ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τσέλσι: Μουρίνιο κατά Αζάρ



Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Τσέλσι με τον Ζοσέ Μουρίνιο να απαντάει στις δηλώσεις του Εντέν Αζάρ μετά τον αποκλεισμό.
Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Εντέν Αζάρ, αναφορικά με τις τακτικές του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε, τονίζοντας πως ο Βέλγος διεθνής δεν θυσιάζει τον εαυτό του για το καλό της ομάδας του.
«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοια σχόλια από παίκτες όπως αυτός: από παίκτες που δεν μπορούν να λύσουν ένα πρόβλημα όπως αυτό που είχαμε στη φάση του πρώτου γκολ. Απέναντι στην Ατλέτικο στη Μαδρίτη, ο Βίλιαν έπαιξε στην αριστερή πτέρυγα και ο Άσλεϊ Κόουλ μας προστάτεψε σε όλο το ματς. Απέναντι στη Λίβερπουλ ο Σούρλε έπαιξε αριστερά και ένας επικίνδυνος παίκτης όπως ο Γκλεν Τζόνσον περιορίστηκε εντελώς», είπε αρχικά ο Πορτογάλος για να συνεχίσει:
«O Εντέν είναι το είδος του παίκτη που δεν είναι πνευματικά έτοιμος να κοιτάξει πίσω τον αριστερό μπακ και να δώσει τη ζωή του για αυτόν. Εάν δείτε το πρώτο γκολ της Ατλέτικο, καταλαβαίνετε πού έγινε το λάθος και γιατί δεχτήκαμε εκείνο το γκολ. Εάν θέλω από αυτόν να αλλάξει; Όχι, απλά λέω ότι η τέλεια ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο δεν μπορεί να κάνει ένα τέτοιο λάθος. Συνήθως, σε αυτό το παιχνίδι, εάν πας στα αποδυτήρια στο ημίχρονο προηγούμενος 1-0, τότε έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Ατλέτικο είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει και εμείς, με σταθερότητα, έχουμε τις συνθήκες για περισσότερα. Όταν έρχονται σχόλια από έναν παίκτη όπως ο Εντέν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι το είδος του παίκτη που είναι έτοιμος να θυσιαστεί 100% για την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό και του έχω μιλήσει όλη τη σεζόν για αυτό το πράγμα προσπαθώντας να τον κάνω να βελτιωθεί», κατέληξε ο Special One.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου