ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Το έγκλημα Νετανιάχου

Όχι μόνο για τις πρόσφατες δολοφονίες αλλά και για τα χιλιάδες εγκλήματα που έχει διαπράξει τις τελευταίες δεκαετίες. Γιατί όπως λένε ορισμένοι τα κράτη έχουν συνέχεια. Ακόμη και στις δολοφονίες…Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει το ισραηλινό κράτος. Για άλλη μια φορά η ισραηλινή μπότα διαλύει, με μίσος και λύσσα, το κρανίο μωρών και παιδιών. Για άλλη μια φορά τα φασιστοειδή αποβράσματα του Τελ Αβίβ εγκληματούν κατά της ανθρωπότητας. Για άλλη μια φορά σιχαμένες πολιτικές ηγεσίες και απάνθρωπα εκτελεστικά όργανα δολοφονούν μαζικά αθώους ανθρώπους και μικρά παιδιά, αποδεικνύοντας πως αποτελούν τους καλύτερους μαθητές του ναζιστικού δόγματος της συλλογικής ευθύνης.



Η κυβέρνηση του Ισραήλ, παραβιάζοντας για ακόμη μια φορά τυπικά και ουσιαστικά το διεθνές πλαίσιο που πηγάζει από την Ιδρυτική Χάρτα του ΟΗΕ, βομβάρδισε τη Λωρίδα της Γάζας δολοφονώντας ταυτόχρονα αμάχους μεταξύ των οποίων και γυναικόπαιδα. Η κυβέρνηση του Ισραήλ κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον: να δολοφονεί κάθε ημέρα επί πολλές δεκαετίες έναν ολόκληρο λαό. Αφού σχεδίασαν και εκτέλεσαν την προβοκάτσια με τους 3 νέους ισραηλινούς (η Μοσάντ έχει ειδικότητα σε τέτοιου είδους βρωμιές) προχώρησαν στη δεύτερη φάση του νοσηρού σχεδίου τους που περιλαμβάνει μαζικές δολοφονίες ώστε να «σκοτώσουν» την οποιαδήποτε ελπίδα ειρήνευσης στην περιοχή.
Προφανώς η κυβέρνηση του Ισραήλ εγκληματεί κατά της ανθρωπότητας και θα πρέπει να κάτσει στο σκαμνί ως κατηγορούμενη στο διεθνές δικαστήριο. Όχι μόνο για τις πρόσφατες δολοφονίες αλλά και για τα χιλιάδες εγκλήματα που έχει διαπράξει τις τελευταίες δεκαετίες. Γιατί όπως λένε ορισμένοι τα κράτη έχουν συνέχεια. Ακόμη και στις δολοφονίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου