ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ακτ/γραφία κουπονιού Τρίτης 16-5-17





Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

16/05/2017 - 12:35
1257.   ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΡΑΝΧΑΪΜ
Η Λέβανγκερ (1-4-2) πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή της νίκη στην έδρα της Άρενταλ (0-3), η Ρανχάιμ συνεχίζει πρωτοπόρος (5-2-0) όμως δείχνει να διέρχεται περίοδο κάμψης, μετά την απώλεια βαθμών στην έδρα της Έλβερουμ, επικράτησε με το ζόρι επί της προτελευταίας Φρέντρικσταντ (1-0). Οι γηπεδούχοι φαίνονται σε θέση να κοντράρουν τους πρωτοπόρους οι οποίοι έχουν ζοριστεί αρκετά στα εκτός τους (1-2-0).
1263.   ΒΙΚΙΝΓΚ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Απογοητευτική για μία ακόμα αγωνιστική η Βίκινγκ, ηττήθηκε πανεύκολα με 4-0 στο ντέρμπι των ουραγών με τη Σόγκνταλ μένοντας μόνη στον πάτο της βαθμολογίας με απολογισμό 1-1-6. Η Αάλεσουντ είδε το θετικό σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0) να διακόπτεται με το εντός έδρας 0-1 από τη Βαλερένγκα, παιχνίδι στο οποίο έκανε μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις και δεν άξιζε κάτι περισσότερο. Από κακή εμφάνιση έρχεται η Αάλεσουντ, όμως τα συνολικά της δείγματα είναι αξιόλογα και σίγουρα καλύτερα από αυτά της ουραγού Βίκινγκ, κανένα νόημα στο 1,90 του άσου, 1,97 πληρώνει το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2).
1262.   ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ
Επιστροφή στις νίκες για τη Βαλερένγκα μετά από δύο αγωνιστικές, επικράτησε δίκαια με 0-1 της Αάλεσουντ, παίρνοντας παράλληλα τους πρώτους της φετινούς βαθμούς μακριά από το γήπεδο της. Στην έδρα της είναι πιο αποτελεσματική μετρώντας 2-1-1. Συνέχεια στο θετικό σερί έδωσε από την άλλη η Κρίστιανσουντ (0-1-3 εκτός έδρας), που έμεινε για αήττητη για τρίτη αγωνιστική (1-2-0) μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Λίλεστρομ. Δεν είναι τίποτα τρομερό η Κρίστιανσουντ, όμως είναι τρία ματς αήττητη και το 1,40 του άσου για μια Βαλερένγκα που δεν έχει σημειώσει ακόμα δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα δεν έχει λογική, στο +1,25 διπλό η αξία.
1267.   ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΟΝΤ
Θύμα της εξαιρετικά φορμαρισμένης Σάντεφιορντ έπεσε η Χάουγκεσουντ, ηττήθηκε δίκαια με 2-0 μένοντας με μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-2-2). Η Οντ εκμεταλλεύτηκε για μία ακόμα φορά την πολύ δυνατή έδρα της (4/4) για να επιβληθεί με 2-0 της Στρομγκόντσετ και να ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας, εκτός έδρας πάντως δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική (1-0-3). Σε μέτριο φεγγάρι η Χάουγκεσουντ, η Οντ είναι καλύτερη ομάδα όμως χάνει πολλή από τη δυναμική της μακριά από την έδρα της, καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ.
1265.   ΜΟΛΝΤΕ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ
Βαριά ήττα για τη Μόλντε, έχασε με 4-1 από την Μπραν συμπληρώνοντας τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-2-2). Η Σόγκνταλ (2-2-4) πήρε τη δεύτερη φετινή της νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επικράτησε με 4-0 στο ντέρμπι των ουραγών με τη Βίκινγκ, εκτός έδρας πάντως μετράει 0-1-3 με τέρματα 1-9. Ανάξιο λόγου το 1,44 του άσου για μια Μόλντε που δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ούτε η Σόγκνταλ πείθει όμως για κόντρα, προσπερνάμε.
1264.   ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08
Στο 84’ έσωσε η Λίλεστρομ (2-1-5) το βαθμό στην έδρα της Κρίστιανσουντ (1-1), η ισοπαλία πάντως ήταν το λιγότερο που άξιζε από το ματς, στο οποίο λόγω αστοχίας δεν είχε σκοράρει νωρίτερα. Η Σάρπσμποργκ (4-2-2) έρχεται από δεύτερο συνεχόμενο 1-1, αυτή τη φορά εντός έδρας με την Τρόμσο, παρά τα αμυντικά κενά που εμφανίζει (τέταρτο σερί GG) παραμένει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πολύ ισορροπημένο ζευγάρι και δε βρίσκουμε αξία στο μοιρασμένο σετ, σωστά διαβασμένο και το πιθανό GG, πάμε παρακάτω.
1266.   ΜΠΡΑΝ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ
Επιβλητική νίκη της Μπραν, απέδειξε ξανά τη δυναμική που έχει στο γήπεδο της (3-1-0) επικρατώντας με 4-1 της Μόλντε. Η Σάντεφιορντ έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα περνώντας εύκολα το εμπόδιο της Χάουγκεσουντ (2-0), πλέον έχει μόλις μία ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (4-1-1) και φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πανίσχυρη η Μπραν στην έδρα της και σαφώς δεν κοντράρεται, όμως το 1,40 του άσου κόντρα στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Σάντεφιορντ είναι χαμηλό, καλή εναλλακτική το over 2,5 στο 1,875, δεδομένης της ευχέρειας με την οποία σκοράρει η Μπραν στο γήπεδο της (11 γκολ σε 4 ματς).
1258.   ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Η ήττα με 2-1 από τη Λίνγκμπι ουσιαστικά καταδίκασε τις ελπίδες της Νόρτντζελαντ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, πλέον είναι στο -5 από την τετράδα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στην ίδια βαθμολογική κατάσταση βρίσκεται και η Σοντερίσκε, που πήρε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ (1-1-5 συνολικά) επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-2 της Μίντιλαντ. Μόνο με νίκη θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την 4η θέση οι δύο ομάδες που δεν ικανοποιούν στα πλέι οφ, ίσως μας απασχολήσει στο live σε περίπτωση που δείξουν διάθεση να το κυνηγήσουν.
1259.   ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΟΝΤΕΝΣΕ
Επαναληπτικός των μπαράζ για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, 3-1 επικράτησε η Οντένσε στο πρώτο ματς. Δίκαιο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, παρά την καλή προσπάθεια της Σίλκεμποργκ η Οντένσε ήταν ανώτερη και με δύο γκολ σε έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (69’, 75’) πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Η Σίλκεμποργκ πάντως διατηρεί ελπίδες χάρη στο εκτός έδρας γκολ και δε θα παρατήσει την προσπάθεια, περιμένουμε να ανοίξει το ρυθμό, όμως οι τιμές στα γκολ είναι σωστά διαβασμένες και δεν έχουν αξία.
1279.   ΑΡΚΑ ΓΚΝΤΙΝΙΑ – ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ
Η Άρκα πήρε το τρίποντο με τη Λέτζνα (1-0) και είναι στο +2 από τη ζώνη με τέσσερις αγώνες να μένουν, η Πλοκ είναι στο +7 από τον υποβιβασμό και δεν αγχώνεται καθόλου, έχει σωθεί ουσιαστικά. Το κίνητρο είναι με την έδρα, οι φιλοξενούμενοι όμως παίζουν χωρίς άγχος και σκοράρουν εύκολα, κάπου ανάμεσα σε 1-1 και 2-1 ακροβατεί, εκτός και αν η Πλοκ έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της.
1280.   ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ
Η Λέτζνα γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, είναι στο -1 από την παραμονή και έχει δύο σημαντικές απουσίες, η Κρακόβια είναι στο +3 από τη ζώνη και αν δεν χάσει θα κάνει άλμα παραμονής. Καμία αξία στις αποδόσεις, αν φύγει από το Χ μάλλον θα πάει δεξιά.
1270.   ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΑΡΕΝΤΑΛ
Η Κόνγκσβινγκερ είναι ουραγός (0-3-4) και στα τρία της τελευταία ματς έχουν σημειωθεί 15 τέρματα αθροιστικά, ένα βαθμό παραπάνω έχει η Άρενταλ (1-1-5) που έχει 3/3 ήττες εκτός. Οι γηπεδούχοι έχουν ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη όμως στο 1,66 ο άσος δεν παίζεται.
1271.   ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ
Η Μπόντο (5-1-1) έφυγε με βαρύ σκορ από την έδρα της Σάντνες (3-0), η Ουλενσάκερ (4-1-2) προέρχεται από δύο σερί ήττες με παθητικό από τρία γκολ σε καθένα και βρίσκει μια Μπόντο που θέλει να βγάλει αντίδραση, οι γηπεδούχοι είναι πολύ ισχυροί εντός και σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση (3/3 νίκες, 11-4 τέρματα), 1 & over.
1274.   ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΓΙΕΡΒ
Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Φρέντρικσταντ (0-3-4), η Γιερβ αγνοεί και αυτή τη νίκη (0-4-3). Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερο φεγγάρι όμως δέχονται εύκολα το γκολ, θα το αποφύγουμε.
1268.   ΑΣΑΝΕ – ΦΛΟΡΟ
Η Ασάνε (2-2-3) πέρασε με 2-3 από την έδρα της Ουλενσάκερ και τώρα επιστρέφει στην αήττητη έδρα της (1-2-0), η Φλόρο (1-4-2) έχασε με βαρύ σκορ από τη δεύτερη Σταρτ (1-4). Το μομέντουμ δείχνει άσο αλλά το χέρι δεν πάει εύκολα, λογική η ενασχόληση με τα γκολ καθώς οι γηπεδούχοι δείχνουν μεγάλη ροπή προς τα γκολ (5/7 over).
1269.   ΕΛΒΕΡΟΥΜ – ΣΤΡΟΜΕΝ
H Έλβερουμ (0-4-3) με καλή εμφάνιση πήρε 2-2 στην έδρα της Μιοντάλεν δείχνοντας να έχει βελτιωθεί επιθετικά, στα τρία τελευταία σκόραρε τέσσερις φορές, παραπάνω απ’ όσο είχε σκοράρει στα πρώτα τέσσερα. Η Στρόμεν (3-2-2) νιώθει τυχερή που δεν έχασε από την Τρομσντάλεν εντός έδρας (1-1), ως τώρα μετράει 7/7 under. Αμφίρροπο ματς, τείνει προς την ισοπαλία.
1272.   ΣΤΑΡΤ – ΣΑΝΤΝΕΣ
Η Σταρτ έχει βρει ρυθμό και περνώντας με 1-4 από το Φλόρο ανέβηκε στη δεύτερη θέση (5-1-1), έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες της δύο γκολ το λιγότερο, 6/7 ήταν over. Ίδιο ρεκόρ έχει η Σάντνες (5-1-1) που προέρχεται από τρεις σερί νίκες και στο τελευταίο σκόρπισε με 3-0 την ισχυρή Μπόντο. Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση και το over έχει λογική.
1273.   ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
Η Τρομσντάλεν (1-3-3) έβαλε στοπ στο σερί των τριών ηττών παίρνοντας 1-1 εκτός, η Μιοντάλεν (3-4-0) παραμένει αήττητη αλλά προέρχεται από εντός έδρας απώλεια βαθμών με την αδύναμη Έλβερουμ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν στην έδρα τους και βρίσκουν δίχτυα, δείχνει να ξεκινάει από 1-1.
1285.   ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ
Πρώτη φετινή ήττα για την Μπρομαποϊκάρνα (5-1-1), 2-1 από τη Φάλκενμπεργκ, παραμένει πάντως σταθερά πρωτοπόρος. Η Σιριάνσκα δε συνάντησε προβλήματα κόντρα στην ουραγό Ατβίταμπεργκ, επικράτησε με 3-0 και έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία συμπληρώνοντας πέντε ματς με μία μόνο ήττα (2-2-1). Θέλουμε να δούμε την αντίδραση των γηπεδούχων στην πρώτη ήττα της σεζόν, στοιχηματικά πάντως δε θα μας απασχολήσει το παιχνίδι.
1284.   ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ
Επιστροφή στις νίκες για τη Νόρκεπινγκ μετά τις δύο σερί ισοπαλίες, επικράτησε με 1-2 της ουραγού Εσκιλστούνα. Συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη (3-2-0), εντός έδρας μετράει 2-1-1. Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε από την άλλη η Καλμάρ (1-2-5), ίσως άξιζε κάτι παραπάνω στο 0-1 από τη Χάκεν, όμως η ουσία είναι πως παραμένει κολλημένη στην προτελευταία θέση με μόλις πέντε βαθμούς από τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Έχει βρει ρυθμό η Νόρκεπινγκ και δύσκολα θα σκοντάψει με την ντεφορμέ Καλμάρ, η απόδοση του άσου πάντως μας αφήνει αδιάφορους.
1289.   ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου με την Κασίμπασα να έχει το πάνω χέρι καθώς στο πρώτο ματς με τρία γκολ από το 82′ και μετά επικράτησε με 3-2, η Κόνια είναι ισχυρή στην έδρα της, η Κασίμπασα γνωρίζει ότι για να προκριθεί πρέπει να σκοράρει καθώς δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν, έχει λογική η ενασχόληση με τα γκολ, στο 1,77 όμως το over δεν συγκινεί, είναι και κρίσιμο το ματς άλλωστε, πάσο.
1288.   ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Τέσσερις στροφές πριν το τέλος η Λουγκάνο προέρχεται από δύο σερί γκέλες όμως είναι στο +7 για το Γιουρόπα και δεν αγχώνεται, η Σεν Γκάλεν είναι στο -6 από την Ευρώπη και όπως φαίνεται δεν προλαβαίνει. Ματς χωρίς άγχος, πιθανό το over.
1292.   ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Σε παθητικό ρόλο περιορίστηκε η Στρομγκόντσετ στο εκτός έδρας με την Οντ και δεν μπορεί να έχει παράπονο από το τελικό 2-0, έδωσε έτσι συνέχεια στο πολύ μέτριο ξεκίνημα (σερί 1-3-3). Η Στάμπαεκ έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο 0-0 με τη Ρόζενμποργκ, παιχνίδι στο οποίο μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, με σερί 3-2-1 πάντως έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση. Σαφώς καλύτερη η εικόνα της Στρομγκόντσετ εντός έδρας όπου παραμένει αήττητη (2-2-0), τα σετ πάντως υποτιμούν τη Στάμπαεκ και το Χ2 στο 1,85+ έχει αξία.
1291.   ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΤΡΟΜΣΟ
Έχασε δύο βαθμούς στην έδρα της Στάμπαεκ (0-0) η Ρόζενμποργκ, σε ένα ματς που δεν άξιζε κάτι περισσότερο, παρόλα αυτά διατήρησε το αήττητο (6-2-0) και παραμένει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Τρόμσο απέσπασε ένα βαθμό στην έδρα της Σάρπσμποργκ (1-1), θετικό το αποτέλεσμα, ωστόσο με αυτό συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς τρίποντο (0-2-3). Προφανές φαβορί η Ρόζενμποργκ, ο άσος όμως δε φτάνει ούτε το 1,30, καλή εναλλακτική το 1,83 του NG, ακόμα καλύτερη ο συνδυασμός 1 & NG στο 2,08.
1290.   ΧΟΡΣΕΝΣ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ
Επαναληπτικός των μπαράζ υποβιβασμού, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, 3-0 επικράτησε η Βίμποργκ στο πρώτο ματς. Μια ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται η Βίμποργκ μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Χόρσενς θα είναι αυτή που θα πάει σε νέο γύρο μπαράζ. Το 2,90 του άσου είναι μάλλον υπερβολικό, αλλά θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε με ένα ματς που σε μεγάλο βαθμό είναι τυπική διαδικασία.
1297.   ΜΑΛΙΝ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ-ΓΚΙΛΛΟΪΣ
Δεν τα κατάφερε στη Λιέγη η Μαλίν, έχασε δίκαια με 2-0 από τη Σταντάρ και έπεσε στο -3 από την 1η θέση, πλέον η τύχη της εξαρτάται από τα αποτελέσματα της Σεντ Τρούιντεν. Αδιάφορη βαθμολογικά η Σεν Ζιλουά που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με το βαρύ 1-4 από τη Σεντ Τρούιντεν, λογικά η Μαλίν δε θα έχει πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς, όμως στο 1,45 του άσου δεν υπάρχει καθόλου αξία.
1296.   ΛΙΡΣ – ΣΑΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ
Τέλος μπήκε στις πιθανότητες της Λιρς να διεκδικήσει την 1η θέση του ομίλου μετά την ήττα με 3-2 από την Μπέβερεν, η Σεντ Τρούιντεν αντίθετα με τρεις συνεχόμενες νίκες ανέβηκε στο +3 από τη Μαλίν και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Δε θα έχει εύκολο έργο πάντως στη δυνατή έδρα της Λιρς (σερί 5-5-1) και το διπλό σίγουρα δεν είναι για 2,00, αξίζει το ρίσκο στο 1,83 του 1Χ.
1295.   ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Μπέβερεν, επικράτησε με 3-2 της Λιρς και μαθηματικά συνεχίζει να έχει ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο, είναι στο -4 από τη Σεντ Τρούιντεν δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Αδιάφορη βαθμολογικά η ουραγός Σταντάρ που εδώ και καιρό παίζει με αρκετές αλλαγές, ωστόσο η καλή εικόνα της στο πιο πρόσφατο με τη Μαλίν σε συνδυασμό με τις μικρές πιθανότητες της Μπέβερεν να προλάβει την 1η θέση θα μας κρατήσουν μακριά από τον καλοπληρωμένο άσο. Πάσο.
1298.   ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ
Η Ζαγκλέμπιε έβαλε τέλος στον κατήφορο, επικράτησε με 3-1 της Πιάστ και ουσιαστικά σώθηκε καθώς είναι στο +7. Η Σλασκ μετά από μια σειρά άσχημων εμφανίσεων σκόρπισε με 6-0 τη Ρουχ  και ξέφυγε στο +2 από τη ζώνη. Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι όμως δεν ξεχνάνε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όταν η Σλασκ τους έστειλε στα πλέι-άουτ. Θα το αφήσουμε.
1299.   ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ
Η ψυχολογική τόνωση του ερχομού του Βαζέχα στον πάγκο της Ρουχ τελείωσε, η ήττα με 6-0 από τη Σλασκ την έριξε τελευταία και στο -2 από την Πιάστ που είναι η πρώτη ομάδα που βρίσκεται εκτός ζώνης, στα πλέι-άουτ είναι βελτιωμένη όμως στο Λούμπιν έχασε με 3-1. Η κρισιμότητα αναμένεται να φέρει under (1,90).
1301.   ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Με επιτυχία πέρασε απ’ την έδρα της Στόουκ η Άρσεναλ, επικράτησε με σκορ 1-4, όμως απ’ τη στιγμή που Λίβερπουλ & Σίτι συνέχισαν με νίκες δεν εξαρτάται απ’ την ίδια η τέταρτη θέση. Οφείλει πάντως να εξαντλήσει τις πιθανότητές της στα δύο τελευταία ματς, κερδίζοντας αρχικά την υποβιβασμένη Σάντερλαντ. Αναμέτρηση με λιγοστό στοιχηματικό ενδιαφέρον pregame, μοναδική επιλογή που αξίζει το ρίσκο είναι το ασιατικό διπλό -2,5 (1,91/Bet365), με το σκεπτικό πως η Άρσεναλ ίσως κυνηγήσει αρκετά γκολ μιας και πέραν των τριών βαθμών που υστερεί σε σχέση με τη Σίτι, έχει και χειρότερη διαφορά τερμάτων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1303.   ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ
Σπουδαία νίκη για τη Μάδεργουελ, πέρασε με 0-1 από την έδρα της γειτόνισσας Χάμιλτον κάνοντας μεγάλο βήμα παραμονής, πλέον είναι βέβαιο πως δεν μπορεί να πέσει απευθείας, ενώ ανέβηκε και στο +3 από τα μπαράζ. Με νίκη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Κιλμάρνοκ γνωρίζει πως έχει καλές πιθανότητες να σωθεί από σήμερα, ωστόσο το 1,95 του άσου είναι προσαρμοσμένο στην εποχή και δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης (η Μάδεργουελ άλλωστε τρέχει σερί 1-2-8 εντός έδρας), ίσως μας απασχολήσει στο live.
1304.   ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Ρος Κάουντι, που έχει καθαρίσει με την παραμονή, η Χάμιλτον αντίθετα μετά το 0-1 από τη Μάδεργουελ βρίσκεται πολύ κοντά στα μπαράζ παραμονής, καθώς έπεσε στο -3 από τη 10η θέση. Το θετικό για εκείνη είναι πως παρέμεινε στο +4 από την Ινβερνές κι έτσι δύσκολα θα υποβιβαστεί απευθείας. Στα δεξιά το κίνητρο, όμως η Χάμιλτον έχει 3/3 ήττες στα πλέι άουτ και δεν εμπνέει στήριξη, το σημειώνουμε κι αυτό για το live.
1302.   ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΦΟΥΛΑΜ
Επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, 1-1 το πρώτο ματς. Με στόχο να μη χάσει κατέβηκε στο πρώτο παιχνίδι η Ρέντινγκ και τα κατάφερε περίφημα, παίζοντας πολύ αποτελεσματική άμυνα που μπλόκαρε τα ατού των Λονδρέζων. Πλέον ξέρει ότι με νίκη στην πολύ δυνατή έδρα της (16-5-2) θα βρεθεί στον τελικό, ωστόσο η Φούλαμ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι και το εκτός έδρας 6-1-1 με το οποίο έκλεισε την κανονική περίοδο αποδεικνύει ακριβώς αυτό. Παρόλα αυτά, οι αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ στον άσο είναι προκλητικές, η Φούλαμ πράγματι έχει καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος όμως στο “Μαντέσκι” κανείς δεν έχει εύκολο έργο, με το ρίσκο που συνεπάγεται ένα τέτοιο παιχνίδι επιλέγουμε τον +0,25 άσο.
2644.   ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΦΟΛΚΕΡΚ
Διπλοί αγώνες για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου στην Πρέμιερσιπ, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Θριαμβεύτρια από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ βγήκε η Νταντί Γιουνάιτεντ, που κυριάρχησε πλήρως στον επαναληπτικό με τη Μόρτον, την κέρδισε με 3-0 και με συνολικό σκορ 5-1 προκρίθηκε στα ημιτελικά. Επόμενη αντίπαλος η Φόλκερκ, η οποία είχε ένα δεκαήμερο ξεκούρασης και φέτος ήταν εξαιρετική εκτός έδρας (8-6-4), ωστόσο η Νταντί ήταν αντίστοιχα η κορυφαία εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας (11-6-1). Δε διαφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων, οι οποίοι έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση στα δύο ματς με τη Μόρτον, όμως ο άσος σε αποδόσεις οριακά μεγαλύτερες του 2,00 δεν έχει αξία και θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε.
1305.   ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά έκαμψε τελικά την αντίσταση της Λέστερ η Μάντσεστερ Σίτι (2-1 εντός έδρας) και έτσι διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Με 2/2 νίκες μάλιστα μέχρι το φινάλε, καταλαμβάνει οριστικά την τρίτη θέση και μπαίνει κατευθείαν στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Το τέλος του πρωταθλήματος περιμένει υπομονετικά η Γουέστ Μπρομ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αδιαφορήσει κόντρα στη Σίτι, εξάλλου το απέδειξε και στο πρόσφατο ματς με την Τσέλσι. Θα κερδίσουν οι «πολίτες», αλλά θεωρούμε με φυσιολογικό σκορ. Στο 2,30 βρίσκουμε το συνδυασμό άσου & under 3,5 (Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1306.   ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ
Η Πελότας μετά από μέτρια εμφάνιση έχασε στην έδρα της Γκουαρανί με 2-0 δεχόμενη γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων, η Λοντρίνα φάνηκε ανήμπορη να αντισταθεί στο φαβορί της κατηγορίας, την Ιντερνασιονάλ. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα καθώς οι γηπεδούχοι παραδοσιακά ανεβαίνουν επίπεδο εκεί.
1307.   ΖΟΥΛΙΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ
Η Ζούλια έχει ήδη πετύχει τον στόχο της στον όμιλο που ήταν μια αξιοπρεπής παρουσία, έχει 1-1-2 ρεκόρ και έχει σκοράρει σε 3/4, είναι στο -3 από την πρόκριση ενώ είναι ισόβαθμη με τη Σαπεκοένσε στους τέσσερις πόντους, η τρίτη θα καταλήξει στο Σουνταμερικάνα. Η Νασιονάλ είναι στο +3 για την πρόκριση (2-1-1), με νίκη θα κάνει άλμα πρόκρισης, δεν θα της κακοπέσει πάντως ο πόντος, έχει εντός τη Λανούς στο τελευταίο. Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα απογοητευμένοι από την απώλεια του τίτλου το Σάββατο, οι γηπεδούχοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και παίζουν επιθετικά, στο 1,80 βρίσκουμε το over 2,25.
1310.   ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ – ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ
Αδιάφορο ματς, η Λιμπερτάδ ενδιαφέρεται για το εγχώριο πρωτάθλημα και θα κάνει ροτέισον λογικά, η Σπορτ Μπόις έδειξε λίγη για το θεσμό και σε πέντε αγώνες έχει 18 τέρματα παθητικό, παίζονται τα γκολ όμως η γραμμή είναι πολύ ψηλά, πάσο.
1309.   ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
Αμφότερες είναι περασμένες, η πρώτη θέση δίνει το πλεονέκτημα του εντός έδρας επαναληπτικού στην επόμενη φάση. Η Μινέιρο είναι ισχυρή στην έδρα της, προέρχεται από θετικό ντεμπούτο στο Μπραζιλεϊράο και θέλει πολύ την πρωτιά, η Γοδόι άφησε τέσσερις βασικούς στην Αργεντινή και μάλλον θα υποκύψει, τόσο χαμηλά ο άσος δεν έχει αξία πάντως.
1312.   ΣΕΑΡΑ – ΙΤΟΥΙΤΑΜΠΑ
Κλασσικά φοβισμένη και κομπλεξική η Σεαρά εκτός, έχασε με 0-1 από την Κλαμπ Ρεγκάτας, η Μπόα ηττήθηκε με 0-1 από τη Βίλα Νόβα, άξιζε το βαθμό όμως έδειξε κάπως ανέτοιμη. Οι γηπεδούχοι είναι άλλη ομάδα μπροστά στο φανατικό τους κοινό, βλέπουμε άσο αλλά δεν θα μπλέξουμε με χάντικαπ.
2456.   ΠΑΡΑΝΑ – ΓΚΟΪΑΣ
Η Παρανά έπαιξε μόνο άμυνα στο Νατάλ και πήρε 0-0 από την ABC, η Γκοϊάς προβλημάτισε έντονα στην ήττα με 0-1 από τη Φιγκεϊρένσε. Οι τιμές προκαλούν για στήριξη (+0,25) στους φιλοξενούμενους που είναι από τα φαβορί για άνοδο, η εικόνα τους όμως το Σάββατο μας οδηγεί στο πάσο.
1313.   ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΕΜΕΛΕΚ
Προτελευταία αγωνιστική σε αυτό τον όμιλο, η Ιντεπεντιέντε έχει έξι βαθμούς όμως στο τελευταίο πάει στην έδρα της Ρίβερ, η Έμελεκ πήρε 1-1 στην Αργεντινή, είναι στο -2 από τους Κολομβιανούς όμως τελευταία αγωνιστική έχει εντός τη Μελγκάρ και εκτός απροόπτου θα πάρει το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ ισχυροί και γνωρίζουν ότι αν δεν κερδίσουν ίσως μείνουν εκτός, οι φιλοξενούμενοι αποδυναμώνονται τρομερά εκτός. Δίκαιος ο άσος στο 1,90, δεν θα είναι εύκολο όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου