ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Αριστεροί παρακρατικοί ξυλοκόπησαν τουρίστα στο κέντρο των Αθηνών - Τι έχει να πει η κυβέρνηση για τους συνοδοιπόρους της;


Αριστεροί παρακρατικοί ξυλοκόπησαν τουρίστα στο κέντρο των Αθηνών - Τι έχει να πει η κυβέρνηση για τους συνοδοιπόρους της;
Μέρα μεσημέρι στην Ερμού και ένας Ελληνοαυστραλός τουρίστας με την οικογένειά του κάνει μία βόλτα στο κέντρο των Αθηνών. Λίγο μετά μαθαίνει περί της ελληνικής πραγματικότητας και της ασυλίας που απολαμβάνουν οι αγέλες των παρακρατικών που λυμαίνονται τα αστικά κέντρα με την ανοχή και συνεργασία της κυβερνήσεως.
Συγκεκριμένα, ομάδα παρακρατικών της αριστεράς του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν αγρίως εμπρός στα εμβρόντητα μάτια της κόρης του και της συζύγου του. Λίγο αργότερα με αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα ζητά τη βοήθεια της αστυνομίας, καταγγέλλοντας πως του επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων, επειδή μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε.
Όπως λέει στις κάμερες «περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν από κοντά μου και με χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα. Μου είπαν μην ψωνίζετε».
«Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό... Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δηλώνει η σύζυγος του θύματος.
«Είμαστε τουρίστες, επιστρέφουμε αύριο στην Αυστραλία. Ήρθαμε εδώ, ξοδέψαμε τα χρήματά μας για την οικονομία σας. Και να μας χτυπήσουν; Δεν θα έρθω ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο», τονίζει.
Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο κανείς δεν έσπευσε να κοιτάξει τις εκατοντάδες των καμερών που βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να βρει τους κουκουλοφόρους πριν φορέσουν τις κουκούλες τους. Εύκολο είναι και η περιοχή είναι πραγματικά σπαρμένη με κάμερες, αλλά κανείς δεν διακινδυνεύει, μη τυχόν και δει κανά γιο κανενός υπουργού.
Απολύτως αναμενόμενο, επίσης, το γεγονός που σε μία από τις πιο αστυνομευμένες περιοχές των Αθηνών, ο τουρίστας έπρεπε να ψάξει για να βρει τους αστυνομικούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνεται χρόνος από τις αρχές στους παρακρατικούς για να εξαφανιστούν. Στην περίπτωση της επιθέσεως παρακρατικών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων, ειδοποιήθηκε η… ΟΠΚΕ Κηφισιάς, με προφανή σκοπό την προστασία των παρακρατικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου