ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Τεσσάρα" η Λεβερκούζεν, σκόραρε για πρώτη φορά ο Ρέτσος!


Ο Παναγιώτης Ρέτσος σκόραρε για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα και η Λεβερκούζεν0 Σχόλι
Ο Παναγιώτης Ρέτσος άνοιξε λογαριασμό! Όχι μόνο στην Bundesliga αλλά και στην επαγγελματική του καριέρα, αφού σημείωσε το πρώτο του γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Λειψία.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 17ο λεπτό, όταν ο Ζάμπιτσερ δοκίμασε το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Λένο. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν στην πρώτη, αναγκαστική αλλαγή, με τον Παναγιώτη Ρέτσο να παίρνει τη θέση του τραυματία Σβεν Μπέντερ.
Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών παιχνιδιού, η Λεβερκούζεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Χάβερτς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.
Στο δεύτερο μέρος, ο Παναγιώτης Ρέτσος και η παρέα του ανέβασαν στροφές και δεν άργησαν να πάρουν προβάδισμα με τον Μπραντ στο 51'. Πέντε λεπτά αργότερα έπειτα από εκτέλεση φάουλ για τη Λεβερκούζεν, ο Ρέτσος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του κι εκείνος από κοντά έκανε το 1-3,  σημειώνοντας το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 69ο λεπτό ο Βόλαντ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου