ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Άγρια επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στην Χίο: 6 τραυματίες - Κάτοικος πυροβόλησε στoν αέρα για να προστατευτεί και... τον πάνε μέσα! ΒΙΝΤΕΟ


Μετά την περίεργη νηνεμία των τελευταίων ημερών στην Χίο, ήρθε η καταιγίδα! Όλα άρχισαν, όταν τα «προσφυγάκια» μπήκαν σε λεωφορείο, που τους μεταφέρει στην ΒΙΑΛ.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα: «ξαφνικά, δεν πίστευα στα μάτια μου, είδα να σπάνε τα τζάμια του Λεωφορείου, διάφορες εθνότητες να σπάνε μπουκάλια ο ένας στο κεφάλι του άλλου, ενώ τρίτοι να εισέρχονται στο Λεωφορείο με σιδηρολοστούς. Οι μάχες επεκτάθηκαν αυτόματα στους γύρω χώρους, με ανελέητο πετροπόλεμο, που ξέσπαγε πάνω στο καφενείο, το οποίο πανικόβλητοι εγκατέλειπαν οι πελάτες, ενώ τα γύρω αυτοκίνητα δέχονταν βροχή από πέτρες, μπουκάλια ακόμα και τσιμεντόλιθους».
Ο απολογισμός των σκληρών ρατσιστικών επεισοδίων ήταν 6 τραυματίες, ενώ στην συμπλοκή συμμετείχαν περί τα 20 «προσφυγάκια».
Εν τω μεταξύ, με πυροβολισμούς στον αέρα, με την κυνηγετική του καραμπίνα, αντέδρασε ο ιδιοκτήτης καφενείου στη ιχθυόσκαλα της Χίου, δίπλα στο hot spot, μετά το ξέσπασμα επεισοδίων. Όπως δήλωσε ο ίδιος, φοβήθηκε όταν είδε τους συμπλεκόμενους να τρέχουν προς την ιχθυόσκαλα και να πετούν πέτρες, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.
Στη συνέχεια… συνελήφθη(!!!) και θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα της Χίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου