ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν στο Εφετείο τα συντρόφια της Ηριάννας: Δεν τους βόλεψε η απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία είχαν προδικάσει!


Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν στο Εφετείο τα συντρόφια της Ηριάννας: Δεν τους βόλεψε η απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία είχαν προδικάσει!
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τον Άρειο Πάγο μετά το "όχι" του Εφετείου για την αποφυλάκιση της περιβόητης Ηριάννας.
Μετά το άκουσμα της απόφασης, το πλήθος των "συντρόφων" της άρχισε να ουρλιάζει μέσα στην αίθουσα, ενώ κάποιοι πέταξαν μπουκάλια και πέτρες, σπάζοντας τζάμια στο Εφετείο και έβαλαν και φωτιές σε κάδους. Για αυτό το λόγο έκλεισε η κάθοδος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Λίγο αργότερα και χωρίς να παρέμβουν οι αστυνομικοί, οι ταραξίες αποχώρησαν ανενόχλητοι.
Να ενημερώσουμε πως με πλειοψηφία 3-2 το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθήνας απέρριψε την αίτηση της 29χρονης Ηριάννας για αναστολή εκτέλεσης της πρωτόδικης ποινής που τους έστειλε στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.
Νωρίτερα, να παραμείνει στη φυλακή η 29χρονη Ηριάννα η οποία καταδικάστηκε στις αρχές Ιουνίου σε κάθειρξη 13 ετών για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς" πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας, υποστηρίζοντας ότι εάν αφεθεί ελεύθερη είναι ύποπτη να τελέσει νέα αδικήματα.
Την απόρριψη του ίδιου αιτήματος πρότεινε ο εισαγγελέας και για τον 33χρονο συγκατηγορούμενο της Ηριάννας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στη ΣΠΦ και υπέβαλλε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου