ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ακτινογραφία Κουπονιού Δευτέρας (2/4/2018)






Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

  1. ΦΟΤΖΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ
Η βαθμολογική αντεπίθεση της Φότζια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, επικρατώντας δίκαια της Προ Βερτσέλι επέκτεινε το σερί της στο 7-0-3 τους τελευταίους μήνες ξεφεύγοντας πολύ από τη ζώνη και μειώνοντας στο -6 από τα πλέι-οφ, στην έδρα της ξεκίνησε νωθρά όμως προέρχεται από 4/5 νίκες. Η Έμπολι μετράει τέσσερις σερί νίκες και συμπληρώνοντας 18 χωρίς ήττα είναι πρώτη και στο +6 για την απευθείας άνοδο, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Αμφότερες μετράνε 12/15 GG εντός και εκτός αντίστοιχα, είναι ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και η μεταξύ τους αναμέτρηση υπόσχεται γκολ και θέαμα, το over 2,5 (1,75) αλλά και το GG & over 2,5 (1,95) έχουν καλές τύχες εμφάνισης.

  1. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Η Πρέστον (7-7-5 εντός) παρότι ήταν άκρως ανταγωνιστική με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ εκτός έδρας και θα μπορούσε να πάρει και τον βαθμό έχασε με 4-1, βέβαια το σκορ δεν λέει την αλήθειας μιας και τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της αντιπάλου μπήκαν στις καθυστερήσεις όταν αυτή είχε ανοίξει για την ισοφάριση. Η Ντέρμπι (7-9-3 εκτός) δέχθηκε την πιο βαριά σφαλιάρα της σεζόν με το 1-4 από την ουραγό Σάντερλαντ εντός έδρας. Κάκιστη, η ψυχολογία της και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και υπάρχει γενικά προβληματισμός. Δίκαιο το σετ με οριακό φαβορί την Πρέστον λόγω έδρα, αμφότερες δεν είναι καλά.

  1. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Σέντρα στα πλέι-άουτ για τον υποβιβασμό. Με τρεις σερί ήττες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο η Οντένσε, έτσι βρέθηκε στο κάτω μισό της κατάταξης, τουλάχιστον έχει καλή διαφορά από τις δυο τελευταίες ομάδες του ομίλου της και φαίνεται δύσκολο να μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Σε ανάλογη βαθμολογική θέση και η Σοντέρισκε, βρίσκεται στο +1 από την προσεχή της αντίπαλο, θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να πάει στα μπαράζ για τον υποβιβασμό, ούτως ή άλλως το ρόστερ της δεν είναι για εκεί. Άνετες βαθμολογικά, τουλάχιστον για τν ώρα οι δυο ομάδες, σε αυτή τη φάση δεν θα τους κακοπέσει ακόμα ένας βαθμός, με το Χ στο 3,30 της Bet365 να μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει επιλογή.

  1. ΑΝΤΒΕΡΠ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Το κακό φινάλε στην κανονική διάρκεια, στέρησε από την Αντβέρπ την είσοδο στην εξάδα. Επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά, με τον Μπόλονι να ανανεώνει το συμβόλαιο του και να  ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον στερήθηκαν  στην κανονική διάρκεια. Εντός έδρας δεν κατάφερε όσα θα μπορούσε, έκλεισε με ρεκόρ 4-7-4. Η Οστάνδη άργησε να πάρει μπροστά στη φετινή Τζούπιλερ Λιγκ, η άνετη αποφυγή του υποβιβασμού φυσικά και δεν χαρακτηρίζει τη χρονιά καλή.  Υπερβολικά υψηλές οι τιμές του διπλού, ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο 3,50 της Bet365.

  1. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ
Έπειτα από δυο διαδοχικές ήττες, η Ντόρντρεχτ επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 της Παρασκευής επί της Έμεν, στο γήπεδό της δεν έχει Χ εδώ και 10 ματς (5-0-5, 8/10 over 2,5). Από δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες έρχεται η ομάδα νέων του Άγιαξ, έτσι βρέθηκε στο -1 από την κορυφή, στο 9-2-5 ο μέχρι στιγμής εκτός έδρας απολογισμός της (16/16 over 2,5, 13/16 GG). Δυο απρόβλεπτες ομάδες κοντράρονται εδώ, μόνο τα πολλά τέρματα μπορούν να μας απασχολήσουν.

  1. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΕΜΕΝ
Ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές γνώρισε η Μάαστριχτ (2-2-0), χάνοντας με 1-2 από την Ντεν Μπος την Παρασκευή, με την Έμεν να έρχεται από τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2), αν και δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (3-3-0). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, καλά διαβασμένα τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, πάμε παρακάτω.

  1. ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Νίκη έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες πανηγύρισε η ομάδα νέων της Ουτρέχτης, η οποία κέρδισε με 3-1 τους φορμαρισμένους νέους της Άλκμααρ, πάντως αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Από δυο διαδοχικές νίκες έρχεται η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, στα πέντε ματς το αήττητο σερί της (3-2-0), δείχνει αποφασισμένη να παίξει τα ρέστα της για να προλάβει τα πλέι-οφ. Σε καλή φάση οι φιλοξενούμενοι, τους δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, πάντως το διπλό σε τιμές υπό του 2,00 δεν αξίζει.

  1. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΤΕΛΣΤΑΡ
Τρία ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Ναϊμέγκεν (0-2-1) έπειτα και από το 2-3 της Παρασκευής από την ΦΚ Αϊντχόφεν, έτσι βρέθηκε στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. Από τρία συνεχόμενα Χ έρχεται η Τέλσταρ, κρατιέται στην πεντάδα, μετράει εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα (3-5-1, 5/9 Over 2,5, 7/9 GG). Φαβορί στο γήπεδό της η Ναϊμέγκεν, όμως η Τέλσταρ διαθέτει αξιόμαχο σύνολο και ο άσος δεν θα έπρεπε να πληρώνει μόνο 1,30, υπερβολικό το αβάντζο του +1,5 στην Ασία, επιλογή με λιγότερο ρίσκο το GG στο 1,83 της Bet365.

  1. ΒΑΛΒΑΪΚ – AΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ
Τέσσερα ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Βααλβάικ (0-2-2) έπειτα και από το 0-1 από τη Ντε Γκράαφστσαπ την Παρασκευή, οδεύει προς ένα αδιάφορο φινάλε στη σεζόν, αφού μοιάζει αδύνατο να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ. Σε κακή κατάσταση η Άλμερε, μετράει επτά ματς δίχως τρίποντο (0-1-6, 7/7 over 2,5, 6/7 GG), έχει χάσει έδαφος από το στόχο των πλέι-οφ. Δυο μέτριες ομάδες κοντράρονται εδώ, δεν θα εμπιστευτούμε καμιά τους, προχωράμε παρακάτω.

  1. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε η Φορτούνα έπειτα από τα αποτελέσματα της Παρασκευής, με την ίδια να πανηγυρίζει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (3/3 GG & over 2,5). Ήττα έπειτα από πέντε αγωνιστικές υπέστη η Χέλμοντ (4-1-0), το 1-3 από τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς την απομάκρυνε από τη ζώνη των πλέι-οφ, πάντως δεν φαίνεται διατεθειμένη να τα παρατήσει. Φαβορί στο γήπεδό της η Φορτούνα, όμως ο άσος δεν είναι για 1,30, επομένως θα πρέπει να αρκεστούμε στο πάσο.

  1. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΝΕΟΙ ΑΛΚΜΑΑΡ
Πέντε ματς με μόλις μια νίκη συμπλήρωσε η Φόλενταμ (1-2-2) έπειτα και από το 2-2 της Παρασκευής κόντρα στην Καμπούρ, παρόλα αυτά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη των πλέι-οφ. Τη μόλις δεύτερη ήττα της στις 10 τελευταίες αγωνιστικές υπέστη η ομάδα νέων της Άλκμααρ (7-1-2) χάνοντας με 1-3 από τους νέους της Ουτρέχτης, πάντως μετράει τρία τρίποντα στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (3-0-1). Δύσκολο για εκτίμηση ματς το συγκεκριμένο, αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από τα 4,00+ που κυκλοφορούν στο διπλό, όμως η Φόλενταμ δεν κοντράρεται εύκολα στην έδρα της. No bet.

  1. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΣ
Τρεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσαν οι νέοι της Αϊντχόφεν έπειτα και από το 3-0 της Παρασκευής κόντρα στους νέους του Άγιαξ, την ώρα που η Ος συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια δίχως τρίποντο (0-2-3), μένοντας στο 0-0 κατά την υποδοχή της Τέλσταρ. Τραγικοί μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, ηττήθηκαν στις 6/7 από τις πιο πρόσφατες εξόδους τους (0-1-6), γι αυτό και θα δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, αν και το 1,60 του άσου παραείναι χαμηλό για να μας απασχολήσει.

  1. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Τέσσερα ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Καμπούρ (0-3-1) έπειτα και από το 2-2 κόντρα στη Φόλενταμ, παρόλα αυτά κρατιέται σε απόσταση βολής από τη ζώνη των πλέι-οφ, σε αντίθεση με τη ΦΚ Αϊντχόφεν η οποία βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, καθώς έχει σημειώσει μόλις δυο νίκες στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (2-0-7). Επτά συνεχόμενες ήττες μετρούν μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, πάντως αυτό δεν είναι αρκετό ώστε να επιλέξουμε τον άσο του 1,60. No bet.

  1. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ
Νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές πανηγύρισε η Ντε Γκράαφστσαπ (0-2-2) με το δύσκολο 1-0 επί της Βααλβάικ, ενώ και η Ντεν Μπος κέρδισε την Παρασκευή (2-1 τη Μάαστριχτ), πανηγυρίζοντας για μόλις δεύτερη φορά στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές (2-3-3). Αδικαιολόγητος ο τόσο έντονος φαβοριτισμός των γηπεδούχων, ο άσος δεν είναι για 1,25-1,30,  πάντως η Ντεν Μπος δεν πείθει και τόσο ώστε να πάμε στην κόντρα, γι αυτό και θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε εδώ.

  1. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ
Με γκρίνια ξεκινάει η χρονιά για την ΑΪΚ, καθώς έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου, χάνοντας στο γήπεδό της από τη μισητή Τζουργκάρντεν, όλα αυτά και ενώ φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να μπει σφήνα στη μάχη του τίτλου. Το πρώτο ματς της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία δίνει η νεοφώτιστη Ντάλκουρντ, τεράστια τα βήματα προόδου που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια, στόχος της η εξασφάλιση της παραμονής. Φαβορί στο γήπεδο της η ΑΪΚ, παρόλα αυτά ο άσος του 1,45 από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

  1. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ
Μέτρια η περσινή χρονιά της Νόρκεπινγκ, έμεινε εκτός τριάδας, φέτος θέλει να επιστρέψει στο βάθρο, πάντως δεν άφησε καλές εντυπώσεις με την παρουσία της στο κύπελλο. Νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία η Μπρομαποϊκάρνα, εντυπωσίασε στην περσινή Superettan, τερματίζοντας στην κορυφή, παρόλο που είχε μόλις ανέβει από την 3η κατηγορία, από εδώ και στο εξής συνεχίζει με τον τεχνικό Πιμέντα στον πάγκο, αφού δεν ανανεώθηκε η συνεργασία της με τον απόλυτα επιτυχημένο Ούλοφ Μέλμπεργκ. Ανώτερη ποιοτικά η Νόρκεπινγκ, όμως ο άσος δεν είναι για 1,45 κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα όπως η Μπρομαποϊκάρνα, επομένως είναι προτιμότερο να μην μπλέξουμε εδώ.

  1. ΓΚΕΦΛΕ – ΒΑΡΝΑΜΟ
Στο φινάλε της περσινής χρονιάς κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία η Γκέφλε, αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα και φέτος, ειδικά από τη στιγμή που το ρόστερ της δείχνει να είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι. Ικανοποιητική η προηγούμενη σεζόν της Βέρναμο, τερμάτισε στο πάνω μισό της κατάταξης, φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει την άνοδο, με το ρόστερ της να είναι κατά πολύ αλλαγμένο αλλά να δείχνει ότι είναι καλύτερο. Αμφίρροπη προμηνύεται η εν λόγω αναμέτρηση, υπερβολικό φαντάζει το άνοιγμα του σετ, με την αξία να εντοπίζεται στις τιμές του Χ2.

  1. ΦΡΕΪ – ΝΟΡΜΠΙ
Μέσω των μπαράζ εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία η Φρέι, ούτε φέτος φαίνεται ότι θα μπορέσει να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, στόχος της παραμένει η αποφυγή του υποβιβασμού. Για δεύτερη διαδοχική χρονιά βρίσκεται στη Superettan η Νόρμπι, πέρυσι εξασφάλισε την παραμονή της λίγο πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, δεν φαίνεται να αποχωρίζεται την επιθετική της φιλοσοφία ούτε φέτος. Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα κονταροχτυπηθούν για την παραμονή, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε ένα παιχνίδι τέτοιας φύσης σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν, αν και διαφωνούμε με τον τόσο έντονο φαβοριτισμό των γηπεδούχων.

  1. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΜΠΑΡΙ
Η καθίζηση της Αβελίνο συνεχίζεται, δεχόμενη δύο γκολ από νωρίς έχασε με 1-2 από την Πάρμα και συμπλήρωσε πέντε χωρίς τρίποντο, έχει μόνο μια νίκη στα 10 τελευταία με αποτέλεσμα να βρεθεί μόλις στο +1 από τα μπαράζ, στην έδρα της έχει 6-7-3 ρεκόρ με 12/15 GG. Την πρώτη της ήττα μετά από επτά αγώνες γνώρισε η Μπάρι που είναι στο +3 για τα πλέι-οφ, εκτός έδρας συχνά απογοητεύει (4-5-7),  συνήθως σκοράρει πάντως (11/16 GG). Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το GG έχει αξία (1,95), τα αμφίσκορα αποτελούν κανόνα όποτε αγωνίζεται η Αβελίνο (25/32).

  1. ΑΣΑΝΕ – ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ
Σώθηκε δίχως να αγχωθεί πέρυσι η Ασάνε, κάτι ανάλογο θέλει να πετύχει και φέτος, χωρίς να υπάρχουν πολλές αλλαγές στο φετινό της ρόστερ. Νεοφώτιστη η Νεστ Σότρα, μοναδικός της στόχος η παραμονή, θα στηριχθεί στον περσινό κορμό, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο. Φαβορί λόγω έδρας η Ασάνε, όμως ο άσος του 1,90 είναι μικρός για να μας απασχολήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

  1. ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ – ΓΙΕΡΒ
Άνετα σώθηκε πέρυσι η Τρομσντάλεν, ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, όμως στη συνέχεια ξεφούσκωσε, ξεμένοντας στο μέσο της βαθμολογίας, ενώ πλέον συνεχίζει με νέο προπονητή στον πάγκο, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Απογοήτευσε πέρυσι η Γιέρβ, καθώς δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την άνοδο, ούτε φέτος δείχνει ικανή για κάτι τέτοιο, αφού το ρόστερ φαίνεται πως είναι αποδυναμωμένο. Δύσκολο για εκτίμηση παιχνίδι το συγκεκριμένο, δεν έχουμε κάποια ένσταση για τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, πάμε παρακάτω.

—.         ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ – ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ
Η Πλοκ έφυγε και από το Βρότσλαβ με βαθμό (1-1), επέκτεινε έτσι το σερί της μέσα στο 2018 στο 4-1-2 και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα του Σαββάτου κλείδωσε την παρουσία της στα πλέι-οφ, πρακτικά θα αγωνίζεται μόνο για το γόητρο από δω και πέρα. Έχει σκοράρει σε 12/13 τελευταία παιχνίδια της, εντός έδρας έχει 8-1-5 ρεκόρ με 7-1-2 εσχάτως. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται μετά τη διακοπή η Πιάστ, σε αυτό το διάστημα θα μετρούσε 3-3-0 με 6/6 λευκά παθητικά όμως έχασε το ένα ματς στα χαρτιά. Έστω και έτσι έχει πάρει βαθιές βαθμολογικές ανάσες και έχει αφήσει τέσσερις ομάδες από κάτω της, οι διαφορές είναι μικρές πάντως και δεν μπορεί να επαναπαυτεί. Πιθανή ισοπαλία (3,20), αμφότερες είναι σε καλό φεγγάρι και ο βαθμός δεν θα δυσαρεστήσει καμία τους.

—.       ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ
Η Ζαγκλέμπιε απέσπασε 0-0 στην έδρα της Πιάστ και επέκτεινε το αήττητο της σερί στο 2-3-0, είναι στο -1 από τα πλέι-οφ ενώ στο επόμενο πάει στην έδρα της Κρακόβια, πρέπει να πάρει τουλάχιστον μια νίκη σε αυτή τη δυάδα αγώνων για να έχει ελπίδες. Στην έδρα της ξεκίνησε εντυπωσιακά (6-6-2) όμως νίκησε μόνο σε 1/8 προηγούμενα, ανεξαρτήτως έδρας έχει σκοράρει τρία γκολ στα έξι τελευταία ενώ σε 4/5 πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε γκολ. Η Γιαγκελόνια άφησε πίσω της το διασυρμό στο Πόζναν με τον καλύτερο τρόπο, έχανε ως το 94′ από την Άρκα όμως μέσα σε 12″ το γύρισε και επέκτεινε το σερί της στο 9-0-2, μετά την ήττα της Λέγκια το Σάββατο είναι στο +3 και με νίκη θα κάνει άλμα τίτλου. Αναμένεται παιχνίδι υπομονής με λίγα γκολ, θα πάμε με την καλύτερη ομάδα ποντάροντας σε δύο αποτελέσματα, +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,73.

  1. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ
Σέντρα στα πλέι-οφ τίτλου. Στο πικ της φόρμας της η Κοπεγχάγη, έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, στα πλέι-οφ θα παίξει τα ρέστα της μήπως και προλάβει την 3η θέση, ώστε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Νόρντζελαντ είναι η ομάδα την οποία κυνηγούν οι περσινοί πρωταθλητές, έρχονται από την πρώτη τους ήττα έπειτα από πέντε αγωνιστικές (3-2-0), χάνοντας με 0-1 από την ουραγό Χέλσινγκορ, πλέον το περισσότερο που μπορεί να διεκδικήσει είναι η διατήρηση της θέσης που κατέχει τώρα. Ματς με χαρακτήρα πρόωρου τελικού για τις δυο ομάδες, η στιγμή δείχνει να ευνοεί την Κοπεγχάγη, γι αυτό και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, τίμιος ο άσος στα επίπεδα του 1,85+.

  1. ΛΩΖΑΝΝΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ
Χωρίς νίκη μέσα στο 2018 η Λωζάννη, στο 0-3-4 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, έτσι υποχώρησε στη βαθμολογία, πλησιάζοντας στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ και μπροστά στο κοινό της μετράει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (1-1-3, 4/5 over 4,5, 5/5 GG). Με τέσσερις σερί ήττες πήγε στη διακοπή η Λουγκάνο (4/4 over 2,5), έτσι ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες της για την Ευρώπη, πλέον αρχίζει να κοιτάει προς τα κάτω, καθώς η διαφορά της από τον πάτο της βαθμολογίας μειώθηκε. Κακό σταύρωμα το συγκεκριμένο, καθώς κοντράρονται δυο ντεφορμέ ομάδες, καλά διαβασμένα και τα σετ που κυκλοφορούν, επομένως δεν θα μπλέξουμε εδώ.

  1. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Σε φόρμα πριν τη διακοπή η Λουκέρνη συμπλήρωσε επτά ματς αήττητη (5-2-0) ξεφεύγοντας από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, πλέον έχει μπει για τα καλά στο κόλπο για την Ευρώπη, ενώ και στο γήπεδό της έχει φτάσει να μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (4-0-1). Μια από τα ίδια και για τη Σεντ Γκάλεν, βρίσκεται σταθερά σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της βαθμολογίας, μάλιστα πριν από τη διακοπή βρέθηκε στο πικ της φόρμας της, μετρώντας πέντε σερί τρίποντα. Αναμέτρηση μεταξύ δυο φορμαρισμένων ομάδων, παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε εκτίμηση αναφορικά με τον τελικό νικητή, σε κάθε περίπτωση τα πολλά τέρματα φαντάζουν εξαιρετικά πιθανά, πολύ καλή επιλογή το over 2,5 στο 1,72 της Bet365.

  1. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Ντέρμπι με αντιπαλότητα. Αγκαλιά με τον τίτλο η Γιούνγκ Μπόις, βρίσκεται στο +16 από την προσεχή της αντίπαλο (έχοντας ένα ματς περισσότερο), με την εικόνα της εντός του 2018 να είναι εξαιρετική, καθώς μετράει 7/7 τρίποντα, δείχνοντας να βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τους ανταγωνιστές της. Η Βασιλεία φαίνεται πως έπειτα από χρόνια θα μείνει δίχως τίτλο, δύσκολα καλύπτεται η διαφορά της από την πρωτοπόρο, θα κοιτάξει τουλάχιστον να διατηρήσει τη δεύτερη θέση, η οποία επίσης οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σπουδαίο παιχνίδι το συγκεκριμένο, λογικά μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν με τον άσο φαβορί του 2,10, παρόλα αυτά δεν διακρίνουμε κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία για ποντάρισμα.

  1. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Από δυο διαδοχικές νίκες έρχεται η Ντόνκαστερ, με τη Γουίμπλεντον να μετράει τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-1-3) και να διατηρείται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ελαφρύ φαβορί, βάσει φόρμας, οι γηπεδούχοι, πάντως ο άσος στα επίπεδα του 2,00 δεν αποτελεί και καμία τρομερή ευκαιρία.

  1. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Πιτέρμπορο (0-2-1), υποχώρησε εκτός της εξάδας, με τη Νορθάμπτον να παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αγνοώντας τη νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-4-4). Σε μέτρια φάση οι δυο ομάδες, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

  1. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Εννέα ματς δίχως τρίποντο συμπλήρωσε η Σκάνθορπ (0-6-3), έπειτα και από το 1-1 στην έδρα της Όξφορντ, ενώ στο γήπεδό της δεν κερδίζει εδώ και επτά παιχνίδια (0-3-4). Πάτησε στην εξάδα η Πλίμουθ έπειτα από το 4-0 επί της Σάουθεντ, ενώ μακριά από το σπίτι της είχε οχτώ ματς δίχως ήττα (4-4-0) πριν από το 0-2 από την Τσάρλτον στην πιο πρόσφατη τη έξοδο. Σε μέτρια φάση οι γηπεδούχοι, παράλογος ο φαβοριτισμός τους, καθαρή η αξία στο Χ2 του 1,95 στη Bet365.

  1. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Από δυο διαδοχικές νίκες έρχεται η Τσάρλτον, έτσι πλησίασε σε απόσταση βολής από την εξάδα, με τη Ρόδεραμ να μετράει μόλις 1-1-3 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αλλά να διατηρείται εντός της ζώνης των πλέι-οφ. Δύσκολο για εκτίμηση ματς το συγκεκριμένο, μικρές οι διαφορές μεταξύ των δυο αντιπάλων, δεν θα πάρουμε θέση.

  1. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΟΞΦΟΡΝΤ
Ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές για τη Σριούσμπερι (4-2-0), καθώς έχασε με 1-3 από τη Ρότσντεϊλ, έτσι βρέθηκε στο -1 από τη δυάδα, με την Όξφορντ να βρίσκεται σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, μετρώντας μόλις ένα τρίποντο εδώ και οχτώ αγωνιστικές (1-2-5). Σε μέτρια φάση οι φιλοξενούμενοι, γι αυτό και θα δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, πάντως ο άσος του 1,75 δεν αποτελεί και καμία τρομερή στοιχηματική ευκαιρία.

  1. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρέθηκε η Όλνταμ, έπειτα από τις δυο διαδοχικές ήττες που υπέστη στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, με τη Μπλάκπουλ να βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και αν έχει κερδίσει μόνο 1/5 από τα τελευταία της ματς (1-2-2). Κρίσιμο ματς για το μέλλον των δυο ομάδων στην κατηγορία, μικρές οι μεταξύ τους διαφορές, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε εδώ.

  1. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Βαριά ήττα με 0-4 για τη Σάουθεντ από την Πλίμουθ την Παρασκευή, ήταν η μόλις δεύτερη της εδώ και 11 αγωνιστικές (5-4-2), πάντως φαίνεται δύσκολο να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ. Σε ανάλογη βαθμολογική θέση βρίσκεται και η Τζίλιγχαμ, η οποία μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-0-3), λογικά θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα γύρω από το μέσο της κατάταξης. Σε πιο καλή κατάσταση δείχνει η Σάουθεντ αυτή την περίοδο, γι αυτό και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον άσο του 2,10+ να φαντάζει δίκαιος.

  1. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Την τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε η Μπράντφορντ (1-0-4) έπειτα και από το 0-2 της Πέμπτης από τη Μπλάκμπερν, με τη Γουόλσολ, επίσης, να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις σερί ήττες, μένοντας άσφαιρη και στις τέσσερις. Κακό σταύρωμα το συγκεκριμένο, αφού συγκρούονται δυο ομάδες που προβληματίζουν έντονα με τις τελευταίες εμφανίσεις τους, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

  1. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Τρεις σερί νίκες και έξι ματς δίχως ήττα μετράει η Φλίτγουντ (3-3-0), μάλιστα έχει κρατήσει την εστία της απαραβίαστη και στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές (3-1-0, 4/4 NG & under 2,5), φαίνεται, έτσι, να ξεμπλέκει οριστικά από τη μάχη της ουράς. Η Μπρίστολ Ρόβερς επέστρεψε στις επιτυχίες με το δύσκολο 2-1 επί της Μπέρι, έτσι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών δίχως τρίποντο που έτρεχε προηγουμένως (0-2-1), αν και θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ. Αμφίρροπη η εν λόγω αναμέτρηση, μικρές οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων, δεν έχουμε κάποια ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν.

  1. Μ. Κ. ΝΤΟΝΣ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές μετράει η ΜΚ Ντονς (3-1-0), κατάφερε, έτσι, να βρεθεί στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, πηγαίνοντας στο φινάλε της σεζόν με την ψυχολογία στα ύψη. Σε θέση απευθείας ανόδου βρίσκεται η Μπλάκμπερν, στο 6-1-0 ο απολογισμός της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, ενώ και μακριά από το σπίτι της μετράει 4-0-1 στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. Ανώτερη η Μπλάκμπερν, όμως το διπλό δεν είναι για 1,70 κόντρα στην ανεβασμένη ΜΚ Ντονς, επομένως είναι προτιμότερο να μην μπλέξουμε εδώ.

  1. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΓΕΟΒΙΛ
Η Κόβεντρι (12-3-4 εντός) σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι πήρε ισοπαλία με 1-1 με τη Νιούπορτ εκτός έδρας, δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Συνεχίζει να είναι αήττητη τον τελευταίο καιρό και εντός πλέι-οφ. Η Γιόβιλ (3-5-10 εκτός) επέστρεψε στις νίκες μετά από λίγο καιρό με το 0-1 επί της Κόλτσεστερ. Προηγήθηκε στο 21’, στη συνέχεια έπαιξε άμυνα και μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της. Σχετικά αδιάφορη, αν και ακόμα δεν έχει σωθεί. Στο 1,75 ο άσος, στο 1,85 θα λέγαμε ότι είναι δίκαιος, τώρα όχι.

  1. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Η Άκρινγκτον (14-2-3 εντός) πάτησε κορυφή και δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει. Πέμπτη σερί νίκη με 1-0 στην έδρα της Μάνσφιλντ, παίζοντας για ώρα με παίχτη παραπάνω, λογική συνέπεια η νίκη της. Η Νοτς Κάουντι (6-7-7 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Γουίκομ και μένει στο -4 από την αυτόματη άνοδο, δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, 2-3-1 στα έξι τελευταία. Δίκαιο το σετ με τον άσο στο 2,20.

  1. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Η Φόρεστ Γκριν (9-2-9 εντός) πήρε σημαντική ανάσα με τη νίκη με το 2-0 επί της Μάνσφιλντ, όπου ήταν αρκετά καλή και σοβαρή. Κέρδισε μετά από σχεδόν ένα μήνα και μετά από τρεις σερί ήττες. Η Κόλτσεστερ (6-7-7 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 2-1 επί της ντεφορμέ Λούτον και παραμένει στο κόλπο των πλέι-οφ παρά τις μικρές πιθανότητες της. Ήταν αρκετά καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Οριακό φαβορί του 2,50 το διπλό, πάσο.

  1. ΛΟΥΤΟΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Η Λούτον (14-2-4 εντός) μετά το 2-0 επί της Μπαρνέτ επέστρεψε στις άκρως προβληματικές εμφανίσεις και έχασε με 2-1 από την Κόλτσεστερ πιο καθαρά απ’ ότι δείχνει το σκορ. Δεν ήταν καθόλου καλή για ακόμα ένα ματς. Η Μάνσφιλντ (6-7-6 εκτός) δεν είναι καλά, οριακά στα πλέι-οφ ακόμα βέβαια, 0-1 από την Άκρινγκτον στο πιο πρόσφατο, δεν ήταν καθόλου καλή και δίκαια έχασε. Ο άσος στο 1,80 δεν έχει αξία, παρά την κακή εικόνα της Μάνσφιλντ.

  1. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΛΙΝΚΟΛΝ
Η Καρλάιλ (7-8-5 εντός) πέτυχε σημαντική νίκη με 0-1 στην έδρα της Τσέλτεναμ, παίζοντας καλά και είναι πλέον στο -4 από τα πλέι-οφ, δείχνει να είναι καλά και να την εξάδα ως στόχο, ωστόσο παίζεται χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Η Λίνκολν (6-7-6 εκτός) με το 3-2 στην έδρα της επί της Έξετερ είναι στην έκτη θέση και αποτελεί μεγάλο αντίπαλο της γηπεδούχου. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 86’ σε ένα ματς γεμάτο. Μοιρασμένο σε γενικές γραμμές. Σωστό το σετ κομμένο στη μέση.

  1. ΕΞΕΤΕΡ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Η Έξετερ (12-3-4 εντός) με την ήττα με 3-2 από τη Λίνκολν έχασε ελπίδες για απευθείας άνοδο, κάτι που ούτως η άλλως ήταν πολύ δύσκολο γι’αυτή. Ματς ροντέο με πολλές φάσεις που τα είχε όλα, δίκαια τελικά έχασε, είχε αρκετά κενά στην άμυνα της. Η Τσέλτεναμ (5-6-9 εκτός) παρότι έχασε με 0-1 από την Καρλάιλ μετά από καιρό πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα, αφού έχει σωθεί και δεν μπορεί να κοιτάξει για κάτι παραπάνω. Το DNB της Έξετερ στο 1,80 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

  1. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Η Κρόουλι (8-3-9 εντός) με το 3-1 από την Κέμπριτζ έμεινε πρακτικά χωρίς στόχους για τη συνέχεια, τρίτη σερί ήττα και εικόνα αδιαφορίας. Δεν είναι καλά, έβγαλε κούραση κιόλας. Η Σουίντον (11-1-8 εκτός) έχει μείνει τρεις βαθμούς πίσω από τα πλέι-οφ, μιας και δεν είναι καλά. 1-1 με τη Μόρκαμ στο πιο πρόσφατο. 2-1-3 στα τελευταία έξι, πρέπει να βελτιωθεί για να μπει τελικά στην εξάδα, ευκαιρία γι’ αυτήν αυτό το ματς. Στο 2,30 το διπλό δεν έχει ιδιαίτερη αξία πάντως, πιθανόν να μας απασχολήσει στο live.

  1. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Η Στίβενεϊτζ (7-8-4 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Γκρίμσμπι εκτός έδρας και συνεχίζει να μην είναι καλά, αλλά δεν φαίνεται να έχει και κάποιο πρόβλημα, αφού είναι στο +11. Η Μπαρνέτ (3-3-14 εκτός) επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα, στο ντεμπούτο του Μάρτιν Άλεν, με 2-1 επί της Κρου. Δείχνει καλή εικόνα, πρέπει όμως να συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις. Ματς μόνο για live και συγκεκριμένα για κάποιο late.

  1. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Η Γουίκομ (10-5-5 εντός) έμεινε για δεύτερο ματς στην ισοπαλία, 0-0 με τη Νοτς Κάουντι συγκεκριμένα. Μοιρασμένο σχετικά ματς, δίκαιος πόντος, κρατιέται ακόμα εντός της τριάδας. Η Γκρίμσμπι (5-3-12 εκτός) πήρε πόντο με το 0-0 με τη Στίβενεϊτζ, έχει μπλέξει για τα καλά στην υπόθεση του υποβιβασμού, αφού είναι σε αρκετά κακή κατάσταση εδώ και καιρό. Στο 1,70 ο άσος, αναμενόμενο.

  1. ΚΡΟΥ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Η Κρου (8-3-9 εντός) έφτασε κοντά στο να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή, αλλά έχασε με 2-1 από την Μπαρνέτ προς το τέλος, πάντως ακόμα έχει διαφορά ασφαλείας και δεν περιμένουμε να μπλέξει. Η Πορτ Βέιλ (4-6-10 εκτός) επίσης έχει πάρει καλή διαφορά, σε αυτό βοήθησε η νίκη με 2-1 επί της Τσέστερφιλντ, ήταν ανώτερη και δίκαια κέρδισε έστω και στο όριο. Οριακό το σετ, σωστό δείχνει, έχει αρκετό Χ στα μάτια μας.

  1. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ
Η Τσέστερφιλντ (7-3-10 εντός) παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, έχασε με 2-1 από την Πορτ Βέιλ παρότι έπαιζε με παίχτη παραπάνω, ανοίχτηκε στο τέλος για να κερδίσει και το πλήρωσε. Δεν δείχνει να μην έχει ελπίδες αλλά δεν είναι και εύκολο. Η Νιούπορτ (7-5-8 εκτός) έφτασε τα τρία χωρίς νίκη (0-2-1) με το 1-1 με την Κόβεντρι εντός έδρας. Στο -10 από τα πλέι-οφ είναι πρακτικά αδιάφορη και δείχνει ντεφορμέ και κουρασμένη. Ματς για live και μόνο, με το μυαλό μας σε κάποιο late.

  1. ΜΟΡΚΑΜ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Η Μόρκαμ (6-6-7 εντός) έπαιξε όπως πάντα προσεχτικά και πήρε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Σουίντον, έχει πάρει καλή διαφορά ασφαλείας και αναμένουμε να σωθεί αν δεν αυτοκτονήσει. Η Κέμπριτζ (3-7-10 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 επί της Κρόουλι, ήταν αρκετά καλή και δίκαια κέρδισε. Πρακτικά είναι αδιάφορη ενόψει της συνέχειας. Μοιρασμένο σχετικά το σετ, δίκαιο δείχνει.

  1. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Η Μπρίστολ Σίτι (10-5-4 εντός) έχασε σημαντική ευκαιρία να μπει ξανά στην εξάδα, αφού έμεινε στο 2-2 με την Μπάρνσλεϊ εκτός έδρας. Ήταν καλύτερη, αλλά άστοχη, στο 91’ ισοφάρισε και πήρε τελικά τον πόντο. Τρίτο δίχως ήττα (1-2-0). Η Μπρέντφορντ (7-3-9 εκτός) ντούμπλαρε τις ισοπαλίες της, 1-1 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρα και οι ελπίδες της για πλέι-οφ είναι μόνο θεωρητικές. 0-2-2 στα τελευταία τέσσερα. Σωστό το -0,25 της γηπεδούχου.

  1. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Η Νότιγχαμ Φόρεστ (8-2-9 εντός) συνεχίζει πρακτικά να είναι αδιάφορη, έχασε με 2-0 άνετα από τη Μίλγουολ χωρίς να κάνει πολλά πράγματα στο πιο πρόσφατο, μετά από τρεις λευκές ισοπαλίες. Η Μπάρνσλεϊ (4-5-10 εκτός) δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά με την Μπρίστολ Σίτι, δέχθηκε πολλές φάσεις, αλλά κρατούσε τη νίκη ως το 90’ όταν και ισοφαρίστηκε με 2-2. Έξι χωρίς νίκη πλέον (0-3-3), εντός γραμμής υποβιβασμού. Πάσο ή κόντρα λόγω κινήτρου.

  1. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Η Μπέρτον (2-4-13 εντός) ηττήθηκε πάλι με 3-1, από την Κάρντιφ αυτή τη φορά. Τρίτη σερί ήττα, εύκολα έχασε αφού η αντίπαλος της ήταν καλύτερη. Παραμένει ουραγός. Η Μίντλεσμπρο (7-5-7 εκτός) παρότι είχε την κατοχή ηττήθηκε με 1-2 από τη Γουλβς, αφού η αντίπαλος της ήταν πιο ποιοτική και κυρίως πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Έχασε με τον τρόπο που συνηθίζει να παίρνει αυτή αποτελέσματα, δεύτερο χωρίς νίκη, οριακά εντός εξάδας. Δεν μπορούμε να παίξουμε το διπλό στο 1,80, πάσο.

  1. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Η Σάντερλαντ (2-6-11 εντός) έρχεται από τη μεγαλύτερη της νίκη στη σεζόν και την πιο σημαντική ως τώρα που την ανεβάζει και τα τις δίνει ελπίδες. Κέρδισε με 4-1 στην έδρα της Ντέρμπι και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Στο -5 από τη σωτηρία πλέον. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4-7-8 εκτός) παρότι δεν εντυπωσίασε κέρδισε με 4-1 την Πρέστον, βέβαια τα δύο της γκολ ήρθαν στις καθυστερήσεις όταν άνοιξε πολύ η αντίπαλος. Περίεργο ματς, μόνο για live.

  1. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Η Ίπσουιτς (8-4-7 εντός) έκανε τρίτη σερί ήττα και συνολικά τέσσερα χωρίς νίκη, αδιάφορη για τη συνέχεια. Η πιο πρόσφατη ήττα έγινε με 1-0 από την Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας με μετριότατη έως κακή εμφάνιση. Η Μίλγουολ (6-6-7 εκτός) συνεχίζει να πηγαίνει τρένο και πλέον είναι ξεκάθαρα εντός της μάχη των πλέι-οφ. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη, δεν καταλαβαίνει από διακοπές και τέτοια, με 2-0 άνετα τη Νότιγχαμ Φόρεστ χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Σε τιμές φαβορί το διπλό, κυρίως λόγω κινήτρου, δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη.

  1. ΚΠΡ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Η ΚΠΡ (9-5-5 εντός) ήταν από το 13’ πίσω με 1-0 από τη Ρέντινγκ εκτός έδρας, το πάλεψε αρκετά, ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή και τις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο τέλος μάλιστα έχασε και πέναλτι. Συνεχίζει χωρίς άγχος ως το τέλος. Η Νόριτς (7-5-7 εκτός) είναι πλέον στο -10 από τα πλέι-οφ και οι ελπίδες της είναι μόνο θεωρητικές στα μάτια μας, αν και στην Τσάμπιονσιπ όλα μπορούν να συμβούν. 0-2 από την ανώτερη Φούλαμ στο πιο πρόσφατο με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, η διαφορά ποιότητας πάντως έπαιξε σημαντικό ρόλο. Οριακό φαβορί η έδρα, λογικό στα μάτια μας.

  1. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝ.
«Κόλλησε» κόντρα στη Γκέιτσχεντ η Ντάγκεναμ (15-10-14, 11-2-7 εντός) την Παρασκευή και έχασε υπερπολύτιμο έδαφος στη μάχη της επτάδας με το 0-0. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Μέιντστόουν (11-13-16, 6-5-8 εκτός), αυτή τη φορά στο σπίτι της από τη Χάρτλπουλ, με την οποία έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία. Η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη (+5) είναι τέτοια που δεν της αφήνει πολλά περιθώρια και καλείται να παλεύει κάθε της παιχνίδι, ακόμα και αυτά κόντρα σε ανώτερες ομάδες, όπως η Ντάγκεναμ. Λόγω έδρας, ποιότητας, αλλά και εμπειρίας, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, όμως σίγουρα δεν αποτελεί καμία ευκαιρία.

  1. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΦΙΛΝΤΕ
Δεύτερη διαδοχική «λευκή» ισοπαλία για τη Μπάροου (9-14-15, 3-10-6 εντός), αυτή τη φορά με αντίπαλο την έκτη Μπόρεχαμ. Σκληροτράχηλη για ακόμα μία φορά, απέδειξε πως δύσκολα χάνει και διατηρείται σταθερά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Έπειτα από δύο γκέλες, η Φάιλντ (17-11-12, 7-3-9 εκτός) επέστρεψε στις επιτυχίες με το 2-0 επί της Χάλιφαξ και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της εισόδου στα πλέι-οφ. Μακριά από το σπίτι τους αποδυναμώνονται οι φιλοξενούμενοι, ενώ από την άλλη, η έδρα της Μπάροου αποδεικνύεται σχετικά εύκολη για τα δεδομένα της κατηγορίας. Λογικό φαβορί η Φάιλντ, αλλά οι γηπεδούχοι είναι σκληρό καρύδι και για τον λόγο αυτό δε διαλέγουμε πλευρά.

  1. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΙΣΤΛΙΧ
Την τύχη της στα χέρια της εξακολουθεί να κρατάει η Όλντερσοτ (18-14-8, 9-6-4 εντός) στη μάχη των πλέι-οφ ανόδου, βρισκόμενη στο +6 από την όγδοη θέση, ωστόσο η εικόνα της το τελευταίο διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα πειστική, κερδίζοντας όλα κι όλα 2 από τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-4-2). Με την εντός έδρας νίκη που πέτυχε σε βάρος της Ντόβερ (2-1) η Ίστλιχ (11-16-12, 5-6-8 εκτός) άνοιξε τη διαφορά της στους οκτώ πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της. Δεν είναι για 1,61 ο άσος, όμως και η Ίστλιχ δεν είναι ομάδα που θα κάνει εύκολα τη ζημιά εκτός έδρας. Πάσο.

  1. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Το σερί των έξι αγωνιστικών δίχως ήττα (3-3-0) έσπασε την Παρασκευή στην έδρα της Φάιλντ για τη Χάλιφαξ (11-14-15, 4-9-8 εκτός), χάνοντας με 2-0. Κακή η εικόνα της, αλλά έχει ελαφρυντικά, μιας και η αντίπαλος είναι σαφώς ανώτερη αγωνιστικά από την ίδια. Ο κατήφορος της Γκέιτσχεντ (11-16-11, 4-8-6 εκτός) συνεχίζεται, αφού το ρόδι δεν έσπασε ούτε με αντίπαλο τη Ντάγκεναμ (0-0) και συνεχίζει με ρεκόρ 1-3-2 στην τελευταία εξάδα αγώνων της. Οι γηπεδούχοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και οι φιλοξενούμενοι στο +8, κάτι που σημαίνει πως αν το παιχνίδι είναι ισόπαλο προς το φινάλε του, δύσκολα θα δούμε ρίσκα από δύο ομάδες που βγάζουν πρόβλημα στο γκολ τελευταία (δε σκόραραν σε κανένα από τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους).

856..      ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. – ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ
Μπορεί να ήθελε τη νίκη κόντρα στη Μέιντενχεντ η Έμπσφιλντ (14-15-9, 9-6-4 εντός), αλλά παρότι έμεινε δυσαρεστημένη με το τελικό 1-1, κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί της στις επτά αγωνιστικές (5-2-0), βρισκόμενη πάντως στο -7 από την έβδομη θέση. Εκεί, βρίσκεται η Ντόβερ (17-13-10, 7-8-5 εκτός), η οποία –όπως και η αντίπαλός της- δεν αγωνίστηκε την Παρασκευή και έχει ως τελευταίο της ματς την ήττα με 2-1 από την Ίστλι. Καθοριστικό ματς για την είσοδο στα πλέι-οφ, λόγω έδρας δίνονται φαβορί οι γηπεδούχοι, στα δικά μας μάτια δεν είναι ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους και για τον λόγο αυτόν κοιτάμε προς τα δεξιά του σετ.

  1. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΓΚΙΣΕΛΙ
Δείχνει να έχει βρει τον καλό της εαυτό η Χάρτλπουλ (12-12-16, 6-5-8 εντός), καθώς μετράει ρεκόρ 3-2-0 στα πέντε τελευταία, ερχόμενη από τρεις διαδοχικές νίκες, με τελευταίο της θύμα τη Μέιντστόουν εκτός έδρας (1-2) την Παρασκευή. Αποτέλεσμα αυτού του σερί, είναι να αποσπαστεί στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, εκεί όπου μοιάζει να έχει κλειδώσει θέση η Γκίσλεϊ (5-11-22, 2-3-14 εκτός). Σταθερά ουραγός της κατηγορίας, στο -15 από την παραμονή, διατηρεί μόνο κάποιες μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία, αλλά με το πρόσφατο 0-1-3 και τη γενικότερη εικόνα της, δε μοιάζει ικανή να πετύχει το «θαύμα». Μοναδικό της πλεονέκτημα στο ματς με τη Χάρτλπουλ, είναι το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε την Παρασκευή, ωστόσο μοιάζει να τα έχει παρατήσει τελευταία, με αποτέλεσμα να μη χωράει καν κουβέντα για τον άσσο του 1,61.

  1. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Το επιβλητικό 3-0 επί της Γουόκινγκ και το εμφατικό 1-3 επί της Γκίσλεϊ την Παρασκευή, έδωσαν αέρα εννέα πόντων στη Λέιτον Όριεντ (13-11-16, 6-6-8 εντός) όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, μόλις έξι στροφές πριν το φινάλε της σεζόν. Πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα στην Έμπσφιλντ η Μέιντενχεντ (12-13-14, 5-7-8 εκτός) και δικαιώθηκε για την επιμονή της, αποσπώντας την ισοπαλία με σκορ 1-1. Παρόλα αυτά, τρέχει ρεκόρ 0-2-3 στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο αγώνας της Παρασκευής κόντρα στη Σάτον αναβλήθηκε και έτσι πηγαίνει ξεκούραστη σε ένα κομβικό ματς για το μέλλον της στην κατηγορία. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, μοιάζουν να βρίσκουν τη φόρμα τους στο πλέον κατάλληλο σημείο της σεζόν, αλλά θα θέλαμε λίγο ψηλότερα από 2,00 τον άσο για να μας απασχολήσει σοβαρά.

  1. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΤΣΕΣΤΕΡ
Με τις δύο διαδοχικές νίκες που πέτυχε σε βάρος των Γκέιτσχεντ (1-0), Γουόκινγκ (3-2) η Μάκλεσφιλντ (23-9-8, 11-6-3 εντός) παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και εξακολουθεί να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απευθείας άνοδο. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται εδώ και καιρό η Τσέστερ (8-10-21, 5-5-11 εκτός), αδυνατώντας να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα, με το όνειρο της παραμονής να κάνει σιγά-σιγά φτερά, καθώς είναι στο -10 από τη σωτηρία, χάνοντας στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της (0-1-6). Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως στο 1,18 ο άσος δεν πρόκειται να μας απασχολήσει.

  1. ΣΑΤΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΜΠΡΟΜΛΕΪ
Σταθερά στο κυνήγι της πρώτης θέσης βρίσκεται η Σάτον Γιουνάιτεντ (21-9-9, 11-5-4 εντός), η οποία είναι στο -6 από την πρωτοπόρο Μάκλεσφιλντ, έχοντας ματς λιγότερο, και δεν έχει περιθώρια για στραβοπατήματα μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα εμφανές, αφού επικράτησε στις 5 από τις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της (5-0-1). Τα τρία συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο (0-1-2) έφτασε η Μπρόμλεϊ (15-11-12, 7-5-7 εκτός) με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Ρέξαμ, με αποτέλεσμα η προσπάθεια της για είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου να έχει δυσκολέψει αρκετά, βρισκόμενη στο -8 μακριά τους (με 2 ματς λιγότερα). Ένα σκαλί πιο πάνω δείχνει η Σάτον, μπορεί να επιβεβαιώσει τον -0,75 ασιατικό άσο που πληρώνει στο 1,925 στη Bet365.

  1. ΤΟΡΚΙ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
Αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι τέλους μοιάζει η Τορκί (8-10-21, 3-5-10 εντός), κερδίζοντας στα 2 από τα 3 τελευταία παιχνίδια της (2-1-0), με πιο πρόσφατη επιτυχία της το πολύ σημαντικό διπλό που πέτυχε στην έδρα της Τσέστερ (2-0), που της έδωσε το έναυσμα για να πιστέψει ακόμα περισσότερο στην παραμονή (-7). Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση δείχνει η Γουόκινγκ (12-8-20, 3-3-13 εκτός), καθώς με την ήττα που γνώρισε μπροστά στο κοινό της από τη Μάκλεσφιλντ με 3-2, συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενα ματς μακριά από το τρίποντο (0-2-6) και έχει μπλέξει πλέον για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού (+3 από τη ζώνη). Το μομέντουμ δείχνει Τορκί, ωστόσο θα θέλαμε υψηλότερα τις τιμές του άσου (2,15) για να τη στηρίξουμε.

  1. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΣΟΛΙΧΟΥΛ ΜΟΡΣ
Αναπόσπαστο μέλος των πλέι-οφ ανόδου είναι εδώ και καιρό η Τρανμίρ (19-10-10, 13-2-4 εντός) και με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στην Ίστλιχ με 3-1 όχι μόνο απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι αφεντικό μέσα στο σπίτι της (10-0-1 στα 11 τελευταία), αλλά έμεινε και στο +5 από την όγδοη θέση. Πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων (6-6-2), η Σόλιχουλ (10-11-19, 4-4-12 εκτός) μοιάζει απόλυτα ικανή να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν, ισοβαθμώντας στην 20η θέση της βαθμολογίας με τη Μπάροου (41 πόντοι), ωστόσο εκτός έδρας αντιμετωπίζει σταθερά προβλήματα (0-2-2 στα πιο πρόσφατα). Η Τρανμίρ έχει αποδειχτεί καταιγιστική όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και θεωρούμε ότι μπορεί να πληρώσει το 1,775 του -0,75 ασιατικού άσου.

  1. ΡΕΞΑΜ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ
Στα 16 διαδοχικά παιχνίδια (5-11-0) έφτασε το αήττητο σερί της η Ρέξαμ (17-17-6) με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) που απέσπασε από την έδρα της Μπρόμλεϊ, παραμένοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +6 από την όγδοη θέση. Μία ακόμη μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπόρεχαμ Γουντ (17-15-8, 7-10-3 εκτός) στο 0-0 κόντρα στη Μπάροου, μετρώντας όλη κι όλη 1 νίκη στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-4-1), με αποτέλεσμα να τίθεται υπό κίνδυνο η συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου, καθώς είναι μόλις στο +4 από τη Φάιλντ. Αδιαμφισβήτητη η κυριαρχία της Ρέξαμ μπροστά στο κοινό της (10-9-1), καλή επιλογή φαντάζει ο -0,25 ασιατικός άσος που προσφέρεται στο 1,825 στη Bet365.

  1. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΕΡΕΜΠΡΟ
Στο φινάλε κατάφερε να σωθεί πέρυσι η Σούντσβαλ, σε ανάλογα μονοπάτια αναμένεται να κινηθεί και φέτος, όμως έχει αποδυναμωθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να φαντάζει ως εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Ήρεμη η περσινή σεζόν για την Έρεμπρο, σώθηκε χωρίς να αγχωθεί, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει και τίποτα περισσότερο, φέτος αναμένεται να κινηθεί σε ανάλογους ρυθμούς, αφού δεν δείχνει ικανή ώστε να κάνε το βήμα παραπάνω. Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων δίχως πολλές ποιοτικές διαφορές, καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

  1. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΜΑΛΜΕ
Αδιάφορη η περσινή χρονιά για την Έλφσμποργκ, συνεχίζει με τον Τελίν στον πάγκο, σε μια προσπάθεια ώστε να ανακάμψει και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, πάντως το ρόστερ της δεν δείχνει και τόσο ποιοτικό ώστε να τα καταφέρει. Πρωταθλήτρια η Μάλμε, ξεκίνησε καλά και στη φετινή σεζόν, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, αν και το ρόστερ της δείχνει πιο αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρυσι. Ποιοτικότερη η Μάλμε, είναι το φαβορί για τη νίκη, πάντως το διπλό του 2,00 είναι χαμηλότερο του αποδεκτού και δεν θα μας απασχολήσει.

  1. ΚΑΡΠΙ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ
Η Κάρπι με το 2-1 επί της Τερνάνα έφτασε τις 3/4 νίκες εσχάτως, ούσα σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα (5-3-2) είναι στο -2 από την οκτάδα ενώ στην έδρα της αγνοεί την ήττα για 10 (5-5-0, 8-5-3 συνολικά). Οριακά εντός θέσεων πλέι-οφ είναι η Βενέτσια που ηττήθηκε οριακά στην έδρα της Φροζινόνε, τρέχει 6-2-2 ρεκόρ και μέσα στο 2018 σκοράρει αλλά και δέχεται με ευκολία το γκολ, εκτός έχει 3-8-5 ρεκόρ με 6/7 GG εσχάτως. Πολύ αμφίρροπο ματς, δεν θα μπλέξουμε.

  1. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
Σέντρα στα πλέι-οφ τίτλου. Στόχος επετεύχθη για την Άαλμποργκ, εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι-οφ, βέβαια είναι δύσκολο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από εδώ και πέρα, τουλάχιστον δεν θα μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Πρωτοπόρος της κατάταξης η Μπρόντμπι, θα κονταροχτυπηθεί μέχρι τέλους με τη Μίντιλαντ για τον τίτλο, μακριά από το σπίτι της μετράει 7-3-0 στις 10 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της. Ανώτερη και με μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο η Μπρόντμπι, θα τη δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, πάντως το διπλό στα επίπεδα του 1,80-1,85 δεν αποτελεί και καμία τρομερή στοιχηματική ευκαιρία.

  1. ΜΟΛΝΤΕ – ΤΡΟΜΣΟ
Ιδανικό το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα η Μόλντε, μετράει 2/2 τρίποντα με συνολικά τέρματα 6-0, καθώς έπειτα από το 5-0 της πρεμιέρας επί της Σάντεφιορντ ακολούθησε το 1-0 στη δύσκολη έδρα της Χάουγκεσουντ. Αντιθέτως η Τρόμσο φαίνεται πως θέλει ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και στην εικόνα της στην ήττα με 1-4 από τη Σταρτ. Λογικός ο φαβοριτισμός της Μόλντε με βάση την ως τώρα εικόνα των δυο ομάδων, πάντως ο άσος του 1,40 δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

  1. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Νεοφώτιστη η Ρανχάιμ, τώρα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία, καθώς τα δυο προηγούμενα παιχνίδια της αναβλήθηκαν. Η Στάμπαεκ έπαιξε μόνο σε 1/2 από τις πρώτες αγωνιστικές, στο 2-2 στο ματς με τη Στρόμσγκοντσετ έδειξε ότι θα κινηθεί κοντά στα περσινά της στάνταρ, με την επίθεση της να λειτουργεί ικανοποιητικά, αλλά την άμυνα να έχει πολλά κενά. Παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε εκτίμηση για το εν λόγω παιχνίδι, από τη στιγμή που δεν έχουμε ασφαλές δείγμα για τις δυνατότητες της φετινής Ρανχάιμ, γι αυτό και δεν θα πάρουμε θέση.

  1. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Ανάμεικτες οι ως τώρα εντυπώσεις που έχει αφήσει η Σάρπσμποργκ, ικανοποίησε απόλυτα στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 1-0 της πρωταθλήτριας Ρόζενμποργκ, όμως στο επόμενο παιχνίδι της δεν ήταν και τόσο καλή, με το 2-2 στην έδρα της Λίλεστρομ να την κολακεύει. Το απόλυτο με 2/2 νίκες μετράει, για την ώρα, η Βαλερένγκα, μπορεί να μην έβγαλε μάτια ούτε στο 1-0 στην έδρα της Κρίστιανσουντ, ούτε στο 2-1 επί της Οντ, όμως έδειξε πως φέτος θα είναι πιο κυνική και πιο αποτελεσματική. Δύσκολο για εκτίμηση ματς το συγκεκριμένο, μιας και οι διαφορές των δυο ομάδων δεν είναι και τόσο μεγάλες, επομένως είναι προτιμότερο να μην μπλέξουμε εδώ.

  1. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Ανάμεικτες οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει η Μπόντο στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 3-1 της Λίλεστρομ, όμως στο δεύτερο παιχνίδι της απογοήτευσε, χάνοντας καθαρά από τη Μπραν με 0-2. Μια νίκη και μια ήττα έχει ως τώρα και η Χάουγκεσουντ, έβγαλε διπλό με 2-1 στην έδρα της Οντ στην πρεμιέρα, όμως στη συνέχεια δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μόλντε, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Είναι ακόμα νωρίς για να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, θεωρούμε ότι η Μπόντο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη λόγω έδρας, όμως ο άσος του 2,05 παραείναι χαμηλός για να μας απασχολήσει.

  1. ΣΤΑΡΤ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ
Ένα επίσημο ματς έχει στα πόδια της, για την ώρα, η Σταρτ, πολύ καλά τα πρώτα δείγματα γραφής της, καθώς διέλυσε με 4-1 την Τρόμσο, ικανοποιώντας απόλυτα με την παρουσία της στον τομέα της δημιουργίας και της εκτέλεσης. Η Σάντεφιορντ επίσης έχει δώσει μόνο ένα  επίσημο ματς ως τώρα, γνωρίζοντας  τη συντριβή με 0-5 στην έδρα της Μόλντε, ένα παιχνίδι το οποίο δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Δεν θα μπλέξουμε εδώ, η Σταρτ δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα χάρη σε μια νίκη ώστε ο άσος να πληρώνει μόλις 1,65, η Σάντεφιορντ δεν είναι σε καμία περίπτωση χαμένη από χέρι και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

  1. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
Δύσκολο έργο είχε στις δυο πρώτες αγωνιστικές η Κρίστιανσουντ, στην πρεμιέρα έχασε οριακά από τη Βαλερένγκα με 0-1, όμως στη συνέχεια έκανε την έκπληξη, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 από την έδρα της πρωταθλήτριας Ρόζενμποργκ. Ίδιος ο ως τώρα απολογισμός και της Λίλεστρομ, στην πρεμιέρα της έχασε με 1-3 από τη Μπόντο, εμφανίζοντας πολλά κενά στα μετόπισθεν, για να ακολουθήσει το 2-2 κατά την υποδοχή της Σάρπσμποργκ, ματς στο οποίο άξιζε τη νίκη. Ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα μοιάζει η εν λόγω αναμέτρηση, καλά διαβασμένα τα σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε παρακάτω.

  1. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΜΠΡΑΝ
Ένα επίσημο ματς έχει δώσει ως τώρα η Στρόμσγκοντσετ, παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στη Στάμπαεκ, δείχνοντας καλά στοιχεία από τη μέση και μπροστά, αλλά και φανερώνοντας αδυναμίες στα μετόπισθεν. Η Μπραν επίσης έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα για την ώρα, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Μπόντο, δείχνοντας ότι και φέτος θα έχει μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που στοχεύουν στην κατάληψη μιας θέσης στο βάθρο της κατάταξης, μας φαίνεται ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα, γι αυτό και δεν θα επιχειρήσουμε κάποια εκτίμηση αναφορικά με την εξέλιξή της.

  1. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΚΕΝΚ

Με δύο σερί νίκες έκλεισε η κανονική διάρκεια για την Κλαμπ Μπριζ, έδειξε με την απόδοση και τις εμφανίσεις της πως αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Στο 13-2-0 ο εντός έδρας απολογισμός και 13/15 over, με την επιθετική της γραμμή να σκοράρει με μεγάλη ευκολία (68 τέρματα). Απογοήτευση στις τάξεις της Γκενκ για την απώλεια του Κυπέλλου, θα ψάξει την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω του πρωταθλήματος. Έκλεισε με ρεκόρ 4-1-1 την κανονική διάρκεια, ωστόσο συνολικά η εικόνα της ήταν αρκετά μέτρια. Ο συνδυασμός άσσου και over 2,5 στο 2,30 της Bet365 είναι στις σκέψεις μας.

  1. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΦΛΟΡΟ
Ως τα πλέι-οφ ανόδου έφτασε πέρυσι η Μιοντάλεν, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο, πάντως δείχνει αποφασισμένη να τα καταφέρει φέτος, διατηρώντας τη δυναμική της και έχοντας ως κύριο όπλο της την εξαιρετική της έδρα. Αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι η Φλόρο, η οποία σώθηκε δίχως να αγχωθεί, τερματίζοντας στο μέσο της βαθμολογίας, όμως φέτος τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Φαβορί στο γήπεδό της η Μιοντάλεν, παρόλα αυτά ο άσος του 1,55 παραείναι χαμηλός για να μας απασχολήσει.

  1. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΒΙΚΙΝΓΚ
Με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της πέρυσι η Κονγκσβίνγκερ, τουλάχιστον έμεινε μακριά από περιπέτειες υποβιβασμού, αρκετά αλλαγμένο το φετινό της ρόστερ, ακόμα αναζητά τις ισορροπίες της. Το μεγάλο όνομα της κατηγορίας είναι η Βίκινγκ, τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε πέρυσι είχαν ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της από την πρώτη κατηγορία, μονόδρομος η άμεση επάνοδός της εκεί όπου ανήκει. Ανώτερη η Βίκινγκ, μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις, όμως το διπλό-φαβορί του 2,20 είναι επίφοβο για το στάδιο της σεζόν στο οποίο βρισκόμαστε.

  1. ΣΑΝΤΝΕΣ – ΣΤΡΟΜΕΝ
Ως τα πλέι-οφ ανόδου έφτασε η Σάντνες, εκεί λύγισε από το άγχος αποτυγχάνοντας να κερδίσει την άνοδο, πάντως δείχνει αποφασισμένη να τα καταφέρει φέτος, έχοντας ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές. Δίχως πολλές συγκινήσεις η περσινή χρονιά για τη Στρόμεν, πέτυχε τον ελάχιστο στόχο της παραμονής, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι φέτος, θα προσπαθήσει να μείνει μακριά από περιπέτειες. Ανώτερη ποιοτικά η Σάντνες, είναι το φαβορί για τη νίκη μπροστά στο κοινό της, δίκαιος ο άσος του 1,75.

  1. ΝΟΤΟΝΤΕΝ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ
Μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ ανόδου εξασφάλισε την παρουσία της στη δεύτερη κατηγορία η Νότοντεν, φαίνεται αποφασισμένη για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, αφού όχι μόνο δεν είχε απώλειες από το περσινό της ρόστερ, αλλά προχώρησε και σε σημαντική ενίσχυση σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Για λίγο έχασε τα πλέι-οφ ανόδου η Λέβανγκερ, απόλυτα επιτυχημένη η περσινή της πορεία, φαίνεται δύσκολο να τα πάει εξίσου καλά και φέτος, πρωταρχικός της στόχος παραμένει η αποφυγή του υποβιβασμού. Παιχνίδι λεπτών ισορροπιών το συγκεκριμένο, μικρές οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων, δεν θα πάρουμε θέση.

  1. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΧΑΜ ΚΑΜ
Υπέρβαση για την Ουλενσάκερ η συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου πέρυσι, δείχνει ικανή για μια ανάλογη πορεία και φέτος, με το ρόστερ της να είναι ενισχυμένο και τον καλό τεχνικό Σκόγκχαϊμ να παραμένει στη θέση του.  Νεοφώτιστη η Χαμ Καμ, έκανε περίπατο στον όμιλο της πέρυσι, ενώ φαίνεται πως έρχεται στην κατηγορία για να πρωταγωνιστήσει, διατηρώντας όλα της τα αστέρια και προχωρώντας σε ορισμένες ενδιαφέρουσες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης. Πιο έμπειρη η Ουλενσάκερ, πάντως ο άσος-φαβορί μας φαίνεται επίφοβος σε αυτό το παιχνίδι, αφού ούτε πέρυσι είχε καταφέρει να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της, Χ2 ή πάσο οι δυο εναλλακτικές που έχουμε εδώ.

  1. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Από τρεις συνεχόμενες νίκες με λευκό παθητικό έρχεται η Πόρτσμουθ, έτσι έφτασε σε απόσταση βολής από την εξάδα (-2), την ώρα που η Γουίγκαν εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας τέσσερα σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα, κρατώντας την εστία της απαραβίαστη και στα τέσσερα. Σε καλή φάση και οι δυο ομάδες, μας είναι δύσκολο να ταχθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης, επομένως θα αρκεστούμε στο πάσο.

—-.        ΒΙΣΛΑ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ
Από τεράστιο διπλό στην έδρα της Λέγκια προέρχεται η Βίσλα που με 3-3-1 ρεκόρ μέσα στο 2018 έχει ξεφύγει στο +4 για τα πλέι-οφ και τυπικά χρειάζεται έναν ακόμα βαθμό για να είναι σίγουρη, έχει το μαξιλαράκι ότι παίζει στην έδρα της ουραγού Σαντέτσια την τελευταία αγωνιστική. Η Λεχ με εμφατικό τρόπο έκανε το 2/2 (8-1 τέρματα) στην έδρα της στα δύο κολλητά ματς με Γιαγκελόνια, Λέχια, είναι στο -5 από την κορυφή ενώ με νίκη θα προσπεράσει τη Λέγκια στη δεύτερη θέση. Εκτός έδρας όμως είναι απογοητευτική, έχει 2-7-5 ρεκόρ και αγνοεί το διπλό από το καλοκαίρι. Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, το 1,80 του GG δεν είναι άσχημο.

—-.         ΠΟΓΚΟΝ – ΣΛΑΣΚ
Η Πογκόν πέρασε με 2-4 από την έδρα της Νιετσιέτζα και επεκτείνοντας το σερί της μέσα στο 2018 στο 3-2-2 έχει καταφέρει να βάλει από κάτω της τρεις ομάδες, στην έδρα της προέρχεται από 3/4 νίκες όμως τώρα μετράει κομβικές απουσίες. Η Σλασκ άλλαξε τεχνικό όμως αδυνατεί να ορθοποδήσει, συμπλήρωσε επτά χωρίς τρίποντο όμως βρίσκεται σε θέση ισχύος αναφορικά με την παραμονή, προέρχεται από 6/7 GG όμως εκτός έδρας αποδυναμώνεται σημαντικά (0-4-10) αν και συνήθως σκοράρει (11/14 GG). Ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων φλερτάρει έντονα με το αμφίσκορο όμως οι απουσίες των γηπεδούχων και η ανάγκη της Σλασκ για καλό αποτέλεσμα μετά από τόσες αποτυχίες, ίσως τις  κάνει πιο προσεκτικές.

  1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Από τρία σπουδαία αποτελέσματα προέρχεται ο Αστέρας που μετά το 0-0 στη Νέα Σμύρνη και το 3-2 επί του ΠΑΟΚ απέσπασε δίκαια 1-1 στη Λεωφόρο, πριν τους αγώνες του ΣΚ ήταν στο -2 από την πέμπτη θέση και απέναντι στους Κρητικούς κάθε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι αυτοκτονία καθώς 3/4 επόμενα είναι εκτός έδρας. Ο Πλατανιάς έχει πετάξει λευκή πετσέτα, προέρχεται από πέντε σερί ήττες με βαριά σκορ, παίκτες αποχωρούν, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα ενώ θα δώσει ευκαιρίες και σε κάποιους νεαρούς μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Στο χέρι του Αστέρα  είναι να πάρει μια άνετη νίκη απέναντι στους απογοητευτικούς Χανιώτες, -1,5 ασιατικός άσος στο 1,80.

  1. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Οι διπρόσωπες εμφανίσεις συνεχίστηκαν για την Καϊσέρισπορ (νίκες εντός-ήττες εκτός), έφυγε απογοητευμένη έπειτα από το 2-0 στην έδρα της Κόνιασπορ. Δεν παρουσιάζεται ανταγωνιστική στα πιο πρόσφατα παιχνίδια και μοιραία υποχώρησε από την πέμπτη  θέση, η οποία αποτελεί το φετινό στόχο της ομάδας. Για τη Φενέρ το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Γαλατά, μάλλον αφήνει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση. Μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα (1-1-2), στο 6-5-2 ο φετινός εκτός έδρας απολογισμός. Καμία από τις δύο δεν ήταν στα καλύτερα της πριν τη διακοπή, έφεση στα over έχουν στα πιο πρόσφατα εντός οι γηπεδούχοι και στο 1,98 της Bet365, είμαστε διατεθειμένοι να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και πάλι.

  1. ΟΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Μέτρια η εκκίνηση της Οντ στο πρωτάθλημα, μετράει 2/2 ήττες για την ώρα, αμφότερες μπορούσε να τις αποφύγει, αφού στο 1-2 από τη Χάουγκεσουντ δέχθηκε δυο γκολ στις δυο μοναδικές καθαρές ευκαιρίες που επέτρεψε, ενώ στο 1-2 από τη Βαλερένγκα κατάφερε να προηγηθεί, αλλά τα γκρέμισε όλα μέσα σε ένα πεντάλεπτο, το οποίο ήταν αρκετό για να γίνει η ανατροπή. Δίχως νίκη έπειτα από δυο παιχνίδια και η Ρόζενμποργκ, στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 0-1 από τη Σάρπσμποργκ, για να ακολουθήσει το 2-2 κατά την υποδοχή της Κρίστιανσουντ, φανερώνοντας πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας. Δεν πείθει η Ρόζενμποργκ ως φαβορί του 1,80 στο ματς αυτό, ούτε η Οντ, πάντως, μας ψήνει για να πάμε στην κόντρα, επομένως θα αρκεστούμε στο πάσο.

  1. ΠΑΡΜΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Η Πάρμα πέρασε με 1-2 από το Αβελίνο και πανηγυρίζοντας 4/5 νίκες εσχάτως είναι στο +3 για τα πλέι-οφ, στην έδρα της παραμένει αήττητη για 10 ματς όμως συχνά χάνει βαθμούς (7-5-3). Η Παλέρμο πέρασε με διπλό από το Κιάβαρι (1-2) και συμπλήρωσε έξι χωρίς ήττα με 4/5 νίκες, είναι στο -1 από την απευθείας άνοδο ενώ εκτός έδρας φέρνει πολλές ισοπαλίες (5-9-2). Μάχη ανάμεσα σε δύο μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, η Παλέρμο θα παίξει για την ισοπαλία και η Πάρμα τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε κλειστές άμυνες, η ισοπαλία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ενώ δύσκολα θα δούμε πάνω από δύο γκολ, στο 1,75 προσφέρεται το under 2,25.

  1. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ
Η Ντάρμσταντ (3-4-6 εντός) έφερε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, αυτή τη φορά με 1-1 με τη Νυρεμβέργη εκτός έδρας. Δεν ήταν κακή, ίσα ίσα, αλλά δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Στο -5 από τα μπαράζ, πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ (7-2-4 εκτός) τριπλασίασε τις νίκες της με το 4-2 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ, ήταν αρκετά καλύτερη και απόλυτα δίκαια κέρδισε με το σκορ αυτό. Συνεχίζει στην κορυφή εύκολα, πολύ δύσκολα να χάσει την αυτόματη άνοδο. Μοιρασμένο το σετ, λογικό και δίκαιο.

  1. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΚΑΡΝΤΙΦ
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (11-3-5 εντός) είναι μόνιμα έναν πόντο εκτός πλέι-οφ, δεύτερη σερί ισοπαλία, αυτή τη φορά με 1-1 με την Μπρέντφορντ παρότι ήταν οριακά καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Συνεχίζει να παλεύει για την εξάδα φυσικά που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος. Η Κάρντιφ (9-4-5 εκτός) έκανε την όγδοη σερί της νίκη με την Μπέρτον με 3-1 στο σπίτι της. Εύκολα επικράτησε, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και συνεχίζει να παίζει εξαιρετικά και να κρατάει στα χέρια της την απευθείας άνοδο. Αξία στο +0,25 της Κάρντιφ στο 1,70+.

  1. ΛΑΝΣ – ΣΑΤΟΡΟΥ

  1. ΧΕΤΑΦΕ – ΜΠΕΤΙΣ
Στο κυνήγι του τελευταίου εισιτηρίου για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται οι δυο ομάδες, για τη Χετάφε μια τέτοια επιτυχία θα αποτελέσει μεγάλη υπέρβαση, μιας και είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, ενώ και η Μπέτις δεν υπολόγιζε ότι θα μπορούσε τόσο γρήγορα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, με τον Σετιέν να βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στον πάγκο. Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι (8-3-4 εντός), η Μπέτις τα πηγαίνει εξαιρετικά μακριά από το σπίτι της εσχάτως (5-0-2 στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της), επομένως μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, γι αυτό και δεν θα μας απασχολήσει περισσότερο.

  1. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΠΟΡΤΟ

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων η Μπελενένσες, η οποία γνώρισε την ήττα στην έδρα της Μορεϊρένσε με σκορ 2-1. Στο 2-2-2 ο πιο πρόσφατος απολογισμός, διατηρεί μία μικρή διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστροφή στις νίκες για την Πόρτο, επικράτησε με 2-0 επί της Μποαβίστα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος, η σοβαρή Πόρτο δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Πάσο.

  1. OΛΙΜΠΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ
Σε δυσχερή βαθμολογική θέση βρίσκονται οι δυο ομάδες, αμφότερες είναι με το ενάμισι πόδι στη δεύτερη κατηγορία, θα χρειαστούν ντεμαράζ από νίκες από εδώ και πέρα μήπως και ανατρέψουν τα προγνωστικά και καταφέρουν να επιτύχουν το θαύμα της παραμονής. Οχτώ ήττες στα εννέα τελευταία παιχνίδια της αριθμεί η Ολίμπο (1-0-8), η Τέμπερλεϊ δεν έχει νίκη μέσα στο 2018 (0-3-5), επομένως το μεταξύ τους ματς είναι προς αποφυγή, μόνο στο live μπορεί να μας απασχολήσει εφόσον το σκορ είναι ισόπαλο όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του, μιας και το Χ δεν θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα καμία εκ των δυο αντιπάλων.

  1. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή η Γοδόι, δείχνει ικανή να μείνει μέχρι τέλους στη μάχη για ένα εισιτήριο για το επόμενο Λιμπερταδόρες, πήγε στη διακοπή με τρεις σερί νίκες, ενώ στο γήπεδό της έχει απολογισμό 8-0-1 από την αρχή της χρονιάς. Οριακά κρατιέται στην ενδεκάδα η Κολόν, με μεταπτώσεις η απόδοσή της στα πρώτα της ματς για το 2018, με τον απολογισμό της στο διάστημα αυτό να ανέρχεται σε 3-2-3, αν και μακριά από το σπίτι της έχει υποστεί μόλις δυο ήττες από το ξεκίνημα της χρονιάς (4-3-2 εκτός). Φαβορί στο γήπεδό της η Γοδόι, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο τιμωρημένος ηγετικός χαφ Φρίτσλερ (19 συμ.) για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, σωστός ο άσος στα επίπεδα του 2,15.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου