ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής 30-12-2016




650.     ΣΙΔΝΕΪ - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ
Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν περίπατο στο πρωτάθλημα, μετράνε 9-3-0 ρεκόρ και στο προηγούμενο πέρασαν με 0-4 από την έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Αδελαΐδας, ήταν τυχερή πάντως στο πρώτο μέρος, εντός έχει 3-2-0 ρεκόρ. Τρίτο το Μπρίσμπεϊν (5-6-1) που συμπλήρωσε 10 ματς χωρίς ήττα, σκόραρε σε όλα σε αυτό το διάστημα, μπορεί να τα καταφέρει και τώρα, GG στο 1,75.

670.     ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ
Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Σαλερνιτάνα, έρχεται από ήττα στο εξάποντο με την Αβελίνο. Η Περούτζια μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Λατίνα και παραμένει εντός των θέσεων που οδηγούν σε αγώνες πλέι-οφ για την άνοδο. Ποιοτική με πιο… βαριά φανέλα και μεγαλύτερο όνομα η Περούτζια, αλλά θεωρούμε πως δεν θα χαλαστεί και με τον έναν βαθμό στο Σαλέρνο. Ικανοποιημένη με τον έναν πόντο σίγουρα θα μείνει και η γηπεδούχος, με την ισοπαλία να ευνοείται και από την πρόσφατη προϊστορία (6/7 Χ), στο 3,10 παίζεται το Χ στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

680.     ΝΟΒΑΡΑ - ΚΑΡΠΙ
Η Νοβάρα ηττήθηκε με το πλασματικό 4-1 στην έδρα της Εντέλα και μπήκε έτσι τέλος σε ένα σερί 2-1-0 που έτρεχε προηγουμένως, είναι ομάδα που έχει ως στόχο την παρουσία της στα πλέι-οφ, οι τραγικές όμως εκτός έδρας επιδόσεις της (1-2-7) την κρατάνε στο -4 από την οκτάδα. Στην έδρα της τα πράγματα είναι διαφορετικά, προέρχεται από δύο σερί άσους ενώ το ρεκόρ της είναι 6-2-2, τα μισά ήταν GG & over όπως και 4/6 πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας. Η Κάρπι κράτησε στο 1-1 την πρωτοπόρο Βερόνα και διατηρήθηκε για πέμπτο σερί ματς αήττητη (3-2-0), στα τελευταία οκτώ έχει μια ήττα (3-4-1). Είναι πέμπτη στη βαθμολογία, στο -6 από την άνοδο και στο +4 για τα πλέι-οφ ενώ εκτός έδρας είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα στην κατηγορία με 5-2-3 ρεκόρ, 7/10 ήταν under ενώ συνολικά μετράει 16/20. Δύσκολη για πρόβλεψη αναμέτρηση, το παιχνίδι είναι αρκετά μοιρασμένο και θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία, καλύτερα πάσο πάντως.
 
688.     ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ - ΠΙΖΑ
Η Μπενεβέντο κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο Φροζινόνε αλλά δύο αμυντικά λάθη και η εχθρική διαιτησία έφεραν την ήττα με 3-2, είναι τέταρτη στη βαθμολογία και στηρίζεται στην έδρα και στην άμυνα της, μπροστά στο ένθερμο κοινό της μετράει 7-3-0 ρεκόρ έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολσε 8/10 κράτησε το λευκό παθητικό. Η άμυνα της είναι η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία μετά από αυτήν της Πίζα, σε 6/9 τελευταία κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Οι φιλοξενούμενοι σε κάθε ματς παίζουν με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα και με κατενάτσιο προηγούμενων δεκαετιών προσπαθεί για το 0-0, αδιαφορώντας για την επίθεση. Έτσι μετράει 19/20 under διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία αλλά και τη χειρότερη επίθεση, έχει σημειώσει μόλις 7 γκολ σε 20 ματς ενώ σκόραρε μόνο σε 1/10 πιο πρόσφατα. Τα πράγματα επιθετικά γίνονται ακόμα χειρότερα εκτός έδρας (0-6-4), σε 10 της ταξίδια σκόραρε μόνο στα δύο, μένοντας στο μηδέν σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία. Τίθενται αντιμέτωπες η καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας γενικά αλλά και εκτός έδρας, οι φιλοξενούμενοι πλέον ούτε από τύχη δεν σκοράρουν καθώς δεν ενδιαφέρονται να περάσουν την μπάλα από το κέντρο και μοιραία το 2,00 που πληρώνει το λευκό παθητικό της Μπενεβέντο (Bet365) εμπεριέχει μεγάλη αξία και αποτελεί επιλογή του 1926Διαβάστε περισσότερα εδώ.

691.     ΤΕΡΝΑΝΑ - ΑΣΚΟΛΙ
Μετά το εντός έδρας 1-2 από τη Βιτσέντζα η Τερνάνα έχασε με κατεβασμένα τα χέρια στην έδρα της ΣΠΑΛ (4-0), βρέθηκε έτσι εντός ζώνης απευθείας υποβιβασμού. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 29 γκολ, τα 18 πάντως τα δέχθηκε μακριά από την έδρα της, εντός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα μετρώντας 4-3-3 με 3/5 νίκες εσχάτως. Η Άσκολι άξιζε τη νίκη στο εντός έδρας 1-1 με την Μπάρι αν και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0) και ξέφυγε έτσι στο +3 από τις θέσεις των μπαράζ. Οι 24 πόντοι της είναι μοιρασμένοι στα εντός και εκτός, μακριά από την έδρα της έχει το διόλου ευκαταφρόνητο 3-3-4 ρεκόρ με 7/10 under, συνολικά μετράει 13/20. Αρκετά αψυχολόγητες ομάδες και οι δύο, πάντα έχει καλές τύχες το Χ σε τέτοια ματς, υψηλό το 1,80 του under για την κρισιμότητα της αναμέτρησης.  

690.     ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ
Η Προ Βερτσέλι βρίσκεται εντός θέσεων που οδηγούν σε μπαράζ υποβιβασμού, στο προηγούμενο ματς έχασε με 2-1 στην έδρα της Μπρέσια σε μια αναμέτρηση που δικαιούταν ένα πόντο το λιγότερο, κάτι που είναι σύνηθες γι' αυτήν φέτος καθώς σε πολλούς αγώνες παίρνει λιγότερα απ' όσα αξίζει, κάπως έτσι τρέχει σερί 1-6-4, διάστημα στο οποίο δεν υστέρησε ιδιαίτερα του αντιπάλου στα περισσότερα. Εντός έδρας έχει 4-5-1 ρεκόρ με 6/10 GG, μόνο σε δύο δεν σκόραρε. Η Φροζινόνε με αρκετή δόση τύχης κέρδισε με 3-2 την Μπενεβέντο και είναι πρώτη στη βαθμολογία μαζί με τη Βερόνα, ξεκίνησε μέτρια τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της (0-1-2) όμως έκτοτε μετράει 4-2-0 έχοντας σκοράρει σε 5/6. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία όμως αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, έτσι προέρχεται από 12/14 GG ενώ στα τρία τελευταία της σημειώθηκαν αθροιστικά 14 γκολ. Οι γηπεδούχοι είναι ανταγωνιστικοί εντός και σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια, οι φιλοξενούμενοι έχουν το εύκολο γκολ και αρέσκονται στα αμφίσκορα, στο 1,90 το GG θα αποτελέσει την επιλογή μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

693.     ΛΑΤΙΝΑ - ΑΒΕΛΙΝΟ
Δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τις ισοπαλίες η Λατίνα, μοιράστηκε τους βαθμούς και με την Περούτζια και έφερε το 13ο συνολικά (σε 20 αγωνιστικές) και 6ο συνεχόμενο Χ. Στο σπίτι της είναι αήττητη, αλλά αναδείχτηκε νικήτρια μονάχα δύο φορές (2-7-0), αυτή την αγωνιστική όμως φιλοξενεί την πιο αδύναμη ομάδα μακριά από το γήπεδο της (με 0-2-7 ρεκόρ), την προτελευταία στη βαθμολογία, Αβελίνο. Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στους γηπεδούχους, η επιλογή που μας καλύπτει απόλυτα είναι το ανάπτυγμα των σκορ 1-0/2-0/2-1 και 1-1, με μέση απόδοση 1,89 παίρνοντας την υψηλότερη απόδοση από κάθε σκορ σε Bet365 και Stoiximan αντίστοιχα. Τα συγκεκριμένα σκορ (ανεξαρτήτως τελικής έκβασης και νικητή αγώνα) μάλιστα επιβεβαιώθηκαν στα 16/20 παιχνίδια της Λατίνα.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.

689.     ΒΕΡΟΝΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ
Η Βερόνα προέρχεται από αρκετά καλή εμφάνιση και ισοπαλία με 1-1 στη δύσκολη έδρα της Κάρπι, είναι πρώτη μαζί με τη Φροζινόνε, στο +3 από τα πλέι-οφ. Στην έδρα της είναι αξιόπιστη και μετράει 7-2-1 ρεκόρ έχοντας σκοράρει 2+ γκολ σε 7/10 ενώ γενικά διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 37 γκολ σε 20 αγώνες. Μάλιστα έχει τον υψηλότερο δείκτη τερμάτων στο πρωτάθλημα, στους αγώνες της σημειώνονται 3,00 γκολ κατά μέσο όρο. Η Τσεζένα κέρδισε με 3-1 την Τράπανι και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης (+1), με τον Καμπλόνε στον πάγκο μετράει 4/4 νίκες εντός και 4/4 ήττες εκτός. Μακριά από την έδρα της το συνολικό ρεκόρ της είναι 0-3-7, 4/5 τελευταία ήταν over όπως και 7/9 ανεξαρτήτως έδρας. Τα νούμερα τους προμηνύουν μια αναμέτρηση στην οποία τα σκορ άνετα μπορεί να ανοίξει, η Βερόνα έχει δύο βασικές αμυντικές απουσίες που ευνοούν τα γκολ και το over 2,25 σε απόδοση 1,85 στην Bet365 έχει λογική, κάλλιστα μπορεί κάποιος να περιμένει το over 2 στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

687.     ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ
Οι Τσιταντέλα και Εντέλα είναι δυο άμεσες ανταγωνίστριες για μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου, ασχέτως αν δεν βρίσκονται στο πικ της φόρμας τους τον τελευταίο μήνα. Αμφότερες εμφανίζουν ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, με την Τσιταντέλα μάλιστα να αρέσκεται στο να ανοίγει το ρυθμό των αγώνων στην έδρα της, κάτι που μας κάνει να περιμένουμε μια αναμέτρηση με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Μεταξύ του over 2,5 στο 2,05 και του GG στο 1,80 του Stoiximan θα επιλέξουμε το δεύτερο, καθώς θεωρούμε ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1, με μεγαλύτερη δόση ρίσκου μπορεί κανείς να κοιτάξει και προς το συνδυαστικό GG & over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

692.     ΤΡΑΠΑΝΙ - ΜΠΡΕΣΙΑ
Η κατρακύλα της Τράπανι δεν λέει να σταματήσει, στα τελευταία τρία ματς δέχθηκε αθροιστικά εννέα γκολ (3/3 GG & over), προέρχεται από 4/5 ήττες εσχάτως, έχει να κερδίσει εννέα αγώνες (0-3-6), μάλιστα εκείνη ήταν η πρώτη και μοναδική νίκη της στο πρωτάθλημα. Με ρεκόρ 1-9-10 είναι ουραγός στη βαθμολογία και στο -9 από τα μπαράζ υποβιβασμού και αν δεν πάρει μερικές νίκες σύντομα, το μέλλον της θα είναι από νωρίς εξαιρετικά δυσοίωνο. Αμυντικά διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 31 τέρματα παθητικό ενώ εντός έδρας μετράει 1-5-4 με 0-1-3 εσχάτως, τα μισά ήταν GG, μόνο σε δύο κράτησε το μηδέν. Η Μπρέσια συμπλήρωσε τρία χωρίς ήττα (1-2-0) και ακροβατεί ανάμεσα σε πλέι-οφ και μπαράζ υποβιβασμού, εκτός έδρας μετράει 1-3-6, διαθέτοντας μάλιστα τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας με 19 γκολ παθητικό σε 10 ταξίδια της, μόνο σε ένα κράτησε το λευκό παθητικό, σε 5/10 μάζεψε 2+ φορές την μπάλα από τα δίχτυα της. Η Τράπανι έδειξε να αναπνέει στο προηγούμενο, ναι μεν έχασε με 3-1 στην έδρα της Τσεζένα πληρώνοντας τα αμυντικά της κενά όμως επιθετικά ήταν καλή, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, μείωσε και έφτιαξε τέσσερις φάσεις έχοντας ένα δοκάρι, λίγο έλειψε να ισοφαρίσει πριν δεχθεί το τρίτο τέρμα. Η Μπρέσια ήταν τυχερή στο 2-1 με την Προ Βερτσέλι, δέχθηκε πολλές φάσεις και δεν θα σκόραρε αν δεν είχε το άστρο του φορ Καράτσιολο. Με ρίσκο θα πηγαίναμε στον ασιατικό -0,25 άσο αλλά η απόδοση του δεν μας ικανοποιεί (1,775), τον θέλαμε στο 1,90 για να έχει αξία. Τα αμυντικά κενά και των δύο ομάδων μας στρέφουν στο αμφίσκορο που πληρώνει 1,80+, αυτή που φοβόμαστε πάντως περισσότερο ότι ίσως δεν σκοράρει είναι η Μπρέσια που έδειξε επιθετικά ακίνδυνη στο προηγούμενο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

702.     ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι η Ίπσουϊτς που με τραγικές εμφανίσεις εσχάτως (1-1-3) έχει μείνει στο -12 από τα πλέι-οφ, αποδοκιμάστηκε έντονα ο τεχνικός της στο προηγούμενο. Εντός έδρας έχει 4-5-3 με 9/12 under. Βουλιάζει η Σίτι που με 7/8 ήττες εσχάτως είναι στο +7 από τη ζώνη, εκτός αρέσκεται στα ανοιχτά ματς, μετράει 2-2-8 με 9/12 over.  Δύσκολο σταύρωμα, καλύτερα πάσο, με το μαχαίρι στο λαιμό θα λέγαμε GG.

701.     ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ
Μακράν πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Τσάμπιονσιπ η Μπράιτον και από την Τρίτη (και τη νίκη της με την ΚΠΡ) πρωτοπόρος πλέον στην κατηγορία. Λογικό και επόμενο όταν η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν πριν 2,5 μήνες, το αήττητο της κρατάει 17 ολόκληρες αγωνιστικές (13-4-0), ενώ επίσης διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (14 γκολ παθητικό), αλλά και την πιο δυνατή έδρα (9-2-1). Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη και απέναντι στην Κάρντιφ, η οποία δε φημίζεται για τη συνέπεια στα αμυντικά της καθήκοντα, δεχόμενη γκολ στα 20/22 παιχνίδια της. Μπορεί να αποτελέσει επιλογή ο συνδυασμός 1 & over 1,5 με απόδοση 2,02 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

703.     ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Η Νιουκάστλ μετά από την ήττα με 0-1 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, θέλει να βγάλει άμεσα αντίδραση, αφού έχασε και την πρώτη θέση. Με αντίπαλο τη Νότιγχαμ περιμένουμε να το καταφέρει, αφού η αντίπαλος της εκτός έδρας είναι κακή και δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτελέσματα. Περιμένουμε ο Ράφα Μπενίτεζ να συμμαζέψει αρκετά την άμυνα της ομάδας του και να φτάσει σχετικά εύκολα στο τρίποντο, βέβαια ο άσος στο 1,40 είναι μικρός. Θα προτιμήσουμε το 2,25 του win to nil, αφού περιμένουμε σοβαρή αμυντική λειτουργία από τους γηπεδούχους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

694.     Μ. Κ. ΝΤΟΝΣ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Οι Ντονς προέρχονται από τρία σερί under 1,5 και είναι μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη πληρώνοντας τις εντός έδρας αδυναμίες τους (1-4-7), έχει μάλιστα και το μεγαλύτερο εντός έδρας παθητικό στην κατηγορία με 11-21 τέρματα. Ισόβαθμη μαζί της είναι η Σουίντον που μακριά από το σπίτι της έχει τραγικές επιδόσεις, μετράει 1-5-6 όμως τρέχει ρεκόρ 0-1-4 έχοντας δεχθεί σε3/5 σε αυτό το διάστημα 4+ γκολ, σκόραρε μόνο σε 2/6 πιο πρόσφατα ταξίδια της ενώ διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα. Πάσο.

695.     ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Η Μίλγουολ πήρε δύο σερί εντός έδρας νίκες και πλησίασε τα πλέι-οφ στο -3, στο σπίτι της μετράει 6-3-3 και αν πάρει τρίτο συνεχόμενο τρίποντο θα φτάσει μια ανάσα πίσω από το στόχο της. Η Τζίλιγχαμ είναι άνετη κάπου ανάμεσα σε υποβιβασμό και πλέι-οφ, εκτός έδρας μετράει 3-2-7 με 15-26 γκολ, σκοράρει με μεγάλη άνεση αλλά διαθέτει και τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας, 8/12 ήταν GG. Ύπουλη αναμέτρηση, για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να φτάσει σε τρεις σερί νίκες έχοντας κολλητά εντός έδρας, καλύτερη επιλογή η ενασχόληση με over, GG ή το συνδυασμό τους.

696.     ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Με 0-2-4 φόρμα και τραγικές εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα η Πόρτ Βέιλ έμεινε χωρίς προπονητή και πλησίασε στο +6 τη ζώνη, εντός έδρας μετράει 6-3-3 με 8/12 GG. Εκεί βρίσκεται η Τσέστερφιλντ που συνεχίζει να τρώει τα γκολ σαν στραγάλια, έχει παθητικό 18 γκολ στα τελευταία επτά ματς, σε 3/5 πιο πρόσφατα κέρδισε πάντως καθώς έχει πάρει και η ίδια φόρα στο σκοράρισμα. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία ενώ εκτός έδρας οι επιδόσεις της είναι τραγικές (1-2-9). Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι αλλά με τέτοια άμυνα και τέτοιο ρεκόρ εκτός έδρας δεν πάει το χέρι.

697.     ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Ροτσντέιλ που κέρδισε σε 5/6 τελευταία της σκοράροντας σε όλα τρία γκολ το μίνιμουμ, στην έδρα της μετράει 9-1-2 με εννέα σερί νίκες, μοιραία είναι τέταρτη αλλά στο -8 από την απευθείας άνοδο. Η Σρούσμπερι είναι εντός ζώνης αλλά βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, εκτός μετράει 2-3-7 με με 7/12 GG και ισάριθμα over. Θα αποφύγουμε το 1,65 του άσου και θα προτιμήσουμε το over στο 1,825.

699.     ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΜΟΡΚΑΜ
Παραπαίει η Χαρτλπουλ που συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς να σκοράρει και τρέχει σερί 2-1-7 που την έχει φέρει μια ανάσα από τον υποβιβασμό, στην έδρα της μετράει 2-5-4. Λίγο πιο πάνω βαθμολογικά βρίσκεται η Μόρκαμ που προέρχεται από σπουδαίο διπλό και μακριά από την έδρα της τα πηγαίνει περίφημα (5-2-3). Σε μαύρο χάλι οι γηπεδούχοι, ίσως είναι λίγο υπερβολικό δεύτερο σερί διπλό για τη Μόρκαμ οπότε θα βάλουμε μέσα και το Χ, Χ2 στο 1,72 ή +0,25 στο 1,95.

700.     ΓΕΟΒΙΛ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Στη μέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Γέοβιλ που προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2) αλλά στο τελευταίο ήταν καλύτερη και δικαιούταν το τρίποντο, στην έδρα της μετράει 6-2-4 με 9/12 NG. Η Πόρτσμουθ έχανε με 2-0 στην έδρα της Νιούπορτ μετά από σχεδόν μια ώρα παιχνιδιού αλλά κατάφερε να κερδίσει με 2-3 στο τέλος, είναι στο -5 από την απευθείας άνοδο και εκτός έδρας μετράει 6-3-3 με 5-2-0 εσχάτως, 8/12 ήταν under. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι όμως το 1,85 δεν μας συγκινεί ιδιαίτερα σε μια ζόρικη έδρα όπως αυτή.

698.     ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΙΚΟΜ
Η Τσέλτεναμ με φόρμα 1-1-5 εσχάτως είναι προτελευταία και προέρχεται από σωρεία άσχημων εμφανίσεων, αδιάφορες και οι επιδόσεις της εντός (2-5-5, 8/12 GG). Πάτησε πλέι-οφ η επί έξι αγώνες αήττητη Γουίκομ (6-2-0) που δεν έχασε ούτε στην έδρα της δεύτερης Πλίμουθ, εκτός έδρας μετράει 3-4-5 όμως συμπλήρωσε έξι αήττητη (3-3-0). Σε τρομερή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, κάπου θα σπάσει το σερί τους αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό απέναντι στη μετριότατη Τσέλτσεναμ.

707.     ΧΑΡΤΣ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Αμφότερες προέρχονται από άνετες νίκες συνδυαζόμενες με καλές εμφανίσεις, τις χωρίζει μόνο μια θέση και τρεις βαθμοί και στόχος τους είναι κυρίως η τρίτη θέση αν και η Αμπερντίν μπορεί να κάνει όνειρα και για τη δεύτερη. Η Χαρτς τρέχει σερί 6-3-0 εντός έδρας έχοντας σκοράρει 27 γκολ σε 10 ματς, σε 7/10 σκόραρε 2+. Η Αμπερντίν είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 5-1-4 και 7/10 ήταν GG & over. Τα νούμερα τους δείχνουν πολύ over όμως η κρισιμότητα της αναμέτρησης και η κούραση που έχει επέλθει από τα συνεχόμενα ματς ίσως επηρεάσει το καθιερωμένο επιθετικό στυλ των δύο ομάδων, σε μια αναμέτρηση που δεν χωράει εύκολα προγνωστικά θα προτιμήσουμε το under που πληρώνει 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

712.     ΧΑΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ
Ομάδες με διαφορετικούς στόχους Χαλ και Έβερτον, δείχνουν μάλιστα και σε διαφορετική αγωνιστική κατάσταση κατά τη διάρκεια του εορταστικού προγράμματος. Από αλλεπάλληλες ήττες έρχεται η Χαλ, η οποία αδυνατεί να αμυνθεί αποτελεσματικά και έχει υποχωρήσει στον πάτο της βαθμολογίας, αντιθέτως η Έβερτον μετράει δυο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της και δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα της. Φαβοριτίζονται έντονα οι φιλοξενούμενοι, χαμηλότερο του αποδεκτού το 1,85-1,90 στο διπλό για μια ομάδα που δεν αποτελεί και υπόδειγμα σταθερότητας, θα προτιμήσουμε το over 1,5 ομαδικά τέρματα των «ζαχαρωτών» στο 2,02 του Stoiximan, καθώς θεωρούμε ότι για να κερδίσουν το ματς αυτό, θα πρέπει να σκοράρουν πάνω από μια φορά.   Διαβάστε περισσότερα εδώ.

711.     ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΦΟΥΛΑΜ
Να ξεπλύνει τη ντροπή της 5αρας πριν ένα μήνα από τη Φούλαμ έχει ευκαιρία αυτή την αγωνιστική η Ρέντινγκ, που βρίσκεται γενικά σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση με οκτώ νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (8-0-2). Δεν πάει πίσω ούτε η Φούλαμ, πολύ ανεβασμένη μέσα στον Δεκέμβρη, 3-2-0 ρεκόρ αυτό τον μήνα με 15 τέρματα ενεργητικό. Περιμέναμε πιο ισορροπημένες τις αποδόσεις, η Ρέντινγκ στο «Ματζέσκι» είναι αξιόπιστη (πέντε σερί νίκες και ρεκόρ 8-3-1) για να δίνεται οριακά αουτσάιντερ, στο 1,725 προσφέρεται ο ασιατικός άσος +0,25 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου