ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Νέα πρόκληση Δένδια: Ζητάει… εξηγήσεις για την δικογραφία - τέρας, που ο ίδιος έστησε - Αυτός πότε θα δώσει εξηγήσεις για την υποκλοπή στοιχείων;


Νέα πρόκληση Δένδια: Ζητάει… εξηγήσεις για την δικογραφία - τέρας, που ο ίδιος έστησε - Αυτός πότε θα δώσει εξηγήσεις για την υποκλοπή στοιχείων;
Προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα με την συνέντευξή του στην Real News ο σκευωρός, Δένδιας, καλώντας την δικαιοσύνη να δώσει… εξηγήσεις γιατί καθυστερεί η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Το πρώτο που χρήζει σχολιασμού είναι ότι μιλάει ο σκευωρός που κατασκεύασε μία δικογραφία – τέρας, εντός της οποίας υπάρχουν ακόμα και διενέξεις για… κοινόχρηστα. Ο Δένδιας δημιούργησε ένα τερατούργημα εντός του οποίου υπάρχουν παντελώς άσχετες υποθέσεις, ανασύροντας από το αρχείο κάθε πιθανή και απίθανη περίπτωση αφορούσε βουλευτή, μέλος και φίλο της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις εβραίων και τρανσέξουαλ που κατηγορήθηκαν ως… Χρυσαυγίτες. Ο Εβραίος τους πήγε βεβαίωση από την συναγωγή… Τέτοια νομική σοβαρότητα!
Το δεύτερο είναι το αστείο της υποθέσεως να μιλάει και να ζητάει εξηγήσεις ο άνθρωπος, ο οποίος ως υπουργός ΠροΠο επέδειξε ανικανότητα σε σημείο να του ξεφύγουν επικίνδυνοι τρομοκράτες όπως ο Ξηρός και το ζεύγος Μαζιώτη.
Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα αν είναι κάποιος που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, αυτός είναι ο Δένδιας προς την Δικαιοσύνη για την υποκλοπή βίντεο σχετικών με την υπόθεση Φύσσα, προφανώς επειδή δεν… βόλευαν την πολιτική αγωγή.
«Πριν από λίγο κατέθεσε ο Χρήστος Χρηστίδης, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Κατερίνα» επί της οδού Π. Τσαλδάρη 58 στο Κερατσίνι. Πρόκειται για το κατάστημα μπροστά στο οποίο έγινε η ανθρωποκτονία.
Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι το απόγευμα της μέρας μετά την ανθρωποκτονία (18-09-2013) επισκέφθηκε το κατάστημά του ο ίδιος ο Δένδιας μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας και τον ρώτησε αν έχει κάμερες. Ο Δένδιας αρκέστηκε στην προφορική διαβεβαίωση του καταστηματάρχη ότι οι κάμερες είναι ψεύτικες και αποχώρησε, χωρίς ποτέ κανένας αρμόδιος προανακριτικός υπάλληλος της αστυνομίας να προσέλθει στο κατάστημα και να διενεργήσει αυτοψία για το αν οι κάμερες έχουν καταγράψει υλικό ή όχι.»
Να φανταστούμε πως και αυτή η καραμπινάτη ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος και σε κατάχρηση εξουσίας είναι μέρος της… νομικής θεωρίας του Φουτζιμόρι του Περού


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου