ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου ΖΩΗ,

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Κριός
Να είστε δίπλα στον/στη σύντροφό σας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Να υποστηρίζετε, να δέχεστε και να φροντίζετε ο ένας τον άλλον. Η Αφροδίτη σάς βοηθά να αναπτύξετε σχέσεις και συνεργασίες με θετικά πρόσωπα. Να είστε ευγενικοί με όσους σας βοηθούν.

Ταύρος
Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, να οδηγείτε προσεκτικά, να τρέφεστε σωστά και να κοιμάστε αρκετά. Βέβαια, στον τομέα της καριέρας ευνοείστε. Καλή επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Η Αφροδίτη ανοίγει τους ορίζοντές σας και σας χαρίζει καλή εικόνα και φήμη.

Δίδυμοι
Μπορεί να έχετε παρεξηγήσεις ή δυσκολίες στην αισθηματική σας ζωή. Ισως, πάλι, να πρέπει να έρθουν κάποιες συγκρούσεις, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εχετε έσοδα, καλές αγορές και μερικοί κληρονομιές. Η υγεία σας είναι ευαίσθητη. Προσέξτε ιώσεις και αλλεργίες καθώς και ατυχήματα.

Καρκίνος
Πιθανότητα σημαντικής οικονομικής βοήθειας. Προσοχή: Ο Αρης σάς κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα. Προβλέπεται να κάνετε ισχυρές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες και να αναγκαστείτε να βάλετε τη ζωή σας σε καινούργιες βάσεις. Τα ζόρια σας υποχωρούν. Βελτίωση στα οικονομικά. Λύνετε κληρονομικά θέματα.

Λέων
Είστε καλοί φίλοι, ειλικρινείς και συνετοί, αλλά την ίδια στιγμή είστε πεισματάρηδες, καταπιεστικοί και ζηλιάρηδες, απόλυτοι και ελάχιστα διαλλακτικοί. Προσέξτε τις φιλίες σας. Αν είστε καιρό σε μια σχέση, μπορεί να μην υπάρχει έρωτας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει αγάπη.

Παρθένος
Υπερβολές και καταχρήσεις κάθε είδους μπορούν να σας βλάψουν. Προσέχετε για να έχετε. Δυσκολίες με υψηλόβαθμα άτομα ή με την οικογένεια είναι πιθανές. Η σεξουαλικότητα και η ερωτική σας διάθεση βρίσκονται στο ζενίθ. Ευκαιρίες για επιπλέον έσοδα. Οι αποδοχές σας θα είναι καλύτερες.

Ζυγός
Η καλή εικόνα που σας προσφέρει η Αφροδίτη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα φέρει κοντά σας συνεργάτες ή θαυμαστές. Κάποια οικεία σας πρόσωπα -αδέρφια, συγγενείς, γείτονες- σας προκαλούν στενοχώρια ή νεύρα. Ο Δίας θα φέρει κάποια καλά πράγματα για σας.

Σκορπιός
Είστε ικανοί να βγάλετε χρήματα, αλλά δεν έχετε την αίσθηση της οικονομίας. Χαλάτε πολλά και μετά μετανιώνετε. Εργασιακά, μπορείτε να βασιστείτε στην καλή σας επικοινωνία με κάποιους συνεργάτες σας αλλά και στις ικανότητές σας, που δεν είναι και λίγες. Να σκέφτεστε θετικά.

Τοξότης
Μάλλον θα αντέξετε τις δυσκολίες που προκαλεί είτε η ζήλια είτε η γκρίνια του/της συντρόφου σας. Η στοργή είναι καθοριστική για τους δυο σας. Θα βάλετε τη ζωή σας σε καινούργιες βάσεις. Βέβαια, έχετε πολλή κούραση και κάποιες αναποδιές. Οι καλλιτέχνες είστε ευνοημένοι.

Αιγόκερως
Η καθημερινότητά σας θα είναι δύσκολη και απαιτητική, κουραστική και γεμάτη εκνευρισμό. Η έλλειψη επικοινωνίας με τους άλλους θα σας κάνει μερικές φορές να νιώθετε ασφυκτικά. Προσοχή σε γραφειοκρατικές και νομικές εκκρεμότητες. Ευνοείται ο τομέας της καριέρας. Μην αφήνεστε στους πειρασμούς!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη ανοίγει τους ορίζοντές σας και σας χαρίζει πνευματικότητα, δύναμη, λάμψη και ιδανικά. Αποφύγετε ακραίες αλλαγές στην εμφάνιση, πειραματισμούς και αισθητικές επεμβάσεις. Τα αισθηματικά σας μπορούν να πάνε εξαιρετικά καλά. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως κάνετε μια καλή γνωριμία. Ενισχυμένη αυτοπεποίθηση!

Ιχθύες
Προσπαθήστε να κρατήσετε τη θέση σας, όπου δεν περνάτε και πολύ άσχημα. Αν ο δεσμός σας είναι μακροχρόνιος, θα ανανεωθείτε… στην κρεβατοκάμαρα. Η Αφροδίτη φέρνει χρήμα ή ευκαιρίες για βελτίωση στα οικονομικά, ενώ είστε σε θέση να λύσετε κληρονομικά θέματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου