ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.




Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.



***. ΙΡΑΝ-ΑΓΚΟΛΑ
Φιλικό που διεξάγεται στην Αυστρία, για το Μουντιάλ προετοιμάζεται το Ιράν του Κάρλος Κεϊρός, απέτυχε να πάει στο Μουντιάλ η Αγκόλα και προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, έχοντας δεύτερο ματς με νέο προπονητή αλλά κακή φουρνιά διεθνών. No bet.
***. ΑΝΔΟΡΑ U21-ΣΛΟΒΕΝΙΑ U21
Στα προκριματικά για το Euro U21 2015 υπάρχουν δέκα όμιλοι, από τους οποίους προκρίνονται οι πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι. Οι 14 αυτές ομάδες θα δώσουν μπαράζ και οι εφτά μαζί με τον διοργανωτή θα αγωνιστούν στην τελική φάση. Η Ανδόρα είναι ουραγός με ρεκόρ 0-1-6 και γκολ 1-20, η Σλοβενία μετράει 2-2-3 αλλά οι ελπίδες της για τη δεύτερη θέση είναι μόνο μαθηματικές. Μόλις στο 1,07 το διπλό, δεν ασχολούμαστε ούτε με τα γκολ αφού παρά την πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας το ματς είναι ουσιαστικά αδιάφορο.
101. ΕΡΕΜΠΡΟ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζει τις δύο ομάδες αυτήν τη στιγμή, μιας και η ελαφρώς καλύτερη φόρμα της Τζουργκάρντεν ισοσταθμίζεται από την έδρα της Έρεμπρο, η οποία δεν είναι και ο ευκολότερος προορισμός του πρωταθλήματος. Συνηθισμένοι στις ισοπαλίες φέτος οι φιλοξενούμενοι (6/11), στο 3,15 προσφέρει ο Stoiximan το ενδεχόμενο να φέρουν ακόμα μία. .
102. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ-ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ
Στο μέσον της βαθμολογίας η Έστερσουντ (3-3-3, 2-1-1 εντός έδρας), στα πέντε τελευταία όμως δεν έχει ήττα (3-2-0), ενώ τα 5/6 πιο πρόσφατα ματς της ήταν και over. Σε πολύ καλή κατάσταση και η Γιόνσεπινγκ (2-0-2 εκτός έδρας) με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία (4-0-1) και πιο πρόσφατα το 6-2 επί της Λαντσκρόνα. Τριπλή.
103. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ-ΒΑΡΝΑΜΟ
Από καλές εμφανίσεις και με αμυντική σταθερότητα η Λιουνγκσκίλε, ωστόσο οι τιμές στο 4,00+ για τους φιλοξενούμενους είναι υπερβολικές, μιας και μιλάμε για τη μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, που βρίσκεται ισόβαθμη στην κορυφή μετά από εννιά αγωνιστικές. Πολύ πιο ισορροπημένο συγκριτικά με τις αποδόσεις το παιχνίδι, στο 2,00 προσφέρει η Bet365 το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2).
104. ΑΥΣΤΡΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Στην Αυστρία το φιλικό, αμφότερες οι ομάδες έφτασαν κοντά στο Μουντιάλ, η Αυστρία για λίγο δεν πήγε στα μπαράζ (έχασε το εισιτήριο από τη Σουηδία), η Ισλανδία πήγε στα μπαράζ και αποκλείστηκε δύσκολα από την Κροατία. Στα πρόσφατα ματς η Αυστρία ήταν καλύτερη και κόντραρε τις ΗΠΑ (νίκη 1-0) και την Ουρουγουάη (1-1), ενώ η Ισλανδία κλάταρε μετά τα μπαράζ. Πιο κοντά στον άσο το ματς (1,61).
105. ΕΛΒΕΤΙΑ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ
Στη Λουκέρνη το φιλικό, εύκολα πήγε στο Μουντιάλ η Ελβετία (αλλά και από εύκολο όμιλο), χωρίς νίκη στον δικό της προκριματικό η Τζαμάικα (0-5-5), που απέτυχε να πάει στη Βραζιλία. Χωρίς αξία το 1,22 του άσου, αφού οι Ελβετοί θα κάνουν ξανά πολλές αλλαγές και δοκιμές.
106. ΒΑΡΕΖΕ-ΣΙΕΝΑ
Μόνο νίκη θέλει η Βαρέζε και ελπίζει σε ήττα της Τσιταντέλα ώστε να μην συμμετάσχει στα μπαράζ της παραμονής. Αν η Τσιταντέλα δεν χάνει έχει σαν στόχο να διατηρηθεί πάνω από τη Νοβάρα ώστε στα μπαράζ της παραμονής να έχει το πλεονέκτημα του επαναληπτικού στο γήπεδο της. Η Σιένα κρατάει την τύχη της για τη συμμετοχή της στα μπαράζ της ανόδου αφού αν κερδίσει τη Βαρέζε θα τερματίσει στη χειρότερη περίπτωση 7η. Αναμένεται συντηρητικό παιχνίδι στην αρχή με τη Σιένα λόγω ποιότητας να είναι πιο κοντά στη νίκη. Επιλογές το Χ ΗΤ / 2 FT σε απόδοση 5,40 στον Stoiximan και η νίκη της Σιένα με 1 γκολ διαφορά σε απόδοση 3,75 στην Βet365.
***. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Ελάχιστες ελπίδες για να συμμετάσχει στα μπαράζ της ανόδου η Λαντσιάνο αφού πρέπει να κερδίσει την Τσιταντέλα και να στραβοπατήσουν δύο από τις Σπέτσια, Σιένα και Μπάρι που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η Τσιταντέλα θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Το Χ προσφέρεται πολύ χαμηλά (μόλις 1,44 στον Stoiximan) αφού οι μπουκ προεξοφλούν ότι η Λαντσιάνο δεν θα πάρει μέρος στα μπαράζ της ανόδου και θα δώσει το βαθμό στην Τσιταντέλα. Εμείς θα επιλέξουμε στο live τα σκορ 0-0/1-1 για το ημίχρονο αφού το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται και από άλλα αποτελέσματα.
***. ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ-ΚΑΡΠΙ
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που αναμένεται να είναι ανοιχτό με πολλά γκολ όπως άλλωστε όλα τα τελευταία της υποβιβασμένης Γιούβε Στάμπια. Σε απόδοση 2,25 προσφέρεται στον Stoiximan το ενδεχόμενο να σημειωθούν 4-6 γκολ στην αναμέτρηση.
***. ΕΜΠΟΛΙ-ΠΕΣΚΑΡΑ
Γιορτή στην Τοσκάνη με την Έμπολι να θέλει ένα βαθμό κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Πεσκάρα για να εξασφαλίσει την άνοδο της στη Serie A μετά από χρόνια. Ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το 0-0 και δεν είναι απίθανο να μείνει εκεί. Το Χ σε απόδοση 2,65 στον Stoiximan έχει προβάδισμα.
107. ΛΑΤΙΝΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ
Η Λατίνα έχει μαθηματικές ελπίδες για να εξασφαλίσει τη 2η θέση της βαθμολογίας και να πάρει την απ’ ευθείας άνοδο στη Serie A. Πρέπει να κερδίσει την Σπέτσια και να χάσει ταυτόχρονα η Έμπολι από την Πεσκάρα. Η Σπέτσια θέλει μόνο νίκη για να είναι σίγουρη ότι θα παίξει στα μπαράζ της παραμονής αφού αλλιώς μπλέκει. Πολύ πιθανό το Χ στο ημίχρονο και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα να γίνει σφαγή στο τέλος. Όποιος πιστεύει ότι η Έμπολι δεν θα στραβοπατήσει επιλέγει το Χ ΗΤ / 2 FT σε απόδοση 6,00 στον Stoiximan.
108. ΜΟΝΤΕΝΑ-ΤΣΕΖΕΝΑ
Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα μπαράζ της ανόδου αλλά στη μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται να γίνει σφαγή, αφού κρίνεται η 4η θέση της βαθμολογίας (που γλιτώνει τον πρώτο νοκ-άουτ γύρο των μπαράζ για την άνοδο). Η Μόντενα θέλει μόνο νίκη για να βγει 4η, η Τσεζένα βολεύεται και με το Χ. Πολύ πιθανό το γκολ προς το τέλος του αγώνα στο live αν το αποτέλεσμα βέβαια βολεύει.
109. ΜΠΑΡΙ-ΝΟΒΑΡΑ
Στην αναμέτρηση κόντρα στη Μόντενα τον Σεπτέμβριο, στο γήπεδο του Μπάρι κόπηκαν 931 εισιτήρια και στην αναμέτρηση κόντρα στη Νοβάρα την τελευταία αγωνιστική θα κοπούν περίπου 50.000, δείγμα του ενθουσιασμού που επικρατεί στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Ιταλίας μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Το Μπάρι έχει μαθηματικές ελπίδες για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου και για να το πετύχει θέλει νίκη κόντρα στη Νοβάρα και στραβοπάτημα μιας από τις Σιένα, Σπέτσια που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η Νοβάρα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τα μπαράζ της παραμονής και ξέρει ότι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει. Ο άσος σε απόδοση 1,53 στον Stoiximan δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί.
***. ΠΑΛΕΡΜΟ-ΚΡΟΤΟΝΕ
Πολύ πιθανή ισοπαλία που εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα των δύο ομάδων, το Παλέρμο με ένα βαθμό σπάει το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην Serie B, η Κροτόνε με ένα βαθμό εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα μπαράζ της ανόδου. Το Χ που προσφέρεται σε απόδοση 1,50 στην Bet365 φαντάζει ακλόνητο. .
***. ΠΑΝΤΟΒΑ-ΑΒΕΛΙΝΟ
Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Πάντοβα, το Αβελίνο με νίκη έχει ελπίδες να προλάβει την 8η θέση που οδηγεί στα μπαράζ της ανόδου. Διπλό κινήτρου που προφέρεται σε εποχιακή απόδοση (1,40 στην Bet365) και αποτελεί στήριγμα.
***. ΡΕΤΖΙΝΑ-ΤΕΡΝΑΝΑ
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τη Ρετζίνα να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και την Τερνάνα να έχει πετύχει το στόχο της παραμονής. Καμία σκοπιμότητα στο παιχνίδι, ο συνδυασμός GG και over σε απόδοση 1,90 στην Bet365 έχει ξεκάθαρο προβάδισμα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι η χαρά των επιθετικών.
110. ΤΡΑΠΑΝΙ-ΜΠΡΕΣΙΑ
Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων με εξαιρετικές επιθετικές αρετές και τεράστια αμυντικά κενά. Το γεγονός ότι είναι τελευταία αγωνιστική βοηθάει να δούμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και τα 4-6 γκολ που προσφέρονται σε απόδοση 2,45 στον Stoiximan δείχνουν μία επιλογή με αξία.
111. ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ-ΜΠΡΕΪ
Προτελευταία η Γιου Σι Ντι με μοιρασμένα αποτελέσματα σε ήττες και μη (3-4-7), από δύο σερί ήττες έρχεται η Μπρέι (4-4-6 συνολικά, 1-3-3 εκτός έδρας), κανένα αποτέλεσμα δεν θα μας κάνει έκπληξη.
***. ΚΟΡΚ-ΑΘΛΟΟΥΝ
Με τρεις σερί νίκες η Κορκ ανέβηκε στη 2η θέση και στο -2 από την κορυφή (9-3-2, 4-3-0 εντός έδρας). Η Άθλοουν παραμένει ουραγός παρά το ότι έκανε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (1-1-12, δεύτερη χειρότερη επίθεση και χειρότερη άμυνα). Εκτός έδρας θυμίζει Τζέιμς Μποντ (0-0-7, 6/7 over, χειρότερη άμυνα). Μονόδρομος η επιλογή 1 & over στο 2,20.
112. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ
Οκτώ ματς έχει να κερδίσει η Μποέμιαν (0-4-4, στα 5/8 δεν σκόραρε, 7/8 under) και είναι οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης με ρεκόρ 2-7-5, εντός έδρας μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη (0-4-3, 5/7 under). Η Ντάνταλκ είναι πρωτοπόρος (10-2-2, 10/14 over, καλύτερη επίθεση και άμυνα), στα τέσσερα τελευταία έχει μόνο νίκες σε συνδυασμό με over με σκορ 4-0, 1-2, 7-0, 3-0. Εκτός έδρας μετράει 5-0-2. Λογικότατο το 1,72 του διπλού, ο συνδυασμός του με over πληρώνει 2,87.
113. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΛΙΜΕΡΙΚ
Τη χειρότερη άμυνα συνολικά και εντός έδρας έχει η Ντροχέντα, μπορεί να έχει ρεκόρ 4-3-7 (3-1-3 εντός έδρας), αλλά στα οκτώ τελευταία έχει απολογισμό 1-0-7! Σπουδαία νίκη για τη Λίμερικ την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε 2-0 τη Σεντ Πάτρικς έπειτα από έξι ματς (0-2-4). Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-4-2 (6/7 under) με τη δεύτερη χειρότερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Τριπλή και no bet.
114. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΝΤΕΡΙ
Οκτώ ματς είχε να χάσει η Σεντ Πάτρικς (6-2-0) και ηττήθηκε από τη Λίμερικ με 2-0 πέφτοντας στην 4η θέση, εντός έδρας όμως είναι πολύ δυνατή (5-1-1, 5/7 over). Η Ντέρι είναι η πιο σφιχτή ομάδα της κατηγορίας (3-7-4, 12/14 under) και αυτή με τη χειρότερη επίθεση τόσο συνολικά (10 γκολ σε 14 ματς) όσο και εκτός έδρας (0-4-2, 5/6 under, 3-8 τα γκολ). Δεν είναι αμελητέο το 1,61 του άσου, πιθανά και τα σκορ 1-0/2-0 που δίνουν μέση απόδοση 3,12.
115. ΑΓΓΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ
Φιλικό που διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ, η Αγγλία προετοιμάζεται για το Μουντιάλ και ψάχνει μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της (έρχεται όμως από τέσσερα σερί under και no-goal, 2-0-2 ρεκόρ), το Περού παρατάσσεται με νέο προπονητή και πολλά νέα πρόσωπα. Δεν είναι ομάδα η Αγγλία για 1,25 ακόμα και σε φιλικό στο Γουέμπλεϊ, σε πολύ καλύτερες τιμές το over στο 1,80.
116. ΙΣΠΑΝΙΑ-ΒΟΛΙΒΙΑ
Στη Σεβίλλη η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία δίνει το πρώτο της φιλικό ενόψει Μουντιάλ κόντρα στο… λιμό της Λατινικής Αμερικής που απέτυχε… εύκολα να βρεθεί στο Μουντιάλ. Πολύ μεγάλες οι διαφορές κι έτσι εξηγείται το 1,14 του άσου, σε καλύτερη απόδοση το no-goal (1,50), αν οι Ισπανοί έχουν κέφια μπορούν να βγάλουν το -2,5 χάντικαπ (2,10).
117. ΑΒΑΪ-Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ
Μοιρασμένα αποτελέσματα για την Αβαΐ (3-1-3, 1-1-1 εντός έδρας), το ίδιο ισχύει και για την ABC Νατάλ (4-1-3 με 6/8 under, 1-1-2 εκτός έδρας). Οι γηπεδούχοι έρχονται πάντως από την καλύτερή τους εμφάνιση και οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν δύο βασικούς μέσους τους και τον καλύτερο επιθετικό τους. Πιθανός άσος (1,70).
118. ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ-ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ
Σε ουδέτερο το ματς, σε κοντινή πόλη από την έδρα της Αμέρικα Νατάλ (60 χλμ.). Μέτρια μέχρι τώρα η Αμέρικα Νατάλ (3-1-4, 1-1-2 εντός έδρας), η νεοφώτιστη Λουβερντένσε επέστρεψε άμεσα στις νίκες, έχοντας ηττηθεί μόνο μία φορά μέχρι τώρα (4-3-1 συνολικά, 0-3-1 εκτός έδρας με 3/4 under και την καλύτερη άμυνα). Στα τέσσερα εκτός έδρας των φιλοξενούμενων τα σκορ ήταν 0-0, 2-2, 0-0 και 1-0. Πρώτο σημείο το Χ στο 3,30.
119. ΟΕΣΤΕ-ΠΑΡΑΝΑ
Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε ματς (0-3-2) η Οέστε παραμένοντας και αήττητη εντός έδρας (1-2-0), δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα η Παρανά (2-2-4, 1-1-2 εκτός έδρας). Όλα ανοιχτά στο ματς, πρώτο σημείο το Χ (3,20).
120. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Φιλικό που διεξάγεται στο Μοντεβιδέο και είναι το προτελευταίο για την Ουρουγουάη πριν πάει στη Βραζιλία. Η Β. Ιρλανδία σκοράρει σπάνια και δύσκολα και κερδίζει ακόμα πιο σπάνια. Αν δεν υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές στους γηπεδούχους περιμένουμε έναν εύκολο άσο που θα καλύψει το χάντικαπ του -2 (2,00) κι ενδεχομένως θα έρθει και με μηδέν παθητικό.
121. ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ
Από τα πολύ καλά φιλικά της ημέρας, για δύο ομάδες μικρομεσαίες μεν αλλά με πολλές βλέψεις στο Μουντιάλ. Στις ΗΠΑ γίνεται το φιλικό, με τη Βοσνία να είναι πριν το πρώτο Μουντιάλ της σύντομης ιστορίας της και να αντιμετωπίζει την καλύτερη αφρικανική ομάδα. Πολύ δυνατές και οι δύο επιθετικά, το 1,83 του goal-goal δείχνει η καλύτερη επιλογή.
122. ΧΙΛΗ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Από τις πιο συμπαθείς ομάδες των ποδοσφαιρόφιλων η Χιλή που παίζει πάντα με θράσος και περιμένουμε να την δούμε στη Βραζιλία, η Αίγυπτος αποκλείστηκε από το Μουντιάλ στα πλέι οφ και από τον Δεκέμβριο έχει νέο προπονητή (το σημερινό θα είναι το δεύτερο ματς στον πάγκο της ομάδας). Στο Σαντιάγκο γίνεται το φιλικό, η Χιλή είναι πολύ καλή μεσοεπιθετικά, η Αίγυπτος αδύναμη στα μετόπισθεν, χαμηλός ο άσος (1,40), στρεφόμαστε στο over (1,875).
123. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ-ΤΖΟΪΝΒΙΛ
Έπειτα από εφτά σερί ισοπαλίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Σάντα Κρουζ κέρδισε με 0-2 την Μπόα και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (1-7-0, 8/8 under, 0-4-0 εντός έδρας, οι 3/4 ισοπαλίες εντός έδρας ήταν με 1-1). Η Τζόινβιλ είναι στην κορυφή σε ισοβαθμία με άλλες δύο ομάδες και ρεκόρ 5-2-1 (1-1-1 εκτός έδρας), θα λείψει όμως από αυτήν σήμερα ο πρώτος της σκόρερ (5/11 γκολ της ομάδας). Καλή περίπτωση η ισοπαλία στο 3,10.





768. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΑΝΒΙΤ (2-1)

Ημιτελική φάση, η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες. Η Γαλατάσαραϊ κέρδισε το πρώτο ματς με 57-67, έχασε το δεύτερο με 69-67 και κέρδισε εντός έδρας με 76-71. Αν πάρει και σήμερα τη νίκη πηγαίνει στον τελικό. Στην κανονική διάρκεια η γηπεδούχος είχε ρεκόρ 20-10 (12-3 εντός έδρας) και η φιλοξενούμενη 28-2 (13-2 εκτός έδρας), τα δύο μεταξύ τους ματς τα κέρδισε η Μπάνβιτ με 11 πόντους διαφορά! Κοινό χαρακτηριστικό όλων των μεταξύ τους ματς φέτος ότι κρίθηκαν από την άμυνα, κρατάμε ξανά το +6,5 της Μπάνβιτ που παίζει το τελευταίο της χαρτί και το under 142,5.
769. ΜΙΛΑΝΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ (0-0)
Πρώτος ημιτελικός, η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες. Η Αρμάνι απέκλεισε δύσκολα την Πιστόια με 3-2 με συνολικούς πόντους στα ματς 166, 166, 153, 154 και 132, έχοντας τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 25-5 (15-0 εντός έδρας), τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Πολύ πιο εύκολα η Σάσαρι στα ημιτελικά, με 3-0 επί της Πρίντιζι (148, 161, 157 οι πόνοι σε αυτά τα ματς) κι είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί τέσσερις παραπάνω μέρες. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση συνολικά και εκτός έδρας, φέτος στο Μιλάνο ηττήθηκε με 88-78 (6-9 το ρεκόρ της εκτός έδρας). Ποντάρουμε στο πολύ πιθανό over 160,5 (1,90) και στο +8,5 των ξεκούραστων φιλοξενούμενων.
770. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ (0-0)
Πρώτος προημιτελικός. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες. Η Ρεάλ τερμάτισε εύκολα στην πρώτη θέση (32-2, 16-1 εντός έδρας), αλλά το κάζο της Ευρωλίγκα ήταν μεγάλο και πλέον το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος. Καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, εντός έδρας σκόραρε 92 πόντους κατά μ.ο. Η Σαραγόσα (8-9 εκτός έδρας) ηττήθηκε στα δύο τελευταία κι έπεσε στην 8η θέση και πάνω στη Ρεάλ. Στο -16,5 το χάντικαπ, στους 161,5 το όριο για το over, από αυτά το δεύτερο δείχνει καλύτερο.

700. ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ-ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ (3-2)

Οι Χιτ με 7/7 φέτος εντός έδρας και 10/10 από πέρσι στα πλέι οφ αναμένεται να τελειώσουν τη σειρά. Τσιμπημένο το -7,5, εναλλακτική επιλογή οι πόντοι του αφηνιασμένου ΛεΜπρόν που παραδοσιακά ανεβάζει ρυθμούς στα κρίσιμα παιχνίδια που σφραγίζουν μια σειρά. Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου