ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αυτοκτονία-σοκ αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη



Αυτοκτονία-σοκ αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη

Πίστευε ότι τον παρακολουθούσε η CIA
Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία νεαρού αστυνομικού  στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποίησε βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Νεάπολης και ο αυτόχειρας υπηρετούσε σε Τμήμα Ασφαλείας της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Εδώ και αρκετά χρόνια οι ψυχολόγοι της ΓΑΔΘ είχαν αφαιρέσει την άδεια οπλοκατοχής από τον αστυνομικό.
Μάλιστα, λίγες ώρες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα είχε ενημερωθεί ότι η υπηρεσία δεν μπορεί να του επιστρέψει το περίστροφό του καθώς δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε υπηρετήσει παλαιότερα στην φρουρά πρώην Αμερικανού προξένου της Θεσσαλονίκης. Από τη θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο και μετά είχε παρουσιάσει παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.

«Μας έλεγε συχνά ότι τον παρακολουθούν πράκτορες της CIA» ανέφερε συνάδελφός του. Χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο που είχε με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΓΑΔΘ, στον οποίο είχε επιτεθεί φραστικά ζητώντας του «να πάρει τους ρουφιάνους που τον παρακολουθούν έξω από το σπίτι του».

Αστυνομικοί που τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως ένα καλό παιδί που απέκτησε εμμονές μετά το πέρασμά του από την φρουρά του Αμερικανού προξένου. Κανείς, όμως,  δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου