ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 31-12-2016









713.        ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ
Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες με τέρματα 3-13 στο διάστημα αυτό, βρέθηκαν έτσι στο -4 από τα πλέι-οφ. Τέσσερα ματς δίχως τρίποντο αριθμεί όμως και η Μέλμπουρν Σίτι, με τον απολογισμό της να ανέρχεται σε 0-3-1 (4/4 GG), παρέμεινε έτσι με μόνο δυο νίκες στα πιο πρόσφατα οχτώ ματς πρωταθλήματος (2-4-2). Κακό σταύρωμα μεταξύ δυο ομάδων που δεν πατούν καλά, προχωράμε παρακάτω.
714.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη μετράει η Μάνσφιλντ (0-1-3), έχει μόνο δυο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της (2-3-5), στο 4-4-4 ο μέχρι στιγμής εντός έδρας απολογισμός της. Η Ντόνκαστερ έρχεται από δυο διαδοχικές νίκες, συμπληρώνοντας έτσι έξι στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (6-0-1), καταφέρνει επομένως να διατηρείται στην κορυφή της Λιγκ 2. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, τους δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, το διπλό όμως στο 2,15 είναι χαμηλότερο του αποδεκτού και δεν πρόκειται να μας απασχολήσει.
715.        ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΣΕΛΤΙΚ
Ντέρμπι μίσους στη Γλασκώβη, το λεγόμενο ως "Old Firm". Οι δύο ομάδες ναι μεν βρίσκονται στην πρώτη δυάδα όμως ο τίτλος έχει κριθεί καθώς η Σέλτικ είναι στο +16 με ένα ματς λιγότερο και δεν δίνει περιθώρια αμφισβήτησης (18-1-0), μεταξύ άλλων διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Η Ρέιντζερς βρίσκεται σε καλό φεγγάρι έχοντας σερί 9-3-1 τους τελευταίους μήνες ενώ στην έδρα της είναι αήττητη (7-3-0), στο "Άιμπροξ" μετράει πέντε σερί νίκες, στις τέσσερις κράτησε το λευκό παθητικό. Την τελευταία 20ετία στα πλαίσια του πρωταθλήματος τα αποτελέσματα στη συγκεκριμένη έδρα είναι 20-6-10 αν και η διαφορά δυναμικότητας τότε ήταν διαφορετική, παραμένει πάντως ένα ντέρμπι μίσους και οι γηπεδούχοι μπροστά στον κόσμο τους θα βγάλουν μεγάλο τσαμπουκά, στο 1,925 το +0,75 κρίνεται υπερβολικό, ενδιαφέρον υπάρχει και στις κάρτες, συνήθως βγαίνει μια κόκκινη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
717.        ΦΟΛΚΕΡΚ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Από τρία ματς χωρίς τρίποντο έρχεται η Φολκέρκ (0-2-1, 3/3 GG), διατηρείται πάντως εντός της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας, επιπλέον κέρδισε μόνο 1/4 τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της (1-2-1, 3/4 over 2,5, 4/4 GG). Στο -2 από την κορυφή υποχώρησε η Χιμπέρνιαν έπειτα από τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες με Μόρτον και Ρέιθ, μακριά από το σπίτι της πάντως έχει κερδίσει πάνω από τα μισά παιχνίδια της (5-3-1 εκτός). Ζόρικο σταύρωμα, καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν, δεν θα πάρουμε θέση.
716.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Η Χάντερσφιλντ εδώ και ένα μήνα έχει βρει ξανά τον αγωνιστικό της ρυθμό, αήττητη μέσα στον Δεκέμβρη με ρεκόρ 4-1-0, τη στιγμή που η αντίπαλος της, Μπλάκμπερν βρίσκεται σε καθίζηση (0-1-4), γνωρίζοντας τέσσερις κολλητές ήττες με 11 γκολ παθητικό. Λόγω φόρμας δικαιολογείται το ποντάρισμα στον άσο (1,75), με μεγαλύτερη διάθεση ρίσκου παίζεται η νίκη της Χάντερσφιλντ με ακριβώς ένα γκολ διαφορά (1-0/2-1 σκορ), το οποίο επιβεβαιώθηκε σε όλες τις νίκες της (13 στον αριθμό) ως τώρα στην Τσάμπιονσιπ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
728.        ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΑΛΟΑ
Από το διπλό με 2-0 στην έδρα της Πίτερχεντ έρχεται η Στενχάουσμιουρ, εδώ και έξι αγωνιστικές εναλλάσσει ήττα με νίκη (3-0-3), βρίσκεται πάντα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η Αλόα μετράει έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-2, 4/6 over 2,5, 6/6 GG), παρόλα αυτά διατηρείται εντός της προνομιούχου τετράδας. Καμία από τις δυο δεν πείθει, δεν θα μπλέξουμε εδώ.
718.        ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΙΣΤΛΙΧ
Πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετράει η Μπόρχαμ (0-2-3), διανύει ξεκάθαρα περίοδο ντεφορμαρίσματος, παρόλα αυτά διατηρείται στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τις νίκες είναι η Ίστλι (0-1-3, 4/4 over 2,5, 3/4 GG), τουλάχιστον διέκοψε το σερί των τριών ηττών με το 2-2 της Τρίτης απέναντι στη Μπόρχαμ. Καμία από τις δυο δεν πείθει ώστε να μπορέσουμε να την εμπιστευτούμε, το γεγονός ότι ξανατέθηκαν αντιμέτωπες πριν λίγες μέρες περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, δεν θα πάρουμε θέση.
720.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Η Σάουθεντ (6-4-2 εντός) έπαιξε φοβερά με τη Γουίμπλεντον και κέρδισε με τρία, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και αποδεικνύει κάθε φορά ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα. 7-4-0 στα έντεκα τελευταία και έχει φτάσει στις θέσεις των πλέι-οφ. Η Τσάρλτον (3-6-3 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της ΜΚ, βέβαια η εικόνα της δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και πειστική για ένα ακόμα παιχνίδι. Προβληματίζει ότι δημιουργικά υστερεί στα περισσότερα της παιχνίδια. Έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, ιδιαίτερα στην επίθεση. Οριακό φαβορί η γηπεδούχος, απόλυτα δίκαια το σετ και το -0,25 της Σάουθεντ είναι στις σκέψεις μας.
719.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (9-1-2 εντός) έκανε την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα με το 2-0 επί της Όλνταμ, δεν εντυπωσίασε όμως δίκαια πήρε τη σχετικά άνετη νίκη. Ο κόουτς της Γουάιλντερ ήταν ο αναμορφωτής της Νορθάμπτον (4-4-4 εκτός), που θα συναντήσει τώρα. Η οποία κέρδισε την Όξφορντ με 1-0 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, σ’ ένα ματς που άξιζε τη νίκη αλλά πλέον πρέπει να μας πείσει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Έχει μεγάλο πλεονέκτημα η άκρως σοβαρή φέτος Σέφιλντ, όμως οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές για να μπλέξουμε. Πάσο.
721.        ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Η Λέιτον Όριεντ (3-0-9 εντός) μετά την ήττα με 0-1 από τη Γουίκομ με κάκιστη εμφάνιση, κατάφερε να επανέλθει στις νίκες με το 3-2 επί της Κρόουλι. Προηγήθηκε με 3-0, στο 78’ η αντίπαλος είχε μειώσει στο 3-2, όμως στη συνέχεια η Λέιτον κατάφερε να κλείσει την άμυνα της και να πάρει το τρίποντο. Ο χαφ Κέλι (12 συμ./3 γκολ) και ο εξτρέμ Κόρνικ (11 συμ./1 γκολ) λείπουν. Αμφίβολοι οι Κένεντι (μπακ, 16 συμ./1 γκολ) και ο Πάλμερ (φορ, 15 συμ./4 γκολ). Η Κέμπριτζ (6-2-3 εκτός) έφτασε τις πέντε σερί νίκες με το 2-1 επί της Στίβενεϊτζ εκτός έδρας και δείχνει ότι είναι σε φοβερή κατάσταση. Ήταν καλύτερη και στο 81’ κατάφερε να σκοράρει το γκολ της νίκης. Λείπουν τρεις-τέσσερις αναπληρωματικοί. Η Λέιτον δείχνει να βρίσκει ρυθμό εντός έδρας, σε εξαιρετική κατάσταση η Κέμπριτζ και θα θέλαμε να τη στηρίξουμε. Όμως το DNB της φιλοξενούμενης στο 1,60-1,65 δεν κρύβει αξία.
729.        ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Τοπικό ντέρμπι, από τη μια η Χάμιλτον των τεσσάρων σερί ηττών που προήλθαν όμως από ομάδες της πρώτης τριάδας, από την άλλη η Μάδεργουελ που εκτός δεν τα πηγαίνει καλά αλλά στο τελευταίο επικράτησε της Ινβερνές όντας αρκετά τυχερή (1-2). Επιτέλους θα αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο στα μέτρα τους οι γηπεδούχοι οι οποίοι διατηρούν καλή παράδοση κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα (4-3-1 στα πιο πρόσφατα επίσημα εντός έδρας), με τον 0:0 ασιατικό άσο να πληρώνει 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
731.        ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Από το εντυπωσιακό 4-4 με την Έιρ Γιουνάιτεντ έρχεται η Ντάμπαρτον, στο 2-2-1 ο απολογισμός της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Η Νταντί Γιουνάιτεντ τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων στο πρωτάθλημα (9-3-0) και βρέθηκε στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, μακριά από το σπίτι της μετράει 4-3-2, με τη μια από αυτές τις ήττες να έρχεται από τη Ντάμπαρτον τον Αύγουστο. Φαβορί για τη νίκη οι ανεβασμένοι φιλοξενούμενοι, ανεπαρκές ωστόσο το 1,75 στο διπλό, με τη Ντάμπαρτον να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.
733.        IΣΤ ΦΑΪΦ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ
Στο πικ της φόρμας της βρίσκεται η Ιστ Φάιφ, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στη Λιγκ 1, κρατώντας μάλιστα σε όλες την εστία της απαραβίαστη, πραγματοποιεί αντεπίθεση προκειμένου να πλησιάσει στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου. Η Λίβινγκστον έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κουίνς Παρκ, προηγουμένως αριθμούσε τέσσερα σερί τρίποντα με αποτέλεσμα να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας. Άσχημο σταύρωμα μεταξύ δυο ομάδων που είναι καλά, σωστά τα σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε στο επόμενο.
735.        ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΕΪΡ
Στα 12 παιχνίδια έφτασε το αρνητικό σερί χωρίς νίκη για την Κουίν οφ Σάουθ (0-4-8), μοιάζει ανήμπορη να σταματήσει την κατηφόρα του τελευταίου τριμήνου. Ούτε η Έιρ Γιουνάιτεντ τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, αγνοεί τη νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-4-4), στο τελευταίο της ματς ήρθε ισόπαλη με 4-4 κατά την υποδοχή της Ντάμπαρτον. Πάσο χωρίς πολλά-πολλά θα πάμε εδώ, δεν γίνεται να εμπιστευτούμε καμία από τις δυο.
734.        ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ
Από το 2-2 στην έδρα της Μοντρόουζ έρχεται η Στέρλινγκ Άλμπιον, μετράει πλέον 5/6 GG & over 3,5 στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (στο 2-2-2 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό). Η Κάουντενμπιθ έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και υποχώρησε στον πάτο της βαθμολογίας, διατηρείται πάντως σε απόσταση βολής από τη σωτηρία (-2). Δυσκολευόμαστε να ποντάρουμε υπέρ κάποιας εκ των δυο, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορεί να κοιτάξει κανείς εδώ.
736.        ΝΤΑΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Την τρίτη της ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε η Νταντί (1-1-3), όλες πάντως ήρθαν σε εκτός έδρας ματς, μπροστά στο κοινό της μετράει 3-1-0 στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της. Η Σεντ Τζόνστον έρχεται από το 1-1 κατά την υποδοχή της Ρέιντζερς, συμπλήρωσε έτσι πέντε ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα (2-3-0) και παραμένει στο πάνω μισό της βαθμολογίας, επιπλέον μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί μόλις μια φορά από την αρχή της σεζόν (4-4-1 εκτός). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, καλά ζυγισμένα και τα σετ που κυκλοφορούν, δεν διακρίνουμε επομένως ευκαιρία για κάποιο ποντάρισμα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε και για ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, με την κατάσταση να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.   
737.        ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ
Από δυο διαδοχικά τρίποντα έρχεται η Πάτρικ, κατάφερε έτσι να πιάσει εξάδα, προηγουμένως αγνοούσε τη νίκη για επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα (0-2-5). Η Κιλμάρνοκ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3) και έχει μόνο ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα εννέα ματς πρωταθλήματος (1-3-5), παραμένει έτσι σταθερά στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Σε άνοδο δείχνει η Πάτρικ, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 1,80 στον άσο για να τη στηρίξουμε, παρόλο που η Κιλμάρνοκ αγωνίζεται σταθερά με σημαντικές απουσίες, ειδικά στην άμυνα.
773.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΜΟΡΤΟΝ
Επιστροφή στις ήττες έπειτα από τρεις αγώνες για τη Σεντ Μίρεν (2-1-0), έχασε με 1-2 από την πρωτοπόρο Νταντί Γιουνάιτεντ, παραμένει σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας και στο -7 από τη σωτηρία. Η Μόρτον έρχεται από το 1-0 επί της Κουίν οφ Σάουθ, ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τρία ματς (0-2-1), διατηρείται έτσι στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου. Μπερδεμένο ζευγάρι το συγκεκριμένο, ανεβασμένη εσχάτως η Σετ Μίρεν, δεν πείθει και τόσο η Μόρον, καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με ένα ματς που είναι και τοπικό ντέρμπι μίσους. 
770.        ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Κουίνς Παρκ, μετράει επτά ματς δίχως ήττα (5-2-0), στο πιο πρόσφατο από αυτά μάλιστα πέρασε με 2-1 από την έδρα της πρωτοπόρου Λίβινγκστον. Η Στανράερ βρέθηκε στον πάτο της βαθμολογίας έπειτα από την τρίτη ήττα που γνώρισε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-1-3), έχει επίσης ηττηθεί στις 6/9 φετινές εξόδους της (2-1-6 εκτός). Το μομέντουμ ευνοεί τους γηπεδούχους, ικανοποιητικές οι τιμές στα αριστερά του σετ, κρατάμε το 1 Draw No Bet στο 1,72 της Bet365.
771.        ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΕΔΙΒΟΥΡΓΟ
Τρεις συνεχόμενες ήττες και συνολικά πέντε στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος μετρούν οι γηπεδούχοι (1-0-5, 5/6 over 2,5, 4/6 GG), αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι (οι οποίοι είναι δυο εβδομάδες χωρίς κάποια αγωνιστική υποχρέωση) τρέχουν αήττητο σερί επτά αγώνων (4-3-0, 7/7 under 2,5, 5/7 NG), ενώ μακριά από το σπίτι τους δεν χάνουν από τον Αύγουστο (2-4-2 εκτός). Το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους, υποψιασμένα όμως τα σετ, με το διπλό να μην ξεπερνά το 2,75, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να ασχοληθούμε με το ματς αυτό.  
772.        ΚΛΑΪΝΤ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ
Τέσσερα ματς δίχως τρίποντο συμπλήρωσε η Κλάιντ (0-1-3), έπειτα από το 3-4 στην έδρα της Φόρφαρ, κρατάει πάντως ακόμα τη θέση της στην πρώτη τετράδα. Η Άνναν βρίσκεται στο -3 από την προσεχή της αντίπαλο και έρχεται από το 3-1 επί της Μπέργουικ, μακριά από το σπίτι της πάντως μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τον άσο στην αναμέτρηση αυτή, πάντως με το 1,85 που βρίσκουμε στο εν λόγω σημείο δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να ασχοληθούμε.
740.        ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΜΠΑΡΟΟΥ
Από δυο διαδοχικές ισοπαλίες έρχεται η Γκέιτσχεντ, στα επτά ματς πλέον το σερί της δίχως τρίποντο (0-4-3), στην έδρα της κέρδισε μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (1-6-2). Από δυο διαδοχικές ισοπαλίες έρχεται και η Μπάροου, μετράει αισίως 19 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (10-9-0), ενώ δεν χάνει μακριά από το σπίτι της από τον Αύγουστο (4-5-2 εκτός). Με 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των δυο ομάδων ανήμερα της Boxing Day, κατά τη γνώμη μας η Μπάροου δεν θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, υπάρχει αξία στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,75 της Bet365.
764.        ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Ούτε κόντρα στην Έβερτον κατάφερε να σηκώσει κεφάλι η Λέστερ, με τους πρωταθλητές να γνωρίζουν την πέμπτη τους ήττα σε εννιά αγωνιστικές (1-3-5) και να βρίσκονται πλέον οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης (16η θέση, στο +3 από τη 18η Σάντερλαντ). Η Γουέστ Χαμ δείχνει να αφήνει αυτές τις σκοτούρες πίσω της, πήρε τρίτη σερί νίκη περνώντας με 1-4 από την έδρα της Σουόνσι και στρέφει το βλέμμα της για πρώτη φορά φέτος στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, τα “σφυριά” μπορεί να μην εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα με την απόδοση τους όμως παίρνουν τα αποτελέσματα και σαφώς έχουν το ψυχολογικό προβάδισμα κόντρα στην απογοητευτική Λέστερ, καλή επιλογή δείχνει το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) στο 1,85 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
766.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η Σαουθάμπτον κόντρα στην Τότεναμ, πλήρωσε την αμυντική της αδράνεια στο ψηλό παιχνίδι και τελικά γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 1-4. Μια κλασική Γουέστ Μπρομ έκανε την εμφάνισή της στο «Έμιρεϊτς», φουλ άμυνα και δυναμικό παιχνίδι με σκοπό να κλέψει τον πόντο, όμως ο Ζιρού στο 86’ είχε διαφορετική άποψη. Θα ψάξει αντίδραση η ομάδα του Πυέλ, όμως αγωνίστηκε βράδυ Τετάρτης, την ώρα που η Γουέστ Μπρομ είχε δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης, ενώ είναι γνωστό πως εκτός έδρας ο Πιούλις πάντα είναι σκληρό καρύδι. Δεν θέλει και πολύ να στραβώσει το ματς για τους γηπεδούχους, έχει αξία το ασιατικό διπλό +0,75 (1,95/Bet365) που επέλεξε και ο BetolΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
765.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Έχει χτυπήσει φόρμα η Γιουνάιτεντ που κοντεύει δύο μήνες αήττητη μετρώντας 8-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα το αντίστοιχο σερί φτάνει τα εννέα ματς (5-4-0) με τέσσερις σερί νίκες, παραμένει πάντως χαμηλά στην κατάταξη, είναι έκτη και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, στο -3 από το Γιουρόπα και στο -6 από το Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι δεν την παίρνει να γκελάρει. Στην έδρα της πάντως δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, μετράει 4-4-1 έχοντας κερδίσει μόνο ένα ματς με διαφορά ανώτερη των δύο γκολ. Με 4-6-8 ρεκόρ η Μίντλεσμπρο είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, παρουσιάζει ένα εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητο σύνολο το οποίο έχει πάρει λιγότερα απ' όσα αξίζει βάσει εμφανίσεων καθώς παλεύει όλα της τα ματς και συνήθως χάνει στο γκολ, 5/8 της ήττες σημειώθηκαν με την ελάχιστη διαφορά, μόνο μια φορά έχασε με πάνω από δύο γκολ διαφορά. Με 16-18 τέρματα έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία αλλά η άμυνα της είναι η πέμπτη καλύτερη στο πρωτάθλημα, εκτός έχει 1-5-3. Η Γιουνάιτεντ είναι σε καλό φεγγάρι και μπορεί να δυσκολευτεί αλλά λογικά θα κερδίσει, 1,85 πληρώνει στον Stoiximan το ενδεχόμενο η νίκη της να σημειωθεί με 1 ή 2 γκολ διαφορά, άλλωστε η "Μπόρο" πουλάει παντού ακριβά το τομάρι της. Αξία υπάρχει και στο 2,02 στην ίδια εταιρία για να σκοράρει ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Σουηδός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και στα τελευταία  7 για το πρωτάθλημα σκόραρε 8 φορές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
762.        ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Τρεις ακόμα βαθμούς μπροστά στο κοινό της πανηγύρισε η Μπέρνλι, επικρατώντας σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι με 1-0 της Μίντλεσμπρο και έκανε ένα ακόμα μικρό βήμα προς την παραμονή. Πλέον βρίσκεται στη 14η θέση με 20 βαθμούς, τους 19 τους έχει μαζέψει στο “Τερφ Μουρ” (6-1-3). Η Σάντερλαντ πάλεψε για ένα ημίχρονο το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, όμως το γκολ που δέχτηκε στο 39’ άλλαξε τις ισορροπίες, την υποχρέωσε να βγει από το καβούκι της και τελικά οδήγησε στην ήττα της με 3-1. “Οι μαυρόγατες” παραμένουν σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης, εκτός έδρας είναι εξαιρετικά αδύναμοι (1-1-7) ενώ στους ήδη πολλούς απόντες τους είδαν να προστίθεται και ο πολύτιμος κίπερ Πίκφορντ, όλα τα δεδομένα δείχνουν προς τα αριστερά, επιλογή ο -0,25 ασιατικός άσος στο 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
763.        ΤΣΕΛΣΙ – ΣΤΟΟΥΚ
Η Στόουκ έφυγε με 4αρα από το «Άνφιλντ» παρότι προηγήθηκε στο σκορ, αν μη τι άλλο δε δείχνει σε θέση να προβληματίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα και πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι, που δείχνει ανίκητη αυτό το διάστημα, μετρώντας 12 σερί νίκες, 10 εκ των οποίων και με μηδέν παθητικό. Λογικό και επόμενο ο άσος να προσφέρεται σε εξευτελιστικές τιμές, αξιόλογη επιλογή και σε ελκυστική απόδοση (2,02) στον Stoiximan είναι το ενδεχόμενο να νικάει η Τσέλσι (σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα) με 2-0 σκορ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
767.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Η ήττα με 1-4 από τη Γουέστ Χαμ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μπράντλεϊ, ο Αμερικάνος κόουτς έκατσε στον πάγκο της μόλις 11 φορές. Η Σουόνσι προέρχεται από 4/5 ήττες εσχάτως έχοντας δεχθεί σε όλες τρία γκολ το λιγότερο, είναι ουραγός και στο -4 από την παραμονή. Προέρχεται από έξι σερί over με παθητικό 19 τέρματα σε αυτό το διάστημα, συνολικά μετράει 13/18 over ενώ στην έδρα της (2-2-5) έχει 7/9. Η Μπόρνμουθ είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, εκτός έδρας έχει 1-2-6 ρεκόρ έχοντας δεχθεί 2+ γκολ σε 6/9 όμως προέρχεται από εμφάνιση που δίνει ελπίδες για καλύτερη συνέχεια στα ταξίδια της, στην έδρα της Τσέλσι. Ανεξαρτήτως έδρας προέρχεται από 5/6 over. . Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι όντας πιο άνετοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά, αμφότερες προέρχονται από ματς με πολλά γκολ και το 2,05 που πληρώνει το GG & over στην Bet365 θα αποτελέσει την επιλογή μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
757.        ΓΟΥΛΒΣ – ΚΠΡ
Η Γουλβς (3-3-5 εντός) μετά από καιρό έκανε δύο καλά παιχνίδια και έχει ντουμπλάρει τις νίκες της. Στο πιο πρόσφατο με 3-2 επί της Μπρίστολ Σίτι. Ματς με δύο ανατροπές και ρυθμό ροντέο στην περισσότερη διάρκεια του. Το ματς με την ντεφορμέ ΚΠΡ (3-2-6 εκτός) είναι ευκαιρία για να τριπλασιάσει τις νίκες της. Η φιλοξενούμενη ηττήθηκε με 0-3 από την Μπράιτον στο τελευταίο της ματς απόλυτα δίκαια και συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες, μάλιστα σε πέντε από αυτές δεν έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Δίκαιο το 1,80 του άσου, το κρατάμε για το live.
754.        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Ισόβαθμες οι δύο ομάδες, στο -6 από τα πλέι-οφ και στο +14 από τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί 4-0-1 όμως η εικόνα που παρουσιάζει είναι σταθερά πτωτική, λίγο έλειψε να την πατήσει στο προηγούμενο από την κακή εκτός έδρας Μπλάκμπερν. Σκοράρει με μεγάλη άνεση και με 40 γκολ ενεργητικό έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, η άμυνα της πάντως είναι ασταθέστατη, μόνο μια ομάδα έχει δεχθεί περισσότερα γκολ από τα 35 δικά της ανάμεσα στις πρώτες 17 ομάδες της κατηγορίας. Μοιραία μετράει 14/23 over ενώ τα 21 είχαν τουλάχιστον δύο γκολ. Στην έδρα της έχει μέτρια επίδοση (5-3-4) μετρώντας 7/12 over και ισάριθμα GG. Η Μπέρμιγχαμ άξιζε το βαθμό στην έδρα της Ντέρμπι αλλά έχασε 1-0 με αυστηρό πέναλτι, αυτό ήταν το δεύτερο ματς με τον Τζόλα που μένει χωρίς βαθμό ενώ μετρώντας 1-0-4 εσχάτως αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της που βλέπει τα πλέι-οφ να απομακρύνονται, εκτός έδρας μετράει 3-3-4. Οι γηπεδούχοι γυροφέρνουν την γκέλα και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πανηγυρίσουν τους παρθενικούς τους βαθμούς με τον Τζόλα στον πάγκο, , θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στο ασιατικό +0,25 διπλό που πληρώνει 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
756.        ΠΡΕΣΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Η Πρέστον (5-2-5 εντός) μετά από τρία ματς δίχως ήττα και μάλιστα με κάποιες καλές εμφανίσεις, ηττήθηκε με 1-4 από τη Λιντς με κάκιστη εμφάνιση. Από το 30’ πίσω με 1-3, δεν έκανε πολλά στη συνέχεια και δίκαια δέχθηκε τη βαριά αυτή ήττα στο συγκεκριμένο ματς, αφού η εικόνα της δεν ήταν καθόλου καλή. Ο χαφ Γουέλς (6 συμ.), ο μέσος Γκάλαχερ (16 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ ΜακΓκίντι (11 συμ./1 γκολ) είναι αμφίβολοι. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4-4-4 εκτός) έρχεται από τεράστια εκτός έδρας νίκη μέσα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ με 1-0 επί της πρώην πρωτοπόρου Νιουκάστλ, αφού εκείνη ήταν που την έριξε από την πρώτη θέση. Βρίσκεται στα πλέι-οφ και σε καλή κατάσταση μετά από τρεις καθαρές νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις. Ο πολύ σημαντικός χαφ Λι (22 συμ./4 γκολ) που συνεισφέρει σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού της είναι αμφίβολος, με τις πιθανότητες πάντως υπέρ του αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα. To DNB στο 1,70-1,75 για τη φιλοξενούμενη είναι απλώς fair, είναι στις σκέψεις μας, ίσως μετά την έναρξη να είναι και στις επιλογές μας, σημαντικό αν θα παίξει ο Λι.
755.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Η Ντέρμπι (6-3-3 εντός) έχει βρει ρυθμό στο γήπεδο της και κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Μπέρμιγχαμ χωρίς να εντυπωσιάσει. Γενικότερα μπορεί να μην πνίγει συχνά της αντιπάλους της, όμως καταφέρνει να παίρνει σχετικά άνετες νίκες. Μακροχρόνιες οι απουσίες που κουβαλάει. Η Γουίγκαν (2-3-7 εκτός) ήττα με 2-3 από τη Ρόδεραμ, δηλαδή με το ίδιο σκορ που είχε χάσει και στο προηγούμενο παιχνίδι της από την Ίπσουιτς. Δεν παίζει καλά, συνεχίζει να είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται άμεσα βελτίωση, αν και λογικά θα παλεύει για τη σωτηρία μέχρι το τέλος. Στο 1,55-1,60 ο άσος δεν έχει αξία, αλλά το win to nil είναι στις επιλογές μας, αφού η άμυνα της Ντέρμπι είναι εξαιρετική.
742.        ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΙ
Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την Μπράντφορντ, έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σκάνθορπ, η εμφανής επιθετική δυστοκία (ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της) έχει οδηγήσει στην πρώτη κρίση της σεζόν (0-3-1). Η Μπέρι πήρε μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, έφυγε με το 0-0 από το Φλίτγουντ βάζοντας φρένο στον κατήφορο των δώδεκα συνεχόμενων ηττών και κρατώντας παράλληλα για πρώτη φορά μετά από 19 αγωνιστικές το μηδέν στην άμυνα. Μία από τις πιο under ομάδες της κατηγορίας είναι ούτως ή άλλως η Μπράντφορντ (16/23), που εσχάτως δείχνει να έχει μπουκώσει εντελώς επιθετικά, σαφώς υπερβολική η γραμμή των γκολ, το under 2,75 (1,90/ Bet365) μπήκε στις επιλογές του Betol. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
746.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Η Πιτέρμπορο (5-4-3 εντός) μετά από δύο σερί νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις έμεινε στο 1-1 με την Τζίλιγχαμ, σε ένα ματς που θα μπορούσε εύκολα να είχε λήξει 3-3 ή 4-4, πάντως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο πολύ σημαντικός εξτρέμ Τέιλορ (20 συμ./2 γκολ) λογικά επιστρέφει. Η Κόβεντρι (1-2-9 εκτός) στην πρεμιέρα του Σλέιντ έχασε με 1-4 από την Μπρίστολ Ρόβερς με κάκιστη εμφάνιση, δεν άξιζε απολύτως τίποτα. Είναι σε κάκιστη κατάσταση και είναι φανερό ότι χρειάζεται προσθήκες. Δύσκολα να κόψει βαθμούς από την Πιτέρμπορο, στο μυαλό μας για το live ο άσος του 1,80.
744.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΟΛΝΤΑΜ
Η Φλίτγουντ (7-4-1 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Μπέρι σε ένα ματς που δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Δεύτερη σερί ισοπαλία και φαίνεται ότι η εικόνα της περνάει ένα μικρό ντεφορμάρισμα. Το ματς με την ουραγό Όλνταμ (2-5-5 εκτός) είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να μπορέσει να καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες. Ο μέσος Ράιαν (16 συμ.), ο στόπερ Ίσθαμ (16 συμ.) και ο μπακ Γούλφορντ (8 συμ./1 γκολ) θα λείψουν. Η φιλοξενούμενη με δύο σερί ήττες και συνολικά κακή εικόνα είναι σε άθλια κατάσταση. Ο άσος στο 2,00 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιος, αν η Φλίτγουντ δεν μας είχε προβληματίσει στα δύο τελευταία θα ήταν ήδη στις επιλογές μας, τώρα όμως θα περιμένουμε την έναρξη και ίσως τη στηρίξουμε.
743.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Άκρως παραγωγικά είναι τα ματς στα οποία συμμετέχει η Μπρίστολ Ρόβερς, μία ομάδα που παίζει δίχως σκοπιμότητα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στις επιδόσεις και τα στατιστικά της. Χαρακτηριστικά, στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημειώθηκαν 5+ γκολ, ενώ στο γήπεδο της μετράει 10/12 over. Ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μπρίστολ Ρόβερς είναι η Γουίμπλεντον και στη μεταξύ τους αναμέτρηση όπως είναι εύλογο θα κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ, στο 1,80 προσφέρεται το over στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
741.        ΜΠΟΛΤΟΝ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Η Μπόλτον (8-3-1 εντός) είναι μόλις δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Σκάνθορπ (7-2-3 εκτός) και αυτή την αγωνιστική μάχονται αυτές οι δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο (αυτόματη άνοδο). Αμφότερες δεν είναι σε τρομερή κατάσταση, έχουν βγάλει κούραση και κάποια αγωνιστικά προβλήματα που μπορούν να τους κρατήσουν πίσω. Πολύ σημαντικό ματς, δεν θα πάρουμε θέση, αφού δεν βγάζουμε καμία άκρη με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
745.        ΟΞΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Ισόβαθμες και ισοδύναμες ομάδες οι Όξφορντ και Γουόλσολ, μικρές διαφορές τις χωρίζουν. Αμφότερες δεν έχουν βρει σταθερότητα, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την πρόβλεψη στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Θεωρούμε ικανή τη Γουόλσολ να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Οξφόρδη και σε αυτό θα ποντάρουμε, σε αποδόσεις διπλασιασμού προσφέρεται το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
747.        ΚΡΟΥ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Μετά από τρεις σερί ήττες με 1-8 τέρματα παθητικό η Κρου είχε καλή απόδοση στο εντός έδρας 1-1 με την τρίτη Καρλάιλ και θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει με λίγη τύχη, έτσι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ εντός έδρας μετράει 3-5-3 με 7/11 under και ισάριθμα NG. Η Άκρινγκτον το πάλεψε στην έδρα της Γκρίμσμπι αλλά έχασε με 2-0 συμπληρώνοντας έτσι οκτώ ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-2-6), σε 6/8 μάλιστα δεν σκόραρε. Εκτός έδρας η επίδοση της είναι 2-3-6 με τέσσερις σερί ήττες, σε κανένα από πέντε τελευταία δεν βρήκε δίχτυα, 9/11 ήταν under. Δύο ομάδες που τρέχουν άσχημο σερί αποτελεσμάτων, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη για τους φιλοξενούμενους που έχουν και το μειονέκτημα έδρας, έτσι το σετ αποδόσεων δεν δικαιολογείται, οι γηπεδούχοι κακώς έχουν τον τίτλο του αουτσάιντερ και ο ασιατικός +0,25 άσος στο 1,95 προκαλεί, ένα σημείο που μπήκε και στο πινακάκι του BetolΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
752.        ΠΛΙΜΟΥΘ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Η Πλίμουθ (6-3-3 εντός) μετά από δύο καθαρές νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ έμεινε στην ισοπαλία με 3-3 με τη Γουίκομ. Περίεργο παιχνίδι, στο  89’ ισοφαρίστηκε σε έναν αγώνα ροντέο χωρίς άμυνες από τις δύο ομάδες. Αποτυχία θεωρείται η ισοπαλία. Ο φορ Σπένσερ (14 συμ./2 γκολ) και ο μέσος Ντόναλτσον (16 συμ./2 γκολ) είναι οι βασικοί που λείπουν, επίσης απουσιάζουν δύο-τρεις αναπληρωματικοί. Η Κρόουλι (3-2-7 εκτός) μετά από δύο νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις έχασε με 2-3 από τη Λέιτον Όριεντ. Κακή στο πρώτο μέρος και η αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο ήταν αρκετή μόνο για να μειώσει. Πλήρωσε ουσιαστικά το πρώτο της ημίχρονο. Δίκαιος ο άσος στο 1,80, ως εκεί όμως.
750.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΕΞΕΤΕΡ
Η Νιούπορτ (1-3-6 εντός) έφτασε τις πέντε σερί ήττες, παραμένει ουραγός και είναι σε κακή κατάσταση. Πληρώνει στα περισσότερα παιχνίδια της την ανασταλτική της λειτουργία που είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου. Λείπουν τέσσερις αναπληρωματικοί που δίνουν ανάσες στους υπόλοιπους. Η Έξετερ (7-1-4 εκτός) συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα (3-2-0). Στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 0-0 με τη Γέοβιλ εκτός έδρας. Δεν έπαιξε τόσο καλά και η ισοπαλία ήταν το περισσότερο που άξιζε, δίκαιη η μοιρασιά. Μοιρασμένο το σετ, δίκαιο το DNB της Έξετερ και είναι στις επιλογές μας.
748.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Η Γκρίμσμπι (4-2-5 εντός) μετά από τρεις σερί ήττες και μάλιστα τις δύο τελευταίες χωρίς να σκοράρει, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κάκιστη κατάσταση της Άκρινγκτον και την κέρδισε με 2-0 χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της. Ο χαφ Βόουζ (13 συμ./2 γκολ) και ο εξτρέμ Μπολαρίνουα (18 συμ./2 γκολ) είναι αμφίβολοι. Η Μπλάκπουλ (4-3-5 εκτός) με αρκετή δόση τύχης ξέφυγε από το 0-0 με την Χάρτλπουλ και με ένα τυχερό γκολ στο 64’ κέρδισε με 1-0. Σε μέτρια κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια της. Λίγο πιο ισορροπημένο θα  θέλαμε το σετ, ο άσος που ξεπερνά το 3,00 ξεφεύγει.
753.        ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Την αδυναμία της να φανεί αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της πλήρωσε για μία ακόμα φορά η Στίβενεϊτζ στην ήττα με 1-2 από την Κέμπριτζ. Έκτη ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της (0-1-6), σε όλα δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ. Σπουδαία νίκη πήρε από την άλλη η Κόλτσεστερ, φεύγοντας με το 0-1 και τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές από το Λούτον, έφτασε έτσι τις τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια (4-1-0) και σκαρφάλωσε στη 10η θέση της βαθμολογίας. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ προσφέρεται η εξαιρετικά φορμαρισμένη εσχάτως Κόλτσεστερ, υπάρχει λαθάκι, το 0:0 ασιατικό διπλό στο 2,025 της Bet365 αποτελεί επιλογή των Young GunsΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
751.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Η Νοτς Κάουντι είναι κάκιστη εντός έδρας (1-4-7) έχασε με 0-1 από την Ντονκάστερ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απόλυτα δίκαια και συμπλήρωσε επτά σερί ήττες. Είναι σε κάκιστη κατάσταση εδώ και καιρό και το έχει πληρώσει σε όλους τους τομείς. Ο εξτρέμ Ρόντμαν (15 συμ./1 γκολ) λείπει, αμφίβολος ο καλός χαφ Τουτλ (20 συμ.). Η Καρλάιλ (3-7-1 εκτός) μετά το οριακό 2-1 επί της Γέοβιλ με μέτρια εμφάνιση, έμεινε στο 1-1 με την Κρου εκτός έδρας, σε ένα ακόμα ματς που δεν ήταν καλή και δεν άξιζε κάτι παραπάνω από τον πόντο. Ο εξτρέμ Τζόουνς (20 συμ.) και ο μπακ Γκρέιντζερ (19 συμ./4 γκολ) λείπουν, σημαντικές απώλειες. Φαβορί του 2,30 η Καρλάιλ, απόδοση χωρίς καμία αξία, ιδιαίτερα στη μέτρια κατάσταση που βρίσκεται η φιλοξενούμενη.
749.        ΛΟΥΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Εκτός προγράμματος ήττα για τη Λούτον, πλήρωσε τη μέτρια εμφάνιση κόντρα στην Κόλτσεστερ χάνοντας με 0-1 εντός έδρας. Έχει μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-2-2), παρόλα αυτά παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (5η με 35 βαθμούς) και βρίσκεται σταθερά στο κόλπο της ανόδου. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για να διατηρήσει την επαφή της με την τριάδα (στο -8 αυτή τη στιγμή) είναι αυτό της Δευτέρας με την Πόρτσμουθ, ο κόουτς Τζόουνς έχει ήδη προαναγγείλει ροτέισον κόντρα στην Μπάρνετ για να διατηρήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του. Η Μπάρνετ από την πλευρά της συνεχίζει την ανοδική της πορεία (4-0-1) ακόμα και χωρίς τον Άλεν πλέον στο τιμόνι της, ενώ εκτός έδρας είναι άκρως αποτελεσματική (5-4-2 συνολικά, 4-2-0 στα έξι τελευταία), με τα υπάρχοντα δεδομένα δε θέλει πολύ για να γίνει η έκπληξη εδώ, στο διπλό του 5,00 (Bet365) με κάλυψη στην ισοπαλία πήγε ο BetolΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
774.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Ντέρμπι στα Χάιλαντς χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα, υπερτερεί η Ινβερνές στα μεταξύ τους. Η Ρος Κάουντι είναι στο +4 από την τελευταία θέση, προέρχεται από δύο σερί ήττες αν και προηγουμένως έμεινε για τέσσερα αήττητη. Στην έδρα της κέρδισε μόνο 2/10 (2-4-4), 7/10 ήταν αμφίσκορα, τα πέντε τελευταία σερί. Η Ινβερνές είναι τελευταία αλλά σε απόσταση αναπνοής από τη μέση της κατάταξης καθώς υπάρχουν μικρές διαφορές, εκτός έχει 1-3-6 έχοντας σκοράρει σε 6/10 και έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόνο μια φορά, άλλωστε διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να μην χάσουν αλλά το ασιατικό +0,25 μόνο στο 1,80+ έχει αξία, πιθανό το GG (1,66/ Βet365) που μπορεί να πονταριστεί στο live, δεν θα το συνδυάσουμε με το over καθώς υπάρχει ο κίνδυνος του 1-1 στην αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
780.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Με σύμμαχο τις πολλές λύσεις στην επίθεσή της, η Λίβερπουλ ξεπέρασε το νωχελικό πρώτο μισάωρο στο εντός έδρας κόντρα στη Στόουκ, γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο και όλα απλοποιήθηκαν στο δεύτερο μέρος (νίκη με 4-1). Ζορίστηκε στο «KC Stadium» η Μάντσεστερ Σίτι, η γηπεδούχος Χαλ της έβαλε δύσκολα για περισσότερα από 70 λεπτά, όμως το πέναλτι του Γιάγια Τουρέ στο 72’ άνοιξε το δρόμο για το -τελικά- άνετο 0-3. Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ικανότατες επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα και ασταθέστατες άμυνες, πουθενά αλλού δεν πηγαίνει το μάτι παρά στην αγορά των γκολ και στο GG & over 2,5 (1,85/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
779.        ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Πληρώνοντας για μία ακόμη φορά τα κενά διαστήματα στην απόδοση της, η Μπρέντφορντ έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Κάρντιφ, αποτυγχάνοντας για πέμπτο σερί εντός έδρας παιχνίδι της να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Η Νόριτς έδωσε συνέχεια στα απογοητευτικά αποτελέσματα χάνοντας με 3-1 από τη Ρέντινγκ, η τραγική της άμυνα, ειδικά εκτός έδρας όπου με 26 γκολ παθητικό έχει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία (10/12 over 2,5 μακριά από το "Κάροου Ρόουντ", 8/12 ήταν και GG), την έχει εκτροχιάσει εντελώς από την πορεία ανόδου που πραγματοποιούσε, έφτασε αισίως τις οκτώ ήττες στα δέκα τελευταία, με την πίεση στο πρόσωπο του Νιλ να αυξάνεται διαρκώς. Εντελώς ροκ τα περισσότερα παιχνίδια των “καναρινιών”, στο υψηλό σκορ μπορεί να συνεισφέρει και η Μπρέντφορντ που συνηθίζει να δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της, αποδεκτό το 2,00 της Bet365 στο GG & over 2,5.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου