ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης 13-12-2016




1105.   ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 - ΞΑΝΘΗ
Εξαιρετικά τα πάει ως τώρα στο πρωτάθλημα ο Αγροτικός (3-1-1, 10-5 γκολ) που απέσπασε βαθμό στην έδρα του Απόλλωνα στο προηγούμενο, μιας ομάδας που είναι από τα φαβορί της κατηγορίας, αποδεικνύοντας ότι δεν ξέρει να παίζει μόνο επίθεση. Στο ιδιόμορφο γήπεδο του Ευόσμου παραδοσιακά ανεβαίνει επίπεδο και κάλλιστα θα μπορούσε να μην έχει χάσει από τον ΠΑΣ. Η Ξάνθη τρέχει σερί 5-4-0 στο πρωτάθλημα με τρεις σερί νίκες και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στην κόντρα επίθεση βολεύεται και μετά την ήττα της πρεμιέρας μετράει 3-2-0. Ο Αγροτικός θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί ενώ η Ξάνθη βολεύεται με Χ2 και δεν έχει λόγο να ρισκάρει για τη νίκη καθώς δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση υστερώντας σε πιθανή ισοβαθμία με τον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι αν ανοιχτούν από νωρίς θα έχουν προβλήματα με τις κόντρα επιθέσεις των φιλοξενούμενων και περιμένουμε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι δύο ομάδες θα πάρουν λίγα ρίσκα, με το under 0,75 HT (2,07/ Βet365) πήγε ο 1926.
----.      AIΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Αιγινιακός ξεκίνησε με καλές εμφανίσεις απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους το πρωτάθλημα όμως προέρχεται από δύο σερί ήττες, στο κύπελλο μετά τη νίκη του στη Βέροια έχει ελπίδες πρόκρισης, χρειάζεται όμως μόνο τη νίκη. Το πρωτάθλημα αφήνει σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο και ο Περικλής Αμανατίδης θα ξεκουράσει μερικούς βασικούς απέναντι σε έναν Αστέρα που δεν μπορεί να ορθοποδήσει στη Σούπερ Λίγκα (3-2-6) όμως παραδοσιακά ενδιαφέρεται για το θεσμό του κυπέλλου. Οι Αρκάδες προκρίνονται και με μια ισοπαλία όμως θα ψάξουν τη νίκη για να κυνηγήσουν την πρωτιά του ομίλου, ενώ λογικά θα χρειαστεί να κυνηγήσουν και τη διαφορά τερμάτων καθώς αυτή την στιγμή υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τον Άρη, έχουν +1 ενώ οι Θεσσαλονικείς +3 γκολ. Ο Αστέρας δεν πείθει φέτος αλλά θέλει διάκριση στο κύπελλο και η ποιοτική διαφορά απέναντι σε μια μικτή ενδεκάδα των γηπεδούχων είναι αρκετά μεγάλη,  με το 2 & over 1,5 πήγε ο 1926 (1,88/ Stoiximan), με το 2/2 ο Ser Sira (2,50/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1106.   ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν με δύο ισοπαλίες όμως προέρχεται από τρεις σερί νίκες με 9-1 τέρματα και κάλυψε το χαμένο έδαφος, στο κύπελλο χάρη στην ισοπαλία που απέσπασε από τον Αστέρα στη Θεσσαλονίκη έχει το πάνω χέρι και με μια νίκη εκτός απροόπτου θα περάσει πρώτος, έχοντας ευνοϊκότερη κλήρωση στην επόμενη φάση. Η Βέροια συμπλήρωσε οκτώ αγώνες (0-5-3) χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και παραμένει προτελευταία, πληγή αποτελεί το γκολ για αυτήν καθώς με μόλις 5 γκολ σε 11 αγώνες δεν κατάφερε να βρει σε επτά αναμετρήσεις δίχτυα. Έχει αποκλειστεί ήδη από το κύπελλο μετρώντας 2/2 ήττες και θα ξεκουράσει παίκτες καθώς έπεται κομβικής σημασίας εντός έδρας αγώνας με τη Ξάνθη το Σάββατο. Οι ομάδες διατηρούν άριστες διοικητικές σχέσεις και θα δώσουμε ισχυρό προβάδισμα στη νίκη των γηπεδούχων, στο 1,85 (OΠΑΠ) πρόλαβε τον άσο ο 1926, με το 1 & over 2,5 (2,50/ Stoiximan) πήγε ο Ser Sira, με τις αποδόσεις να αναμένεται να κατρακυλήσουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1117.   ΝΑΝΤ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Δέκα μέρες πέρασαν από το τελευταίο ματς που έδωσε η Ναντ, αφού η αναμέτρηση με την Καέν το Σάββατο αναβλήθηκε λόγω πυκνής ομίχλης. Από τη στιγμή λοιπόν που είναι ξεκούραστη και υπάρχει και το ντεμπούτο του φιλόδοξου Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα της. Άλλωστε με νίκη θα βρεθεί στα προημιτελικά του Γαλλικού Λιγκ Καπ και αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο. Στην αντίπερα όχθη, η Μονπελιέ μετά τη διακοπή μετράει μόλις μία νίκη (1-2-2), βέβαια αυτή ήρθε σε βάρος της Παρί και με 3-0 σκορ, εκτός έδρας πάντως δεν έχει ακόμα διπλό (0-4-5 ρεκόρ με 8/9 GG). Στα υπόψη μας τόσο ο 1 Draw No Bet (1,72), όσο και το ενδεχόμενο πρόκρισης της με απόδοση 1,75 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1122.   ΕΟΥΠΕΝ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Προημιτελική φάση του κυπέλλου, μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι. Χαρά των γκολ η Έουπεν που σε 18 αγώνες πρωταθλήματος έχει τέρματα 28-41, στην έδρα της έχει 9/9 GG & over, εκ των οποίων τα οκτώ ήταν GG & over 3,5. Σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά η Κορτράικ που προέρχεται από δύο σερί αποτυχίες στο πρωτάθλημα, μπορεί και αυτή να συμβάλλει σε ένα ακόμα φεστιβάλ γκολ της Έουπεν, GG & over.
1123.   ΑΣΚΟΛΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ
Oριακά εκτός θέσεων μπαράζ βρίσκεται η Άσκολι (4-7-6) που στο προηγούμενο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 απέναντι Λατίνα αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό αν και έπαιζαν με εννέα παίκτες, εντός έχει 1-5-2. Πέντε ματς χωρίς νίκη η Εντέλα που μετράει τέσσερις ισοπαλίες όμως σε αυτό το διάστημα (0-4-1), επίσης στο τελευταίο ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Βαθμολογικά τα πάει καλύτερα (6-8-3) και είναι οριακά εντός θέσεων πλέι-οφ, εκτός ποτέ δεν φημιζόταν για τις επιδόσεις της και το 1-4-3 είναι κολακευτικό γι' αυτήν. Αμφότερες προέρχονται από δύο ματς που κόστισαν ψυχολογικά θα είναι προσεκτικές, οι γηπεδούχοι αδυνατούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ενώ οι φιλοξενούμενοι πάντα είναι ευχαριστημένοι όταν δεν χάνουν μακριά από το πλαστικό τερέν της έδρας τους, ισοπαλία.
2594.   ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ
Ουραγός και στο -4 από την παραμονή η Στενχάουσμιουρ (3-3-8) που μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική μετρούσε δύο νίκες σε 13 ματς αλλά στο τελευταίο κέρδισε με 0-5 τη δεύτερη της βαθμολογίας, στην έδρα της παραμένει χωρίς νίκη (0-3-3) ενώ συνολικά μετράει 13/14 over καθώς στους αγώνες της σημειώνονται 3,86 γκολ κατά μέσο όρο. Πρωτοπόρος είναι η Λίβινγκστον (11-0-4) που είναι στο +4 έχοντας και ένα ματς λιγότερο, προέρχεται από 5/6 νίκες εσχάτως ενώ εκτός τα πάει εξαιρετικά (6-0-2). Είναι η ομάδα με τα περισσότερα over μετά τη Στενχάουσμιουρ (13/15, 3,53 μ.ο. τερμάτων) και αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι προέρχονται από τεράστια νίκη ψυχολογίας και μπορούν να βοηθήσουν στο σκορ, τότε οδηγούμαστε στο over 2,75.
1131.   ΣΤΟΟΥΡΜΠΡΙΤΖ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Εξ αναβολής παιχνίδι για το δεύτερο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Νορθάμπτον. Στην 7η τη τάξει κατηγορία αγωνίζεται η Στόουρμπριτζ, είναι η ομάδα που έρχεται από το χαμηλότερο επίπεδο απ’ όσες συνεχίζουν στη διοργάνωση. Η Νορθάμπτον πέρασε από την έδρα της Πορτ Βέιλ με 2-3 φτάνοντας στην πρώτη της νίκη ύστερα από τέσσερις σερί ήττες. Προφανώς τις δύο ομάδες τις χωρίζει το χάος, σε καθαρά κυπελλική λογική αν κάποιος έχει έμπνευση μπορεί να ψάξει την έκπληξη με το 8,50 του άσου αφού και η Νορθάμπτον δεν είναι στα καλύτερα της, εμείς πάντως δε θα ασχοληθούμε.
1125.   ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Επαναληπτικοί αγώνες του δεύτερου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας, σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.Τέταρτο ματς αήττητη έμεινε η Φλίτγουντ (3-1-0) επικρατώντας με 2-1 της Γουόλσολ, πέμπτη σερί νίκη στο γήπεδο της όπου συνολικά μετράει 7-3-1. Από σπουδαίο διπλό στο “Ντεν” έρχεται η Σρούσμπερι, που επιβλήθηκε με 0-1 της Μίλγουολ, άντεξε στην πίεση του δευτέρου ημιχρόνου φεύγοντας με μία πολύ σημαντική νίκη, παραμένει πάντως ουραγός. Παρά την ψυχολογική ένεση στη Σρούσμπερι δε βλέπουμε κόντρα εδώ, οι εντός έδρας επιδόσεις της Φλίτγουντ άλλωστε δεν το επιτρέπουν, το 1,85 του άσου όμως ειδικά για παιχνίδι κυπέλλου είναι αποτρεπτικό.
1126.   ΧΑΛΙΦΑΞ - ΙΣΤΛΙΧ
Αμφότερες ξεκούραστες αφού το τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν ήταν επί της ουσίας (αφού η Ίστλεϊ έπαιξε το Σάββατο ματς για το κύπελλο των ερασιτεχνικών ομάδων, παρατάσσοντας όμως αναπληρωματικούς) το μεταξύ τους για το κύπελλο, ματς στο οποίο η Χάλιφαξ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση, αφού προηγήθηκε με 1-3 πριν ισοφαριστεί τελικά στο 90’. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία (στην έκτη η Χάλιφαξ, στην πέμπτη (Κόνφερενς) η Ίστλεϊ), όσο κι αν η Χάλιφαξ είναι από τα μεγάλα ονόματα του έκτου επιπέδου, οι αποδόσεις αουτσάιντερ για μια καλή ομάδα της Κόνφερενς προκαλούν, παίζεται το 3,10 του διπλού.
1129.   ΟΞΦΟΡΝΤ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Από το εντός έδρας 1-1 με την Όλνταμ έρχεται η Όξφορντ, δείγμα της μέτριας αγωνιστικής κατάστασης στην οποία εξακολουθεί να βρίσκεται παρά το αήττητο σερί που τρέχει (2-2-0). Η Μάκλσφιλντ ξεκουράστηκε το Σάββατο αφού δεν είχε υποχρεώσεις, την περασμένη Τρίτη πέρασε πανηγυρικά από την έδρα της Ρέξαμ (0-3), ενώ στο πρώτο παιχνίδι με την Όξφορντ ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα και αν ήταν λίγο πιο εύστοχη θα είχε προκριθεί από τότε. Έχει ήδη πάρει το σκαλπ της Γουόλσολ (0-1) στη διοργάνωση η Μάκλσφιλντ, που θα είναι και πιο ξεκούραστη μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, δε θέλει πολύ για να γίνει η έκπληξη εδώ, οι Young Guns έριξαν μια πιστολιά στο 6,50 του διπλού.
1127.   Μ. Κ. ΝΤΟΝΣ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Ο νέος προπονητής της Τσάρλτον, Καρλ Ρόμπινσον, ήταν επί έξι χρόνια στον πάγκο της Μίλτον Κέινς, αποχώρησε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και θα τη βρει για πρώτη φορά απέναντι του. Πήρε το τεράστιο ντέρμπι κόντρα στη Γουίμπλεντον (1-0) η Μίλτον Κέινς, πανηγυρίζοντας παράλληλα επιτέλους το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο. Η Τσάρλτον συνέχισε τις καλές εμφανίσεις φεύγοντας αλώβητη (0-0) από την πολύ δυνατή έδρα της Μπράντφορντ ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι άξιζε και τη νίκη, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία (2-2-0) επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία. Παρότι εντοπίζουμε λάθος στο 4,33 του διπλού για την πολύ θετική εσχάτως Τσάρλτον, η ιδιαιτερότητα της επιστροφής του Ρόμπινσον στο γήπεδο όπου αγαπήθηκε θα μας κρατήσει μακριά από το παιχνίδι.
1151.   ΕΒΕΡΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ
Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις η Έβερτον, νέα ήττα στην έδρα της Γουότφορντ με 3-2, μένοντας με μία μόλις νίκη στα τελευταία δέκα (1-4-5) παιχνίδια πρωταθλήματος. Νέα νίκη για την Άρσεναλ, επικράτησε της Στόουκ εντός έδρας με 3-1 και αύξησε το αήττητό της στις 14 αγωνιστικές (10-4-0). Μπορεί εντός έδρας η Έβερτον να είναι αήττητη (3-4-0), όμως γενικότερα δεν πείθει, την ίδια ώρα που η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οριακά αποδεκτό το 1,90 για το ασιατικό διπλό -0,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1132.   ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Δεύτερη συνεχόμενη συντριβή για την Μπέρμιγχαμ, μετά το 0-3 από την Μπάρνσλεϊ ήρθε το 4-0 από τη Νιουκάστλ που την έριξε εκτός πρώτης εξάδας. Η Ίπσουιτς συνεχίζοντας τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της έμεινε στο 1-1 με την Κάρντιφ, σε ένα ματς που δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. Καμία δεν πείθει με την εικόνα της τον τελευταίο καιρό, πολύ χαμηλά κινείται και το πολύ πιθανό under 2,5, δεν υπάρχουν περιθώρια ενασχόλησης με το παιχνίδι, πάσο.
1137.   ΦΟΥΛΑΜ - ΡΟΔΕΡΑΜ
Σε ένα τρομερό παιχνίδι η Φούλαμ ήρθε ισόπαλη 4-4 με τη Γουλβς, παρότι στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 1-3 τελικά κατάφερε να σώσει το βαθμό στο 94’. Επιτέλους νίκη για τη Ρόδεραμ, η δεύτερη στη σεζόν και η πρώτη μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες (!), επικράτησε με 1-0 της ΚΠΡ βγάζοντας τρομερό πάθος στο παιχνίδι της, παραμένει πάντως πολύ μακριά (-10) από τη γραμμή της παραμονής. Προφανώς προς αποφυγή ο άσος του 1,40, η Φούλαμ είναι εξαιρετικά ασταθής και η Ρόδεραμ έβγαλε αντίδραση μετά από καιρό, παρότι οι αποδόσεις προκαλούν θα κρατήσουμε αποστάσεις, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη μας ενώ εκτός έδρας μετρούν το τραγικό 0-1-9.
1135.   ΜΠΕΡΤΟΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Την πολύ κακή εκτός έδρας παρουσία της πλήρωσε για μία ακόμα φορά η Μπέρτον χάνοντας με 2-1 από την Μπρέντφορντ. Παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδο της (0-5-6), στο “Πιρέλι Στάντιουμ” πάντως παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένη και είναι αήττητη στα πέντε τελευταία (3-2-0). Η Χάντερσφιλντ επέστρεψε στις νίκες (2-1 την Μπρίστολ Σίτι) μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), εκτός έδρας όμως μετράει 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία, ενώ δείχνει να έχει χάσει τη φόρα με την οποία ξεκίνησε τη σεζόν. Μοιρασμένα τα σετ που κυκλοφορούν, στα μάτια μας η δυνατή έδρα της Μπέρτον της δίνει προβάδισμα για τη νίκη, παίζεται ο 0:0 ασιατικός άσος (1,975/ Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1140.   ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγώνες (2-1-0) γνώρισε η Γουένσντεϊ (2-1 από τη Ρέντινγκ), δικαιούται πάντως να αισθάνεται άτυχη καθώς άξιζε τουλάχιστον το βαθμό. Σε κάθε περίπτωση παραμένει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, βρίσκεται στην 7η θέση με 31 βαθμούς. Με τρεις βαθμούς λιγότερους ακολουθεί η προερχόμενη από δύο σερί νίκες Μπάρνσλεϊ, που τον τελευταίο καιρό βλέπει την επιθετική της τακτική (τρίτη πιο παραγωγική ομάδα στην Τσάμπιονσιπ με 34 γκολ) να αποδίδει καρπούς (3-3-1 στα επτά πιο πρόσφατα). Ντέρμπι του νοτίου Γιορκσάιρ είναι το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Μπάρνσλεϊ αλλά εσχάτως και η Γουένσντεϊ (3/5 GG & over 2,5) προδιαθέτουν για παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και ένταση, καλές επιλογές τόσο το over 2,5 στο 1,875 της Bet365 όσο και ο συνδυασμός του με GG στο καλοπληρωμένο 2,25 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1133.   ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Ήττα για την Μπλάκμπερν στο τοπικό ντέρμπι με την Πρέστον (3-2), η πρώτη μετά από τρεις αγωνιστικές (2-1-0), χάρη στο καλό της σερί έχει βρεθεί για πρώτη φορά φέτος έστω κι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Μπράιτον από την άλλη δεν καταλαβαίνει τίποτα, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και τη Λιντς (2-0), μένοντας για 14ο ματς αήττητη (10-4-0), στα δέκα από αυτά δεν έχει δεχθεί καν γκολ και είναι η μόνη ομάδα που αυτή τη στιγμή δείχνει ικανή να ανταγωνιστεί τη Νιουκάστλ. Σίγουρα το 2,00 του διπλού δεν αποτελεί και καμία τρομερή ευκαιρία, ωστόσο με τη φόρα που έχει πάρει η Μπράιτον δεν μπορούμε να κοιτάξουμε αλλού.
1136.   ΚΑΡΝΤΙΦ - ΓΟΥΛΒΣ
Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Κάρντιφ, γι’ αυτήν έπαιξε στο Ίπσουιτς (1-1) και παρότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 70’ τελικά κατάφερε να την πάρει. Παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού στην ισοβαθμία με την Μπλάκμπερν, εντός έδρας έχει χάσει ένα παιχνίδι από τότε που ανέλαβε ο Γουόρνοκ (2-2-1). Από ισοπαλία έρχεται και η Γουλβς στο απίθανο 4-4 με τη Φούλαμ, όπου έχανε 1-3 στο ημίχρονο, το γύρισε σε 4-3 στο 90’ και τελικά ισοφαρίστηκε στο 94’, συνολικά είναι καλύτερη εκτός (3-4-3) απ’ ότι εντός (2-3-5). Αρκετά μοιρασμένο, η Κάρντιφ επί Γουόρνοκ υπερασπίζεται καλά το γήπεδο της, αλλά με τον άσο σε αποδόσεις φαβορί δε θα πάρουμε θέση.
1134.   ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Μπρίστολ Σίτι μετά το διάλειμμα και τη νίκη με 2-0 επί της Ίπσουτις, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Χάντερσφιλντ (2-1) χάνοντας τέταρτο παιχνίδι στα πέντε τελευταία (1-0-4). Εντός έδρας πάντως παραμένει αξιόπιστη (6-1-2), έχει χάσει μόνο από τις Νιουκάστλ και Μπράιτον. Η Μπρέντφορντ έβαλε φρένο στον κατήφορο των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών κερδίζοντας με 2-1 την Μπέρτον, εκτός έδρας τρέχει σερί 1-1-4 και 2-2-6 συνολικά. Σε μέτρια κατάσταση αμφότερες, σωστά δίνεται φαβορί η Μπρίστολ Σίτι λόγω των καλών επιδόσεων στο γήπεδο της, αλλά σε αυτές τις αποδόσεις δε βρίσκουμε αξία, ίσως προκύψει ενδιαφέρον στο live για παιχνίδι με τα γκολ, η Μπρέντφορντ άλλωστε έρχεται από τέσσερα σερί over 2,5.
1139.   ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Η Νόριτς χρειάζεται να αντιδράσει και μάλιστα άμεσα γιατί κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω από την αυτόματη άνοδο. Η Άστον Βίλα έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Μπρους στον πάγκο, ειδικά στον αμυντικό τομέα που είναι αρκετά σοβαρή και σκληρή. Όμως στον επιθετικό τομέα θέλει ακόμα αρκετή δουλειά. Η Νόριτς είναι φύσει επιθετική ομάδα, όμως πιστεύουμε ότι η Βίλα θα το προσεγγίσει άκρως αμυντικά όπως συνήθως και θα επιβάλλει το ρυθμό της. Το under στο 1,80 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1138.   ΛΙΝΤΣ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Η Λιντς μετά από δύο σερί νίκες έχασε από την ανώτερη Μπράιτον με 2-0 με δύο πέναλτι της αντιπάλου, βέβαια έχει τη δικαιολογία της κόκκινης από το 23’. Η Ρέντινγκ είναι σε καλό σερί, αν και έχασε πριν από δύο παιχνίδια με 5-0 από τη Φούλαμ, αντέδρασε όμως άμεσα και κέρδισε με 2-1 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ψυχολογικά την ωφέλησε αυτή η νίκη, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με παρόμοια αποτελέσματα. Υψηλό το 1,70-1,75 του Χ2 της Ρέντινγκ, σκεφτόμαστε όμως περισσότερο το αμφίσκορο στο 1,80, αφού περιμένουμε και από τις δύο επιθετικό ματς με στόχο τη νίκη από νωρίς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1124.   ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΟΛΝΤΑΜ
Ματς για τους “32” του Λιγκ Τρόφι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Σε κακό φεγγάρι η Γουόλσολ, έχει μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία για το πρωτάθλημα (1-1-3), στο πιο πρόσφατο έχασε δίκαια με 2-1 στην έδρα της Φλίτγουντ. Ανάλογη η κατάσταση και στην Όλνταμ (0-3-4), που ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, οι δύο προπονητές θα κάνουν όπως και στα παιχνίδια του ομίλου όσες αλλαγές τους επιτρέπουν οι κανονισμοί και δεν πολυασχοληθούν με το θεσμό, κανένας λόγος να μπλέξουμε εδώ.
1552.   ΑΛΟΑ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ
Mε μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε (1-3-1) και μέτριες εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα η Αλόα είναι τρίτη αλλά έχει μείνει στο -8 από την κορυφή, στην έδρα της δυσκολεύεται να κερδίσει (3-1-2) αλλά αρέσκεται στα μεγάλα σκορ (5/6 over εντός, 12/15 συνολικά). Με 4/5 ήττες εσχάτως η Στανράερ είναι προτελευταία, εκτός έχει περίεργες επιδόσεις, μετράει 2-0-5 και όταν δεν μένει στο μηδέν, σκοράρει 2+. Δεν πάει το χέρι εύκολα στον άσο, καλύτερη επιλογή τα γκολ εδώ καθώς η Αλόα μετράει φέτος 11/15 αμφίσκορα.
1560.   ΦΟΡΦΑΡ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ
Με 9-2-3 ρεκόρ η Φόρφαρ είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας και στο +2 από τη δεύτερη θέση με δύο ματς λιγότερα, στην έδρα της πάντως παρουσιάζει μια σχετική αστάθεια (4-1-2) και κέρδισε μόνο 1/4 τελευταία εκεί. Η Αννάν είναι στο -5 από τα πλέι-οφ αλλά έχει ένα ματς λιγότερο, εκτός έχει 1-3-2 ρεκόρ αν και στα μισά σκόραρε δύο γκολ ακριβώς. Και αυτό ματς για over, οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να βρουν δίχτυα.
1160.   ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει η Αμπερντίν που είναι στο -4 από τη δεύτερη θέση έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο, εντός έχει 4-3-1 με 4/8 over και ισάριθμα GG (14-5 τέρματα). Η Μάδεργουελ στα τελευταία πέντε μετράει 1-1-3 έχοντας αποτύχει να σκοράρει στα τρία, εκτός προέρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να βρει δίχτυα (1-2-4). Προβληματικοί εκτός οι φιλοξενούμενοι και οι γηπεδούχοι που προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία δεν θέλουν να χάσουν και άλλους βαθμούς, θα τους δώσουμε το προβάδισμα αλλά δεν θα μπλέξουμε στοιχηματικά καθώς δεν υπάρχει αξία στις αποδόσεις καθαρού φαβορί μιας ομάδας που μετράει μόνο 4/8 νίκες στην έδρα της.
2595.   ΣΕΛΤΙΚ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Ασταμάτητη η Σέλτικ, μετράει 13-1-0 ρεκόρ με 43-12 τέρματα και είναι στο +8 από τη δεύτερη Ρέιντζερς έχοντας και τρία ματς λιγότερα. Μάλιστα εντός έχει δώσει μόνο πέντε αγώνες και μετράει 5-0-0 με 20-3 γκολ. Η Χάμιλτον είναι εθισμένη στις ισοπαλίες, προέρχεται από πέντε σερί και γενικά μετράει 10/16 (2-10-4), εκτός έχει 0-6-2. Άλλη κλάση οι γηπεδούχοι, καμία αξία στις αποδόσεις.
1150.   ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΕΣΤΕΡ
Μπορεί η Μπόρνμουθ να ερχόταν από μεγάλο θρίαμβο επί της Λίβερπουλ, μπορεί να γνώριζε πως το «Τερφ Μουρ» είναι πολύ δύσκολη έδρα, ωστόσο την πάτησε και ηττήθηκε απ’ την Μπέρνλι πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2. Κάτι απ’ την περσινή Λέστερ παρουσίασε η ομάδα του Ρανιέρι στο εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, σκόρπισε τους «πολίτες» με 4-2 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Καλές επιθέσεις αλλά ασταθείς άμυνες έχουν οι δύο ομάδες (4/5 GG & over 2,5 πρόσφατα στο πρωτάθλημα η Μπόρνμουθ, 5/5 η Λέστερ), αξίζει το 1,85 του over 2,5 (Βet365) που επέλεξαν οι Young GunsΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
1163.   ΣΟΣΟ - ΜΑΡΣΕΪΓ
Προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Γαλλίας, νοκ-άουτ αγώνες, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Σε ανοδική τροχιά στο πρωτάθλημα η Σοσό, με ένα σερί 3-1-0 εσχάτως έφτασε στο -1 από τα πλέι-οφ ανόδου και στο -5 από την κορυφή, εντός έχει 3-5-1 καθώς σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η Μαρσέιγ άρχισε να ρολάρει με τον Γκαρσιά στον πάγκο και έχει 2-1-0 εσχάτως που θα μπορούσε να είναι 3/3 κάλλιστα. Για την άνοδο ενδιαφέρονται οι γηπεδούχοι με τον προπονητή τους να χαρακτηρίζει ως αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ για την ομάδα την αναμέτρηση με τη Ρεντ Σταρ την Παρασκευή, "ο πιο σύντομος δρόμος για την Ευρώπη είναι το Λιγκ Καπ" τα λόγια του τεχνικού των φιλοξενούμενων. Η Μαρσέιγ υπερέχει ποιοτικά και δίνει μεγαλύτερη σημασία στο θεσμό απ' ότι η Σοσό, με το ασιατικό -0,25 διπλό πήγε ο 1926 σε απόδοση 1,85 στην Bet365, με τα σκοράκια 0-1/0-2/1-2/(1-1) πήγαν οι Young Guns.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου