ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ! Οι ΗΠΑ κήρυξαν «πόλεμο» στη Β. ΚΟΡΕΑ…


Η αμερικανική κυβέρνηση θα απαγορεύσει σύντομα στους Αμερικανούς πολίτες να ταξιδεύουν στη Βόρεια Κορέα,  σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, που επικαλείται τουριστικούς πράκτορες που εξυπηρετούν τους τουρίστες από τη Δύση που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα. 
Οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν την απαγόρευση εντός δύο ημερών, δήλωσε ο Simon Cockerell, γενικός διευθυντής του Koryo Tours με έδρα το Πεκίνο. Το πρακτορείο ενημερώθηκε για την απόφαση από αξιωματούχους της σουηδικής κυβέρνησης, η οποία εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Αμερικής στη Βόρεια Κορέα, μεταδίδει το CNN.
Ένα άλλο πρακτορείο,το Young Pioneers Tours, εξέδωσε εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα επιτρέπει πλέον στους Αμερικανούς πολίτες να ταξιδεύουν στη Βόρεια Κορέα. Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ εντός 30 ημερών από τις 27 Ιουλίου, πρόσθεσε.
«Μετά την περίοδο χάριτος 30 ημερών, κάθε υπήκοος των ΗΠΑ που ταξιδεύει στη Βόρεια Κορέα θα έχει κυρώσεις στο διαβατήριό του από την αμερικανική κυβέρνηση», υπογραμμίζει η ανακοίνωση. 
Ωστόσο, ούτε η αμερικανική κυβέρνηση ούτε η σουηδική πρεσβεία στην Πιονγκγιάνγκ έχουν εκδώσει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την απαγόρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου