ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.






1083.     ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ
Οι Γουόντερερς (0-5-2 εντός) αγνοούν τη νίκη εδώ και έξι αγώνες, βέβαια τα τέσσερα από αυτά έληξαν ισόπαλα, δείγμα του πόσο οριακά παίζει τα παιχνίδια της, άλλωστε αυτό το κάνει εδώ και πολύ καιρό. Οι Νιουκάστλ Τζετς (2-1-4 εκτός) μετά τη σημαντική και δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Μπρισμπέιν, έμεινε στο 2-2 με το Περθ. Απόλυτα δίκαιη η μοιρασιά, απέναντι σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Μπερδεμένο παιχνίδι, η ισοπαλία δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.
1092.     ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Νίκη για τη Γκαζιαντέπ στο κύπελλο την Πέμπτη, επικράτησε με 2-0 της Οσμανλισπόρ και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, στο πρωτάθλημα πάντως έχει βρεθεί στον πάτο της βαθμολογίας, στο -5 από τη σωτηρία, εξέλιξη λογική από τη στιγμή που μετράει οχτώ διαδοχικές ήττες από τις αρχές του Νοέμβρη και μετά. Κλείδωσε την πρωτιά του ομίλου της στο κύπελλο η Γκεντσλέρ, έπειτα από το 2-2 της Τετάρτης απέναντι στη Φενέρ, στο πρωτάθλημα επέστρεψε από τη διακοπή με βαριά ήττα (0-3 από την Κασίμπασα), ήταν μόλις η δεύτερη με τον Οζάτ στον πάγκο (3-2-2). Διαφωνούμε με τα 2,10 στο διπλό, η Γκεντσλέρ δεν είναι ομάδα που μπορεί να σηκώσει αποδόσεις καυτού φαβορί μακριά από το σπίτι της (2-3-4 εκτός), ενώ έχει ήδη παραχωρήσει τέσσερις βασικούς της ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (Στάνκου, Τσαλίκ, Καχβετζί και Λάντελ), δείχνοντας πως της αρκεί μια θέση στο μέσο της κατάταξης, στο νέο της γήπεδό και με ανεβασμένη ψυχολογία από τη μεσοβδόμαδη νίκη, η Γκαζιαντέπ μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στο ψυχολογικό όριο του 1,75 το 1Χ είναι αποδεκτό.
1093.     ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ
Με δυο ήττες επέστρεψε από τη διακοπή η Οσμανλισπόρ, αμφότερες με 0-2, μια για το πρωτάθλημα (από Μπεσίκτας εντός) και μια στο κύπελλο την Πέμπτη (από Γκαζιαντέπ εκτός), παραμένει ωστόσο σε τροχιά ευρωπαϊκών εισιτηρίων, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων (βρίσκεται στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ). Η Ανταλιασπόρ δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2017, περνώντας από την έδρα της Γκαζιαντέπ με 3-0, μετράει πια επτά νίκες στα πιο πρόσφατα εννέα ματς πρωταθλήματος (7-1-1). Υπερβολική η ψαλίδα των σετ, αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από τα 5άρια στο διπλό, η Οσμανλισπόρ πάντως δεν κοντράρεται εύκολα στο σπίτι της, γι αυτό και είμαστε επιφυλακτικοί ώστε να πάμε προς το Χ2, το GG στο 1,83 της Bet365 δείχνει ωραιότατη επιλογή, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα στις 8/9 φετινές εξόδους τους και τους γηπεδούχους να κρατούν μόλις 2/9 λευκά παθητικά στο σπίτι τους. 
1096.     ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Πιο μαχητική η εικόνα που δείχνει η Οσασούνα την τελευταία εβδομάδα (0-3-0), από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Βασίλιεβιτς δηλαδή. Ωστόσο μετράει 10 αγωνιστικές δίχως νίκη (0-3-7) και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα μπροστά στον κόσμο της (0-3-6). Κλάσεις ανώτερη ομάδα η Σεβίλλη, που έρχεται και από τη νίκη ψυχολογίας (με ανατροπή στο τελευταίο 5λεπτο) με την πρωτοπόρο Ρεάλ. Για γέλια το 1,53 που προσφέρεται το διπλό, προφανώς δεν θα το κοντράρουμε, αλλά πιο ενδιαφέρουσα και αξιόλογη περίπτωση είναι η συνδυαστική επιλογή νίκης της με 1 (3,65) ή 2 γκολ (4,50) διαφορά στον Stoiximan, που δίνει μέση απόδοση πάνω από 2,00. Δευτερεύουσα επιλογή το 2 & over 1,5 με απόδοση 1,75 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1097.     ΛΕΒΑΝΤΕ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Η Λεβάντε συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με λευκό παθητικό και ξέφυγε στο +11 από την τρίτη θέση, βάσει ποιότητας και σταθερότητας αυτή η άνοδος δεν χάνεται. Στην έδρα της είναι σχεδόν αλάθανστη (8-2-0, 16-6 γκολ, 7/10 under) και υποδέχεται μια ανεβασμένη Νουμάνθια που με 2-1-0 στα τελευταία ξέφυγε στο +5 από τη ζώνη. Σταθερά προβληματική αμυντικά αλλά και συνεπής στο σκοράρισμα, μετράει 13/21 GG, εκτός έχει 1-5-4 με 6/10 over και ισάριθμα αμφίσκορα. Στο 2,25 το 1 & under 3,5 μας αρέσει.
1101.     ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ
Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε στο τελευταίο της παιχνίδι η Γιουβέντους, όταν πραγματοποίησε αρκετά λάθη στα μετόπισθεν και γνώρισε την ήττα στην έδρα της Φιορεντίνα με 2-1, όμως τώρα επιστρέφει στο σπίτι της, όπου παίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση, έχοντας απολογισμό 10-0-0 με 27 γκολ ενεργητικό. Αυτό σημαίνει ότι η Λάτσιο θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο για να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο, ειδικά με βάση και την πρόσφατη προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς οι «μπιανκονέρι» παρέμειναν αήττητοι στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στους Ρωμαίους (7-1-0). Παρ’ όλα αυτά, η Λάτσιο είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη, μετρώντας μόνο νίκες στο νέο έτος (3-0-0) και θεωρούμε ότι έχει όλα τα φόντα για να ζορίσει τη «Μεγάλη Κυρία», επιβεβαιώνοντας το αμφίσκορο που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1100.     ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΓΙΑΞ
Παραδοσιακή η έχθρα  μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων, θερμή ατμόσφαιρα περιμένει τον Άγιαξ. Από εκεί που σταμάτησε το 2016 συνεχίζει και στο νέο έτος η Ουτρέχτη, επέκτεινε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα στους 10 αγώνες (6-4-0), περνώντας με 2-1 από τη δύσκολη έδρα της Σπάρτα, έχει μπροστά της ματς και για το κύπελλο, κληρώθηκε βέβαια να παίξει στο γήπεδό της με την Καμπούρ της δεύτερης κατηγορίας. Ο Άγιαξ βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι της Φέγενορντ, όχι τόσο εύκολο όσο δείχνει το 3-1 στην έδρα της Τσβόλε στο πρώτο του παιχνίδι για το 2017, θέλει να πάει χωρίς απώλειες τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη, όταν και θα αρχίσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Υπερβολικός μας φαίνεται ο φαβοριτισμός του «Αίαντα» στα επίπεδα του 1,70-1,75, η Ουτρέχτη είναι εξαιρετική ομάδα και έχει μπει στον ίσιο δρόμο εδώ και καιρό, ο ασιατικός άσος +0,75 στο 1,95 της Bet365 έχει αξία για μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί από τις 2 Οκτωβρίου (τελευταία φορά έχασε στο 2-3 στο Άμστερνταμ, ματς στο οποίο μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό), ενώ και ο Άγιαξ κάνει νερά τον τελευταίο καιρό μακριά από το σπίτι του, μετρώντας μόλις δυο τρίποντα στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους του (2-2-1), με περισσότερο ρίσκο παίζεται και ο ασιατικός άσος 0:0 στο 3,55 της Bet365, ο οποίος και αποτελεί επιλογή του Betol
1102.     ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ
Έστω και δύσκολα (με γκολ στο 90+2’) η Σαουθάμπτον κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νόριτς στο κύπελλο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Αντιθέτως στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε κακό μομέντουμ, προερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Επηρεασμένη απ’ τις απουσίες της η Λέστερ δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την πρωτοπόρο Τσέλσι, γνωρίζοντας την εντός έδρας με 0-3. Χαμηλό τέμπο αναμένουμε στο «Σεντ Μέρις», καταπονημένοι απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια και με απαιτητικό ματς στον ορίζοντα (ημιτελικός Λιγκ Καπ) οι «Άγιοι», με το μυαλό στην άμυνα και για το «Χ» θα παίξει η Λέστερ. Χαμηλό αλλά δίκαιο το 1,60 στο under 2,5, καλύτερη απόδοση (2,00/Bet365) αν συνδυαστεί με το NG.
1108.     ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Σε καλή κατάσταση επέστρεψε από τη διακοπή η Κασίμπασα, έκανε το 2/2 στο γήπεδό της απέναντι σε Γκεντσλέρ (3-0 για το πρωτάθλημα) και σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας για το κύπελλο (επικράτησε με 6-1), στο πρωτάθλημα πλέον μετράει τρεις νίκες στις πιο πρόσφατες τέσσερις αγωνιστικές (3-0-1). Η Τραμπζονσπόρ απέτυχε να κερδίσει ομάδα της τρίτης κατηγορίας την Τετάρτη στα πλαίσια του κυπέλλου, με την υπόθεση-πρόκριση στην επόμενη φάση να δυσκολεύει αρκετά, στο πρωτάθλημα πάντως έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Μπούρσα με 2-1, πανηγυρίζοντας το τρίτο της φετινό διπλό (3-1-5 εκτός). Αρκετά ζόρικο σταύρωμα το συγκεκριμένο, με τις δυο ομάδες να δείχνουν καλά, διαφωνούμε πάντως με το φαβοριτισμό της Τραμπζονσπόρ, μακριά από το σπίτι της δεν πείθει και τόσο ώστε να προσφέρεται σε τέτοιες αποδόσεις, το διπλό για εμάς είναι το τρίτο σημείο της αναμέτρησης και όχι το πρώτο. 
------.     ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2) συμπλήρωσε η ΑΕΚ που έχασε με ανατροπή στο Αγρίνιο, έτσι έμεινε στο -3 από τα πλέι-οφ και ο κύκλος του Μοράις στην ομάδα έκλεισε με τραγικό απολογισμό (2-6-3), νέος προπονητής ο Μανόλο Χιμένεθ που επιστρέφει στην "Ένωση" μετά από μερικά χρόνια και θα ντεμπουτάρει σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Αστέρας πήρε 0-0 από τον Ολυμπιακό και με 2-1-1 δείχνει πολύ ανεβασμένος στο 2017, μείωσε παράλληλα την απόσταση του από τα πλέι-οφ στους έξι πόντους. Μακριά από την Τρίπολη όμως είναι σταθερά απογοητευτικός καθώς φέτος μετράει 1-1-6 με 16 γκολ παθητικό ενώ τους τελευταίους 14 μήνες το εκτός έδρας ρεκόρ του είναι 2-3-13, παράλληλα θα απουσιάσει ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός του, ο Αργεντινός Μάσα (3 γκολ). Οι γηπεδούχοι ζορίζονται ιδιαιτέρως στο ΟΑΚΑ (3-5-0) όμως η έλευση Χιμένεθ αναμένεται να φέρει άλλο αέρα στο ντεμπούτο του Ισπανού στον πάγκο της, ο άσος στο 1,60 είναι πολύ χαμηλός για τη δυσκολία της αναμέτρησης όμως το combo 1& over 1,5 στο 2,10 του Stoiximan είναι αξιοπρεπές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
------.     ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ
Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η Ελευσίνα (1-3-1) που είχε ξεκινήσει με έξι σερί ήττες, προέρχεται μάλιστα από την παρθενική της νίκη στο ντέρμπι ουραγών με την Καλλονή, παραμένει πάντως στο -4 από την παραμονή. Ο Απόλλωνας έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ όμως συνεχίζει πρώτος και στο +4 από την τρίτη θέση έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω. Ενισχύθηκε σημαντικά μεταγραφικά ενώ διαθέτει και μεγάλο βάθος πάγκου, πράγμα απαραίτητο για να κάνει πάρει την άνοδο, δύσκολα θα στραβοπατήσει σε αυτήν την έδρα και το διπλό μπήκε στο πινακάκι του Ser Sira.
------.     ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ο Αιγινιακός στα Χανιά επέστρεψε στις ήττες (3-2) μετά από τρία ματς (1-2-0), είναι στο +1 από τη ζώνη και στην έδρα του μετράει 1-3-2, πραγματοποίησε και τις πρώτες του δύο μεταγραφές. Η Καλλιθέα προέρχεται από τη δεύτερη σερί ισοπαλία της με 2-2 και από το τρίτο συνεχόμενο over, είναι στο -2 από την παραμονή (2-2-7), εκτός έδρας έχει 5/5 ήττες και ταξιδεύει στο Αιγίνιο με απουσίες βασικών. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να δώσουν 30.000 ευρώ στην ΕΠΟ και αρχής γενομένης από τώρα θα δέχονται ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού σε κάθε ματς όσο δεν ξεπληρώνουν. Με τον άσο στο 2,20 του Stoiximan πήγε ο 1926.
------.     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ
O Aγροτικός χωρίς να είναι καλύτερος έφυγε με διπλό από την Κομοτηνή και είναι πέμπτος και στο -6 από την κορυφή, στην έδρα του μετράει 4/4 νίκες με 12-5 γκολ. Η Σπάρτη προέρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες και φαίνεται ότι απλά θα έχει μια ήρεμη σεζόν χωρίς στόχους αλλά και μακριά από τον υποβιβασμό, εκτός μετράει 1-2-1 όμως ταξιδεύει με σημαντικές απουσίες στον Εύοσμο. Για το Χ θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι, θα δώσουμε στον άσο τον πρώτο λόγο αλλά στο 1,97 δεν συγκινούμαστε, πιθανό το under.
------.     ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Παναιγιάλειος που μετά τις νίκες με Λαμία (1-0) και Πανθρακικό (3-0) και την ενδιάμεσα καλή εμφάνιση στην έδρα του Άρη (2-1) πήρε και 0-0 στη Σπάρτη με ήρωα τον κίπερ του, έτσι ξέφυγε στο +2 από τη ζώνη. Στο Αίγιο μετράει 3-2-0 έχοντας κρατήσει σε όλα το μηδέν και υποδέχεται μια Καρδίτσα που σκόραρε δις στην Καλλιθέα αλλά έμεινε στο 2-2 με 1-6-2 είναι οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με έξι γκολ. Απορρίπτεται λόγω απόδοσης το 1,70 του άσου, άλλωστε οι γηπεδούχοι δεν σκοράρουν με ευκολία και το ματς είναι εξάποντο, δύσκολα θα σπάσει το under.
1104.     ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ο Πανσερραϊκός με 4/5 ήττες εσχάτως, όλες εκτός, είναι στο +4 από τη ζώνη με ένα ματς λιγότερο όμως, στην έδρα του ανεβαίνει επίπεδο και μετράει 3-0-1. Ο Πανθρακικός προέρχεται επίσης από 4/5 ήττες αν και στο τελευταίο ήταν άτυχος, είναι στο +2 από τη ζώνη όμως εκτός Κομοτηνής δεν πατάει καλά (0-1-4, 3-11 γκολ). Οι φιλοξενούμενοι πέρα από τις εκτός έδρας αδυναμίες τους έχουν να αντιμετωπίσουν και προβλήματα τραυματισμών στο ήδη μικρό ρόστερ τους, δίκαιος ο άσος στο 1,70, χωρίς αξία όμως.
1103.     ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ
Η Καλλονή έχασε στο ντέρμπι ουραγών με την Ελευσίνα και είναι τελευταία, στο -4 από την παραμονή και χωρίς νίκη ακόμα (0-6-5), λόγω δεινής οικονομικής κατάστασης χάνει τον ένα παίκτη μετά τον άλλο και η παραμονή αρχίζει να φαντάζει όνειρο απατηλό. Τα Τρίκαλα ενισχύθηκαν μεταγραφικά όμως δεν μπορούν να βρουν ρυθμό, είναι στο -13 από την άνοδο και χρειάζονται σερί νικών, πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία στη Λέσβο, στήριγμα το διπλό που μπήκε σε δυάδα του Ser Sira.
1110.     ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΧΑΡΤΣ
Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της ομάδας που είναι τώρα φιλοξενούμενη. Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται σταθερά τον τελευταίο καιρό η Ρέιθ Ρόβερς, η οποία τρέχει σερί 0-5-4 έχοντας ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα. Δεν τα πηγαίνει άσχημα στην Πρέμιερσιπ η Χαρτς αλλά η εντός έδρας ήττα από την Αμπερντίν (0-1) αποτέλεσε σίγουρα πισωγύρισμα στην προσπάθεια για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο κι εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, όμως το 1,47 του διπλού δε μας καλύπτει.
1111.     ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Η Σταντάρ Λιέγης (7-2-1 εντός) έχει μέχρι τώρα μέτρια παρουσία στη χρονιά, ξεκίνησε άσχημα όμως στη συνέχεια βελτιώθηκε και ελπίζει σε παραπάνω βελτίωση για να τερματίσει στην εξάδα. Ο μέσος Τρέμπελ (20 συμ./2 γκολ) έφυγε. Λείπουν στο Κόπα Άφρικα ο κομβικός εξτρέμ Ντοσεβί (13 συμ.) και ο μπακ Φάι (11 συμ.). Ο καλός μεσοεπιθετικός Εντμίλσον (20 συμ./5 γκολ) είναι αμφίβολος. Η Κλαμπ Μπριζ (4-2-4 εκτός) παρότι δεν ξεκίνησε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκανε αρκετά βήματα προόδου και λίγο πριν τη διακοπή κατάφερε να πατήσει κορυφή. Έφυγαν κάποιοι αναπληρωματικοί, έκανε αρκετές μεταγραφές που μπορούν να τη βοηθήσουν στη συνέχεια. Ο μπακ Φαν Ρέιν (17 συμ./3 γκολ) λείπει. Φαβορί του 2,20 η Μπριζ δεν έχει αξία.
1114.     ΦΕΝΛΟ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
Με νίκη επέστρεψε από τη διακοπή η Φένλο, επικράτησε με 2-0 της Καμπούρ εκτός έδρας, μετράει πια 10 ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα (8-2-0), με αποτέλεσμα να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας. Από νίκη έρχεται και η Μάαστριχτ, 2-0 τη Χέλμοντ, βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, χάνοντας μόνο 1/8 από τα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (5-2-1). Ντέρμπι κορυφής και παράλληλη γειτονική μονομαχία με αντιπαλότητα είναι το ματς, πιο σταθερή δείχνει η Φένλο, θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ο άσος όμως στο 1,65 παραείναι χαμηλός για να μας απασχολήσει.
1113.     ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Εντός προγράμματος ήττα για την Εξέλσιορ το 0-2 από την Αϊντχόφεν, συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2, 4/5 GG & over 2,5),  στο γήπεδό της δέχεται συνεχώς γκολ εδώ και οχτώ αγώνες (3-2-4  εντός, 6/9 GG & over 2,5). Στον πάτο της βαθμολογίας παρέμεινε η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, έπειτα από την ήττα με 1-3 από την Άλκμααρ, στο 0-1-5 πλέον ο απολογισμός της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 0-2-7. Πολύ κακό σταύρωμα, αφού αναμετρώνται δυο ομάδες οι οποίες, υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν υποψήφιες για να φάνε κόντρα, μόνο προς το αμφίσκορο μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με τις δυο από τις τρεις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, να σημειώσουμε τέλος ότι ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ντε Κόνινγκ, είναι τιμωρημένος και δεν θα καθίσει στον πάγκο.   
1112.     ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΡΟΝΤΑ
Με το δεξί μπήκε στο νέο έτος η Ναϊμέγκεν, πέρασε με 1-0 από την έδρα τη Βίλεμ, μετράει πλέον πέντε ματς πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα (3-1-1), ενώ στην παραδοσιακά δυνατή έδρα της έχει χάσει μόνον από τις Αϊντχόφεν και Φέγενορντ (3-4-2 εντός). Η Ρόντα δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Φέγενορντ και γνώρισε τελικά την ήττα με 0-2, ήταν μόλις η δεύτερη φορά που χάνει εδώ και 10 αγωνιστικές, από την άλλη όμως έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στο διάστημα αυτό (1-7-2, 9/10 under 2,5, 7/10 NG). Γνωστό πλέον το έργο με τη Ρόντα, θα κοιτάξει να καταστρέψει το παιχνίδι της αντιπάλου και θα παίξει για το 0-0, η Ναϊμέγκεν είναι επίσης σφιχτή ομάδα και δεν σκοράρει με μεγάλη συχνότητα φέτος (μόλις 19 γκολ σε 18 αγωνιστικές), από τον απλό άσο του 2,10 μας φαίνονται προτιμότερα τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, τα οποία αποδίδουν συνδυαστικά 2,45.
1130.     ΤΖΕΝΟΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται η Τζένοα (6-5-9) των πέντε συνεχόμενων ηττών ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με πιο πρόσφατη όλων αυτή από τη Λάτσιο στα πλαίσια του κυπέλλου (4-2). Βραχνάς εκ νέου η άμυνα της, δεύτερο σερί ματς που δέχεται τέσσερα γκολ και συνολικά τρίτο στα πέντε τελευταία. Το πάλεψε αρκετά η Κροτόνε (2-3-14) υποδεχόμενη την Μπολόνια αλλά για ακόμα μια φορά δεν είχε τις λεπτομέρειες με το μέρος της κι έτσι παρέμεινε σε δεινή θέση όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού (0-1). Περίοδο κρίσης διανύουν κι επισήμως οι Γενοβέζοι, μάλιστα οι πρώτοι ψίθυροι αναφορικά με το μέλλον του κόουτς Γιούριτς στον πάγκο τους έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους. Δεν αποκλείεται να βγάλουν αντίδραση κόντρα σε μια εκ των πιο αδύναμων ομάδων της κατηγορίας αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αδυνατούμε να τους εμπιστευτούμε, πόσο μάλλον όταν από την απέναντι πλευρά υπάρχει το κίνητρο επιβίωσης της Κροτόνε. Θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, με αρκετό ρίσκο παίζεται το +1 ασιατικό διπλό (1,95 / Bet365).
1131.     ΠΑΛΕΡΜΟ – ΙΝΤΕΡ
Τα πολλά λάθη στα μετόπισθεν απέβησαν ξανά μοιραία για την Παλέρμο, η οποία αυτή τη φορά ηττήθηκε από τη Σασουόλο (4-1) βλέποντας παράλληλα τη σωτηρία να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στο στρατόπεδο της Ίντερ, με τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τη μεσοβδόμαδα πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου (3-2 την Μπολόνια στην παράταση) να έχουν φτιάξει το κλίμα. Παραπαίουν μπροστά στο κοινό τους οι απογοητευτικοί φέτος Σικελοί (0-1-8), επιλογή μας αποτελεί ο συνδυασμός 2 & over 1,5 στο 1,87 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1128.     ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ
Η χαρά από το σπουδαίο διπλό επί της Κροτόνε (0-1) δεν κράτησε πολύ για την Μπολόνια (6-5-8), η οποία μεσοβδόμαδα κυνήγησε την έκπληξη αλλά τελικά λύγισε στην έδρα της Ίντερ για το κύπελλο. Οι «ροσομπλού» κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση (2-0) στέλνοντας το ματς στην παράταση (2-2), εκεί όπου συνέχισαν να παλεύουν δίχως όμως να δικαιωθούν (3-2). Τέσσερις μόλις ημέρες αφότου αποκλείστηκε από τη Μίλαν (2-1) η Τορίνο (8-6-6) κλήθηκε να πάρει εκδίκηση από τους «ροσονέρι» μπροστά στο κοινό της. Παρότι τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά (21’, 26’) με την ίδια να αστοχεί μάλιστα σε πέναλτι για το 3-0, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη κι έτσι αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με το βαθμό (2-2). Ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση, από τη μια οι γηπεδούχοι των πολλών απουσιών κι από την άλλη η αναποτελεσματική εκτός έδρας «γκρανάτα» (2-3-5). Δεν προκύπτει κάποια ξεκάθαρη επιλογή, αρκετά πιθανό φαντάζει στα μάτια μας το ενδεχόμενο της ισοπαλίας με το 3,35 να αξίζει αν μη τι άλλο το ρίσκο (Stoiximan).
1129.     ΕΜΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει τον τελευταίο καιρό έδωσε η Έμπολι (4-6-10), η οποία μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά τουλάχιστον πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα της Σαμπντόρια (0-0). Μάλιστα είχε την ευκαιρία να προηγηθεί όμως αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με την ισοπαλία να είναι βέβαια σε γενικές γραμμές το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μακριά από τον καλό της αυτό έμεινε η Ουντινέζε (7-4-9) κι έτσι μετά την Ίντερ (1-2) είδε και τη Ρόμα (0-1) να την κερδίζει μπροστά στο κοινό της. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (2-2-1) κάνοντας συνεχώς βήματα προόδου στην προσπάθεια παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Αρκετά ισορροπημένο το ματς στα μάτια μας, εκτιμούμε πως στο τέλος της βραδιάς καμιά από τις δύο ομάδες δε θα είναι δυσαρεστημένη με το βαθμό της ισοπαλίας, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρει στο 3,20 η Bet365.
1132.     ΠΕΣΚΑΡΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Εντός προγράμματος ήττα γνώρισε η Πεσκάρα (1-6-12) στην έδρα της Νάπολι, με την ίδια να πετυχαίνει απλώς το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις (3-1). Κάπως έτσι παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας συνεχίζοντας να αγνοεί το «τρίποντο» εντός αγωνιστικών χώρων, μιας και η μοναδική της νίκη ήρθε επί της Σασουόλο στα χαρτιά. Η τελευταία έβγαλε επιτέλους αντίδραση μετά από καιρό συντρίβοντας την Παλέρμο (4-1), με το πιο σημαντικό όλων να είναι το ότι έδειξε χαρακτήρα φέρνοντας εις πέρας την ανατροπή. Βέβαια μεσοβδόμαδα υπέστη ένα μίνι σοκ αφού κρατούσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου όμως είδε την Τσεζένα να της το αρπάζει μέσα από τα χέρια στο τελευταίο δεκάλεπτο (1-2). Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία βαθμούς αλλά δεν πείθουν πως έχουν θέση στα μεγάλα σαλόνια, απέναντι τους θα βρουν μάλιστα μια ομάδα που «διψάει» για εκδίκηση λόγω του τρόπου με τον οποίο έχασε το «τρίποντο» στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το -0,25 ασιατικό διπλό στο 2,10 της Bet365.
1127.     ΜΟΝΑΚΟ – ΛΟΡΙΑΝ
Διπλό τίτλου για τη Μονακό στη Μασσαλία, πέρασε με το εμφατικό 4-1 και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τη γκέλα της Νις, ήταν σαν να μην μεσολάβησε η διακοπή, ήταν η γνωστή ταχύτατη ομάδα του πρώτου μισού της σεζόν. Με 2/2 εντός έδρας νίκες επέστρεψε από το χειμερινό διάλειμμα η Λοριάν, το 2-1 επί της Νις στο κύπελλο, διαδέχθηκε το 3-1 επί της Γκινγκάμπ στο πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα ήρθε με ανατροπή και την ίδια να πετυχαίνει τρία τέρματα σε διάστημα 20 λεπτών στο φινάλε του αγώνα. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη εδώ είναι η Μονακό, άνευ αξίας ο απλός άσος του 1,35, τίμιο το 1 & over 2,5 στο 1,75 του Stoiximan, με τη Μονακό να μετράει 8-1-1 με 10/10 over 2,5 στο γήπεδό της και τη Λοριάν να έχει μόνο over 2,5 στο πρωτάθλημα επί των ημερών του Καζονί (8/8 ανεξαρτήτως έδρας).  
1133.     ΑΣΚΟΛΙ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Αναβλήθηκε λόγω καιρού και σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή.
1126.     ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ
Η Νέα Σαλαμίνα (4-2-3 εντός) αποκλείστηκε όπως ήταν το λογικό από τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο με ήττα με 2-1, το πάλεψε όμως η εμπειρία και η ποιότητα του αντιπάλου ήταν ορατή και έτσι δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Στο πρωτάθλημα έρχεται από την ήττα με 0-2, βέβαια αμφότερα ήταν αποτελέσματα εντός προγράμματος. Η ΑΕΛ (5-2-2 εκτός) δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, έμεινε στο 0-0 με την Ανόρθωση, δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν παρουσιάστηκε καθόλου καλή για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, που άλλωστε δεν θα δικαιούταν. Το 1Χ της Σαλαμίνα έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.
1125.     ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Ο Απόλλων Λεμεσού αν είναι σοβαρός περιμένουμε να κερδίσει σχετικά εύκολα τον αδύναμο φέτος Ερμή, αφού η εικόνα της ομάδας της Λεμεσού είναι αρκετά σοβαρή εδώ και καιρό. Η έδρα του είναι αρκετά δυνατή (5-3-1) και επίσης είναι σε φουλ φόρμα με πέντε  σερί νίκες. Ο άσος στο 1,40 δεν έχει βέβαια ιδιαίτερη αξία.
1134.     ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ

1135.     ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΕΡΤΑ
Η Λεβερκούζεν (3-2-3 εντός) έκλεισε το πρώτο μισό της χρονιάς με το 1-1 με την Κολωνία εκτός έδρας, δεν έπαιξε άσχημα και δίκαια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά όμως στο πρωτάθλημα, χρειάζεται βελτίωση για να γίνει και πάλι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, έστω στη μάχη της Ευρώπης. Έχει καλές επιστροφές μακροχρόνιων απουσιών (Μπέντερ, Μπελαράμπι) που αναμένουμε να τη βοηθήσουν. Η Χέρτα (2-3-3 εκτός) είναι ομάδα, αυτό δείχνει σε κάθε της παιχνίδι και αυτό την έχει φέρει τόσο ψηλά στη βαθμολογία, αν και οι περισσότεροι δεν την περίμεναν. Λείπει στο Κόπα Άφρικα ο χρήσιμος εξτρέμ Καλού (9 συμ./5 γκολ), έχει τρεις αμφίβολους αλλά όχι βασικούς. Πάσο ή κόντρα, αν δεν υπήρχε η διακοπή θα πηγαίναμε με το υπερβολικό +0,75 της Χέρτα.
------.     ΑΠΟΕΛ – ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ
Aς λέμε αλήθειες, ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το παιχνίδι εκτός και αν γυρίσει ανάποδα ολόκληρη η φιλοσοφία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο άσος όπως αναμενόταν κάτω από το 1,10, ίσως κάποιο χάντικαπ στο live να αποτελέσει επιλογή μας.
1146.     ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΕΛΤΙΚ
Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Άλμπιον Ρόβερς με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην Μπρέχιν (1-0), την ώρα που η Σέλτικ κάνει ό,τι θέλει στην Πρέμιερσιπ όντας αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν (19-1-0). Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή επικράτησε μάλιστα εκτός έδρας της Ρέιντζερς (1-2) επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι το μεγάλο αφεντικό του Σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Προφανώς και δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, κάτι που άλλωστε αποτυπώνεται πλήρως και στο σετ των αποδόσεων. Χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον το ματς, δεν πρόκειται να μας απασχολήσει.
1147.     ΡΕΟΥΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Η Ρέους μετά από δύο ματς επέστρεψε στις νίκες και στα γκολ, ήταν εξαιρετική στο 1-0 επί της Μαγιόρκα και μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Επέκτεινε έτσι τη διαφορά της από τη ζώνη στο +8, στην έδρα της αρέσκεται στα χαμηλά σκορ (9/11 under) και μετράει 4-4-3 ρεκόρ. Η Μαγιόρκα πήρε 1-1 στην έδρα της Χετάφε και με τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία βγήκε εκτός ζώνης (+1), εκτός έδρας δεν πατάει καλά (1-4-6) ενώ ταξιδεύει και με πολλές και σημαντικές απουσίες που μας αποτρέπουν από το Χ2, δεν θα είναι εύκολο πάντως για τους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν δεύτερη κολλητή εντός έδρας νίκη.
1150.     ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Το μεγάλο ματς της 19ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου είναι αυτό ανάμεσα στη Μπιλμπάο και την Ατλέτικο. Οι Βάσκοι έρχονται από κάκιστη εμφάνιση με τη Λεγκανές, γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια σε αρκετές περιπτώσεις και σαν από θαύμα δε δέχτηκαν γκολ, τη στιγμή που επιθετικά ήταν τελείως ακίνδυνοι. Απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» θα παραταχθούν δίχως τους Αντούριθ (1ος σκόρερ με 6 γκολ) και Μπενιάτ, δύο απουσίες που σε τέτοια ματς μπορεί να παίξουν το ρόλο τους. Η ομάδα του Σιμεόνε έρχεται από 3/3 νίκες με μηδέν παθητικό, ενώ μεσοβδόμαδα στο κύπελλο επικράτησε (με 3-0) και της Εϊμπάρ, εξασφαλίζοντας κατά 99,9% την πρόκριση στα ημιτελικά. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η Ατλέτικο έχει αναδειχτεί νικήτρια στα 10/12 προηγούμενα ραντεβού των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις (10-1-1). Με τα ακριβή σκορ 0-1/0-2/1-2 (κάλυψη 1-1) πορεύτηκαν οι Young Guns, 2,13 μέση απόδοση δίνει αυτή η συνδυαστική επιλογή στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
------.     ΛΑΡΙΣΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Χωρίς αποδόσεις η αναμέτρηση.
1148.     ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο Λεβαδειακός προέρχεται από επτά σερί ήττες με 1-20 γκολ και πλέον ισοβαθμεί με τη Βέροια στην τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, 5/7 τελευταία πάντως τα έδωσε μακριά από την έδρα του όπου αποδεδειγμένα είναι αδύναμος. Τώρα επιστρέφει στη Λιβαδειά με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, σε ένα ματς με χαρακτήρα τελικού, ενδεικτικό είναι ότι στην Τούμπα ο Μάντζιος ξεκουράστηκε για να είναι φρέσκος. Στην έδρα του μετράει 3-2-3 με 5/8 GG και ισάριθμα over ενώ εκεί δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τους Περιστεριώτες, μετρώντας 8-7-0 ρεκόρ και 3-4-0 τα τελευταία χρόνια. Ο Ατρόμητος προέρχεται από δύο αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες, γεγονός που ανάγκασε τον Κορακάκη να δηλώσει ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος στόχος από το κύπελλο φέτος αν και είναι μόλις στο -4 από τα πλέι-οφ. Εκτός έδρας μετράει 3-3-2 με 6/8 over και πέντε GG όμως ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με σημαντικές ανασταλτικά απουσίες. Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους που θα δώσουν τελικό για να βάλουν τέλος στον κατήφορο, έτσι ο Ser Sira πήγε με τον άσο στο 2,95 του Stoiximan. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα γκολ πάντως καθώς οι δύο ομάδες αρέσκονται στα μεγάλα σκορ εντός και εκτός αντίστοιχα, διαθέτουν τις δύο χειρότερες άμυνες της κατηγορίας και η ανάγκη των γηπεδούχων ευνοεί τα γκολ, 2,05 πληρώνει το over 2, ενώ στο 1,80+ θα βρίσκεται το over 1,75 μετά από λίγα λεπτά παιχνιδιού στο live. Tέλος, μόνο απαρατήρητο δεν περνάει το 3,65 του Stoiximan για να σκοράρει ο Μάντζιος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1157.     ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Με νίκη επέστρεψε από τη διακοπή η Αϊντχόφεν, 2-0 την Εξέλσιορ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να πετύχει πολλά ακόμα τέρματα, βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και έχει ήδη μείνει εκτός κυπέλλου και Ευρώπης, της δίνεται επομένως η ευκαιρία να συγκεντρωθεί απόλυτα στο πρωτάθλημα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Νίκη όμως και για τη Χέρενφεν στο εναρκτήριο παιχνίδι της για το 2017, έκαμψε την αντίσταση της Ντεν Χάαγκ με 2-0, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ, διατηρήθηκε έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ούσα, τουλάχιστον για την ώρα, η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, ενώ την Τετάρτη έχει τον κρίσιμο προημιτελικό του κυπέλλου, με αντίπαλο την Άλκμααρ. Εκτός τόπου και χρόνου οι αποδόσεις με το διπλό να φτάνει μέχρι και στο 8,50 στην Bet365, εννοείται πως όσοι πάνε στην κόντρα θα πράξουν απολύτως σωστά, μοναδικός μας ενδοιασμός ότι το προσεχές ματς για το κύπελλο μπορεί να αποπροσανατολίσει τους φιλοξενούμενους, εναλλακτική και πιο «safe» επιλογή το GG στο 1,75 της Bet365, με τη Χέρενφεν να έχει σκοράρει και στις εννέα φετινές εξόδους της και να αριθμεί 19 τέρματα ενεργητικό σε εννέα εκτός έδρας αναμετρήσεις (4-2-3 εκτός, 9/9 over 2,5, 6/9 GG).   
1159.     ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΑΝΖΕ
Η Σεντ Ετιέν είχε θετική παρουσία στην έδρα της Λιλ και πήρε 1-1, έμεινε όμως έτσι στο -7 από την Ευρώπη κάτι που οδήγησε τη διοίκηση να στείλει την ομάδα στη Μούρθια της Ισπανίας για προετοιμασία, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της διακοπής αλλά και μέσα στη βδομάδα που διανύουμε, δείχνοντας έτσι το πόσο σημαντική είναι η νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Στην έδρα της μετράει 4-5-1 με 8/10 under καθώς στα μισά κράτησε το μηδέν στην άμυνα, διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Ανζέ σκόραρε στη μοναδική καλή στιγμή της στο 1-1 με την Μπορντό όμως συμπληρώνοντας οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-3-5) βρέθηκε τρίτη από το τέλος και στη θέση του μπαράζ υποβιβασμού. Δεν σκόραρε σε 9/20 ματς, εκτός έδρας έχει 2-1-7 έχοντας μείνει στο μηδέν σε 6/10 όμως κρατάει χαμηλά τις διαφορές, όλες οι ήττες ήρθαν με σκορ 1-0/2-0/2-1. Το επιθετικό της πρόβλημα μάλιστα διογκώνεται από τις απουσίες, απουσιάζουν σχεδόν όλοι οι μεσοεπιθετικοί της και συγκεκριμένα 12/16 τέρματα που έχει πετύχει, έτσι αναμένεται να παίξει για το 0-0 καθώς δύσκολα θα σκοράρει. Με το 1 & under 3,5 (2,25/ Stoiximan) πήγε ο 1926, με τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 πήγε ο Betol στην ίδια εταιρία, συνδυαστικά πληρώνουν κοντά στο διπλασιασμό.
1161.     ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΤΟΝΤΕΛΑ
Άνετη νίκη για τη Μπενφίκα την Τετάρτη στα πλαίσια του κυπέλλου, διέλυσε με 6-2 τη Λεϊσόες της δεύτερης κατηγορίας, έχει ημιτελικό για το Λιγκ Καπ την ερχόμενη Τετάρτη (παίζει με Μορεϊρένσε εκτός), ενώ στο πρωτάθλημα πέταξε δυο βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μποαβίστα (3-3), αν και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη από τη στιγμή που στο 25’ το σκορ ήταν 0-3! Η Τόντελα παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, έρχεται από το καθαρό 0-2 στην έδρα της Μπράγκα, στο ντεμπούτο του Πέπα στον πάγκο της, ήταν η πέμπτη της ήττα στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος (0-1-5). Δεν νομίζουμε ότι η Μπενφίκα θα συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες στο ματς αυτό, εκτός των άλλων η Τόντελα θα αγωνιστεί χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές που είναι δανεικοί από τη Μπενφίκα, σε τοκογλυφικές τιμές κυκλοφορεί ο άσος, δεν πληρώνει ιδιαίτερα καλά ούτε αν συνδυαστεί με το over 2,5, δεν υπάρχει πάντως λόγος να το ζορίσουμε, θα αρκεστούμε στο πάσο εδώ. 
1160.     ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ
Από το 0-0 κατά την υποδοχή της Γκιμαράες έρχεται η Φεϊρένσε, καλός βαθμός σε γενικές γραμμές, απέναντι σε μια ανώτερη ποιοτικά ομάδα, στα τρία ματς με το Νούνο Μάντα στον πάγκο μετράει 1-1-1, κέρδισε με 2-0 της Πάκος και έχασε με 1-2 από τη Σπόρτινγκ. Η Εστορίλ πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, έπειτα από το 2-1 της Τρίτης επί της Ακαδέμικα, στο πρωτάθλημα όμως έχει συμπληρώσει πέντε διαδοχικές ήττες, πλησιάζοντας επικίνδυνα στη γραμμή του υποβιβασμού. Δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι πιο ξεκούραστοι και έχουν χτίσει καλή ψυχολογία εσχάτως, με τη γραμμή πάντως στο -0,25 δεν διακρίνουμε αξία στη νίκη τους, στο level θα ήμασταν διατεθειμένοι να τους στηρίξουμε.
1171.     ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ
Κόντρα στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, μεταξύ της πρωτοπόρου και της ομάδας που είναι 4η στην κατάταξη, με τους ρόλους φέτος να έχουν αντιστραφεί και τη Μπασακσεχίρ να είναι εκείνη που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ η Φενέρ την καταδιώκει Από δυο διαδοχικά 2-2 έρχεται η Φενέρ, πρώτα για το πρωτάθλημα (με Αντανασπόρ εντός) και μετά για το κύπελλο (με Γκεντσλέρ εκτός), βρίσκεται στο -7 από την προσεχή της αντίπαλο και μόνο με νίκη θα παραμείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Η Μπασακσεχίρ επέστρεψε από τη διακοπή με το εμφατικό 5-0 επί της Καϊσερισπόρ, ενώ στο κύπελλο έφερε 0-0 απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (έπαιξε με ρεζέρβες, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση), εξακολουθεί να μην έχει ήττα στο πρωτάθλημα (11-6-0), ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 5-3-0, έχοντας ήδη παίξει κόντρα σε Γαλατά (νίκη με 2-1) και Μπεσίκτας (1-1). Ματς τεράστιας σημασίας, οι πολλές απουσίες των γηπεδούχων (Σο, Εμενίκε, Τοπάλ, Σεν, Κιάερ, ο τελευταίος δίνεται αμφίβολος) μας κάνουν να κοιτάμε προς τα δεξιά, με το Χ2 στο 1,90 της Bet365 να βρίσκεται στις επιλογές του Betol.  
1158.     ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ - AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΙΑΣ
Η Καρμιώτισσα (3-2-4 εντός) αν είναι σοβαρή μπορεί να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την σωτηρία κερδίζοντας τη Δερύνεια (0-2-7 εκτός). Έχει τη δυνατότητα να το κάνει και να σπάσει το σερί των τεσσάρων ηττών, αφού είναι καλύτερη ομάδα από την Αναγέννηση και έχει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη. Παιχνίδι που ίσως μας απασχολήσει στο live της αναμέτρησης.
1173.     ΜΑΪΝΤΖ – ΚΟΛΩΝΙΑ
Η Μάινζ (4-1-2 εντός) πλήρωσε σε όλο το πρώτο μισό της χρονιάς την απαράδεκτη ανασταλτική της λειτουργεία, πολλά λάθη και αρκετές αντιδράσεις ερασιτεχνικού επιπέδου. Έφυγε για τη Βόλφσμπουργκ ο πολύ σημαντικός επιθετικός Μάλι και για την Κολωνίας ο χρήσιμος χαφ Κλέμενς. Ο φορ Κόρντομπα (14 συμ./3 γκολ) είναι τιμωρημένος, λείπουν κάποιοι ημιβασικοί ακόμα. Η Κολωνία (2-3-3 εκτός) έκλεισε το πρώτο μέρος της σεζόν με τρεις σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1). Η δουλειά που γίνεται είναι φανερή, αρκετά καλή άμυνα και τέλειο διάβασμα του αντιπάλου, εύκολα σώθηκε ήδη ουσιαστικά και στοχεύει στον δύσκολο στόχο της εξάδας. Έφυγαν κάποιοι αναπληρωματικοί,ήρθαν κάποιοι για να γεμίσουν τον πάγκο κυρίως. Η σημαντική μεταγραφή εκ των έσω είναι η επάνοδος του εξαιρετικού εξτρέμ Μπιτενκούρτ, επίσης ο στόπερ Μαρόχ και ο χαφ Λέμαν επέστρεψαν από μεγάλους τραυματισμούς. Λείπει ο χαφ Ρίσε (13 συμ./2 γκολ) και ο κίπερ Χορν (9 συμ.). Το +0,25 της Κολωνίας στο 1,70-1,75 έχει αξία και είναι στις επιλογές μας.
1172.     ΤΣΕΛΣΙ – ΧΑΛ
Η ιστορία που προέκυψε με τον Ντιέγκο Κόστα δεν αποσυντόνισε τελικά την Τσέλσι, η οποία ήταν σοβαρή στην επίσκεψή της στην έδρα της Λέστερ, επικράτησε άνετα με 0-3 και παρέμεινε φυσικά στην κορυφή της Πρέμιερ. Ντεμπούτο με το δεξί έκανε ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Χαλ για το πρωτάθλημα, οι «τίγρεις» νίκησαν με ανατροπή (3-1) την Μπόρνμουθ και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τεράστια ευκαιρία για την Τσέλσι μετά τις απώλειες βαθμών των Τότεναμ & Λίβερπουλ να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία, το κλίμα διορθώθηκε αφού ο Ντιέγκο Κόστα επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος ξανά, δύσκολα θεωρούμε πως η Χαλ μπορεί να κλέψει έστω τον πόντο. Στοιχηματικά πάντως θα παραμείνουμε αμέτοχοι, δεν υπάρχει κάποια ευκαιρία.
1174.     ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΣΠΕΤΣΙΑ
Η Σαλερνιτάνα ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα για πλέι-οφ όμως με μόλις 5/21 νίκες είναι στο +2 από τα μπαράζ, στην έδρα της μετράει 4-4-2 με 8/10 GG. Η Σπέτσια ακολουθεί την ίδια πεπατημένη κάθε χρόνο, πολλές ισοπαλίες (6-10-5), λίγα γκολ (17/21) και μέτρια εκτός επίδοση (1-6-3). Είναι στο -1 από τα πλέι-οφ που είναι ο στόχος της όμως όπως πάντα θα παίξει κλειστά εκτός και με στόχο την ισοπαλία, πόσο μάλλον όταν έχει απουσίες όπως τώρα. Θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία, ματς για συμπεράσματα μετά τη διακοπή τριών βδομάδων.
1184.     ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

1175.     ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΑΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ
Η Άντερλεχτ (6-3-1 εντός) παρότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και της λείπει η σταθερότητα είναι κοντά στην κορυφή. Έκλεισε το 2016 με τρεις σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε. Ενισχυθήκε ειδικά στο χώρο του κέντρου. Λείπουν στο Κόπα Άφρικα ο εξτρέμ Ατσεαμπόνγκ (17 συμ./2 γκολ), ο στόπερ Κάρα (17 συμ./1 γκολ) και ο  μέσος Χάνι (21 συμ./6 γκολ). Η Σιντ Τρούιντεν είναι άθλια εκτός έδρας και με ρεκόρ 1-1-8 δεν δείχνει ότι θα καταφέρει να βάλει δύσκολα στην Άντερλεχτ στις Βρυξέλες. Λείπουν κάποιοι ημιβασικοί. Ο άσος στο 1,30 δεν έχει αξία, αλλά είναι δίκαιος, ίσως το συγκεκριμένο παιχνίδι μας απασχολήσει μετά την έναρξη του.
1186.     ΧΙΡΟΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ Β
Η Χιρόνα με άνετο 2-0 επί της Κόρδοβα έφτασε τις 7/8 νίκες εσχάτως και ξέφυγε στο +4 από την τρίτη θέση, πραγματοποιεί μάλιστα την καλύτερη πορεία της ιστορίας της στον πρώτο γύρο. Εντός έδρας μετράει 7-4-0 με 23-10 γκολ (7/11 GG), προέρχεται μάλιστα από τέσσερις σερί άσους στους οποίους σκόραρε σε όλα 2+ τέρματα. Η Σεβίλλη Β' έχει ξεκινήσει καλά το 2016, μετά το 5-3 επί της Οβιέδο πήρε βαθμό στο "Βαγιέκας" σε ματς που κρατούσε το διπλό ως το 87' με 2-4-5 εκτός (8/11 under) είναι στο +9 από τη ζώνη, άνοδο δεν μπορεί να διεκδικήσει άλλωστε. 1,61 στον άσο δεν υπάρχει όσο φορμαρισμένη και να είναι η Χιρόνα, έχει λογική ενασχόληση με τα γκολ εδώ. Οι γενναίοι πάνε με το GG & over στο 2,60, οι υπόλοιποι θα περιμένουμε ένα καλύτερο line στο live, πχ over 2 αν δοθεί πριν το 20λεπτο.
1185.     ΧΕΤΑΦΕ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Η Χετάφε δεν ήταν καλή στο εντός έδρας 1-1 με τη Μαγιόρκα και έμεινε στο -4 από την πρώτη δυάδα, στην έδρα της μετράει 6-4-1 με 9/11 under, με τον Μπορδαλάς στον πάγκο έχει ρεκόρ 8-5-1 και πάντα επιδιώκει τη νίκη με 1-0. Η Μιραντές έχασε με κατεβασμένα τα χέρια 0-3 από τη Νουμάνθια και είναι στο -1 από την παραμονή, μακριά από την έδρα της ξεκίνησε με τέσσερις ισοπαλίες όμως έκτοτε ακολούθησαν έξι σερί ήττες με 0-14 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν με υπηρεσιακό στον πάγκο τους όμως δύσκολα θα γλιτώσουν, οι Μαδριλένοι την πάτησαν στο προηγούμενο και τώρα θα είναι πιο συγκεντρωμένοι. Πολύ υψηλό το να κερδίσει η Χετάφε με λευκό παθητικό στο 2,50, μεγαλύτερη ασφάλεια προσφέρει το 1 & under 3,5 στο 2,15 του Stoiximan.
1264.     ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ
Αμφότερες είχαν δύσκολα ματς μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά. Η μεν Σοσιεδάδ μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Μπαρτσελόνα μετά την ήττα της (0-1) στο πρώτο ματς στο «Ανοέτα», σε αντίθεση με τη Θέλτα που είναι στο έβδομο ουρανό μετά το σπουδαίο διπλό (1-2) στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ. Άγνωστο αν οι δύο προπονητές κάνουν rotation, αφού αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι τους σε διάστημα μιας εβδομάδας και μεσοβδόμαδα ακολουθούν οι επαναληπτικοί. Αν ο Μπερίσο δεν ξεκουράσει τον Άσπας (και το rotation είναι περιορισμένο) τότε θα αποκτήσει στοιχηματικό ενδιαφέρον το ασιατικό διπλό +0,5 στο 1,925 της Bet365. Μέχρι τότε η πιο προφανής επιλογή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο (GG), που προσφέρεται στο 1,70 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1224.     ΜΠΕΤΙΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Με νέο προπονητή τον Ρούμπι η Σπόρτινγκ Χιχόν ψάχνει ένα…. ηλεκτροσόκ. Αναμενόμενη εξέλιξη η απόλυση του Αμπελάρδο από τη στιγμή που είχε συλλέξει μόλις πέντε βαθμούς στις 11 τελευταίες αγωνιστικές (1-2-8). Αυτή την αγωνιστική κοντράρεται στη Σεβίλλη με τη φιλενάδα της, Μπέτις, που τη βοήθησε πέρσι για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι «βερδιμπλάνκος» δεν έχουν ηττηθεί ακόμα (4-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις) στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με τον Βίκτορ στο τιμόνι τους. Σε ελκυστική απόδοση (3,70) προσφέρεται η ισοπαλία και δε θα μας κάνει καμία εντύπωση αν οι δύο ομάδες μοιραστούν τους βαθμούς. Ειδικά οι Αστουριάνοι στη φάση που βρίσκονται θα μείνουν ικανοποιημένοι και με τον έναν πόντο. Υπό άλλες συνθήκες, από τη στιγμή που διατηρούν καλές σχέσεις, θα βοηθούσαν η μία την άλλη. Έτσι δεν βλέπουμε το λόγο να γίνει σκληρό παιχνίδι. Άλλωστε και στις δύο περσινές μονομαχίες τους βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή 5 και 2 κάρτες αντίστοιχα. Επιλογή των Young Guns αποτελεί το under 5 κάρτες (1,95/Bet365), όπως και το ενδεχόμενο να μην βγει κάρτα πριν το 27ο λεπτό, που πληρώνει 1,87 στον Stoiximan. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλμπέρτο Μαγιένκο, με 5 κάρτες μ.ο. στα εννέα ματς που έχει σφυρίξει φέτος, ενώ το αξιοπερίεργο (για Ισπανό ρέφερι) είναι πως δεν έχει αποβάλλει παίκτη στα 30 ματς που έχει σφυρίξει. Διαβάστε περισσότερα εδώ
1218.     ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Η Κέρκυρα έχοντας θετική απόδοση και εκμεταλλευόμενη τις δύο κόκκινες του Ατρομήτου πέρασε με 1-4 από το Περιστέρι βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη (0-3-3), απομακρύνθηκε παράλληλα στο +4 από τη ζώνη. Εντός έδρας μετράει 3-2-3 με 7/8 under και έξι ΝG ενώ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και στα δύο ανεξαρτήτως έδρας έχοντας από 11/15. Ο ΠΑΟ κέρδισε σχετικά άνετα με 2-1 τον Πλατανιά και είναι στο -2 από τη δεύτερη θέση όμως μακριά από τη Λεωφόρο ζορίζεται πολύ, μετράει 2-4-2 με 6/8 under και ισάριθμα NG, στα μισά δεν σκόραρε και στα μισά κράτησε το μηδέν. Τα ματς έρχονται ανά τρεις μέρες και οι δύο ομάδες δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση πόσο μάλλον όταν παίζουν σταθερά με την ίδια ενδεκάδα, αμφότερες αρέσκονται στα χαμηλά σκορ και αυτό δύσκολα θα αλλάξει στο μεταξύ τους. Έτσι το under 2,25 είναι μια λογική επιλογή και πληρώνει 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1227.     ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Επιτέλους νίκη για τη Μπελενένσες, έκαμψε την αντίσταση της Ρίο Άβε με 1-0, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών που είχαν προηγηθεί (όλες με 0-1), μετράει πια 13 σερί ματς πρωταθλήματος στα οποία σκοράρει μέχρι ένα τέρμα. Από νίκη έρχεται όμως και η Σετούμπαλ, 1-0 τη Νασιονάλ, μακριά από το σπίτι της πάντως αριθμεί τρεις συνεχόμενες ήττες και έχει συνολικό απολογισμό 1-3-4, ενώ έχει μπροστά της και τον ημιτελικό για το Λιγκ Καπ την Τετάρτη (παίζει εντός με τη Μπράγκα). Ζόρικο σταύρωμα μεταξύ δυο σφιχτών ομάδων, καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν, τα λίγα τέρματα μπορούν να αποτελέσουν επιλογή σε ένα ματς που περιμένουμε να κριθεί στο γκολ, με τον Betol να αγοράζει το under 2 στο 2,00 της Bet365.  
1226.     ΤΟΛΟΥΚΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ
Εύκολα ή δύσκολα η Τολούκα θα πάρει τη νίκη κόντρα τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, όμως οι αποδόσεις είναι απαγορευτικές.
1228.     ΜΑΛΙΝ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ
Η Μαλίν (7-1-3 εντός) με το 4-1-0 στα πέντε πιο πρόσφατα πριν τη διακοπή και τη συνολικά καλή της εντός έδρα εικόνα δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά και να δώσει μάχη για την εξάδα και την Ευρώπη. Πρόσθεσε τον δικό μας Σωτήρη Νίνη, καλή μεταγραφή. Ο στόπερ Μπιέλιτσα (17 συμ./3 γκολ) λείπει, όπως και ο μέσος Ριτς (20 συμ./3 γκολ). Η Βέστερλο χάνεται εκτός έδρας (1-3-7), δεν είναι στον πάτο της βαθμολογίας και γι’ αυτό θα παλέψει μέχρι τέλους. Με νίκη 4-1 επί της Κορτράικ έκλεισε τη χρονιά και άφησε υποσχέσεις. Λείπουν κάποιοι μακροχρόνιοι. Χαμηλό το 1,50 του άσου, σκεφτόμαστε τα γκολ για το live.
1233.     ΚΑΝΤΙΘ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Η Κάντιθ είναι τέταρτη και στο +4 στη μάχη των πλέι-οφ, έχασε στο τελευταίο με 0-1 από τη Βαγιαδολίδ σε ματς που δεν έδειχνε ότι θα ξεφύγει από το Χ. Εντός μετρούσε τέσσερις σερί νίκες προηγουμένως, συνολικά έχει 6-3-2 ρεκόρ με 7/11 NG. Η Αλμερία συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες στο πλασματικό 1-0 από τη Μαγιόρκα, βάσει εμφάνισης θα μπορούσε να έχει χάσει με μεγαλύτερο σκορ. Είναι στο -2 από την παραμονή έχοντας τραγικές  επιδόσεις εκτός έδρας, μετράει 0-3-8 αδυνατώντας να βρει δίχτυα σε 8/11. Ένα διπλό στα τελευταία της 31 ταξίδια έχει η Αλμερία, συμπαθητικό το 2,05 του άσου καθώς σοβαρές ενστάσεις δεν υπάρχουν.
------.     ΒΡΑΖΙΛΙΑ U20 – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ U20
Τρίτη αγωνιστική από πέντε για την προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, όμιλοι των πέντε ομάδων, στη δεύτερη φάση προκρίνονται οι τρεις πρώτοι από κάθε γκρουπ. Πρωτοπόρος του Α ομίλου η Βραζιλία, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Εκουαδόρ με 1-0, έμεινε στο 0-0 με τη Χιλή, ενδεχόμενη νίκη της εδώ θα την φέρει σε θέση ισχύος αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Παραγουάη είχε ρεπό τη δεύτερη αγωνιστική, έρχεται από το 1-1 με την Κολομβία, αποτέλεσμα που την διατηρεί σε τροχιά τριάδας, παρόλο που πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Χαμηλό το 1,45 του άσου, η Βραζιλία μπορεί να είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά έχει παίξει ήδη δυο φορές και είναι πιο επιβαρυμένη αγωνιστικά  σε σχέση την Παραγουάη, δεν θα μπλέξουμε εδώ.
1230.     ΓΟΥΪΝΕΑ-ΜΠΙΣΣΑΟΥ - ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ
Παρά τη νέα πολύ καλή εμφάνιση η Γουινέα Μπισάου δεν κατάφερε αυτή τη φορά να πάρει βαθμολογικό όφελος (ήττα με 2-1 από το Καμερούν), βλέποντας την προσπάθεια της να συνδυάσει την παρθενική της συμμετοχή σε τελικά Κόπα Άφρικα με πρόκριση στα νοκ άουτ να δυσκολεύει πολύ (θέλει νίκη δική της και μη νίκη της Γκαμπόν). Την τύχη στα χέρια της κρατάει από την άλλη η Μπουρκίνα Φάσο, με τρεις βαθμούς περνάει σίγουρα στους “8”, όμως υπάρχουν σενάρια που την ευνοούν και στο ενδεχόμενο ισοπαλίας. Οριακό ματς, περιμένουμε τις δύο ομάδες να προσπαθήσουν να διαφυλάξουν πρώτα τα νώτα τους και στη συνέχεια να πάρουν ρίσκα ψάχνοντας το γκολ (ειδικά το φαβορί του ζευγαριού, Μπουρκίνα Φάσο, που έχει και δύο κομβικές απουσίες μεσοεπιθετικά), πάμε με το 1,97 του Χ ημίχρονο του Stoiximan και αναμένουμε το live για τα υπόλοιπα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1229.     ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΓΚΑΜΠΟΝ
Την τύχη στα χέρια του κρατάει το Καμερούν, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Γουινέας Μπισάου χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην Γκαμπόν για να προκριθεί σίγουρα, ενώ μπορεί να το κάνει ακόμα και με ήττα αν δεν κερδίσει η Μπουρκίνα Φάσο. Πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για τους διοργανωτές μετά το ξεκίνημα με δύο ισοπαλίες, πρακτικά μόνο η νίκη τους εξυπηρετεί (περνούν σίγουρα), αφού σε περίπτωση ισοπαλίας θέλουν να έρθει ισόπαλο και το άλλο ματς για να ελπίζουν. Θέλοντας και μη οι Γκαμπονέζοι θα ανοιχτούν, όμως όπως έδειξαν και στα προηγούμενα παιχνίδια τους είναι ευάλωτοι αμυντικά, γι’ αυτό παρότι περιμένουμε κάποια εύνοια υπέρ τους (τρεις φορές όλες όλες έχει αποκλειστεί από τους ομίλους η διοργανώτρια χώρα, τελευταία ήταν το 1994 η Τυνησία) δε θα επιλέξουμε να τους στηρίξουμε, καλή επιλογή δείχνει αντίθετα το GG στο καλοπληρωμένο 2,10 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1235.     ΡΟΜΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ
Μία πολύ ώριμη Ρόμα έχει κάνει την εμφάνιση της το τελευταίο διάστημα στο ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς βρίσκεται μία ανάσα πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους (-1), μετρώντας 4 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (4-0-0), ενώ τις 3 από αυτές τις συνδύασε με μηδέν στα μετόπισθεν. Αυτή την εξαιρετική της πορεία επιθυμεί να συνεχίσει στην επερχόμενη αναμέτρηση της μέσα στο «Ολίμπικο», από όπου δεν περνάει κανείς (9-0-0 με 27 γκολ ενεργητικό) και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Κάλιαρι, η οποία παρά τη σχετική βελτίωση στην εικόνα της εξακολουθεί να διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του Καμπιονάτο με 44 γκολ παθητικό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «τζιαλορόσι» μοιάζουν με οδοστρωτήρα που μπορεί να ισοπεδώσει όποιον βρει στο πέρασμα του και δύσκολα θα ξεφύγουν οι «νησιώτες», με την επιλογή του -1,75 ασιατικού άσσου να προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1236.     ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής (τελευταία του πρώτου γύρου) κλείνει με την αναμέτρηση Εϊμπάρ-Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι μεσοβδόμαδα έχασαν αμαχητί (3-0) στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο και ουσιαστικά τέθηκαν εκτός συνέχειας από το κύπελλο, στο οποίο μάλλον θα συνεχίσει την πορεία της προς τον τελικό η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» με το 0-1 την Πέμπτη έσπασαν επιτέλους την κατάρα που τους σέρνει εδώ και μια 10ετια στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Σοσιεδάδ. Περιμένουμε από τους «μπλαουγκράνα» να κάνουν το καθήκον τους και στο «Ιπουρούα» με την Εϊμπάρ, με την οποία μετρούν 4/4 νικες (με 2+ γκολ διαφορά) την τελευταία διετία που ανέβηκαν στην Πριμέρα οι Βάσκοι. Εφικτή επιλογή το 2 & over 2,5 στο 1,70 του Stoiximan, με περισσότερο ρίσκο παίζεται και ο συνδυασμός νίκης της με GG, που πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 2,55. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1237.     ΛΥΩΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Ήττα-πισωγύρισμα για τη Λυών το 2-3 στην έδρα της Καέν, πριν τη διακοπή μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες και συνολικά επτά στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές (7-0-1), όμως πλέον η υπόθεση τριάδα δείχνει δύσκολη υπόθεση, το ταβάνι της φαίνεται να είναι η τέταρτη θέση. Συντριβή για τη Μαρσέιγ κατά την υποδοχή της Μονακό, το τελικό 1-4 είναι πάντως κάπως βαρύ με βάση την εικόνα του αγώνα, πριν από τις γιορτές η ομάδα του Γκαρσιά έδειχνε να μπαίνει στο σωστό δρόμο, αριθμώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Από παρόμοια αποτελέσματα έρχονται οι δυο ομάδες, επίφοβη μοιάζει η οποιαδήποτε πρόβλεψη για τη μεταξύ τους συνάντηση, σε κάθε περίπτωση ο άσος στα επίπεδα του 1,70 δεν αξίζει, με τη Λυών να έχει ξεμείνει από στόπερ (μόνο ένας καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός είναι απόλυτα υγιής), ο Γκαρσιά θα πάει το ματς σε χαμηλό ρυθμό ώστε να κλέψει το βαθμό και δεν αποκλείουμε τελικά να τα καταφέρει.  
1238.     ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος με τον Ζορζ Σιμάο στον πάγκο για τη Μπράγκα (3-1-0, 3/4 NG & under 2,5) χάρη στο 2-0 επί της Τόντελα, διατηρείται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ την Τετάρτη έχει τον ημιτελικό για το Λιγκ Καπ (παίζει εκτός με τη Σετούμπαλ). Η Γκιμαράες έρχεται από το 1-0 της Τετάρτης επί της Κοβίλια, αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα είναι άσφαιρη στα δυο παιχνίδια της εντός του 2017 (ήττα με 0-2 από Μπενφίκα εντός, 0-0 με Φεϊρένσε εκτός), το κενό του αρχισκόρερ Μαρέγκα (12 συμ./10 γκολ), ο οποίος λείπει στο Κόπα Άφρικα, αποδεικνύεται δύσκολο να αναπληρωθεί. Μεγάλο γειτονικό ντέρμπι μίσους το συγκεκριμένο ματς και εξαιρετικά δύσκολο για να γίνει κάποια εκτίμηση αναφορικά με την εξέλιξή του, με τη Μπράγκα να μετράει οχτώ σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και τη Γκιμαράες να έχει έξι διπλά στις εννέα φετινές εξόδους της (6-1-2 εκτός), δεν θα πάρουμε θέση.  
------.     ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ U20 – ΧΙΛΗ U2O
Τρίτη αγωνιστική από πέντε για την προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, όμιλοι των πέντε ομάδων, στη δεύτερη φάση προκρίνονται οι τρεις πρώτοι από κάθε γκρουπ. Μια ήττα (0-1 από Βραζιλία) και μια νίκη (4-3 την Κολομβία) μετράει για την ώρα η οικοδέσποινα ομάδα του Εκουαδόρ, το τελευταίο αποτέλεσμα τη διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης, πολύ κρίσιμο το ματς με τη Χιλή για το μέλλον της στη διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 με αντίπαλο τη Βραζιλία, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είχαν ρεπό, θα κυνηγήσουν τώρα την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά. Ακριβώς στη μέση τα σετ, δύσκολο για εκτίμηση ματς, ενδιαφέρον δείχνει το over 2,5 στο 2,00 της Bet365, αφού περιμένουμε από τις δυο ομάδες να παίξουν για τη νίκη και να πάρουν ρίσκα.
1246.     ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ
Απογοητεύουν αμφότερες μέχρι τώρα, παρουσιάζοντας άσχημο ποδόσφαιρο και σαφώς αρνητικά αποτελέσματα. Από τη βαριά ήττα με 6-2 κόντρα στην Τιχουάνα έρχεται η Πουέμπλα, από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μονάρκας η Κερέταρο. Θα απέχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου