ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ με Χάκετ, χάνει τη σεζόν!


Η επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ ανέφερε πως ο Ιταλός άσος θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δύο μήνες. Μόνο που οι εξελίξεις είναι ακόμα χειρότερες για τους πρωταθλητές Ελλάδος.
Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο διευθυντής του Παντελής Διαμαντόπουλος, o Χάκετ πιθανότατα θα μείνει μακριά από τα παρκέ για διάστημα που ενδέχεται να ξεπεράσει τους πέντε μήνες, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει και τους έξι, καθώς ο τένοντάς του φαίνεται να έχει αποκολληθεί!
Αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδος θα πρέπει να βγουν στην αγορά για να καλύψουν το κενό του διεθνούς άσου, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Για την ώρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση που να έχει ξεχωρίσει, ωστόσο τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, οι Πειραιώτες θα 'τρέξουν' τις διαδικασίες, με τα πρώτα ονόνματα να ακούγονται στην πιάτσα, αλλά προς το παρόν να μην επιβεβαιώνονται.
Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Ντάνιελ Χάκετ έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικεφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα και για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του συνίσταται χειρουργική αντιμετώπιση η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου