τη Βαλένθια. Υποδεχόμενη την παραπαίουσα και κάκιστη εκτός έδρας (0-3-7) Γρανάδα της παρουσιάζεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ως γνωστόν διαθέτει την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας και έτσι θα ποντάρουμε στη νίκη της σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο να κρατήσει μηδέν παθητικό. Η συγκεκριμένη επιλογή (win to nil) προσφέρεται στο 2,02 στον Stoiximan, με ακόμα περισσότερο ρίσκο και καλύτερη απόδοση (2,20 μ.ο.) υπάρχει η συνδυαστική επιλογή των σκορ 1-0/2-0/3-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1508.     ΑΟΥΕ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ
Επανέναρξη για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας μετά από κάτι παραπάνω από έναν μήνα. Η Άουε (1-2-5 εντός) βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, δεν κάνει ιδιαίτερα καλή σεζόν, δυσκολεύεται αρκετά στο σκοράρισμα και καλείται να λύσει άμεσα αυτό το πρόβλημα ώστε να καταφέρει να σωθεί. Πήρε τον επιθετικό Μπουνιάκου από την Σεν Γκαλεν, πρώην της Νυρεμβέργης γι’ αυτόν το λόγο. Η Χαϊντενχάιμ (2-3-3 εκτός) ήταν εξαιρετική στο πρώτο μισό της χρονιάς, με εξαιρετική άμυνα (η καλύτερη της κατηγορίας) και φοβερή έδρα. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται και ο στόχος είναι να κάνει την έκπληξη και να χτυπήσει την άνοδο. Πήρε κάποιους παίκτες για να ενισχύσει τον πάγκο της. Μακροχρόνιες οι απουσίες της. Το under 2,5 στο 1,60 είναι αρκετά καλά διαβασμένο, αν προηγηθεί νωρίς η φιλοξενούμενη ίσως ψάξουμε κάποια καλύτερη γραμμή στα λίγα τέρματα.
1509.     ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
Η Βίρτσμπουργκ (4-3-2 εντός) εντυπωσιάζει με την παρουσία της, είναι άκρως σοβαρή και βρίσκεται σταθερά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η νεοφώτιστη είναι στο -5 από τις θέσεις ανόδου, αναμένεται να παλέψει για τις ελάχιστες ελπίδες που έχει να τερματίσει σε αυτές τις θέσεις. Με ρεκόρ 2-4-0 έκλεισε το 2016, στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 3-0 τη Στουτγκάρδη με εξαιρετική εμφάνιση. Πήρε από τη Βέρντερ τον αμυντικό χαφ Φρέντε, ο οποίος αναμένεται να είναι και βασικός. Η πρωτοπόρος Μπράουνσβάιγκ (2-3-3 εκτός) εντυπωσιάζει, όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή αλλά παρουσιάζει εξαιρετική συνέπεια στα παιχνίδια της. Οι άνθρωποι της λένε ότι δεν είναι το φαβορί για την άνοδο ακόμα, αν βέβαια δείξει την ίδια εικόνα και στο δεύτερο μισό της σεζόν θα γίνει θα επισημαίναμε εμείς. Πλήρης. Δίκαιο το κομμένο στη μέση σετ, δεν θα μπλέξουμε.
1514.     ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Μπρίστολ Ρόβερς (8-3-3 εντός) στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα τα θαλάσσωσε, αφού και στα δύο έχασε με 1-3. Στο πρώτο αντίπαλος ήταν η Φλίτγουντ, ενώ στο πιο πρόσφατο η Γουόλσολ. Ήταν εμφανώς κατώτερη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έχασε. Αμφίβολοι οι Μποντίν (εξτρέμ, 19 συμ./6 γκολ), Χάρισον (φορ, 25 συμ./7 γκολ) και ΜακΚρίσταλ (στόπερ, 4 συμ.). Λείπει ο βασικός αμυντικός Χάρτλι (18 συμ./5 γκολ). Ψάχνει αντίδραση στην έδρα της στο ντέρμπι με τη Σουίντον (2-5-7 εκτός), η οποία μετά το μεγάλο διπλό με την Μπόλτον με 2-1 έχασε στο σπίτι της με 0-1 από την Πιτέρμπορο και έκανε ένα πισωγύρισμα, ενώ θα μπορούσε να χτίσει ένα θετικό σερί. Είχε την κατοχή, πίεσε στο τέλος αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω και να ισοφαρίσει. Αμφίβολος για ένα ακόμα ο φορ Ομπίκα (14 συμ./3 γκολ). Δεν είναι για 1,75 ο άσος, αλλά δεν θα στηρίξουμε την αλλοπρόσαλλή Σουίντον. Πάσο.
1515.     ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Μάδεργουελ και Ρέιντζερς αναμετρήθηκαν μεταξύ τους πριν από σχεδόν μια βδομάδα για το θεσμό του κυπέλλου με τη δεύτερη να προστατεύει την έδρα της και να πανηγυρίζει έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση (2-1). Για να συμβεί βέβαια αυτό χρειάστηκε να πετύχει δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο (84’, 89’), ενδεικτικό του πόσο τη δυσκόλεψε η Μάδεργουελ. Να σημειωθεί πως το εν λόγω ματς αποτέλεσε την πρώτη επίσημη υποχρέωση αμφότερων μέσα στο 2017. Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα ώστε να εκδικηθούν για τον πρόσφατο αποκλεισμό, δεδομένης της αδυναμίας των «τζερς» στα εκτός έδρας δε δικαιολογείται το 1,57 του διπλού, με τον +1 ασιατικό άσο να στέκει ως επιλογή (1,80 / Bet365).
1513.     ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ
Στον ημιτελικό σταμάτησε η πορεία της Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, η δεύτερη ήττα με 0-1 από τη Σαουθάμπτον σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένει κι άλλο για τον πολυπόθητο τίτλο. Βρίσκεται εμφανώς σε κακό φεγγάρι, από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2017 έχει κερδίσει μόνο τον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Πλίμουθ. Η Γουλβς έρχεται από την ήττα με 3-1 από τη Νόριτς, όμως το παιχνίδι στο “Άνφιλντ” είναι γι’ αυτήν αναμφίβολα το ματς της χρονιάς, με το διψασμένο κοινό της να περιμένει τέτοια παιχνίδια για να ξαναζήσει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος. Η συγκυρία για τους “λύκους” είναι ιδανική με τη Λίβερπουλ ντεφορμέ και με το μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι να ακολουθεί μόλις την Τρίτη, όσο κι αν είναι δύσκολο για μια ομάδα σαν τους “κόκκινους” να χάσουν τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι η αξία είναι ξεκάθαρα στην κόντρα, στο 4,00 το Χ2 στην Bet365, στο θηριώδες 11,00 το DNB, ίσως αξίζουν μια ψιλή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
------.     ΗΡΑΚΛΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ
Ο Ηρακλής βγήκε νικητής στο ματς "ρώσικη ρουλέτα" της Τετάρτης στη Βέροια και με τέσσερις βαθμούς στα δύο κολλητά εξάποντα με τη "Βασίλισσα" επέστρεψε δυναμικά στη μάχη της παραμονής έχοντας πάρει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, τώρα έχει δύο συνεχόμενα ματς στα μέτρα του με Λάρισα και Κέρκυρα και μπορεί μέχρι και να βγει από τη ζώνη. Στην έδρα του άλλωστε ακόμα και στο διάστημα στο οποίο έχανε το ένα ματς πίσω από το άλλο ήταν ανταγωνιστικός και όλες σχεδόν οι ήττες του προήλθαν σε μοιρασμένους αγώνες και με οριακό τρόπο στο Καυτατζόγλειο. Η ΑΕΛ έχασε μόνο 1/5 τελευταία (1-3-1) και είναι στο +2 από τη ζώνη όμως με συνεχείς αλλαγές σε προπονητές, παίκτες και ενδεκάδα αδυνατεί να βρει χημεία ενώ μακριά από το θεσσαλικό κάμπο παραμένει χωρίς νίκη όχι μόνο φέτος (0-3-5) αλλά για 23 συνεχόμενα ματς (0-9-14). Με άλλο αέρα θα μπει στο γήπεδο ο "Γηραιός" που έπιασε τις άλλες ομάδες της ουράς, τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 πληρώνουν 2,19 και είναι προτιμότερα από το σκέτο άσο που πληρώνει περίπου το ίδιο, ένα σημείο που είναι επιλογή του 1926Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1521.     ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ντέρμπι της Βόρειας Ρηνανίας. Με δυο διαδοχικές νίκες πήγε στη διακοπή η Πάντερμπορν, προηγουμένως μετρούσε έξι παιχνίδια δίχως τρίποντο (0-3-3), ευελπιστεί να μπορέσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στο νέο έτος. Η Ντούισμπουργκ εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας, παρόλο που κέρδισε μόνο τα 2/8 τελευταία παιχνίδια της (2-5-1), το μεγάλο της όπλο είναι αναμφίβολα η άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις 11 τέρματα στις πρώτες 19 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ζόρικο σταύρωμα το συγκεκριμένο, καλά ζυγισμένα τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, δεν θα πάρουμε θέση.
1522.     ΣΟΝΕΝΧΟΦ – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ
Με τρεις συνεχόμενες νίκες πήγε στη διακοπή η Σόνενχοφ, σκαρφάλωσε έτσι στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Η Τσέμνιτσερ απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τις θέσεις ανόδου, ηττήθηκε μόνο σε 2/9 τελευταία ματς πρωταθλήματος (5-2-2), παράλληλα μετράει τέσσερα τρίποντα στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (4-0-1). Αμφίρροπη μάχη μεταξύ δυο ομάδων οι οποίες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε προς τα δεξιά, με τους φιλοξενούμενους να επιλύουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της διακοπής.  
1523.     ΣΠΟΡΤΦΡΟΥΝΤΕ ΛΟΤΤΕ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ
Με τρεις ήττες σε τέσσερα ματς (1-0-3) πήγε στη διακοπή η Λόττε, κρατιέται πάντως στο πάνω μισό της βαθμολογίας, όχι πολύ  μακριά από τις θέσεις ανόδου. Μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη η Βέρντερ Β’, σε μεγάλο βαθμό της στοιχίζουν οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις της (1-2-7 εκτός). Φαβορί για τη νίκη η Λόττε, απολύτως στα κυβικά της η Βέρντερ Β’, όμως ο άσος στο 1,80 δεν είναι και καμία σπουδαία ευκαιρία.
1524.     ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ
Ντέρμπι μίσους. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρήκε την Όσναμπρικ η διακοπή, μόλις στους τρεις βαθμούς η διαφορά της από την κορυφή, διαθέτει παράλληλα μια από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας (6-2-1 εντός). Η Πρέουσεν Μούνστερ κρατιέται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης (+1), πριν τις γιορτές ηττήθηκε σε δυο κολλητά ματς, προηγουμένως μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Φαβορί η Όσναμπρικ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει 2-0-7 μακριά από το σπίτι της, χαμηλότερα του αποδεκτού τα 1,85-1,90 στον άσο για ένα τέτοιο ντέρμπι, με τους γηπεδούχους παράλληλα να στερούνται των υπηρεσιών του ηγέτη Σαβράν (12 συμ./5 γκολ) και του σημαντικού χαφ Ράιμερινγκ (19 συμ./3 γκολ). 
1517.     ΣΒΙΚΑΟΥ - ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.)
Κρίσιμο ματς με το καλημέρα της νέας χρονιάς δίνουν οι δυο ομάδες, αμφότερες βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Τσβικάου έχει μόνο δυο νίκες στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος (2-3-6), η Μάιντς Β’ κέρδισε μόλις τα 2/13 από πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-3-8). Δύσκολο να εμπιστευτεί κανείς τη μια ή την άλλη, παράλληλα η Τσβικάου θα έχει και δυο σημαντικές απουσίες, εκείνες του αρχηγού Βάξμουθ (15 συμ.) και του φορ Φριτσκ (16 συμ./1 γκολ), καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ.  
1525.     ΑΑΛΕΝ – ΒΕΧΕΝ
Με νίκη πήγε στη διακοπή η Άαλεν, κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Βέρντερ Β’, πριν από το ματς αυτό μετρούσε έξι αγωνιστικές δίχως επιτυχία (0-4-2). Η Βέχεν έκανε γιορτές κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στα εννέα ματς το σερί της χωρίς τρίποντο (0-4-5), μακριά από το σπίτι της αριθμεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Ομάδα με έφεση στις ισοπαλίες η Άαλεν (10 σε 19 αγωνιστικές), ο άσος στα επίπεδα του 2,10 φαντάζει απλά δίκαιος και γι αυτό δεν πρόκειται να μας απασχολήσει. 
1516.     ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΛ
Με νίκη αποχαιρέτησε το 2016 η ΦΣΒ Φρανκφούρτης, προηγουμένως έτρεχε αρνητικό σερί πέντε αγώνων δίχως τρίποντο (0-3-2, 5/5 under 2,5, 4/5 NG) με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη βαθμολογία. Η Χολστάιν διαγράφει σταθερή πορεία για την ώρα, διατηρείται στο πάνω μισό της κατάταξης, αφού έχασε μόνο 1/9 από τα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (3-5-1). Σκληροτράχηλη η Χολστάιν, καλά ζυγισμένα τα σετ με τον άσο στα επίπεδα του 2,50 και το διπλό κάτω από το 3,00, το ματς είναι πράγματι πολύ αμφίρροπο και δεν πρόκειται να μας απασχολήσει στοιχηματικά.
1518.     ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ
Στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας παραμένει η Φορτούνα Κολωνίας, αδυνατεί να χτίσει κάποιο μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων ώστε να κάνει το άλμα προ τα πάνω στρώματα της κατάταξης. Το Μαγδεμβούργο βρέθηκε στο πικ της φόρμας του πριν τη διακοπή, αριθμώντας πέντε συνεχόμενες νίκες και επτά ματς δίχως ήττα (5-2-0), σκαρφάλωσε έτσι στη δεύτερη θέση, μόλις στο -2 από την κορυφή. Σε αποδόσεις φαβορί κυκλοφορεί το διπλό, δεν νομίζουμε ότι αξίζει, ειδικά από τη στιγμή που η αγωνιστική απραξία είναι πολύ πιθανό να έκοψε το ρυθμό των φιλοξενούμενων.
1519.     ΧΑΛΕΣΚΕΡ – ΕΡΦΟΥΡΤ
Σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας κινείται η Χάλεσκερ, μετράει μόλις μια ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, την πληγώνουν όμως οι πολλές ισοπαλίες που έχει σε αυτό το διάστημα (6-7-1). Η Έρφουρτ βρίσκεται στο κάτω μισό της κατάταξης, έχασε τα 4/5 παιχνίδια της πριν τη διακοπή (1-0-4), ήταν μια από τις ομάδες που ήθελε το χειμερινό διάλλειμα προκειμένου να ανασυνταχθεί. Με βάση τους αριθμούς των δυο ομάδων, ο άσος στα επίπεδα του 1,75 κρίνεται ως απολύτως λογικός, με τη διακοπή ωστόσο να έχει μεσολαβήσει θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν και δυο απουσίες βασικών, του χαφ Κλαϊνεχάιζμαν (18 συμ.) και του μπακ Γκαζούλα (16 συμ./2 γκολ), οι οποίες θα παίξουν το ρόλο τους. 
1520.     ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΟΥΡΓΚ
Ήθελε τη διακοπή η Χάνσα προκειμένου να ανασυνταχθεί, πριν από τις γιορτές κατάφερε να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη σε επτά αγωνιστικές (1-4-2, 7/7 GG), ενώ σε αχίλλειο πτέρνα της αναδεικνύονται τα εντός έδρας ματς, καθώς από την αρχή της χρονιάς μετράει μόλις δυο τρίποντα μπροστά στο κοινό της (2-4-4 εντός). Η Ρέγκενσμπουργκ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στο μέσο της βαθμολογίας, πρόκειται για απρόβλεπτη ομάδα, ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο ανάλογα με τη μέρα στην οποία θα βρεθεί. No bet χωρίς πολλά-πολλά θα πάμε εδώ, δεν εμπιστευόμαστε τη Χάνσα σε αποδόσεις φαβορί και στην έδρα της, αψυχολόγητη και η Ρέγκενσμπουργκ, προχωράμε παρακάτω, με την επισήμανση ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 
1529.     ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ
Ήττα για τη Ριζεσπόρ μεσοβδόμαδα από την Κασίμπασα με 2-3 στο κύπελλο, σε ένα αδιάφορο πάντως παιχνίδι, αφού αμφότερες είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, στο πρωτάθλημα μετράει μια νίκη (3-2 την Αλανιασπόρ εκτός) και μια ήττα (1-2 από Κονιασπόρ εκτός) μέσα στο 2017, κρατιέται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Χωρίς μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις η Καραμπούκ, μετά τη διακοπή έχει κάνει το 2/2 στο γήπεδό της απέναντι σε Ακισάρ (1-0) και Γαλατά (2-1), παρόλο που αγωνίζεται σταθερά με πολλές απουσίες λόγω του Κόπα Άφρικα (Πόκο (14 συμ.), Γιαταμπαρέ (13 συμ./4 γκολ), Τραορέ (13 συμ./7 γκολ) οι βασικοί της απόντες). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, ούτε η Ριζεσπόρ πείθει στο σπίτι της (2-2-4 εντός) ούτε η Καραμπούκ μακριά από το δικό της (1-1-6 εκτός), δεν θα πάρουμε θέση. 
1809.     ΑΡΗΣ – ΟΦΗ
Ντέρμπι ανόδου στη Θεσσαλονίκη, οι δύο ομάδες έπαιξαν και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο όμως κατέβασαν αναπληρωματική ενδεκάδα. Ο Άρης κέρδισε με την ψυχή στο στόμα στο Μενίδι με 1-2 και είναι στο -2 από την άνοδο, στην έδρα του σκοράρει κατά ριπάς και μετράει 5-1-0 με 5/6 over. Ο ΟΦΗ είναι στο -7 από την άνοδο έχοντας μάλιστα και ένα ματς περισσότερο, χρειάζεται ένα ντεμαράζ για να επιστρέψει στη μάχη της πρώτης δυάδας, μεγάλα αποτελέσματα στα ντέρμπι και βελτίωση της εκτός έδρας εικόνας του (2-2-2). Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν με νέο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη, τον ικανότατο σε θέματα ψυχολογίας Παπαδόπουλο, δεν αποκλείουμε να πάρουν την ισοπαλία και στοιχηματικά η επιλογή της είναι μονόδρομος καθώς 1,57 στον άσο δεν υπάρχει.
1549.     ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΚΑΡΠΙ
Η Μπενεβέντο με 1-2-2 στα τελευταία πέντε έχει χάσει έδαφος βαθμολογικά, έχει πάντως ακόμα μαξιλαράκι επτά πόντων στη μάχη των πλέι-οφ. Στο τελευταίο πλήρωσε με ήττα τις αρκετές απουσίες της, επιστρέφουν τώρα οι μισοί απόντες. Στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή, μετράει 8-3-0 με 15-2 τέρματα, διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία καθώς έχει δεχθεί γκολ μόνο σε 2/11. Η Κάρπι ήταν άτυχη στο 0-0 με τη Βιτσέντζα εντός, είναι στο +4 στη μάχη για τα πλέι-οφ, εκτός έδρας είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία (5-2-4) όμως ταξιδεύει με πολλές απουσίες, ειδικά μεσοαμυντικά. Είχαμε την πρόθεση να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους όμως κάνουμε πίσω επειδή είναι αποδεκατισμένοι στον ανασταλτικό τομέα.
1548.     ΜΠΑΡΙ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ
Η Μπάρι έχασε με ευκολία 2-0 στην έδρα της Τσιταντέλα και είναι στο -2 από τα πλέι-οφ, ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο όμως ίσως χρειαστεί χρόνο για να δέσει. Στην έδρα της πάντως είναι ισχυρή, μετράει 6-3-2 με 10/11 2-3 γκολ. H Περούτζια είναι στο +2 από τους γηπεδούχους, προέρχεται από ένα τρελό ματς με την Τσεζένα εντός το οποίο έληξε 3-3 και εκτός έδρας αρέσκεται στα ανοιχτά ματς καθώς σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, έχει 3-5-3 ρεκόρ με 9/11 GG και ενεργητικό 16 τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν με σημαντικές απουσίες κυρίως στην επίθεση όπου θα απουσιάσουν οι δύο βασικοί φορ και η πρώτη εναλλακτική, αυτοί οι τρεις έχουν σημειώσει 13/29 τέρματα της. Οι γηπεδούχοι μετράνε 5-2-0 εσχάτως στο γήπεδο τους και μπορούν να επωφεληθούν της κατάστασης, θα πάμε με τον άσο σε αποδόσεις μεγαλύτερες του διπλασιασμού.
1551.     ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΤΡΑΠΑΝΙ
H Προ Βερτσέλι πήρε ρεπό λόγω καιρού την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι προέρχεται από αγωνιστική απραξία ενός μήνα, είναι οριακά πάνω από τα μπαράζ υποβιβασμού ούσα αήττητη για εννέα ματς στην έδρα της (5-5-1 συνολικά).Η Τράπανι είναι ουραγός και στο -8 από τα μπαράζ, αποδυναμώθηκε αισθητά στη μεταγραφική περίοδο χάνοντας όλη την επιθετική της δύναμη, στην επανέναρξη πάντως έβγαλε ψυχή και κέρδισε με 2-1 τη Νοβάρα. Η εικόνα των Σικελών στο τελευταίο και η αγωνιστική απραξία της Προ Βερτσέλι μας στρέφουν τυφλά στο no bet.
1546.     ΤΣΕΖΕΝΑ – ΑΣΚΟΛΙ
Η Τσεζένα είναι στο -1 από τα μπαράζ υποβιβασμού όμως προέρχεται από 3-3 στην έδρα της Περούτζια, το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα εκτός μετά από έξι σερί ήττες. Στην έδρα της ανεβαίνει επίπεδο και μετράει 5-4-1 με τέσσερις σερί νίκες, διάστημα στο οποίο σημείωσε 11 γκολ σκοράροντας 2+ σε όλα. Η Άσκολι κέρδισε με 0-1 στην έδρα της Τερνάνα και με 3-3-0 εσχάτως είναι στο +3 από τα μπαράζ, εκτός έδρας είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μετρώντας 4-3-4 με 8/11 under. Πολύ ισχυροί και με άριστη ψυχολογία οι γηπεδούχοι εντός όμως η Άσκολι πουλάει ακριβά το τομάρι της παντού, οι αποδόσεις μας στρέφουν στο +0,75 ασιατικό διπλό στο 1,90, δεν υπάρχει άσος τόσο χαμηλά σε αυτό το ζευγάρι.
1552.     ΤΕΡΝΑΝΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Τέταρτη σερί ήττα για την Τερνάνα που είναι στο -4 από τα μπαράζ, άλλαξε προπονητή και πήρε τον Γκαουτιέρι που έσωσε πέρσι τη Λατίνα, στην έδρα της μετράει 4-3-4 με 7/11 NG και ισάριθμα under. Η Τσιταντέλα κέρδισε εύκολα με 2-0 την Μπάρι και είναι στο +8 για τα πλέι-οφ, στόχος της πάντως στην αρχή της σεζόν ήταν η παραμονή και όχι η άνοδος. Εκτός έδρας μετράει 4-1-5 με τέσσερις σερί ήττες όμως, μάλιστα σε καμία από αυτές δεν κατάφερε να σκοράρει. Με άλλη αύρα η Τερνάνα που δεν έχει άσχημο ρόστερ, οι φιλοξενούμενοι εκτός αποδυναμώνονται και ήδη είναι ευχαριστημένοι με την πορεία τους καθώς η παραμονή εκτός απροόπτου επιτεύχθηκε, ασιατικός 0:0 άσος (DNB) στο 1,95, ποντάροντας στην αλλαγή ψυχολογίας.
1553.     ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΣΠΑΛ 2013
Η Βιτσέντζα είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη καθώς προέρχεται από πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0), στα τρία τελευταία δεν δέχθηκε γκολ αν και ήταν πολύ τυχερή στην έδρα της Κάρπι, στην έδρα της σκοράρει με δυσκολία και μετράει 2-5-3 με 9/10 under, σκόραρε μόνο πέντε φορές σε 10 ματς. Η ΣΠΑΛ έχοντας εξαιρετική απόδοση κέρδισε με 2-0 την Μπενεβέντο και πέρασε δεύτερη, στο +1 στη μάχη της απευθείας ανόδου, εκτός έδρας έχει καλό ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας (3-4-4) και δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες της Βιτσέντζα μεσοαμυντικά, βλέπουμε Χ2, δεν υπάρχει αξία στις αποδόσεις καθώς οι μπουκ είναι διαβασμένοι.
1550.     ΝΟΒΑΡΑ – ΠΙΖΑ
Πάνω που έδειχνε να έχει βρει τα πατήματα της, η Νοβάρα γνώρισε δύο βαριές εκτός έδρας ήττες και παραμένει στο -3 από τα πλέι-οφ, στην έδρα της πάντως έχει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, μετράει 7-2-2. Σημαντική νίκη πανηγύρισε με την Τερνάνα εντός η Πίζα (1-0), είναι στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού όμως περιμένει αφαίρεση 4-5 βαθμών. Έχει 3-4 βασικούς εκτός μάχης όμως έκανε μερικές μεταγραφές, εκτός μετράει 0-6-5 με 2-8 γκολ (11/11 under). Μαζική άμυνα θα παίξει για ακόμα μια φορά η Πίζα, παίζει με 3-4 νέους παίκτες όμως στην ενδεκάδα και ίσως η συνταγή χαλάσει, σταθερά διπρόσωπη η Νοβάρα που κάνει καλά ματς στην έδρα της πάντως, δεν θα μπλέξουμε.
1547.     ΑΒΕΛΙΝΟ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ
Τα αποτελέσματα της δουλειάς του Νοβελίνο ήδη φαίνονται στην Αβελίνο που μετράει 2-1-0 στα τελευταία τρία, στο πιο πρόσφατο πανηγύρισε το πρώτο της φετινό διπλό σε μια αήττητη ως τότε έδρα, αυτή της Μπρέσια με 0-2. Έτσι μετά από πολύ καιρό έχει ξεφύγει από την τελευταία τριάδα, πλέον είναι στο +1 ενώ λόγω ισοβαθμίας δεν έχει βγει εκτός θέσεων μπαράζ υποβιβασμού. Στην έδρα της παραδοσιακά ανεβαίνει επίπεδο και μετράει 5-3-3 με 8/11 under. Η Εντέλα χωρίς να είναι καλύτερη κέρδισε με ανατροπή 2-1 τη Φροζινόνε, έπαιξε για μια ώρα με παίκτη παραπάνω και σκόραρε δις στις καθυστερήσεις. Είναι στο +3 στη μάχη των πλέι-οφ όμως εκτός έδρας παραδοσιακά αποδυναμώνεται αρκετά, φέτος μετράει 1-4-6 με 7/11 GG. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 5/6 GG & οver ενώ GG ήταν 7/8 τελευταία τους, ο Νοβελίνο όμως ειδικά εντός αρέσκεται να παίζει για το 1-0. Αγωνιστικά ο DNB άσος στο 1,70 στέκεται όμως η ευκολία της Εντέλα στο σκοράρισμα και μερικά προβλήματα τραυματισμών στους γηπεδούχους μας κάνουν διστακτικούς.
1543.     ΑΜΙΑΝ – ΛΑΝΣ
Ήττα με 1-2 για την Αμιάν στην έδρα της Νιόρ, σε ένα ματς στο οποίο αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 9’, στο πρώτο της παιχνίδι για το 2017 επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-3 του Στρασβούργου, νίκη η οποία ήταν μόλις η δεύτερή της εδώ και 10 αγωνιστικές (2-5-3). Από εντός έδρας ήττα έρχεται η Λανς, έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, χάνοντας με 1-3 από τη Νιμ, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στα δέκα τελευταία της ματς (5-3-2). Από παρόμοια αποτελέσματα έρχονται αμφότερες, σωστά μας φαίνονται τα σχεδόν ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε στο επόμενο. 
1555.     ΛΕΙΨΙΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Η Λειψία (7-1-0 εντός) συνέχισε και στο νέο έτος όπως είχε τελειώσει το 2016, με το 3-0 επί της Άιντραχτ, δεν ήταν τόσο καλή αλλά η αποβολή της αντιπάλου νωρίς της έδωσε μεγάλο προβάδισμα και έτσι εύκολα έφτασε στους τρεις πόντους. Ο φοβερός μέσος Φόρσμπεργκ (15 συμ./5 γκολ) που είναι και ο καλύτερος της παίκτης λείπει. Ο χαφ Μπερκ (14 συμ./1 γκολ) είναι αμφίβολος. Η Χόφενχαϊμ (3-5-0 εκτός) μπήκε με το δεξί στο νέο χρόνο με το 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας. Εξαιρετική εμφάνιση, έπαιξε όπως έπρεπε, σοβαρή και ήξερε τι ήθελε μέσα στο παιχνίδι. Απειλήθηκε ελάχιστα και κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη νίκη. Λείπουν κάποιοι μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν, αφού δεν είναι βασικοί. Το +0,75 της Χόφενχαϊμ στο 1,90+ έχει αξία, δεν πιστεύουμε ότι η έκπληξη μέχρι τώρα της σεζόν, Λειψία, να καταφέρει να κάνει μία ακόμη εύκολη νίκη χωρίς τον Φόρσμπερκ.
1554.     ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
H Ίνγκολσταντ (1-2-5 εντός) ξεκίνησε με ήττα το 2017 με 0-1 από τη Σάλκε εκτός έδρας. Στο πρώτο μέρος κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς, όμως στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές που έκανε η αντίπαλος την βελτιώσαν και έτσι δεν μπόρεσε να κρατήσει τον πόντο της ισοπαλίας. Ο Τισεράν (στόπερ, 14 συμ.) λείπει. Το Αμβούργο (1-2-6 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Βόλφσμπουργκ, ήταν καλή μέχρι το 33’ που έμεινε με δέκα παίκτες και κάπου εκεί όλα έγιναν πιο δύσκολα. Στο 83’ η αντίπαλος σκόραρε και της στέρησε ακόμα και τον πόντο της ισοπαλίας. Ο μέσος Έκνταλ (11 συμ.), ο μεσοαμυντικός Τζουρού (11 συμ.) και ο επιθετικός Λαζόγκα (13 συμ.) λείπουν. Το -0,25 της Ίνγκολσταντ στο 1,80 έχει αξία και είναι η επιλογή μας.
1557.     ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Η Βόλφσμπουργκ στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα μπορεί να μην δέχθηκε ούτε μια φάση από το Αμβούργο όμως κέρδισε με πολύ άγχος σκοράροντας στο 83', συμπλήρωσε έτσι για πρώτη φορά φέτος τρεις σερί νίκες, ξεκόλλησε από την ουρά και κοιτάζει πλέον προς τον στόχο που είχε θέσει το καλοκαίρι, που δεν είναι άλλος από την ευρωπαϊκή έξοδο. Οι "Λύκοι" είναι στο -10 από την εξάδα και πρέπει να πραγματοποιήσουν  πορεία πρωταθλητισμού από δω και πέρα για να προλάβουν, για αρχή πρέπει να βελτιώσουν το εντός έδρας ρεκόρ τους (2-2-5). Η Άουγκσμπουργκ έχασε με 0-2 από τη Χόφενχαϊμ καθώς επιθετικά δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και μεταγραφικά δεν κινήθηκε για να καλύψει αυτό το κενό. Εκτός έδρας στέκεται αξιοπρεπώς (2-3-3) όμως τώρα βρίσκει τους γηπεδούχους, φορμαρισμένους, με καλή ψυχολογία και με δύο μεταγραφές που φαίνεται ότι μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο. 1,95 πληρώνει ο ασιατικός -0,5 άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1556.     ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΚΟΛΩΝΙΑ
Η Ντάρμσταντ στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα έμεινε στο 0-0 με την Γκλάντμπαχ και πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από οκτώ σερί ήττες, ο νέος της τεχνικός Φρινγκς δούλεψε στη ψυχολογία της ομάδας κατά τη διακοπή και τώρα ενισχυμένη από τις δύο χειμερινές μεταγραφές, τους διεθνείς Σαμ (εξτρέμ) και Μπόιντ (φορ) φαίνεται ικανή να βάλει τέλος στο σερί των πέντε αγώνων χωρίς γκολ. Στην έδρα της πάντως ήταν ανταγωνιστική και στον πρώτο κακό γύρο της, είχε 2-3-4 όμως αυτοί ήταν και οι μοναδικοί βαθμοί της, είναι στο -4 από τα μπαράζ υποβιβασμού και στο -7 από την παραμονή. Η Κολωνία έπαιξε κυρίως για το Χ στην έδρα της Μάιντζ και το πήρε (0-0), αυτή ήταν η πέμπτη της ισοπαλία σε έξι ματς όπου παραμένει χωρίς νίκη (0-5-1). Είναι στο -3 από την Ευρώπη όμως μακριά από την έδρα της δεν πατάει ιδιαίτερα καλά (2-4-3), μπορεί να έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία όμως 11/15 γκολ τα δέχθηκε εκτός. Οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρό κίνητρο, στην έδρα τους παίρνουν ενέργεια από τον κόσμο της ομάδας και εκτός απροόπτου θα έχουν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα στην ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να τους δώσει άλλη ώθηση, 1,80 πληρώνει το 1Χ στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1558.     ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Στον σωστό δρόμο φαίνεται ότι έχει μπει η Βέρντερ, καθώς παρ’ ότι ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, άφησε ξανά θετικές εντυπώσεις με την εμφάνιση της, ωστόσο συνεχίζει να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, πληρώνοντας τα ποικίλα ανασταλτικά της προβλήματα (χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 36 γκολ παθητικό). Από την άλλη, με τη νίκη που πέτυχε στην έδρα της Φράιμπουργκ την περασμένη αγωνιστική, η Μπάγερν έφτασε τις έξι συνεχόμενες (6-0-0), με αποτέλεσμα να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της Μπουντεσλίγκα, έχοντας ως μεγάλο της όπλο την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 40 γκολ ενεργητικό. Ο σύλλογος της Βρέμης σκόραρε στα 16 από τα 17 φετινά ματς πρωταθλήματος (4-4-8) και στα μάτια μας μπορεί να βρει δίχτυα κόντρα στους Βαυαρούς, επιβεβαιώνοντας το αμφίσκορο που προσφέρεται σε απόδοση 1,97 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1593.     ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - Μ. Κ. ΝΤΟΝΣ
Η Πιτέρμπορο (5-5-3 εντός) μετά τη βαριά ήττα με 1-5 από την Μπέρι κατάφερε να αντιδράσει και κέρδισε με 1-0 τη Σουίντον. Έδειξε ότι δεν την επηρεάσε αυτή η ήττα, όμως στο επόμενο παιχνίδι έχασε με 0-2 από την κατώτερη Όλνταμ πολύ καθαρά. Δεν απείλησε καθόλου στο παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήτα απόλυτα δίκαιο. Η Μίλτον Κέινς Ντονς (5-3-4 εκτός) μετά το κακό ματς με την Τσέστερφιλντ και το δίκαιο 0-0, κέρδισε με 5-3 τη Νορθάμτπον σε ένα ματς που ήταν ο ορισμός του ροντέο και του ποδοσφαίρου αλάνας. Οι άμυνες ήταν κακές, αλλά η επιθετική ποιότητα της ΜΚ της έδωσε το τρίποντο. Ο χαφ Ριβς (21 συμ./3 γκολ) είναι αμφίβολος, εκτός για ένα ακόμα ο καλός εξτρέμ Μπόντουιτς (21 συμ./5 γκολ). πολύ παράξενο παιχνίδι, το σετ δείχνει δίκαιο, το μόνο που σκεφτήκαμε ήταν το να σκοράρουν αμφότερες αλλά στο 1,60 δεν έχει καμία αξία. Το κρατάμε για το live.
1587.     ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Η Φλίτγουντ (9-4-1 εντός) έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα μόνο σε ένα από αυτά δέχθηκε γκολ (3-1 την Μπρίστολ Ρόβερς). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε με 2-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. ανώτερη σε ολόκληρο το παιχνίδι, εγκλώβισε τη Σέφιλντ και απόλυτα δίκαια πήρε μία καθαρή νίκη. Είναι στο τοπ της φόρμας τη αυτή την περίοδο. Λείπει για ένα ακόμα ο αμυντικός Ποντ (25συμ.). Η Σάουθεντ (4-4-4 εκτός) μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ροτσντέιλ δεν έχει αγωνιστεί, αφού την προηγούμενη αγωνιστική το παιχνίδι της με την Μπόλτον δεν διεξήχθη λόγω πάγου. Εδώ και καιρό έξω ο φορ Μούνεϊ (13 συμ./1 γκολ), επίσης λείπει ο φορ Ρέιντζερ (14 συμ./3 γκολ), αφού τιμωρήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα. Λείπουν οι δύο καλύτεροι εξτρέμ της, ΜακΓκλάσον (22 συμ./2 γκολ) και ΜακΛάφλιν (23 συμ./6 γκολ), που αποτελούν σημαντικό όπλο ανάπτυξης γι’ αυτήν. Η φόρμα της Φλίτγουντ και οι απουσίες της Σάουθεντ μας οδηγούν στον άσο, το -0,25 στο 1,90+ είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο και είναι στις επιλογές μας.
1591.     ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Τοπικό ντερμπάκι. Η Όλνταμ (3-5-5 εντός) μετά τη σημαντική ήττα με 0-1 από τη Σριούσμπερι, σε μία πρώιμη μάχη για την παραμονή, έπαιξε καλά και κέρδισε με 2-0 την Πιτέρμπορο στο σπίτι της. Αρκετά ανώτερη σε ολόκληρο το παιχνίδι, αμυντικά δεν κινδύνεψε και η καθαρή νίκη της ήταν απόλυτα δίκαιη. Θέλει και πρέπει να χτίσει ένα θετικό μομέντουμ αγώνων. Ο μεσοεπιθετικός Οσέι (17 συμ./2 γκολ) είναι αμφίβολος. Η Μπράντφορντ (5-4-4 εκτός) δεν έπαιξε με την Όξφορντ για το Τρόφι, αφού ο καιρός δεν το επέτρεψε. Στην τελευταία της αναμέτρηση είχε μείνει στο 1-1 με τη Μίλγουολ, παιχνίδι που δεν θα μείνει στο μυαλό των περισσότερων, αφού είχε ελάχιστο θέαμα, βέβαια η μοιρασιά ήταν το πιο δίκαιο. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο. Ο φορ Χάνσον (17 συμ./4 γκολ) έφυγε για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ψάχνει έναν ακόμα φορ για να καλύψει το κενό του. Πολύ χαμηλό το 2,10, πάσο ή κόντρα για τους πιο τολμηρούς.
1586.     ΜΠΕΡΙ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Η Μπέρι (5-0-8 εντός) έχει βρει στο πρόσωπο του Βον τον παίκτη που θα την βγάλει από τις χαμηλές θέσεις. Μετά τη νίκη με το εμφατικό 5-1 επί της Πιτέρμπορο, δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της όμως μπόρεσε να μείνει στο 2-2 με την Πορτ Βέιλ με γκολ του Βον. Μόνο μακροχρόνιες απουσίες. Η Γουόλσολ (3-6-4 εκτός) μετά το εκπληκτικό 4-1 επί της Σέφιλντ με εξαιρετική εμφάνιση, ντούμπλαρε τις εντός έδρας επιτυχίες της με το 3-1 επί της Μπρίστολ Ρόβερς. Απόλυτα δίκαιο τρίποντο, δείχνει ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Το over 2,5 στο 1,80 δείχνει κάτι παραπάνω από δίκαιο και είναι στις επιλογές του K. Plestis, σε ένα bet βάσης.
1588.     ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Η Τζίλιγχαμ (5-4-3 εντός) αγνοεί τη νίκη για πέντε ματς (0-2-3) και φαίνεται να βρίσκεται σε προβληματική κατάσταση. Το μεδοβδόμαδο παιχνίδι της με τη Γουίμπλεντον αναβλήθηκε και έτσι είναι πιο ξεκούραστη. Έμεινε στο 2-2 με τη Σέφιλντ στο πιο πρόσφατο, σε ένα ματς που έπαιξε καλή σχετικά άμυνα παρότι δέχθηκε δύο γκολ και πήρε μία δίκαια ισοπαλία. Η Σριούσμπερι (2-4-8 εκτός) μετά τη νίκη με 1-0 επί της Μπράντφορντ και με αρκετά καλή και σοβαρή εμφάνιση, ντούμπλαρε τις νίκες της με το ίδιο σκορ με την Όλνταμ, σε ένα σημαντικό ματς αφού αμφότερες έχουν τους ίδιους στόχους. Ο μεσοεπιθετικός Ντοντς (25συμ./5 γκολ) λείπει, ελπίδες για επιστροφή ο στόπερ Λάνκασιρ (16 συμ./1 γκολ). Μακροχρόνια έξω οι άλλοι απόντες. Το Χ2 στο 1,70-1,80 έχει αξία και είναι μέσα στις σκέψεις μας.
1590.     ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Η Νορθάμπτον (4-2-7 εντός) έκανε την πέμπτη της σερί ήττα στο πρωτάθλημα με το 3-5 από την ΜΚ. Ματς ροντέο, οι άμυνες δεν υπήρχαν στο γήπεδο και το ποδόσφαιρο που παίχτηκε ήταν χαμηλού επιπέδου. Σε πολύ κακή κατάσταση, λείπει ο φορ Ρέβελ (27 συμ./8 γκολ) και ο έτερος επιθετικός Χόσκινς (25 συμ./3 γκολ). Απουσιάζει στο Κόπα Άφρικα ο στόπερ Ζακουάνι (17 συμ./2 γκολ). Η Κόβεντρι (1-3-10 εκτός) έχασε δεύτερο σερί παιχνίδι με το ίδιο σκορ (0-1). Κακές εμφανίσεις και δίκαιες ήττες, επιθετικά είναι ανύπαρκτη και δύσκολα θα σωθεί αν συνεχίσει να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Σε κάκιστη κατάσταση η γηπεδούχος, οι απουσίες που της βγήκαν είναι εξαιρετικά κομβικές και πιστεύουμε ότι για τον επόμενο μήνα θα είναι από τις ομάδες που θα κοντράρουμε αρκετά, όμως στο παιχνίδι με την ουραγό Κόβεντρι δεν θα το κάνουμε. Πάσο.
1594.     ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Η Σκάνθορπ (8-5-0 εντός) είναι ξεκούραστη, αφού το παιχνίδι της με την Τσάρλτον δεν έγινε λόγω του καιρού. Έρχεται από το 2-1 επί της Νορθάμπτον, σε ένα παιχνίδι που δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε. Πέρα από κάποιους μακροχρόνιους, λείπουν ο φορ Φαν Φεν (23 συμ./8 γκολ), ο φορ Μάντεν (17 συμ./7 γκολ) και ο χαφ Μπίσοπ (26 συμ./4 γκολ). Η Πορτ Βέιλ παραδοσιακά εκτός έδρας παρουσιάζεται αναιμική (1-4-7). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έμεινε στο 2-2 με την Μπέρι, παρότι προηγήθηκε με 2-0. Ήταν καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως η ποιότητα του αντίπαλου φορ Βον έφτανε για να μην κερδίσει. 1-2-3 στα πιο πρόσφατα, πολύ δύσκολα να καταφέρει να πάρει κάτι στην έδρα της ξεκούραστης Σκάνθορπ. Χαμηλός ο άσος του 1,50, προτιμότερο το -1 στο 1,80 ή το win to nil της γηπεδούχου στο 2,40, αφού η Πορτ Βέιλ έχει με διαφορά τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με μόλις έξι γκολ ενεργητικό.
1585.     ΜΠΟΛΤΟΝ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Η Μπόλτον (9-3-2 εντός) μετά την ήττα από τη Σουίντον με 1-2 δεν έπαιξε το ματς με τη Σάουθεντ, αφού λόγω παγετού αναβλήθηκε το παιχνίδι. Είχε χρόνο για να δουλέψει και να εμφανίσεις καλύτερη εικόνα σε αυτό το παιχνίδι, όμως θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένη. Η Τσάρλτον (3-7-3 εκτός) επίσης έχει να παίξει δύο εβδομάδες, αφού το παιχνίδι της αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών. Στο πιο πρόσφατο είχε μείνει στο στείρο 0-0 με τη Μίλγουολ. Πέρα από κάποιος μακροχρόνιους απόντες θα λείψουν και οι Μαγκένις (φορ, 24 συμ./8 γκολ), Αγιόσε (επιθετικός, 21 συμ./6 γκολ) και είναι αμφίβολος ο αμυντικός Μπάουερ (20 συμ./2 γκολ). Δύσκολη αναμέτρηση, δεν υπάρχει λόγος να είναι κάτω από 2,00 ο άσος, δεν θα πάμε στην κόντρα λόγω των απουσιών της φιλοξενούμενης.
1604.     ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΕΞΕΤΕΡ
Δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σάββατο η Πόρτσμουθ, μιας και η εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Κρόουλι αναβλήθηκε εξαιτίας του παγωμένου τερέν. Αντιθέτως η Έξετερ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, νίκησε με 3-0 εντός έδρας την Κόλτσεστερ και αύξησε το αήττητό της στις εννέα αγωνιστικές (7-2-0). Δύο νίκες στο όριο, μία ισοπαλία και μία ήττα το προηγούμενο διάστημα στο «Φράτον Παρκ» η Πόρτσμουθ, εξαιρετικοί εκτός έδρας οι «Ελληνιστές» (9-1-4), μπορούν να βάλουν δύσκολα στους «Πομπέις». Στο 1,90 προσφέρεται το ασιατικό διπλό +0,75 (Bet365) και βρίσκεται εντός των επιλογών των Young GunsΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
1606.     ΓΕΟΒΙΛ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Η Γέοβιλ (6-3-4 εντός) είχε προγραμματισμένο για μεσοβδόμαδα τον προημιτελικό του Τρόφι με τη Λούτον, όμως το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω του καιρού. Στο τελευταίο της ματς είχε έρθει 2-2 με την Μπλάκπουλ, ματς που ισοφαρίστηκε στο 95’. 0-4-2 στα πιο πρόσφατα  και είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο εξτρέμ Χέτζις (23 συμ./4 γκολ), ο μπακ Ντίξον (16 συμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Καν (23 συμ./5 γκολ) και Λόουλες (21 συμ.) λείπουν. Η Ντόνκαστερ (7-1-5 εκτός) παραμένει στην κορυφή, έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, από τις οποίες οι τρεις τελευταίες είναι με το ίδιο σκορ (3-1). Πιο πρόσφατη αυτή επί της Κρου, που αν και στην αρχή έδειξε να δυσκολεύεται πήρε άνετα το τρίποντο. Αμφίβολος ο φορ Μαντέβιλ (18 συμ./7 γκολ), λείπουν κάποιοι μακροχρόνιοι και κάποιοι που δεν επηρεάζουν. Χαμηλό το διπλό του 2,00, παιχνίδι που έχουμε σημειωμένο για το live για κάποιο ποντάρισμα στα γκολ σε κάποιο καλύτερο line.
1601.     ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Η Νιούπορτ (1-4-7 εκτός) έμεινε για δεύτερο σερί ματς στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Μπάρνετ με 0-0. Η αντίπαλος είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά καλύτερη και άξιζε να σκοράρει ώστε να πάρει το τρίποντο, αλλά στάθηκε τυχερή. Έχει αρκετές απουσίες παικτών που δεν είναι βασικοί αλλά δίνουν λύσεις. Η Χάρτλπουλ (3-4-6 εκτός) με τον νέο προπονητή, Τζόουνς, να παρακολουθεί από την εξέδρα κέρδισε με 2-0 την Στιβενέιτζ με αρκετά καλή εμφάνιση. Φαίνεται ότι μετά τη φυγή Χίγκνετ άλλαξε η ψυχολογία της. Στην πρεμιέρα του Τζόουνς στην άκρη του πάγκου θέλει να αρχίσει νικηφόρα. Λείπει ο κίπερ Κάρσον (21 συμ.), προπονείται με την ομάδα ο γνωστός σε όλους φορ Τσόπρα με μεγάλη καριέρα σε Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 1, ίσως τον αποκτήσει κανονικά κιόλας. Δεν καταλαβαίνουμε για το line από το 0:0 πήγε στο +0,25, θα κοντράρουμε αυτή τη μικρή άνοδο της αγοράς. Η επιλογή του K. Plestis είναι το +0,25 της Χάρτλπουλ του Τζόουνς.
1598.     ΛΟΥΤΟΝ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Τοπικό ντέρμπι, χωρίς τεράστια σημασία. Η Λούτον (5-4-3 εντός) δεν έπαιξε την Τετάρτη για το Τρόφι λόγω του καιρού με τη Γέοβιλ και έτσι έρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με τη Γουίκομ, μέτρια εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο ματς και το Χ ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο φορ Χίλτον (24 συμ./11 γκολ), ο μπακ Ποτς (16 συμ.), ο στόπερ Μάλινς (21 συμ.) και ο μέσος ΜακΓκίαν (24 συμ./10 γκολ) είναι εκτός και αποτελούν πρόβλημα. Η Κέμπριτζ (6-3-3 εκτός) έρχεται από την ήττα με 1-3 από τη Μάνσφιλντ στο τελευταίο της παιχνίδι με κάκιστη εμφάνιση, απόλυτα δίκαιη ήττα. Λείπουν κάποιοι αναπληρωματικοί. Αμφίβολος ο καλός εξτρέμ Ντανκ (18 συμ./2 γκολ). Το Χ2 στο 1,725 έχει αξία και είναι στις επιλογές του Betol.
1595.     ΚΑΡΛΑΪΛ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Η Καρλάιλ (8-4-1 εντός) συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2), με τα δύο τελευταία να έχουν το ίδιο  σκορ (1-1) και σε αμφότερα ήταν κάκιστη. Με την Άκρινγκτον στο πιο πρόσφατο αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 12’ (0-0) και δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Ο εξτρέμ Τζόουνς (20 συμ.) και ο μπακ Γκρέιντζερ (19 συμ./4 γκολ) λείπουν. Η Μπάρνετ (6-4-3 εκτός) κόλλησε στο 0-0 με τη Νιούπορτ στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου. Μέτριο πρώτο μέρος, στην επανάληψη όμως ήταν αρκετά καλή, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι δεν πήρε αυτό που δικαιούταν. Στην κόντρα η αξία (Χ2 στο 1,85), μία μικρή παραλλαγή του DNB έχει φτιάξει ο Betol με δύο πονταρίσματα σε διπλό και ισοπαλία που δίνει λίγο μεγαλύτερη απόδοση.
1599.     ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Η Μάνσφιλντ (5-5-4 εντός) συνεχίζει για πέντε ματς να αγνοεί την ήττα (3-2-0), στο πιο πρόσφατο κέρδισε την Κέμπριτζ εκτός έδρας με 3-1, απόλυτα δίκαιη νίκη απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα. Δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Λέιτον Όριεντ (4-3-5 εκτός) έχασε τρίτο σερί ματς, απέναντι στην Πόρτσμουθ αυτή τη φορά με 1-2. Δεν παίζει καλά, δεν άξιζε κάτι παραπάνω σε καμία από τις ήττες της. Η διοίκηση τόνισε δημόσια ότι το κλαμπ πωλείται. Οι σημαντικοί μέσοι Κέλι (12 συμ./3 γκολ) και Γουίρ (αρχηγός, 17 συμ.) είναι εκτός. Δίκαιος ο άσος στο 1,80.
1602.     ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Η Νοτς Κάουντι (1-5-8 εντός) έχασε με 0-2 από την Γκρίμσμπι, αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στην εποχή Νόλαν. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και δίκαια ηττήθηκε εντελώς καθαρά. Θέμα ψυχολογίας έθεσε ο Νόλαν. Η Κρόουλι (3-2-8 εκτός) έχει να αγωνιστεί από τις 14 Ιανουαρίου λόγω του καιρού, τότε είχε κερδίσει οριακά αλλά δίκαια με 1-0 τη Χάρτλπουλ και είχε ντουμπλάρει τις νίκες της. Την αδικεί το +0,25 την Κρόουλι, δεν θα ποντάρουμε όμως αφού πιστεύουμε ότι ο Νόλαν στη Νοτς Κάουντι έχει σημαδέψει αυτό το παιχνίδι, περίεργο το πώς επέδρασσε η αποχή στην Κρόουλι. Πάσο πριν την έναρξη.
1597.     ΚΡΟΥ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Η Κρου (3-5-5 εντός) έχασε απόλυτα δίκαια με 1-3 από την Ντονκάστερ, αν και πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το 1-1. Αρκετά καλύτερη στην επανάληψη η αντίπαλος και έτσι το σκορ ήταν το αναμενόμενο. Πλέον είναι στα εννιά σερί ματς δίχως νίκη και διανύει τη χειρότερη της περίοδο στη φετινή σεζόν. Ο εξαιρετικός επιθετικός και καλύτερος της παίκτης Λόου (22 συμ./5 γκολ) έφυγε. Η Τσέλτεναμ (2-4-5 εκτός) μετά το 3-0 επί της Άκρινγκτον έχασε με 1-2 από την Πλίμουθ, παρότι ήταν αρκετά καλή και σίγουρα άξιζε -τουλάχιστον- έναν πόντο από το παιχνίδι. Στο 91’ δέχθηκε το γκολ της ήττα, ενώ είχε ισοφάριση στο 85’. Έχει κάνει αρκετές αξιόλογες προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι και έχει βγει πιο δυνατή. Χωρίς απουσίες. Φαβορί το 2,50 η Τσέλτεναμ, μας κόβουν οι μπουκ την όρεξη για κόντρα στην ντεφορμέ Κρου. Το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας για το live.
1605.     ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Η Στιβενέιτζ (4-1-8 εντός) δείχνει ότι η νίκη της με 3-1 επί της Νιούπορτ δεν ήταν αντιπροσωπευτική, αφού στη συνέχεια έχει δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα χωρίς να παίξει καθόλου καλά και να δικαιούται κάτι παραπάνω. Πιο πρόσφατη η απόλυτα καθαρή από τη Χάρτλπουλ με 0-2. Λείπουν κάποιοι μη βασικοί. Η Γκρίμσμπι (6-3-4 εκτός) μετά το 0-3 από την Έξετερ και την κάκιστη εμφάνιση, έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο και επιβλήθηκε με 2-0 επί της Νοτς Κάουντι. Αρκετά καλή και πειστική εμφάνιση, άξιζε απόλυτα τους τρεις πόντους. Ο εξτρέμ Τσέιμπερς (16 συμ./1 γκολ) και οι μέσοι Μπέρετ (16 συμ./1 γκολ) και Σάμερφιλντ (23 συμ./1 γκολ) λείπουν. To DNB της Γκρίμσμπι στο 2,10 είναι η σκέψη μας.
1566.     ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Η Μπρόμλι (6-2-6 εντός) αποκλείστηκε από το Τρόφι με 1-2 από τη Γουέλινγκ και έτσι τριπλασίασε τις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Η προηγούμενη που ήταν στο πρωτάθλημα ήταν από την ανώτερη Φόρεστ Γκριν με το εξευτελιστικό 1-5 στην έδρα της. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται πολύ εύκολα μόνο και μόνο από τα αποτελέσματα της, αλλά το δείχνει και η εικόνα της. Η Σάουθπορτ (3-2-9 εκτός) μπορεί στο πιο πρόσφατο παιχνίδι να είχε τον έλεγχο και την κατοχή απέναντι στη Νορθ Φέριμπι εντός έδρας, αλλά τις ευκαιρίες που δημιούργησε (δεν ήταν λίγες) δεν είχαν τα ανάλογα τελειώματα για να μπορέσουν να διορθώσουν τα πολλά λάθη στην άμυνα. Το 2-4 είναι σκληρό, δεν τις άξιζε τόσο μεγάλη ήττα, αλλά τα λάθη στην άμυνα πληρώνονται. Λίγο πιο μοιρασμένο θα είχα το σετ, το 2,00 στον άσο δεν έχει καμία αξία.
1571.     ΣΟΛΙΧΟΥΛ ΜΟΡΣ - ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝ.
Η Σόλιχαλ (5-2-6 εντός) δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά με την Μπόρχαμ, την περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας, όμως κατάφερε να πάρει το θετικό -γι’ αυτήν- 0-0. Η Μέιντστόουν (4-2-8 εκτός) μετά από πέντε αγώνες χωρίς νίκη και συνολικά πολύ μέτριες εμφανίσεις (0-1-4), κέρδισε με 2-1 την Τορκί στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι που ήταν λίγο ανώτερη από την αντίπαλο της στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Δίκαιο το σετ με οριακό φαβορί τη γηπεδούχο. Πάσο.
1568.     ΙΣΤΛΙΧ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
Η Ίστλι (6-4-3 εντός) χωρίς να είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση έφτασε τα τέσσερα ματς δίχως ήττα, αλλά έχει και μόλις ένα τρίποντο. Στο πιο πρόσφατο αγώνα της έμεινε σε ένα μοιρασμένο ματς στο 1-1, δίκαιος πόντος αλλά ως εκεί. Η Γουόκινγκ (2-2-10 εκτός) μετά από τέσσερις αγώνες δίχως νίκη και συγκεκριμένα με τρεις σερί ήττες, όμως κατάφερε μετά από αυτά και σε ένα δύσκολο αγώνα με την Τορκί εκτός έδρας να φτάσει στο τρίποντο με το 2-1. Δίκαιη νίκη, έπαιξε καλά και δείχνει ότι μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, αν μπορέσει να χτίσει ένα θετικό μομέντουμ πάνω σε αυτή τη νίκη. Χαμηλό το 1,70 του άσου, δεν θα μας απασχολήσει πριν την έναρξη.
1563.     ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΓΙΟΡΚ
Η Όλντερσοτ (10-1-3 εντός) μετά από τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε στο 1-1 με την Γκέιτσχεντ εκτός έδρας, δεν έπαιξε άσχημα, όμως η ισοπαλία και ο ένας πόντος ήταν το περισσότερο που δικαιούταν από αυτή την εμφάνιση. Γενικότερα είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά στην έδρα της είναι πιο δυνατή. Η Γιορκ (1-4-9 εκτός) κατάφερε να κερδίσει την αρκετά καλή Μπάροου με 2-1 στο σπίτι της. Προηγήθηκε σχετικά νωρίς, στο 74’ η αντίπαλος δίκαια ισοφάρισε, όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη της. Πίεσε και κατάφερε στο 94’ να πάρει την αρκετά σημαντική νίκη. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το αποτέλεσμα βέβαια. Ο άσος στο 1,80-1,85 είναι fair, είναι μέσα στις σκέψεις μας για κάποιο ποντάρισμα, είτε πριν την έναρξη είτε στο live.
1570.     ΝΟΡΘ ΦΕΡΙΜΠΙ ΓΙΟΥΝ. – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Η Νορθ Φέριμπι (4-2-8 εντός) μετά από δύο καθαρές ήττες χωρίς να παίξει καθόλου καλά, κέρδισε με 4-2 τη Σάουθπορτ εκτός έδρας, ήταν αρκετά καλή, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της αντιπάλου στην άμυνα και πήρε τη σημαντική νίκη. Η Μάκλσφιλντ (6-3-4 εκτός) μετά από δύο σερί νίκες ηττήθηκε από την Γκίσελι εντός έδρας με 1-2. Ήττα τελείως εκτός προγράμματος, από μία κατώτερη ομάδα που εκτός έδρας χάνεται. Δεν έπαιξε καθόλου καλά στο δεύτερο μέρος και γι΄ αυτό έχασε, παρότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη (1-1). Πολύ χαμηλό το 1,75 του διπλού, πάσο ή κόντρα.
1574.     ΡΕΞΑΜ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ
Η Ρέξαμ (8-4-3 εντός) μετά από δύο συνεχόμενες στην έδρα της ταξίδεψε στο Τσέστερ όπου έμεινε στο 1-1. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ειδικά στα τελευταία 10’ που η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Συνολικά έχει βελτιωθεί αρκετά τον τελευταίο μήνα. Η Μπόρχαμ (5-5-4 εκτός) σε ένα σχετικά κακό αγώνα έμεινε στο 0-0 με τη Σόλιχαλ, καμία ομάδα δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, αν πάντως κάποια άξιζε το γκολ αυτή ήταν η Μπόρχαμ. Δίκαιο το -οριακό- DNB για τη Ρέξαμ.
1573.     ΤΡΑΝΜΙΡ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Η Τρανμίρ (10-1-2 εντός) εύκολα προκρίθηκε στο Τρόφι με το 4-1 επί της Σάουθ Παρκ σε ένα παιχνίδι που της ήταν αρκετά εύκολο. Στο πρωτάθλημα έχασε με 4-2 από τη Μάκλσφιλντ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, είχε την κατοχή του αγώνα, όμως η αντίπαλος ήταν συνολικά καλύτερη και μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα λάθη της και έτσι κατάφερε να φτάσει δίκαια στο τρίποντο. Η Ντάγκεναμ (9-1-4 εκτός) μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Μπρέιντρι ήρθε το ακόμα πιο επιβλητικό 4-0 επί της Νορθ Φέριμπι εκτός έδρας. Ήταν εξαιρετική σε ολόκληρο το ματς και απόλυτα δίκαια έφτασε στο τρίποντο και μάλιστα με αυτό το σκορ και αυτή την άνεση. Δείχνει να είναι σε θετικό μομέντουμ και γι’ αυτό θεωρούμε υπερβολικό το Χ2 στην έδρα της πιο κουρασμένης Τρανμίρ.
1564.     ΜΠΑΡΟΟΥ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Η Μπάροου (9-4-1 εντός) μετά από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-3) και τρεις σερί ήττες, κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην πρωτοπόρο Λίνκολν την Τρίτη. Η νίκη με 3-0 ήταν κάπως υπερβολική, έδωσε την κατοχή στην αντίπαλο και χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Η Φόρεστ Γκριν (9-1-4 εκτός) μετά το εντυπωσιακό 5-1 εκτός έδρας επί της Μπρόμλι, έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1 με τις Ίστλι και Μπρέιντρι. Και στα δύο παιχνίδια ήταν αρκετά καλή, άξιζε συνολικά περισσότερους βαθμούς. Μοιρασμένο το σετ, δεν θα μας απασχολήσει, αφού δεν έχουμε καμία διαφωνία με τους μπουκ για το σετ.
1572.     ΤΟΡΚΙ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Η Τορκί (6-3-5 εντός) τριπλασίασε τις συνεχόμενες ήττες της με το 2-1 από τη Μέιντστόουν. Ελαφρώς κατώτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, οπότε δίκαια έχασε από μία αντίπαλο που έχουν τον ίδιο στόχο και παρόμοια δυναμική. Η Γκέιτσχεντ (6-2-6 εκτός) συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα (2-3-0) με πολύ σοβαρές εμφανίσεις σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Στο τελευταίο της ήρθε 1-1 με την Όλντερσοτ, δίκαιος πόντος αφού το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και η μοιρασιά ήταν το αναμενόμενο και δικαιότερο αποτέλεσμα. δεν θα είχαμε τόσο μεγάλο φαβορί τους φιλοξενούμενους (2,00), αν και η Τορκί δείχνει σε κακή κατάσταση. Πάσο, μόνο στο live μπορεί να μας απασχολήσει σοβαρά.
1567.     ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΤΣΕΣΤΕΡ
Η Ντόβερ (8-2-4 εντός) ντούμπλαρε τις ήττες της και συνολικά συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2). Το πιο πρόσφατο ήταν από την πρωτοπόρο Λίνκολν με 2-0 εκτός έδρας, δεν έπαιξε καλά και δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Η Τσέστερ (3-7-4 εκτός) με την Ρέξαμ στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 1-1, δεν ήταν καλή και ο βαθμός που πήρε δεν της άξιζε. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο προβληματικές ομάδες τον τελευταίο καιρό, η γηπεδούχος είναι καλύτερη ομάδα και έχει και τη δύναμη της έδρας, όμως το 1,70 δεν έχει αξία στα μάτια μας, τουλάχιστον πριν την έναρξη του αγώνα. Πάσο.
1614.     ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Ντέρμπι του Γιόρκσιρ. Η Ρόδεραμ (4-3-6 εντός) έρχεται από την ήττα  με 0-4 από τη Νιουκάστλ, στο πρώτο μέρος στάθηκε αξιόλογα, όμως στο δεύτερο η αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια έφτασε εκεί το δείκτη του σκορ. Ο αρχηγός/χαφ Φρέκλινγκτον (15 συμ.) και ο κίπερ Καμπ (18 συμ.) συνεχίζουν εκτός και θα μείνουν για καιρό ακόμα. Η Μπάρνσλεϊ (6-1-6 εκτός) μετά το 0-2 από τη Φούλαμ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με το 3-2 επί της Λιντς, καλή εμφάνιση και δίκαιο τρίποντο που της ανεβάζει την ψυχολογία. Ο αρχηγός/μέσος Χούριχεϊν (25 συμ./6 γκολ) έφυγε για τη Βίλα, ζητά μεταγραφή και ο καλός εξτρέμ Γουάτκινς (23 συμ./6 γκολ). Δύσκολο παιχνίδι, ευκαιρία να πάρει βαθμό ή βαθμούς η Ρόδεραμ, αφού το κλίμα στην Μπάρνσλεϊ με τις μεταγραφικές απώλειες είναι περίεργο. Πάντως εμείς δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη.
1611.     ΠΡΕΣΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Η Πρέστον (6-3-5 εντός) μετά από δύο συνεχόμενες νίκες έμεινε στο 2-2 με την Πρέστον. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, στην επανάληψη βελτιώθηκε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Θα μπορούσε στο τέλος ακόμα και να κάνει την ολική ανατροπή, όμως ο αντίπαλος κίπερ την σταμάτησε. Ο φορ Χαγκλ (26 συμ./7 γκολ) είναι αμφίβολος, ο μπακ Κάνινγκχαμ (25 συμ.) λείπει. Η Ίπσουιτς (3-2-8 εκτός) έχασε πολύ εύκολα στην έδρα της Χάντερσφιλντ με το πλήρως καθαρό και δίκαιο 2-0. Δεν έκανε τίποτα, ήταν αμυντικογενής στην περισσότερη διάρκεια και ακίνδυνη επιθετικά. Ο Μικ ΜακΚάρθι παραμένει στον πάγκο του, περίεργο, αφού η γκρίνια προς αυτόν είναι τεράστια. Ο στόπερ Τσάμπερς (26 συμ./2 γκολ) λείπει, όπως και ο φορ ΜακΓκόλντρικ (13 συμ./3 γκολ). Ο άσος στο 1,95 έχει κάποια αξία και είναι στις σκέψεις μας.
1610.     ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Η Νόριτς (9-1-3 εντός) απάντησε στην ήττα από τη Ρόδεραμ με το 3-1 επί της Γουλβς. Καλή εμφάνιση, ήταν ανώτερη από την αντίπαλο και δίκαια έφτασε στους τρεις πόντους. Ειδικά μετά το 2-1 που αγωνιζόταν και με παίκτη παραπάνω ήταν όλα πολύ πιο εύκολα. Ο φορ Ολιβέιρα (16 συμ./7 γκολ) παραμένει εκτός. Η Μπέρμιγχαμ (3-4-6 εκτός) προηγήθηκε με 1-0 γρήγορα με την Μπλάκμπερν, όμως δεν κατάφερε για ένα ακόμη ματς να πάρει τη νίκη (1-1). 0-3-3 στα έξι πιο πρόσφατα με τον Τζόλα στον πάγκο, χρειάζεται κάτι παραπάνω. Ο σημαντικός φορ Ντόναλτσον (18 συμ./6 γκολ) λείπει. Στο 1,70 ο άσο δεν θα μας απασχολήσει πριν αρχίσει το παιχνίδι, πάντως πιστεύουμε ότι θα ντουμπλάρει τις νίκες της η Νόριτς.
1613.     ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Η Ρέντινγκ (9-3-2 εντός) πήρε μία άκρως οριακή νίκη επί της Φούλαμ με 1-0, σκόραρε με πέναλτι (με τη δεύτερη) στο 49΄, ενώ η αντίπαλος της έχασε πέναλτι στο 90’. Μέτριο συνολικά παιχνίδι, καμία ομάδα δεν άξιζε το τρίποντο. Ο εξτρέμ Χάριοτ (13 συμ./1 γκολ) λείπει. Η Κάρντιφ (3-4-6 εκτός) έχασε με 0-1 από την Μπράιτον και σταμάτησε το σερί των τριών σερί νικών. Έπαιξε καλά, όμως η πρωτοπόρος με μακρινό σουτ στο 73’ μπόρεσε να σκοράρει και στη συνέχεια να κάνει άριστη διαχείριση ώστε να κρατήσει το τρίποντο. Ο σημαντικός εξτρέμ Πίλινγκτον (21 συμ./7 γκολ) είναι αμφίβολος. Ενδιαφέρον ματς, πιστεύουμε θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ελάχιστα πιο μοιρασμένο θα θέλαμε το σετ, όμως δεν θα μπλέξουμε. Πάσο.
1615.     ΚΠΡ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Η ΚΠΡ (4-4-6 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Φούλαμ εντός έδρας στο ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου. Ήλεγχε το ματς μέχρι το 65’, όπου και ήταν μπροστά με 1-0, στη συνέχεια η αντίπαλος πήρε μέτρα ήταν καλύτερη και ισοφάρισε δίκαια. Ο χαφ Κούσινς (18 συμ.) και ο στόπερ Κόλκερ (13 συμ./2 γκολ) λείπουν. Η Μπέρτον (1-5-8 εκτός) έχει συνολικά τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, είναι εδώ και καιρό κατώτερη των περιστάσεων. Με 1-0 από την Κάρντιφ η τελευταία της. Δίκαιο το 2,10 του άσου, ως εκεί.
1702.     ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει τον τελευταίο καιρό έδωσε η Κουίν Οφ Σάουθ (7-7-8), η οποία παίζοντας ψυχωμένα άλωσε την έδρα της Νταμπάρτον (1-2) συμπληρώνοντας έτσι τέσσερις αγωνιστικές αήττητη (2-2-0). Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Χιμπέρνιαν (13-6-2), καθώς πλέον βρίσκεται στο +6 από τη 2η θέση ενώ προέρχεται κι από επιβλητική πρόκριση εις βάρος της Μπόνιριγκ Ρόουζ όσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου (1-8). Αμφότερες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, σίγουρα οι «χιμπς» διαθέτουν περισσότερη ποιότητα αλλά στα μάτια μας αυτό δεν αρκεί ώστε να επιλέξουμε το κακοπληρωμένο διπλό (1,62). Με αρκετό ρίσκο πηγαίνουμε στην κόντρα και τον μάλλον υπερβολικό +1 ασιατικό άσο (1,775 / Bet365).
1703       ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ
Το πάλεψε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Χαρτς η Ρέιθ Ρόβερς (6-7-7), ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα κι έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου βέβαια υπέστη μπλακ-άουτ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με συνοπτικές διαδικασίες (4-2). Η Νταμπάρτον (5-6-11) από την πλευρά της ηττήθηκε τρίτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη (+1). Το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα Ρέιθ Ρόβερς τη δεδομένη χρονική στιγμή, μοναδικός παράγοντας που θα πρέπει ενδεχομένως να μας ανησυχεί είναι η κούραση που κουβαλάει από τη μεσοβδόμαδη μάχη. Στο 1,90 παίζεται οριακά ο άσος.
1704.     ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ
Τη μεγάλη έκπληξη ολοκλήρωσε στα πλαίσια του κυπέλλου η Σεντ Μίρεν (2-7-12) παίρνοντας την πρόκριση μέσα στο σπίτι της Νταντί (0-2), την ώρα που η Φόλκερκ (8-7-6) αδυνατούσε να σταθεί όρθιο απέναντι στη Μόρτον (2-0). Δεδομένου πως η σωτηρία για τους γηπεδούχους απέχει οκτώ βαθμούς αντιλαμβανόμαστε πως δεν έχουν περιθώρια νέου στραβοπατήματος. Αυτό φυσικά δεν αρκεί ώστε να τους εμπιστευτούμε αφού στερούνται σταθερότητας στο παιχνίδι τους. Σίγουρα έχουν ψυχολογικό αβαντάζ λόγω κυπέλλου αλλά μέχρι εκεί.
1701.     ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Σε ένα ματς όπου οι άμυνες πήγαν περίπατο η Ντανφέρμλιν (6-7-8) ήταν εκείνη που επιβίωσε παίρνοντας τελικά το διπλό επί της Αλόα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου (2-3). Για την ίδια διοργάνωση η Νταντί Γιουνάιτεντ (11-6-4) υπέστη ντροπιαστικό αποκλεισμό (6-2 από τη Ρος Κάουντι) επιβεβαιώνοντας πως κάθε άλλο παρά ρόδινα είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο της. Η ίδια καλείται να αντιδράσει πριν να είναι πολύ αργά, πλέον όμως έχοντας αισίως συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3) αδυνατούμε να της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Εξάλλου η Ντανφέρμλιν δεν είναι καμιά τυχαία αντίπαλος έχοντας τελευταία φορά ηττηθεί το Νοέμβριο. Μόνο προς τα αριστερά μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ.
1691.     ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΑΛΟΑ
Κύπελλο ήταν και πάει για την Άλμπιον Ρόβερς (8-3-8) η οποία το πάλεψε αλλά δεν μπορούσε να κάνει περισσότερο κόντρα στην πανίσχυρη Σέλτικ (0-3). Προβλημάτων συνέχεια στο στρατόπεδο της Αλόα (9-6-6) με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι μεγαλύτερο αλλά τα δείγματα γραφής που αφήνουν δεν είναι αρκετά ώστε να πάρουμε το ρίσκο και να τους εμπιστευτούμε.
1694.     ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ
Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της η Πίτερχεντ (7-4-10) άλωσε την έδρα της Αλόα (0-1) για να αποκτήσει έτσι ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα η Κουίνς Παρκ (9-3-8) προέρχεται από δύο σερί παιχνίδια με την Έιρ για το θεσμό του κυπέλλου, με την ίδια να αποκλείεται τελικά στα πέναλτι έπειτα από δύο ισοπαλίες. Αρκετά μπερδεμένο ματς ώστε να διαλέξουμε πλευρά, προτιμότερο το GG στο 1,80 της Bet365 αν λάβουμε υπόψιν τις επιδόσεις αμφότερων.
1692.     IΣΤ ΦΑΪΦ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιβεβαίωσε η Ιστ Φάιφ (8-5-7) πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού το παλικαρίσιο διπλό επί της πρωτοπόρου Λίβινγκστον (0-1) της χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το άλλο άκρο η Στρανράερ (6-2-13), λίγο-πολύ αναμενόμενη η συντριβή από την Αμπερντίν για τον ίδιο θεσμό (4-0) και πλέον η προσοχή της στρέφεται εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα όπου είναι τελευταία! Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται αισθητά βελτιωμένοι και δη στον ανασταλτικό τομέα, υπερβολικές φαντάζουν στα μάτια μας οι τιμές του άσου αλλά για περισσότερη ασφάλεια θα στραφούμε στο -0,25 ασιατικό χάντικαπ (1,90 / Bet365).
1695.     ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΕΡΝΤΡΙ ΓΙΟΥΝ.
Αναμενόμενο αποκλεισμό γνώρισε στην έδρα της Σεντ Τζόνστον η κατά τα άλλα μαχητική Στενχάουσμιουρ (6-3-12), πλέον η προσοχή της στρέφεται εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα και τη μάχη της παραμονής. Δεν ορθοπόδησε αλλά τουλάχιστον δεν έχασε υποδεχόμενη την Ιστ Φάιφ η Ερντρι (10-3-8), αποδεικνύοντας πως το πρόσφατο σερί νικών ήταν κάτι παροδικό. Παρά την πρόσφατη νίκη στο ντέρμπι της ουράς οι γηπεδούχοι δεν έχουν πείσει ακόμα πως μπορούν να διεκδικήσουν στα ίσια την παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρά τα συνεχόμενα στραβοπατήματα διαθέτουν αναμφίβολα περισσότερη ποιότητα. Σωστά διαβασμένες οι αποδόσεις, ας μείνουμε μακριά.
1693.     ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΜΠΡΕΧΙΝ
Απρόσμενο αποκλεισμό γνώρισε η Λίβινγκστον (14-0-6) από την Ιστ Φάιφ στα πλαίσια του κυπέλλου (0-1), σημάδι ενδεχομένως της σημασίας που έχει για εκείνη η απευθείας άνοδος. Η Μπρέχιν (10-1-9) από την πλευρά της έχει να αγωνιστεί από τις αρχές του τρέχοντος μήνα, με τις δύο σερί ήττες να τη ρίχνουν στην 4η θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης αλλά το 1,50 του άσου μας αφήνει αδιάφορους.
1697.     ΚΛΑΪΝΤ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ
Χωρίς νίκη για έκτο σερί παιχνίδι ανεξαρτήτως διοργάνωσης έμεινε η Κλάιντ (7-4-8), η οποία τουλάχιστον μετά την ισοπαλία του πρώτου ματς (2-2 εκτός) θα διεκδικήσει εντός έδρας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου με αντίπαλο τη Στέρλινγκ Άλμπιον. Τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχε είδε να μπαίνει η Άρμπροουθ (10-8-3), με την αποτυχία κόντρα στην Άνναν να την απομακρύνει περισσότερο από την κορυφή. Έχουμε τονίσει πολλάκις πως οι γηπεδούχοι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης, στον αντίποδα όμως γρίφο αποτελεί το πώς θα αντιδράσει η Άρμπροουθ. Σωστά μοιρασμένο το σετ, δεν υπάρχει αξία στα γκολ, πάσο.
1700.     ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ
Τρεις αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» (0-2-1) αποδείχθηκαν πολλές για τη Μοντρόουζ (6-6-8), η οποία επιβλήθηκε της Κάουντενμπιθ έστω κι αν χρειάστηκε ένα γκολ στο 88’ παίζοντας ήδη με δέκα παίκτες (2-1). Μετά το τεράστιας βαθμολογικής σημασίας διπλό επί της Κάουντενμπιθ (0-1) η Μπέργουικ (5-6-9) υπέστη απότομη προσγείωση γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Άρμπροουθ (4-1). Οι γηπεδούχοι εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη, κλικ στην έδρα και τον άσο Draw No Bet (1,80 / Bet365).
1698.     ΕΛΓΚΙΝ – ΕΔΙΒΟΥΡΓΟ
Έκανε την προσπάθεια της η Έλγκιν (11-1-8) αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετή ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ινβερνές στα πλαίσια του κυπέλλου (1-2). Πάντως στο πρωτάθλημα μετράει δύο σερί νίκες, εκεί όπου το Εδιμβούργο (5-6-9) διαγράφει αντίθετη πορεία έχοντας ηττηθεί στα δύο πιο πρόσφατα. Να σημειώσουμε βέβαια πως αμφότερες οι αποτυχίες ήρθαν κόντρα στις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ενώ πριν από αυτές έτρεχε μακρύ αήττητο σερί. Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε πως το 1,57 του άσου δεν κρύβει καμία απολύτως αξία.
1696.     ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ
Κεφάλι σήκωσε μετά από δύο σερί ήττες η Άνναν (8-4-9) επικρατώντας μάλιστα εκτός έδρας της φορμαρισμένης Άρμπροουθ (1-2). Μετά τη σπουδαία ισοπαλία στο σπίτι της Φόρφαρ (1-1) η Στέρλινγκ Άλμπιον (5-7-8) κατέγραψε ακόμα μια μοιρασιά, αυτή τη φορά κόντρα στην Κλάιντ για το κύπελλο (2-2 εντός). Οι γηπεδούχοι στερούνται σταθερότητας αλλά μπροστά στο κοινό τους βελτιώνονται αρκετά, παίζεται ο άσος στο 2,10 της Bet365.
1699.     ΦΟΡΦΑΡ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ
Χαρακτήρα έδειξε η πρωτοπόρος Φόρφαρ (14-4-3) παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του φορμαρισμένου Εδιμβούργου (0-1), την ώρα που η Κάουντενμπιθ (5-4-11) γνώριζε ακόμα μια ήττα για να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο πλευρών, αν οι γηπεδούχοι παρουσιαστούν σοβαροί δε θα έχουν πρόβλημα να προστατεύσουν την έδρα τους.
1705.     ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Τα έδωσε όλα προ ολίγων ημερών στην έδρα της πρωτοπόρου Σέλτικ η Σεντ Τζόνστον (7-7-7) όμως όπως αποδείχθηκε η προσπάθεια της δεν ήταν αρκετή ώστε να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από τη Γλασκώβη (1-0). Προηγουμένως είχε πανηγυρίσει μια ήρεμη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου απέναντι στη Στενχάουσμιουρ (2-0). Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το νέο έτος για τη Χάμιλτον (2-11-8) καθώς βρίσκοντας δίχτυα στις καθυστερήσεις άλωσε την έδρα της Κιλμάρνοκ παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου (0-1). Βέβαια το έργο της στο επερχόμενο ματς προμηνύεται δύσκολο, άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που αγνοεί την επιτυχία εκτός έδρας (0-6-4). Όπως και να έχει δε μας καλύπτει ο άσος στο 1,62, καλύτερα να μείνουμε μακριά.
1706.     ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ
Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε από την έδρα της μαχητικής Έλγκιν (1-2) και συνεπώς στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Ινβερνές (3-7-11), την ώρα που η Πάρτικ Θιστλ (5-7-9) έκανε υγιεινό περίπατο υποδεχόμενη τη Φορµάρτιν Γιουνάιτεντ για τον ίδιο θεσμό (4-0). Χωρίς άλλο επίσημο δείγμα γραφής μέσα στο 2017 οι δύο ομάδες, γεγονός που αναμένεται να τις επηρεάσει. Πριν τη διακοπή το μομέντουμ έδειχνε ξεκάθαρα Πάρτικ, πλέον όμως η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη με τους γηπεδούχους να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από βαθμούς. Μπορεί να αποτελέσει διέξοδο το GG το οποίο εμφανίζουν και οι δύο αρκετά συχνά (1,80 / Bet365).
1707.     ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Πικρό αποκλεισμό από το κύπελλο γνώρισε πριν από σχεδόν μια εβδομάδα η Κιλμάρνοκ (4-8-9), η οποία εμφάνισε εκ νέου πρόβλημα στην επίθεση αλλά αυτή τη φορά το πλήρωσε ακριβά δεχόμενη το γκολ του αποκλεισμού στις καθυστερήσεις από τη Χάμιλτον (0-1). Αντίθετα η Ρος Κάουντι (5-8-8) έστησε κανονικό πάρτι για την ίδια διοργάνωση φιλοδωρώντας την Νταντί Γιουνάιτεντ με έξι τέρματα (6-2). Η επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων καθώς και η ευνοϊκή παράδοση που διατηρούν οι φιλοξενούμενοι στη συγκεκριμένη έδρα (τέσσερα σερί διπλά) μας κάνουν να γλυκοκοιτάξουμε το -0,25 ασιατικό διπλό (1,975 / Bet365).
1583.     ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Ούτε στο “Έτιχαντ” έχασε η Τότεναμ, μπορεί να υπέστη την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά από έξι διαδοχικές νίκες, όμως το τελικό 2-2 με την Μάντσεστερ Σίτι άφησε τον Ποκετίνο ικανοποιημένο και τα “σπιρούνια” στην 3η θέση της βαθμολογίας. Επόμενη αντίπαλος η “μικρούλα” Γουίκομ, η οποία όμως εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, είναι 16 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (12-4-0) και τη δεδομένη στιγμή μόνο με αμελητέα ποσότητα δε μοιάζει. Φυσικά, το “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” θα είναι με διαφορά η δυσκολότερη ως τώρα αποστολή της, όμως έχει δείξει πως αξίζει εμπιστοσύνης και στο θεσμό των εκπλήξεων ίσως αξίζει μια ψιλή στο ασιατικό +2,25 (2,05/ Bet365), εμείς πάντως θα προτιμήσουμε το ενδεχόμενο να βρει η Γουίκομ τουλάχιστον ένα γκολ, επιλέγοντας το αμφίσκορο στο 2,12 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1580.     ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Δεν πατάει καλά στο πρωτάθλημα η Μίντλεσμπρο, μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία της, βρισκόμενη εδώ και καιρό στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τρεις κατηγορίες χαμηλότερα η Άκρινγκτον, έδειξε πάντως πως μπορεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να κοιτάξει στα μάτια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ (ήττα στις καθυστερήσεις απ’ τη Γουέστ Χαμ τον περασμένο Σεπτέμβριο για το Λιγκ Καπ). Όλα γίνονται στο FA Cup, ρίσκο με κόντρα του φαβορί, στο 3,40 το Χ2 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1577.     ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει τοπ απόδοση κόντρα στη Χαλ η Τσέλσι, νίκησε έστω και δύσκολα με 2-0 εντός έδρας, ξεφεύγοντας κι άλλο στην κορυφή της Πρέμιερ μετά τις γκέλες των υπολοίπων. Ομάδα που παίζει ανοιχτά η Μπρέντφορντ, δύσκολα θα τη δούμε να κλείνεται πίσω στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αλλαγές θα έχει η Τσέλσι καθώς έπεται το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, μπορούν να βρουν ένα γκολ οι «μέλισσες». Στο 2,00 η απόδοση του GG στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1582.     ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Η Ροτσντέιλ μετά από δέκα συνεχόμενες εντός έδρας νίκες έχασε και έσπασε αυτό το σερί με εμφατικό τρόπο από την Όξφορντ με 0-4. Κακή εικόνα και απόλυτα δίκαια ηττήθηκε τόσο άνετα. Ο Χιλ τόνισε ότι το βλέπει σαν μία κακή παρένθεση. Ο φορ Μπάνι (21 συμ./1 γκολ) και κάποιοι μακροχρόνιοι λείπουν. Αμφίβολοι οι Λουντ (χαφ, 20 συμ./6 γκολ), Ράθμπον (μέσος, 13 συμ./2 γκολ), Τόμπσον (χαφ, 16 συμ./2 γκολ), Λίλις (κίπερ, 14 συμ.) και Ντέιβις (φορ, 22 συμ./7 γκολ). Η Χάντερσφιλντ έρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Ίπσουιτς, ήταν αρκετά καλύτερη και απόλυτα δίκαια έφτασε στη νίκη. Δίκαιο το σετ στα μάτια μας. Πάσο.
1576.     ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Η Μπέρνλι έχασε με 2-1 από την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, παρότι στις καθυστερήσεις του ματς ισοφάρισε με πέναλτι, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχθηκε το δεύτερο γκολ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Άλλη η εικόνα της μακριά από το Τερφ Μουρ και άλλη σε αυτό. Ο Σνόντγκρας σχεδόν αποκτήθηκε από τη Χαλ. Περιμένουμε και σε αυτό το γυρό να κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά σίγουρα με μέτρο. Ο Μάρνι (χαφ, 21 συμ./1 γκολ) χάνει σχεδόν όλη τη χρονιά, για ένα ακόμα οι μέσοι Άρφιλντ (19 συμ./1 γκολ) και Γκούντμουντσον (16 συμ./1 γκολ) είναι αμφίβολοι. Η Μπρίστολ Σίτι έχει συμπληρώσει οκτώ συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη από την ντεφορμέ Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0. Οι οπαδοί ζητούν το κεφάλι του Τζόνσον, ο πρόεδρος όμως βάζει πλάτη. Ο ίδιος ο Τζόνσον δημόσια δήλωσε αν οι παίκτες του θέλουν να μείνουν ξαπλωμένοι και να πεθάνουν ή να σηκωθούν και να πολεμήσουν. Πέρα από κάποιους μακροχρόνιους αναπληρωματικούς, λείπουν οι Λιτλ (μπακ, 18 συμ.) και Ο’ Νιλ (μέσος, 20 συμ./1 γκολ). Ο άσος στο 1,65-1,70 είναι χαμηλά, αλλά τον κρατάμε για το live, εφόσον δούμε τις ενδεκάδες και την αρχική εικόνα στο παιχνίδι.
1578.     ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Νέα ήττα για την Κρίσταλ Πάλας στο πρωτάθλημα (0-1 απ’ την Έβερτον), πλέον εντός επικίνδυνης ζώνης. Σε κακή χρονικά στιγμή έρχεται η αναμέτρηση κυπέλλου, το μυαλό όλων βρίσκεται στη μάχη κατά του υποβιβασμού. Τίτλος τέλος για Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νέα απώλεια βαθμών (2-2 εντός έδρας με την Τότεναμ), οι μόνοι εφικτοί στόχοι από δω και πέρα είναι η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος αλλά και η κατάκτηση του κυπέλλου. Το ματς με την Μπόρνμουθ σε λίγες μέρες σκέφτεται η Πάλας, θα κυνηγήσει το κύπελλο η Σίτι, αναμένουμε εύκολο πέρασμα απ’ το «Σέλχαρστ Παρκ». 1,825 πληρώνει το ασιατικό διπλό -1,5 των «πολιτών» στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1579.     ΛΙΝΚΟΛΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Βαριά ήττα γνώρισε η Λίνκολν από την Μπάροου (3-0) έχοντας ενδεχομένως το μυαλό της και στο μεγάλο παιχνίδι κυπέλλου, παραμένει πάντως στην κορυφή της Νάσιοναλ. Φυσικά όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπράιτον, όπου με νίκη θα βρεθεί για τέταρτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 1902 (!) στους “16” του κυπέλλου Αγγλίας. Οι “γλάροι” με την καταπληκτική πορεία που πραγματοποιούν στην Τσάμπιονσιπ δεν είναι και ο ευκολότερος αντίπαλος αυτή τη στιγμή, όμως γι’ αυτούς το κύπελλο είναι μία ακόμα υποχρέωση (την οποία αναμένεται να προσεγγίσουν με πολλούς αναπληρωματικούς), ενώ για τη Λίνκολν είναι το ματς της σεζόν, με τον κόσμο στο πλευρό της (έχει ήδη ανακοινωθεί το sold out) θα κυνηγήσει μία ακόμα υπέρβαση, στο 5,00 ο ξερός άσος στην Bet365, στο 3,40 το DNB. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1575.     ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Μεγάλο τοπικό ντέρμπι στο Λάνκασαϊρ έβγαλε η κληρωτίδα του τέταρτου γύρου του κυπέλλου, η απογοητευτική όλη τη σεζόν και σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης στην Τσάμπιονσιπ Μπλάκμπερν υποδέχεται τη μισητή Μπλάκπουλ. Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον κόουτς των “πορτοκαλί”, Γκάρι Μπόιερ, ο οποίος πέρασε έντεκα χρόνια στο προπονητικό τιμ της Μπλάκμπερν (είτε ως μέλος του σταφ είτε ως πρώτος προπονητής), αλλά έφυγε πέρσι χωρίς προφανή λόγο, παραμένει πάντως εξαιρετικά αγαπητός στο κοινό των γηπεδούχων. Ούτως ή άλλως το κίνητρο σε τέτοια παιχνίδια είναι αυξημένο, η Μπλάκπουλ λόγω του προπονητή της περιμένουμε να κυνηγήσει με ακόμα μεγαλύτερο πάθος την πρόκριση και κόντρα στην μπλεγμένη με τον υποβιβασμό Μπλάκμπερν έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια σπουδαία νίκη τόσο για τον κόσμο της όσο και για τον Μπόιερ, το διπλό του 4,50 (Bet365) με κάλυψη στην ισοπαλία επέλεξε ο BetolΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
1581.     ΟΞΦΟΡΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Μεγάλο παιχνίδι για την Όξφορντ, η οποία περιμένει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι και υπάρχει sold out στα εισιτήρια εδώ και δέκα ημέρες. Έρχεται από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ροτσντέιλ με 4-0, όπου έκανε ίσως την εμφάνιση της χρονιάς αφού ήταν άψογη. Το ματς για το Τρόφι μεσοβδόμαδα αναβλήθηκε, άκρως θετικό γι’ αυτήν. Απουσιάζει ο φορ Τόμας (13 συμ./3 γκολ). Η Νιουκάστλ ντούμπλαρε τις νίκες στο πρωτάθλημα με το πολύ άνετο 4-0 επί της Ρόδεραμ. Στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στους τρεις πόντους. Αρκετοί οι μακροχρόνιοι απόντες εδώ και ένα μήνα, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Γκέιλ (22 συμ./20 γκολ). Το +0,75 της Όξφορντ έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.
1561.     AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Μεγάλες οι ποιοτικές διαφορές των δύο ομάδων, η Αναγέννηση είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και μόνο με κάποιο θαύμα θα καταφέρει να σωθεί. Άλλαξε προπονητή, ανέλαβε ο Ζουβάνης. Ο Απόλλωνας είναι στην καλύτερη του κατάσταση μέσα στη χρονιά, έχει έξι συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με αρκετές καλές εμφανίσεις, που την οδήγησαν σε κάποιες αρκετά εύκολες επικρατήσεις. Πιστεύουμε ότι ο Απόλλων θα φτάσει στην έβδομη συνεχόμενη νίκη του, φυσικά το διπλό στο 1,20 είναι αναμενόμενα πολύ χαμηλό. Ο συνδυασμός του διπλού με το over 2,5 στο 1,75 στον Stoiximan είναι αρκετά καλή επιλογή.
1562.     ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η Ομόνοια (7-1-2 εντός) παρότι κέρδιζε εκτός έδρας την Ανόρθωση μέχρι το 70’ με 2-0 στα επόμενα οκτώ λεπτά η πίεση της Ανόρθωσης απέφερε καρπούς και κατάφερε να ισοφαρίσει. Πικρή γεύση από αυτό το 2-2, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Δείχνει ότι δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο. Η Νέα Σαλαμίνα (3-3-4 εκτός) ηττήθηκε και στον επαναληπτικό του κυπέλλου από τον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2), δίκαιος αποκλεισμός, κάτι που άλλωστε ήταν και το αναμενόμενο. Από δύο ήττες έρχεται στο πρωτάθλημα και οι δύο από ανώτερους αντιπάλους (2-0 από την ΑΕΚ, 1-3 από την ΑΕΛ). Πάντως είναι ομάδα που έχει τα φόντα να διεκδικήσει την έκτη θέση. Το +1 που αναμένουμε να ανοίξει η αγορά της Ασίας θα είναι το δίκαιο για τους φιλοξενούμενους.
1708.     ΣΕΒΙΛΛΗ Β – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Η Σεβίλλη Β' έχασε με 2-0 στη λίμνη του βρεγμένου τερέν της Χιρόνα την προηγούμενη αγωνιστική, άνοδο δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει και έτσι κοιτάζει μόνος προς τα κάτω, είναι στο +7 από τη ζώνη. Στην έδρα της μετράει 6-3-1 με 7/10 under ενώ επέστρεψαν όλοι οι φορ της που ήταν τραυματίες. Η Τενερίφη κέρδισε τα δύο κολλητά εντός με Σαραγόσα και Κόρδοβα χωρίς να δεχθεί γκολ και πλέον μετράει 1/11 ήττες εσχάτως (6-4-1), έχει βρεθεί έτσι σε θέσεις πλέι-οφ. Στην έδρα της παραδοσιακά αποδυναμώνεται πολύ όμως φέτος το παλεύει (2-3-5). Δύσκολο ματς, η Σεβίλλη έχει δυνατή έδρα, οι φιλοξενούμενοι χάνουν με μεγάλη δυσκολία αλλά κάπου θα σπάσει το σερί τους. Θα πάμε πάσο, αν έπρεπε να βάλουμε με τη σειρά τα αποτελέσματα αυτή θα ήταν Χ12.
1711.     ΑΛΑΒΕΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Με μια μικρογραφία της Ατλέτικο θα παρομοιάζαμε την Αλαβές, τουλάχιστον με το αγωνιστικό στιλ που εφαρμόζει ο Πελεγκρίνο και τις αμυντικές ικανότητες που επιδεικνύει μέχρι στιγμής. Οι δύο ομάδες διαθέτουν δύο από τις καλύτερες άμυνες της Ισπανίας με 16 και 20 γκολ παθητικό αντίστοιχα. Προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα η νεοφώτιστη, μεσοβδόμαδα εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Μια από τα ίδια και για την Ατλέτικο, έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία ένα βήμα πριν τον τελικό του θεσμού. Όπως ακριβώς και στο ματς του πρώτου γύρου (1-1, και τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις) περιμένουμε λίγα γκολ και παιχνίδι υπομονής. Δεν αποκλείεται να μείνουν αμφότερες χωρίς γκολ στα πρώτα 33 λεπτά του αγώνα, με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο (κανένα γκολ πριν το 33:00’) να προσφέρεται στη Bet365 με απόδοση 1,83. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1709.     ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο Αστέρας δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ (2-0) και πραγματοποίησε την πρώτη του άσχημη εμφάνιση μέσα στο 2017 όπου μετράει 5-3-2 σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι στο +6 από τη ζώνη και στο -7 από τα πλέι-οφ όμως ο ΠΑΟΚ έχει και ένα ματς λιγότερο οπότε διατηρεί ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει την εξάδα. Στην έδρα του έχει να χάσει από το Σεπτέμβρη μετρώντας έκτοτε 4-3-0. Ο Πανιώνιος με άνεση έβαλε κάτω τον Παναιτωλικό (2-0) και έπιασε και πάλι τη Ξάνθη στη δεύτερη θέση, εκτός έδρας έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στην κατηγορία (5-2-2) έχοντας σκοράρει 2+ φορές σε 5/9 ενώ ανεξαρτήτως έδρας μετράει 6-3-1 με έξι γκολ παθητικό στα τελευταία 10. Οι δύο ομάδες κάθε χρόνο φαίνεται να μοιράζονται από ένα τρίποντο στην έδρα τους (8-0-1 οι Αρκάδες, 7-2-1 οι Νεοσμυρνιώτες) όμως οι γηπεδούχοι τώρα δεν φαίνονται να έχουν άμεση βαθμολογική ανάγκη και το ματς ως προς το αποτέλεσμα είναι πολύ αμφίρροπο, έτσι οδηγούμαστε στο να κινηθούμε εναλλακτικά. Ο Πανιώνιος μετράει 12/17 2-3 γκολ και διόλου απίθανο είναι να προσθέσει άλλο ένα στο ενεργητικό του (2,02/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1715.     ΛΥΩΝ – ΛΙΛ
Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Λυών, χάρη στο δίκαιο 3-1 επί της Μαρσέιγ, έπειτα από ένα γρήγορο και πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι, μετράει πλέον πέντε τρίποντα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (5-0-1, 4/6 over 2,5, 3/6 GG). Δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς εντός του 2017 για τη Λιλ, έπειτα από το 0-0 με τη Ντιζόν, συμπλήρωσε έτσι οχτώ παιχνίδια με μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Κολό (3-4-1). Φαβορί στην έδρα της η Λυών, η βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό Λιλ έχει προβλήματα στην επίθεση (εκτός ο σημαντικός επιτελικός Λόπες (14 συμ./3 γκολ), ενώ ο φορ Έντερ (18 συμ./4 γκολ) δίνεται αμφίβολος), ο ασιατικός άσος -1 στο 1,825 της Bet365 που επέλεξε ο Betol δείχνει καλή επιλογή.
1718.     ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΑΡΟΥΚΑ
Ακόμα μια μέτρια εκτός έδρας εμφάνιση πραγματοποίησε η Νασιονάλ, χάνοντας δίκαια με 0-2 από την Τσάβες, ήταν το τρίτο της ματς με τον Γιοκάνοβιτς στον πάγκο, χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει (προηγήθηκαν το 0-0 στο γήπεδό της απέναντι στη Μπράγκα και το 0-1 στην έδρα της Σετούμπαλ, όπου άξιζε πάντως το Χ). Η Αρούκα, έπειτα από δυο διαδοχικές νίκες, ηττήθηκε στην έδρα της από τη Μποαβίστα με 1-2, ούτως ή άλλως τις καλές της εμφανίσεις τις έχει πραγματοποιήσει μακριά από το σπίτι της, έχοντας φτάσει να μετράει τρία σερί διπλά. Καλά διαβασμένα τα σετ, με τη γραμμή στο 0,25 στην Ασία, η Νασιονάλ στην έδρα της παίζει πάντα καλύτερα, δεν είναι όμως εύκολο να κοντράρουμε την κυνική Αρούκα, δεν βγαίνει άκρη στην εν λόγω αναμέτρηση. 
1719.     ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ
Ονειρεμένη εβδομάδα η προηγουμένη για τη Γκιμαράες, αρχικά πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ στη συνέχεια κέρδισε τη μισητή Μπράγκα στο γήπεδό της με 2-1, πλησιάζοντάς την πλέον στον πόντο. Η Μαρίτιμο επιβεβαίωσε το καλό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται, αποσπώντας 2-2 από τη Σπόρτινγκ, είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες νίκες, με αποτέλεσμα να έχει κάνει άλμα στη βαθμολογία. Σε καλή κατάσταση αμφότερες, αποδυναμώνεται εκτός νησιού η Μαρίτιμο, υπό άλλες συνθήκες το 2,00 για νίκη της Γκιμαράες θα βρισκόταν μεταξύ των επιλογών μας, το ρεπορτάζ όμως δεν ευνοεί μια τέτοια σκέψη, με τους γηπεδούχους να έχουν αμφίβολο τον υπερπολύτιμο φορ/αρχισκόρερ Μαρέγκα (12 συμ./10 γκολ), ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα μόλις την Τετάρτη και να στερούνται από εδώ και στο εξής των υπηρεσιών του δεύτερου σκόρερ Σοάρες (16 συμ./7 γκολ), ο οποίος πωλήθηκε στην Πόρτο. Καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ. 
1721.     ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
Η Γαλατασαράι έχασε στο προηγούμενο στην έδρα της Καραμπούκ και είδε ένα σερί 5-1-0 να παίρνει τέλος, έμεινε έτσι στο -5 από την κορυφή και θέλει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες για να μη χάσει την επαφή με την κορυφή. Στην έδρα της μετράει 6-0-2 με 18 γκολ ενεργητικό ενώ στα τελευταία επτά σκόραρε 17 φορές. Η Ακισάρ είναι στο +7 από τη ζώνη όμως αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα επιθετικά, με 11 γκολ σε 18 αγώνες έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, σε 6/9 εκτός (2-4-3) δεν σκόραρε, έχει σημειώσει ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία ενώ το πρόβλημα διογκώνεται από την απόφαση της διοίκησης να πουλήσει τον καλύτερο της φορ και πρώτο σκόρερ της ομάδας Ρονταγιέγκα (4 γκολ). Ανασταλτικά στέκεται καλά όμως ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τα δύο βασικά της αμυντικά χαφ, έτσι η Γαλατά δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο θύμα για να βελτιώσει για να επιστρέψει στις νίκες αλλά και για να βάλει τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων που τη θέλει να δέχεται γκολ στην έδρα της. Με τον ασιατικό -1 άσο πήγε ο 1926 σε απόδοση 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1720.     ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ
Ασταμάτητη η Ανταλιασπόρ, προσέθεσε ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό της με το διπλό με ανατροπή επί της Οσμανλισπόρ με 2-1 (έχανε με 0-1 μέχρι το 89’), συμπλήρωσε αισίως 10 ματς πρωταθλήματος με οχτώ τρίποντα (8-1-1) και λογίζεται πια ως διεκδικήτρια ευρωπαϊκού εισιτηρίου! Βαριά ήττα για την Αλανιασπόρ, στο πρώτο παιχνίδι της μετά την απομάκρυνση του Καλπάρ από τον πάγκο, δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στη Μπεσίκτας (1-4), συνεχίζεται η αναζήτηση νέου προπονητή, πρώτο μέλημα του οποίου θα πρέπει να είναι η διόρθωση των κακώς κειμένων της άμυνας, με την Αλανιασπόρ να έχει δεχθεί 38 τέρματα σε 18 αγωνιστικές. Σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, υποψιασμένες όμως οι τιμές του άσου με ταβάνι το 1,70.
1714.     ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
Ο Ερμής (6-2-2 εντός) μετά τη νίκη με 2-0 επί της Καρμιώτισσας και δείχνοντας ξανά το καλό του πρόσωπο, περιμέναμε να είναι λίγο πιο ανταγωνιστικός με τον Απόλλων στη Λεμεσό, όμως τελικά έχασε εύκολα με 3-0. Η δύναμη του βέβαια είναι η έδρα του και αυτό θέλει να βγάλει και σε αυτό το παιχνίδι. Η Ανόρθωση (3-2-5 εκτός) παρότι μέχρι το 70’ ήταν πίσω με 0-2 με σκορ κατάφερε μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο να ισοφαρίσει, εξαιτίας της μεγάλης πίεσης που άσκησε στην αντίπαλο. Πήρε έναν σημαντικό βαθμό που δεν το περίμενε με την εξέλιξη που είχε ο αγώνας. Στο κύπελλο πήρε την πρόκριση με το αχρείαστο αλλά πληθωρικό 5-0 επί του Ασίλ με χαρακτηριστική ευκολία όπως μαρτυρά και το σκορ. Πολύ σωστά διαβασμένο το σετ με οριακό φαβορί την Ανόρθωση, δεν μας αφήνει περιθώρια για να στηρίξουμε την καλή έδρα του Ερμή, θα θέλαμε το line στο +0,25, αλλά ακόμα και όταν ανοίξει η αγορά της Ασίας δύσκολα να το έχουμε εκεί.
2439.     ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ – ΤΥΝΗΣΙΑ
Νοκ-άουτ προημιτελικός του Κόπα Άφρικα. Έκπληξη η παρουσία της Μπουρκίνα Φάσο στους «8», ουσιαστικά πήρε τη θέση της διοργανώτριας Γκαμπόν, είναι αήττητη μέχρι στιγμή στη διοργάνωση, μετρώντας δυο ισοπαλίες (1-1 με Καμερούν, 1-1 με Γκαμπόν) και μια νίκη με 2-0 απέναντι στη Γουινέα-Μπισσάου. Παρόμοια η κατάσταση και για την Τυνησία, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Σενεγάλη με 0-2 βρέθηκε σε δύσκολη θέση, κατάφερε ωστόσο να ανασυνταχθεί άμεσα και να κάνει το 2/2 απέναντι σε Αλγερία (2-1) και Ζιμπάμπουε (4-2), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που από εδώ και πέρα θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, μεγάλη μας φαίνεται η ψαλίδα των σετ με την Τυνησία φαβορί του 2,25, πιο ισορροπημένο το βλέπουμε και δεν αποκλείουμε η Μπουρκίνα Φάσο να κάνει τελικά τη ζημιά, έστω και αν ο ηγέτης Πιτρόιπα έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί. 
1725.     ΛΑΤΣΙΟ – ΚΙΕΒΟ
Την πρώτη της ήττα στο 2017 (3-0-1) γνώρισε η Λάτσιο την περασμένη αγωνιστική του Καμπιονάτο, όταν έφυγε με άδεια χέρια από το Τορίνο στην αναμέτρηση της κόντρα στη Γιουβέντους, ωστόσο παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και για την επόμενη αποστολή της θα υποδεχτεί μέσα στο «Ολίμπικο» (8-1-2 με 21 γκολ ενεργητικό) την Κιέβο. Οι «τζιαλομπλού» χωλαίνουν εμφανώς το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε απανωτές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (0-0-5), με την πιο πρόσφατη να έρχεται εντός έδρας από τη Φιορεντίνα με 3-0. Οι Ρωμαίοι πραγματοποιούν σταθερά εξαιρετικές εμφανίσεις αγωνιζόμενοι μπροστά στο κοινό τους και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην επερχόμενη αναμέτρηση τους, επιβεβαιώνοντας τον συνδυασμό 1 & over 1,5 που προσφέρεται σε απόδοση 1,90 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1728.     ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ
Η Ταραγόνα με την αλλαγή προπονητή έβγαλε διπλό με ανατροπή στην έδρα της Λούγκο, είναι ουραγός και στο -3 από την παραμονή έχοντας μαζέψει πέντε βαθμούς στα τρία τελευταία (1-2-0), στην έδρα της φέρνει πολλές ισοπαλίες (2-6-2). Η Ουέσκα είναι σε άσχημο φεγγάρι, μετράει 0-1-2 χωρίς να σκοράρει στα τρία τελευταία ενώ εκτός έδρας έχει μόλις ένα διπλό (1-6-4). Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένο ηθικό έχουν το πάνω χέρι, οι φιλοξενούμενοι είναι προβληματικοί εκτός, σε άσχημη φόρμα και με σημαντικές απουσίες, στο 1,85 ο ασιατικός -0,25 άσος μας κάνει.
1727.     ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΡΕΟΥΣ
Η Μιραντές πήγε με υπηρεσιακό στην έδρα της Χετάφε και πήρε 1-1 βάζοντας τέλος σε ένα σερί αρκετών αγώνων που έχανε χωρίς να σκοράρει εκτός. Είναι στο -1 από την παραμονή, συνεχίζει με τον υπηρεσιακό στον πάγκο ενώ στην έδρα της είναι υπολογίσιμη δύναμη μετρώντας 5-3-3 ρεκόρ. Η Ρέους είναι ένατη και στο -1 από τα πλέι-οφ αν και στόχος της παραμένει η παραμονή (+7), πρόκειται για δυσκολοκατάβλητη ομάδα που έχει κάνει πολλές ζημιές εκτός (4-2-4). Με μεταγραφές και καλό ηθικό οι γηπεδούχοι, σκληρό καρύδι η Ρέους, σε μοιρασμένες αποδόσεις όμως κοιτάμε προς τα αριστερά, στο 1,825 ο DNB άσος.
1726.     ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΛΕΒΑΝΤΕ
Η Αλκορκόν πανηγύρισε το πρώτο της φετινό διπλό στην έδρα της Ουέσκα, μεσοβδόμαδα έπαιξε για το κύπελλο όμως με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση της. Εντός έδρας μετράει 6-3-1 με μόλις τρία τέρματα παθητικό. Η Λεβάντε με σβηστές τις μηχανές κέρδισε 1-0 τη Νουμάνθια και έφτασε τα έξι συνεχόμενα τρίποντα με λευκό παθητικό, είναι πρώτη και στο +13 από την τρίτη θέση, αυτή η άνοδος απλά δεν χάνεται. Εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, μετράει 6-2-3 με μόλις οκτώ γκολ παθητικό. Ισορροπημένο ζευγάρι, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση, ταβάνι τα δύο γκολ.
1724.     ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Η Κορτράικ (4-3-4 εντός) έχασε με 0-3 από την Γκενκ πολύ εύκολα και συμπλήρωσε τις οκτώ συνεχόμενες ήττες, αρνητικό ρεκόρ. Η εικόνα της παραμένει κάκιστη, παίζει το κεφάλι του ως προπονητής ο Μπελοσίν με τη Λόκερεν (2-3-7 εκτός). Ο χαφ Ντε Μετς (8 συμ.) λείπει. Η φιλοξενούμενη ήταν εξαιρετική στο ντέρμπι με τη Γάνδη και πήρε ισοπαλία με 0-0. Φοβερή ανασταλτική λειτουργία, έκλεισε τους διαδρόμους, έδωσε την κατοχή στην αντίπαλο και κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει, αν έβρισκε το γκολ σε μία εκ των αντεπιθέσεων της θα το κατάφερνε κιόλας. Ο χαφ Οβερμέιερ (21 συμ.) λείπει, δύσκολα να παίξει και ο μπακ Σκούλασον (19 συμ./2 γκολ). Το +0,25 της Λόκερεν στο 1,825 έχει αξία και είναι στις επιλογές μας.
1731.     ΕΪΡ – ΜΟΡΤΟΝ
Τα πέναλτι χρειάστηκε η Έιρ (4-8-9) ώστε να κάμψει την αντίσταση της Κουίνς Παρκ και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου (2-2 εκτός στην κανονική διάρκεια). Αντίθετα η Μόρτον (9-7-4) προστάτευσε το σπίτι της φροντίζοντας να έχει ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τη Φόλκερκ (2-0). Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι κι έχουν τον πρώτο λόγο όμως εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί, στοιχείο αρκετό για εμάς ώστε να σκιπάρουμε σεβόμενοι την άμεση ανάγκη των γηπεδούχων για βαθμούς.
1733.     ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Θετικό ξεκίνημα έκανε στο 2017 η Λεβερκούζεν, επικρατώντας εντός έδρας της Χέρτα με 3-1, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ωστόσο έχει ακόμη αρκετό δρόμο να καλύψει (-5), πληρώνοντας κατά κύριο λόγο τις αμυντικές της ατασθαλίες (δέχτηκε 18 γκολ στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος). Αντίθετα, η Γκλάντμπαχ επιθυμεί να κάνει μία νέα αρχή στην καινούρια σεζόν, έχοντας πλέον ως προπονητή της τον Ντίτερ Χέκινγκ, ο οποίος βελτίωσε την εικόνα της ομάδας στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Μπορούσια, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα της Ντάρμσταντ. Η πρόσληψη του Χέκιγνκ έχει δημιουργήσει αρκετές φιλοδοξίες για το μέλλον των «πουλαριών» και με ανεβασμένη ψυχολογία μπορούν να κοντράρουν τις «ασπιρίνες» στο επερχόμενο τοπικό ντέρμπι, επιβεβαιώνοντας το +0,5 ασιατικό διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 2,05 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1736.     ΕΪΜΠΑΡ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από το κύπελλο ήρθε για την Εϊμπάρ, που παρέταξε ουσιαστικά τα… δεύτερα στη ρεβάνς της Τετάρτης με την Ατλέτικο, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 σκορ. Απόλυτη προσήλωση στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή της. Ο μόνος της φόβος να επαναληφθεί η τραγική πορεία που πραγματοποίησε στον δεύτερο γύρο τα δύο περασμένη έτη. Αγωνίζεται πάντα για τη νίκη, παράγει ευκαιρίες με ικανοποιητικό ρυθμό στο «Ιπουρούα». Η Λα Κορούνια βέβαια διατηρεί καλή παράδοση (4-1-0) απέναντι στους Βάσκους και επιπλέον δεν έχει ηττηθεί ακόμα μέσα στο 2017. Αρκετά ανταγωνιστική παρουσιάστηκε σχεδόν σε όλες τις εξόδους της, μπορεί να αγνοεί το τρίποντο (0-5-5), αλλά έχει ζορίσει υπερβολικά Ρεάλ και Ατλέτικο (έχασε στο γκολ από αμφότερες), ενώ βρίσκει δίχτυα επί έξι συναπτά ματς μακριά από τη Γαλικία. Επιλογή των Young Guns το Χ2 στο 1,80 της Bet365, αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης συγκεντρώνει και το GG (1,95/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1734.     ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Με έναν πολύτιμο βαθμό έφυγε από την έδρα της άμεσης ανταγωνίστριας Εξέλσιορ η Γκόου Αχέντ Ιγκλς (1-1), παρέμεινε πάντως για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-5), αδυνατώντας να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Σοκ για την Ουτρέχτη μεσοβδόμαδα, έμεινε εκτός ημιτελικών κυπέλλου με ήττα στα πέναλτι στο γήπεδό της από την Καμπούρ της δεύτερης κατηγορίας, οφείλει πλέον να ανασυνταχθεί και να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα, εκεί όπου είδε το αήττητο σερί των 10 αγώνων της (6-4-0) να τερματίζεται με την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Άγιαξ. Ανώτερη ποιοτικά η Ουτρέχτη, ο αποκλεισμός από το κύπελλο είναι όμως πρόσφατος και δεν αποκλείεται να την επηρεάσει, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα και δεν πρόκειται να πέσουν χωρίς μάχη. Καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ. 
1732.     ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Σαουθάμπτον είναι στα ουράνια, αφού έρχεται από τη νίκη με 1-0 στο Άνφιλντ στο 91’, νίκη που την έστειλε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Πιστεύουμε ότι αυτή η πρόκριση θα υπερκεράσει την κούραση της. Στο πρωτάθλημα κατάφερε και κέρδισε με 3-0 τη Λέστερ με χαρακτηριστική ευκολία. Ο στόπερ Φαν Ντάικ (21 συμ.) τραυματίστηκε και το κενό στην άμυνα μετά και τη φυγή του Φόντε (17 συμ.) είναι πολύ σημαντικό. Ο χαφ Γουόρντ Πράους (17 συμ./2 γκολ) και ο επιθετικός Ροντρίγκες (14 συμ./4 γκολ) είναι αμφίβολοι. Η Άρσεναλ σε ένα επεισοδιακό ματς κέρδισε με 2-1 την Μπέρνλι εντός έδρας, ισοφαρίστηκε λίγο μετά το 90’ με πέναλτι όμως στο 96’ με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και πήρε τη νίκη. Λείπει ο χαφ Ξάκα (19 συμ./1 γκολ). Ο Βενγκέρ θα κάνει κάποιες αλλαγές, ο ίδιο περιμένει τιμωρία, λόγω των πολλών νεύρων και της αντίδρασης του στο προηγούμενο ματς. Λίγο πιο μοιρασμένο θα θέλαμε το σετ, αξία στο 1Χ πάνω από το 1,70.
------.     ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ
Η Ξάνθη πήγε με τη μισή της ενδεκάδα εκτός μάχης στην έδρα του Ολυμπιακού όμως τον κοίταξε στα μάτια και δικαίως νιώθει άτυχη από την ήττα της με 2-0, μετράει 9-3-2 στα τελευταία 14 επίσημα της και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια με 2-0 τον Αστέρα βγάζοντας ψυχή στο ντεμπούτο Χιμένεθ και μπήκε με το δεξί στην εποχή του Ισπανού στον πάγκο της, υστερεί όμως σε πολλούς τομείς αγωνιστικά και εκτός έδρας ζορίζεται υπερβολικά (2-2-4), είναι πάντως πιο ξεκούραστη από τους "Ακρίτες" καθώς αυτή ξεκούρασε τους βασικούς στο κύπελλο ενώ οι Θρακιώτες έπαιξαν με βασικούς μεσοβδόμαδα. Οριακό παιχνίδι στη Ξάνθη, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην ισοπαλία που δεν θα αφήσει καμία ομάδα δυσαρεστημένη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1737.     ΕΣΤΟΡΙΛ – ΠΟΡΤΟ
Την έκτη της συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Εστορίλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φεϊρένσε (0-1), είχε προηγηθεί η νίκη-πρόκριση επί της Ακαδέμικα στο κύπελλο, όπως και να έχει, υποχώρησε στη βαθμολογία, βρίσκεται πια μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο κυνήγι της Μπενφίκα διατηρείται η Πόρτο, έπειτα από το δύσκολο 4-2 επί της Ρίο Άβε, μακριά από το σπίτι της πάντως έχει κερδίσει τα λιγότερα από τα μισά παιχνίδια της (3-4-1 εκτός). Μπορεί η φετινή Πόρτο να μην αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας, όμως αυτή την Εστορίλ μπορεί εύκολα ή δύσκολα να την κερδίσει, δεν πρόκειται πάντως να μας απασχολήσει ο άσος του 1,20-1,25.
1740.     ΡΟΝΤΑ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Πρόωρο εξάποντο παραμονής είναι το ματς, οι δυο ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ήττα με 0-2 για τη Ρόντα στην έδρα της Ναϊμέγκεν, αδυνατεί να βρει λύση στο επιθετικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί από την αρχή της χρονιάς, είναι ενδεικτικό ότι έχει πετύχει μόλις οχτώ γκολ στις πρώτες 19 αγωνιστικές! Από το 1-1 κατά την υποδοχή της Γκόου Αχέντ Ιγκλς έρχεται η Εξέλσιορ, σε ένα ματς παρόμοιας φύσης με το τωρινό, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές δίχως νίκη (0-4-2), ενώ ηττήθηκε στις 6/8 πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-6). Ματς τεράστιας σημασία και για τις δυο ομάδες, ξενίζουν οι αποδόσεις καθαρού φαβορί για τη Ρόντα της μιας νίκης σε 19 ματς, ξεφεύγουν οι τιμές του Χ2, με το 1,80 της Bet365 να αποτελεί επιλογή των Young Guns  
1739.     ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Δεν είναι καλά μετά τη διακοπή η Χέρακλες, ηττήθηκε και στα δυο πρώτα παιχνίδια της για το 2017, αρχικά με 1-4 στο γήπεδό της από τη Γκρόνινγκεν και στη συνέχεια με 0-1 στο ντέρμπι μίσους με την Τβέντε, έχασε έτσι σημαντικό έδαφος από την πρώτη επτάδα της βαθμολογίας. Η Αϊντχόφεν αντιθέτως έχει επιστρέψει αγριεμένη, δυο καλές εμφανίσεις και ισάριθμες νίκες έχει στο ενεργητικό της μετά τις γιορτές, τελευταία εξ αυτών το 4-3 επί της Χέρενφεν, ματς στο οποίο το σκορ ήταν 2-3 μέχρι το 89’, δίκαιο πάντως το τελικό αποτέλεσμα με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα. Αναγεννημένη η PSV εντός του 2017, θεωρούμε ότι είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη απέναντι στην απογοητευτική Χέρακλες, χωρίς αξία πάντως το 1,40 στο διπλό.
1466.     ΚΑΜΠΟΥΡ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
Τεράστια επιτυχία μεσοβδόμαδα για την Καμπούρ, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου, κερδίζοντας στα πέναλτι την Ουτρέχτη (2-2 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και ενώ στο πρωτάθλημα αδυνατεί να βρει σταθερότητα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός της ζώνης των πλέι-οφ! Η Ντόρντρεχτ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για το 2017 με το 3-0 επί της ομάδας νέων της Ουτρέχτης, στο +12 πια η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, έχει χτίσει μια ικανοποιητική απόσταση ασφαλείας. Φαβορί εδώ η Καμπούρ, προς αποφυγή όμως το 1,35 του άσου για μια ομάδα η οποία δεν αποκλείεται να μην έχει προλάβει ακόμα να συνέλθει από τα πανηγύρια για την πρόκριση στο κύπελλο και η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Στρέικ (20 συμ./11 γκολ), που είναι τραυματίας.  
1748.     ΝΑΝΣΙ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Στάθηκε καλά απέναντι στη Μονακό την Τετάρτη η Νανσί, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 0-1, αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Λιγκ Καπ, επικεντρώνεται τώρα στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει μόνο δυο ήττες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές (5-4-2), ενώ στο γήπεδό της έχει συμπληρώσει πέντε σερί νίκες, όλες με λευκό παθητικό! Αποκλεισμός και για τη Μπορντό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, δεν τα κατάφερε απέναντι στην Παρί (1-4), στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3), χάρη στο 1-0 στο ντέρμπι με την Τουλούζ. Ζόρικο σταύρωμα μεταξύ δυο ομάδων οι οποίες αναμένεται να είναι καταπονημένες, καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν, καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ. 
1752.     ΑΝΖΕ – ΜΕΤΣ
Ήττα με ανατροπή για την Ανζέ στην έδρα της Σεντ Ετιέν (1-2), άδικο το αποτέλεσμα, αφού είχε εναντίον της κρίσιμες διαιτητικές αποφάσεις, βρέθηκε έτσι σε θέση απευθείας υποβιβασμού, αγνοώντας τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-3-6), αφού πληρώνει σε μεγάλο βαθμό και τις πολλές απουσίες λόγω του Κόπα Άφρικα (λείπουν ξανά οι Ντόι (18 συμ./2 γκολ), Ντιεντιού (18 συμ./6 γκολ) και Εκαμπί (18 συμ./2 γκολ), ενώ ο φορ Πεπέ (18 συμ./2 γκολ) είναι ξανά διαθέσιμος). Επιστροφή στις νίκες έπειτα από έξι αγωνιστικές για τη Μετς (0-3-3) χάρη στο 2-0 επί της Μονπελιέ, έκανε καλή εμφάνιση μετά από καιρό, προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησαν οι επιστροφές ορισμένων από τους απόντες της, ειδικά στην επίθεση ξανάνιωσε με την παρουσία του νεοαποκτηθέντα Ντιαμπατέ (σκόραρε δις στο ντεμπούτο του) και την επιστροφή του αρχισκόρερ Έρντινγκ (13 συμ./6 γκολ) από τον τραυματισμό του. Όπως έχουμε ξαναπεί, η Ανζέ προσφέρεται για κόντρα αυτή την περίοδο,  η Μετς έχει αρκετές κάνει ζημιές μακριά από το σπίτι της (3-2-6 εκτός) και μπορεί να προσθέσει ακόμα μια στο ενεργητικό της, το 1,95 της Bet365 στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) βρίσκεται στο πινακάκι των YoungGuns.
1751.     ΜΠΑΣΤΙΑ – ΚΑΕΝ
Στο προηγούμενο ματς η Μπαστιά υποδέχθηκε με πολλές απουσίες τη δεύτερη της βαθμολογίας Νις, βγάζοντας ψυχή στο γήπεδο πήρε το μίνιμουμ που δικαιούταν στην αναμέτρηση κρατώντας την στο 1-1 αν και έπαιξε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο. Στην έδρα της μετράει 3-5-3, διαθέτει την καλύτερη άμυνα ανάμεσα στις οκτώ τελευταίες της βαθμολογίας ενώ επιθετικά μπορεί να έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία όμως έχει βελτιωθεί αισθητά καθώς σκόραρε σε 8/10 τελευταία. Η Καέν πήρε ρεπό λόγω αναβολής την προηγούμενη αγωνιστική, είναι ισόβαθμη με την Μπαστιά μια ανάσα πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού όμως εκτός έδρας η εικόνα της τραγική, μετράει 0-1-9 έχοντας μείνει στο μηδέν σε 6/10. Οι γηπεδούχοι πάντως δεν σκοράρουν εύκολα ενώ οι φιλοξενούμενοι μόνο σε δύο ματς δέχθηκαν 3+ γκολ, έτσι ο Betol πήγε με τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1, μια επιλογή που συνδυαστικά πληρώνει 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1749.     ΛΟΡΙΑΝ – ΝΤΙΖΟΝ
Καθαρή ήττα για τη Λοριάν στο Μονακό (0-4), συνεχίζει τα over επί των ημερών του Καζονί (9/9 over 2,5, 6/9 GG, 6/9 over 3,5 ανεξαρτήτως έδρας), στο γήπεδό της μετράει πλέον τρεις σερί νίκες στα πλαίσια του πρωταθλήματος (3/3 GG & over 2,5). Δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς μετά τη διακοπή για τη Ντιζόν έπειτα από το 0-0 κατά την υποδοχή της Λιλ, δίκαιο το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές, μακριά από το σπίτι της δεν έχει ακόμα νίκη (0-4-6, GG τα τέσσερα τελευταία με 3/4 και over 2,5), έχει χάσει πάντως αρκετούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά των αγώνων της. Λογικός φαντάζει ο άσος στα επίπεδα του 2,00, δυσκολευόμαστε όμως να εμπιστευτούμε σε αποδόσεις φαβορί μια τόσο αλέγκρο ομάδα όπως η Λοριάν, η οποία μάλιστα θα παραταχθεί χωρίς τον αρχισκόρερ της Μουκάντζο (15 συμ./7 γκολ), ο οποίος συνεχίζει στο Κόπα Άφρικα, καλή περίπτωση φαντάζει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, στο 1,80 το over 2,5 στην Bet365 για τους ανυπόμονους, προτιμότερη πάντως φαντάζει η αναμονή για το live για καλύτερη απόδοση/line.
1750.     ΡΕΝ – ΝΑΝΤ
Ντέρμπι μίσους στο Γαλλικά Βορρά και στην επαρχία της Βρετάνης συγκεκριμένα, η Ρεν προέρχεται από ένα τοπικό αλλά πιο light ντέρμπι με την Γκινγκάμπ (1-1), στο οποίο συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη (0-2-3), έτσι έμεινε αρκετά πίσω από την Ευρώπη. Στην έδρα της μετράει 7-2-2 όμως έχασε στα δύο τελευταία ενώ κέρδισε μόνο 2/5 πιο πρόσφατα ενώ με 21 γκολ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση ανάμεσα στις πρώτες 10 της κατάταξης. Η Ναντ έχασε με 0-2 από την Παρί όμως προηγουμένως μετρούσε τέσσερις σερί νίκες με λευκό παθητικό, έτσι ξέφυγε στο +4 από τη ζώνη. Μακριά από το γήπεδο της μετράει 4-1-5 με 7/10 under, μόνο οι τέσσερις πρωτοπόροι της βαθμολογίας έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς από αυτήν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ μόνο σε 3/10 δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι πουλάνε ακριβά το τομάρι τους εκτός (4-1-5) και ο Κονσεϊσάο θα τους εμφυσήσει το απαραίτητο σε ένα τέτοιο ντέρμπι πάθος, με το Χ2 (1,70/ Stoiximan) πήγε ο Betol, τα σκορ 0-0/1-1/0-1/0-2/1-2 επέλεξαν οι Young Guns σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2438.     ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ
Νοκ-άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κόπα Άφρικα. Η Σενεγάλη σκοράροντας δύο γκολ από νωρίς έκανε το 2/2 με Τυνησία και Ζιμπάμπουε έτσι στο τελευταίο ματς ξεκούρασε τους βασικούς της αλλά και πάλι δεν γνώρισε την ήττα, έμεινε δις πίσω από την Αλγερία όμως ισάριθμες φορές ισοφάρισε. Το Καμερούν χωρίς να ξεφύγει από τη μετριότητα παρέμεινε αήττητο στον όμιλο (1-2-0) όμως προκρίθηκε ως δεύτερο υστερώντας στην ισοβαθμία με την Μπουρκίνα Φάσο, στους τρεις αγώνες του έδειξε πάθος για διάκριση αλλά ποιοτικά υστερεί σε όλους τους τομείς. Η Σενεγάλη έχοντας ξεκουράσει τους βασικούς της έχει το προβάδισμα σε φρεσκάδα, εμπειρία και ποιότητα, έτσι θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο για πρόκριση, στο 2,10 ο άσος στην Bet365, στο 1,775 το ασιατικό -0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
------.     ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ-ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους, αρχικά την αποφυγή του υποβιβασμού και κατά δεύτερον την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Κλασικές ομάδες έδρας αμφότερες, ενώ όταν αγωνίζονται εκτός, παραδοσιακά χάνουν τη δυναμική τους. Άσος.
1753.     ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Με 4/6 νίκες εσχάτως η Βαγιαδολίδ βρίσκεται μια ανάσα πίσω από τα πλέι-οφ, στο τελευταίο ήταν καλύτερη από την Οβιέδο αλλά έχασε 1-0. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, στην έδρα της μετράει 6-2-2 με 4-2-0 εσχάτως, σε κάθε ένα από τα τελευταία έξι στην έδρα της κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Ράγιο που είναι στο +2 από τη ζώνη, εκτός έδρας είναι άκρως απογοητευτική (1-2-7, 6-15) και δεν βλέπουμε πως θα γλιτώσει από τους φορμαρισμένους γηπεδούχους, -0,25 ασιατικός άσος στο 1,80.
1741.     ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ
Η Μπέβερεν (4-4-3 εντός) ξεκίνησε αρνητικά το 2017 με δύο σερί ήττες, η δεύτερη από την Κλαμπ Μπριζ με 1-2. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, στο 54’ κατάφερε από το πουθενά να ισοφάρισε, στη συνέχεια δέχθηκε μεγάλη πίεση αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς, αφού η ανώτερη αντίπαλος στο 74’ πήρε τη νίκη. Ο χαφ Μίχελ (14 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Βάνζο (13 συμ.) λείπουν, ο κίπερ Κέτελες (15 συμ.) και ο μέσος Μαίνι (16 συμ.) είναι αμφίβολοι. Η Βέστερλο (2-3-7 εκτός) επέλεξε την επιθετική της φιλοσοφία και για το παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ, αλλά προφανώς δεν της βγήκε και έχασε με 2-4. Αναμενόμενη ήττα. Μακροχρόνιες οι απουσίες της. Ντέρμπι της ουράς, δεν θα έπρεπε να είναι κάτω από 2,00 ο άσος, όμως δεν έχει καμία αξία η κόντρα, αφού η διαφορά μας με τους μπουκ είναι ελάχιστη.
1742.     ΣΑΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ
Η Σιντ Τρούιντεν (5-4-3 εντός) μετά την ήττα με 1-3 από την Άντερλεχτ, κατάφερε να παίξει αρκετά καλά με τη Μαλίν και τη νίκησε με 2-1. Βέβαια στην εύκολα σχετικά νίκη της έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι η αντίπαλος από το 13’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Έχει αρκετές επιστροφές λόγω Κόπα Άφρικα, αμφίβολος ο καλός επιθετικός Μπολί (17 συμ./6 γκολ). Η Οστάνδη (4-3-4 εκτός) έρχεται από τη δίκαιη ήττα με 1-2 από τη Σαρλερουά, δεν άξιζε κάποιον πόντο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, η παρουσία της ήταν κάτω του μετρίου. Την Τρίτη παίζει το δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με την Γκενκ. Ο κίπερ Προτό (14 συμ.) είναι πάντα εκτός, επιστρέφει από το Κόπα Άφρικα ο κρίσιμος φορ Μουσόνα (17 συμ./8 γκολ), αλλά ίσως δεν αγωνιστεί λόγω κούρασης. Δίκαιο το σχεδόν κομμένο στη μέση σετ.
1765.     ΜΑΛΙΝ – ΓΚΕΝΚ
Η Μαλίν (7-1-4 εντός) έρχεται από ήττα με 2-1 από την Σιντ Τρούιντεν, δεν έπαιξε καλά και δίκαια ηττήθηκε, αν και έχει τη δικαιολογία ότι από το 13’ έπαιζε με παίκτης λιγότερο και δεν άντεξε. Ντούμπλαρε τις ήττες της μέσα στο 2017 και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Βίτας (16 συμ./2 γκολ) και Τσότσαλιτς (23 συμ.). Αμφίβολος ο στόπερ/αρχηγός Ντε Βίτε (9 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Ματέις (21 συμ./2 γκολ). Η Γκενκ (2-2-6 εκτός) ντούμπλαρε τις καθαρές της νίκες τη νέα χρονιά, η πρώτη ήταν με 1-0 επί της Έουπεν και η δεύτερη με 3-0 επί της Κορτράικ με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση. Δείχνει να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Εκτός από τον Καρέλη (18 συμ./9 γκολ) που λείπει, εκτός είναι και ο έτερος φορ Μπείλι (19 συμ./2 γκολ) που θέλει να φύγει. Επίσης ο κίπερ Μπιζό (22 συμ.) λείπει, ο εξτρέμ Μπούφελ (18 συμ./1 γκολ) έχασε τη σύζυγο του και δεν ξέρουμε αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Το DNB της Γκενκ στο 1,80 έχει αξία, αλλά οι απουσίες της μας προβληματίζουν και δεν θα κάνουμε κάποιο ποντάρισμα πριν την έναρξη.
1770.     ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΘΕΛΤΑ
Πανηγυρικό το κλίμα στο εσωτερικό της Θέλτα, μετά τη σπουδαία πρόκριση σε διπλούς αγώνες με τη Ρεάλ και κατ’ επέκταση την πρόκριση της στα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι Γαλιθιάνοι σπατάλησαν πολλή ενέργεια για να καταφέρουν αυτό το επίτευγμα και λογικά ο Μπερίσο θα κάνει αλλαγές φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Λεγκανές. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που κοντράρονται οι φιλοξενούμενοι και το ασιατικό διπλό +0,25 παίζεται στο 1,825 στη Bet365. Η Λεγκανές είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (+5) και χωρίς νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-5-2), ενώ στο Μπουτάρκε (1-4-4 ρεκόρ) κέρδισε μέχρι στιγμής μόνο την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την Οσασούνα. Θα περιμένουμε τα τελευταία νέα, πιο ασφαλής εκτίμηση μπορεί να γίνει μόλις μάθουμε τις ενδεκάδες για να διαπιστωθεί το εύρος του rotation της Θέλτα. Σε κάθε περίπτωση το ασιατικό +0,25 είναι δελεαστικό σε αποδόσεις άνω του 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1769.     ΙΝΤΕΡ – ΠΕΣΚΑΡΑ
Όντας άκρως ουσιαστική η Ίντερ πέρασε από το Παλέρμο (0-1) διευρύνοντας στις έξι αγωνιστικές το νικηφόρο σερί της για το πρωτάθλημα, με την εν λόγω επιτυχία να είναι η όγδοη συνεχόμενη ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει αντιθέτως η απογοητευτική Πεσκάρα, η οποία ηττήθηκε κι από τη Σασουόλο (1-3) βλέποντας την υπόθεση-σωτηρία να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές του άσου, αξίζει το ρίσκο ο συνδυασμός του με GG (2,50 / Bet365) καθώς από τη μια η άμυνα των «νερατζούρι» δεν τρομάζει ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι συνηθίζουν να σκοράρουν στις εξόδους τους (γκολ εκατέρωθεν στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας ήττες τους). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1771.     ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σπόρτινγκ, μετά τους αποκλεισμούς από Ευρώπη, Λιγκ Καπ και κύπελλο, είδε και στο πρωτάθλημα τη διαφορά της από την κορυφή να πηγαίνει στους 10 βαθμούς, έπειτα από το 2-2 στην έδρα της Μαρίτιμο, σε ένα παιχνίδι πάντως στο οποίο ήταν βελτιωμένη και είχε κακώς ακυρωθέν γκολ για να πάρει το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ήττα-πισωγύρισμα για την Πάκος το 0-2 κατά την υποδοχή της Μορεϊρένσε, ήταν η τρίτη της στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (0-1-3), αδυνατεί να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ούτε για αστείο δεν πρόκειται να μας απασχολήσει ο άσος του 1,20, βέβαια η Πάκος των έξι συνεχόμενων εκτός έδρας ηττών μοιάζει ως ο ιδανικός αντίπαλος για την ομάδα του Ζορζ Ζεσούς, προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.  
1773.     ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Κερέταρο αγνοεί τη νίκη, προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Πουέμπλα. Το γεγονός ότι η ομάδα αδυνατεί να σκοράρει, αποτελεί ζήτημα, το οποίο καλείται να λύσει άμεσα ο προπονητής. Κακή εμφάνιση και ήττα με 1-0 εντός έδρας για την Τσίβας, από τον κακό δαίμονά της, την Τιχουάνα. Δε θα διαλέξουμε πλευρά, θα πάμε με τα λίγο γκολ, συμβαδίζοντας με την αγωνιστική συμπεριφορά αμφότερων.
1779.     ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΛΕΟΝ
Η άμυνα πρόδωσε τη Μοντερέι για μία ακόμα φορά, καθώς έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Κρους Ασουλ, παρότι στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 2-0. Ήττα σοκ για τη Λεόν την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Πούμας. Δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους οι φιλοξενούμενοι και αυτό κοστίζει βαθμούς. Λογικό φαβορί ο άσος, τα πολλά γκολ αποτελούν επίσης επιλογή.
1777.     ΑΤΛΑΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Για μία ακόμα φορά η Άτλας παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου εκτός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Βέρακρους. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Μονάρκας (1-1 εντός κόντρα στη Σάντος), η οποία ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς σε κάθε ματς για τη μάχη που δίνει στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25.
1781.     ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ
Η πρώτη ήττα στο Κλαουσούρα ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική για την Πατσούκα, στη δύσκολη έδρα της Νεκάξα. Πρώτη ήττα και για την Τολούκα στο Κλαουσούρα, 1-0 εντός έδρας από τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, Τσιάπας. Μία κλάση ανώτερη η Πατσούκα, θα πάμε με τον άσο.
1785.     ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ
Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Βερακρουζ, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Άτλας, η οποία της έδωσε μία μεγάλη ανάσα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δε συνήλθε ακόμα από τις διακοπές η Αμέρικα, γνωρίζοντας νέα ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στην Τίγκρες. Λογικό φαβορί η Αμέρικα, όμως οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου