ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ενταση στο υπ. Υγείας - Διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο για να δουν τον Ξανθό

Αποτέλεσμα εικόνας για Ένταση στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο ΥγείαςΕνταση επικράτησε πριν από λίγο στο υπουργείο Υγείας όπου διαδηλώνουν εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αλλά και καθαρίστριες. Οι διαδηλωτές ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Αντρέα Ξάνθο. Οταν εκείνος αρνήθηκε, προσπάθησαν να εισβάλουν στο υπουργείο, σηκώνοντας τα κατεβασμένα ρολά. Κατά τη διάρκεια της έντασης μία γυναίκα λιποθύμησε, ενώ οι συγκεντρωμένοι δηλώνουν ότι δεν θα υποχωρήσουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ένταση στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο ΥγείαςΛίγο πριν ξεκινήσει η ένταση ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος είπε στους συγκεντρωμένους: «Δεν θέλουν να μας δουν. Ο κ. Ξανθός πρέπει να αντιληφθεί ότι αυτός είναι υπουργός και όχι ο κ. Πολάκης. Πρέπει εδώ και τώρα να επιβάλουμε να έρθει αντιπροσωπεία των καθαριστριών. Αλήθεια ο κ. Τσίπρας ξημεροβραδιαζόταν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τις καθαρίστριες και εδώ αρνείται να δει τις πιο υπερήφανες καθαρίστριες των νοσοκομείων».
Κατσαρόλες με φασολάδα και «ματωμένα» ρούχα έξω από το υπ. Υγείας
Από το πρωί η κατάσταση έξω από το υπουργείο Υγείας ήταν εκρηκτική. Από τις 12 το μεσημέρι οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στην καθαριότητα κρέμασαν στα κάγκελα «ματωμένα» ρούχα, φώναζαν συνθήματα, ενώ έβαλαν στη φωτιά μέχρι και κατσαρόλες με φασολάδα.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει και η εικόνα με τις κουτάλες και τις κατσαρόλες με τη φασολάδα που μαγείρεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου