ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΝΑΤΟ - Ρωσία στο κατώφλι σύρραξης με επίκεντρο την Συρία;

Η Μόσχα αντιμετωπίζοντας τα τελευταία 25 χρόνια την επέκταση του ΝΑΤΟ στα σύνορα της, τις «χρωματιστές επαναστάσεις» που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ και τον διεθνή Σιωνισμό στα γειτονικά της κράτη, τους κρυφούς και φανερούς πολέμους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Βόρεια Αφρική, στην Κεντρική Ασία, Μέση Ανατολή και Βαλκάνια, αποφάσισε να αναχαιτίσει τα σχέδια της Ουάσιγκτον στην Ουκρανία και Συρία, κάτι που η σιωνιστική νομενκλατούρα-παγκόσμια ελίτ θεώρησε ως απαράδεκτο και επικίνδυνο για την ολοκλήρωση της Παγκοσμιοποίησης.
Οι πραγματικές αιτίες των προκλήσεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας δεν έχουν καμία σχέση με την «δηλητηρίαση» του Σκριπάλ, με τα «χημικά» στην Συρία ή με την «εμπλοκή» της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές. Στο ένα τέταρτο του αιώνα που έχει παρέλθει από την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και του Συμφώνου της Βαρσοβίας, ο σιωνιστικός ιμπεριαλισμός επεδίωξε με ποικίλους τρόπους να αντιστρέψει την διάβρωση της παγκόσμιας οικονομικής του κατάστασης μέσω των πολέμων. Στην προσπάθεια του για παγκόσμια ηγεμονία ο διεθνής Σιωνισμός έχοντας ως προμετωπίδα τις ΗΠΑ κατέστρεψε πολλές χώρες όπως το Αφγανιστάν, την Λιβύη, το Ιράκ, την Συρία, την Σομαλία, το Σουδάν κ.α.
Αυτοί οι ατελείωτοι περιφερειακοί πόλεμοι δεν κατάφεραν όμως να αντιστρέψουν την πτωτική πορεία του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού και την επιταχυνόμενη εμβάθυνση της κρίσης του καπιταλισμού. Έτσι ο διεθνής Σιωνισμός ως καρκίνωμα που είναι θέλει να κάνει μεταστάσεις στην Ρωσία και Κίνα, επιχειρώντας να προσβάλλει τα υγιή κύτταρα του πλανήτη που αντιστέκονται στα σχέδια του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί μέσω μιας σύγκρουσης με παγκόσμιες προεκτάσεις.
Το διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο και το ΝΑΤΟ διψούν για αίμα, τουτέστιν επιζητούν την κλιμάκωση με την Ρωσία και τους συμμάχους της, έχοντας ως πρόσχημα την επίθεση με τα χημικά που υποτίθεται έγινε από την συριακή κυβέρνηση στην πόλη Ντούμα της Συρίας, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει καμία τεκμηρίωση για το συμβάν.
Δηλαδή το ΝΑΤΟ υποστηρίζει ότι ο Άσαντ επιτέθηκε με χημικά εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών μισθοφόρων της Δύσης σε μια εποχή που το καθεστώς της Δαμασκού  βρίσκεται στην ισχυρότερη θέση από την αρχή του συμμοριτοπολέμου το 2011. Είναι προφανές ακόμη και στον πλέον ανίδεο ότι η οξεία κρίση του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού προσπαθεί να βρει διέξοδο στον πόλεμο για να αναστρέψει μια σειρά γεωπολιτικών εμποδίων που έχουν στήσει η Ρωσία και οι σύμμαχοι της στην Μέση Ανατολή και αλλού.  
Αν το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ επιτεθούν στην Συρία οι συνέπειες από αυτή την εμπλοκή θα είναι τεράστιες. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας Βαλέρι Γκερασίμοφ δήλωσε ότι η χώρα του σε μια τέτοια περίπτωση θα αντιδράσει με αντίποινα κατά αυτών που θα εκτοξεύσουν πυραύλους ή θα βομβαρδίσουν την Συρία. Τέτοιες δηλώσεις υπογραμμίζουν με σαφήνεια το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση, μια κατάσταση την οποία εκκόλαψε η σιωνιστική πολιτική της Παγκοσμιοποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου