ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τριπλό σοκ για πέντε κορίτσια που “ψάρεψαν” γιγάντιο τόννο αξίας 1.250.000 ευρώ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Bluefin-Tuna

Κυριολεκτικά σοκαρισμένες πέντε νεαρές Βρετανίδες που είχαν πάει για μια βόλτα με το καγιάκ, όταν στα ανοιχτά των ακτών της Κορνουάλης συνάντησαν ένα πραγματικό κήτος να κινείται στην επιφάνεια.
Στην αρχή νόμισαν πως πρόκειται για καρχαρία, ωστόσο πολύ σύντομα διαπίστωσαν πως, για ό,τι κι αν επρόκειτο, το τεράστιο ψάρι ήταν νεκρό απλώς επέπλεε στην επιφάνεια ακολουθώντας το ρεύμα.
The-Bluefin-Tuna-that-washed-up-on-the-beach-in-Kingsand-worth-one-milion (2) The-Bluefin-Tuna-that-washed-up-on-the-beach-in-Kingsand-worth-one-milion (1)
Οι πέντε νεαρές κοπέλες, ηλικίας από 22 έως 24 ετών, αποφάσισαν να το δέσουν και να το… ρυμουλκήσουν στις ακτές. Εκεί όμως δοκίμασαν το δεύτερο σοκ, όταν πληροφορήθηκαν το 2,2 μέτρων πλάσμα που έβγαλαν στην ακτή, δεν ήταν παρά ένα σπανιότατο είδος τόννου (bluefin), του οποίου η αξία ξεπερνά το 1.250.000 ευρώ !!! 
Το σοκ αυτό ωστόσο δεν ήταν το τελευταίο, καθώς, μόλις ένα 24ωρο αργότερα πληροφορήθηκαν πως από αυτά τα 1.250.000 δεν πρόκειται να λάβουν ούτε σεντς, καθώς στη Βρετανία, το συγκεκριμένο είδος τόννου είναι υπό προστασία, και δεν επιτρέπεται ούτε η αλίευσή του ούτε και η πώλησή του, ακόμη και αν ανασυρθεί νεκρό.
Ο τόνος κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στο πανεπιστήμιο Exeter για μελέτη αλλά και για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, ενώ τα πέντε κορίτσια επέστρεψαν στην… κανονική τους ζωή, με το όνειρό τους για μια πλούσια ζωή, να βουλιάξει αύτανδρο στα παγωμένα νερά της Κορνουάλης…
The-Bluefin-Tuna-that-washed-up-on-the-beach-in-Kingsand-worth-one-milion (1) The-Bluefin-Tuna-that-washed-up-on-the-beach-in-Kingsand-worth-one-milion

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου