ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Οργή στο Πανελλήνιο για Καμμένο: Αναγγελία του θανάτου του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας μέσω… twitter

Οργή στο Πανελλήνιο για Καμμένο: Αναγγελία του θανάτου του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας μέσω… twitter

Οργή και αγανάκτηση στο Πανελλήνιο προκαλεί η είδηση του θανάτου πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας και κυρίως η αναγγελία του μέσω Twitter από τον συνοδοιπόρο των μαρξιστών του Σύριζα, υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο.
Από την στιγμή κατά την οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης η πληροφορία της απώλειας μαχητικού αεροσκάφους που συμμετείχε σε αποστολή αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών βορειανατολικά της Σκύρου, οι μονταζιέρες του Καμμένου έπιασαν δουλειά, επιχειρώντας κακήν-κακώς να διαβεβαιώσουν την κοινή γνώμη πως η πτώση δεν σχετίζεται με την αναχαίτιση και πως δεν υπάρχει η παραμικρή εμπλοκή των Τούρκων στη συντριβή του μαχητικού της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Καθώς φαίνεται μάλιστα, ο Καμμένος πήρε αποκλειστικά πάνω του την υπόθεση της επικοινωνιακής διαχείρισης, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από την ανακοίνωση του θανάτου του ηρωικού μας πιλότου, η οποία δεν έγινε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ή το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά μέσω twitter του ίδιου του υπουργού, ο οποίος την ώρα του συμβάντος βρισκόταν σε συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, συνάντηση την οποία ουδέποτε διέκοψε!
Ο Καμμένος αντί να ανεβάζει tweets οφείλει άμεσα να δώσει απαντήσεις προς τον Ελληνικό Λαό και τις Ένοπλες Δυνάμεις: Υπήρξε ή όχι αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών που παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο;
ΥΓ. Υπενθυμίζουμε ότι προ ολίγων εβδομάδων, ο ΑΓΕΕΘΑ (κατόπιν συνεννόησης με Καμμένο) κάλεσε σε συνάντηση τους μεγάλους «παίκτες» των μέσων ενημέρωσης προκειμένου να τους δώσει γραμμή πώς να χειρίζονται περιπτώσεις σαν την σημερινή.
Σήμερα λοιπόν, ο Ελληνικός Λαός έγινε μάρτυς της… γραμμής Καμμένου!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου