ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής 11-12-2016






900.        ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.
To Μπρίσμπεϊν (2-2-0 εντός) έχει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, όλες με 1-1 σκορ. Η πιο πρόσφατη με  τη Μέλμπουρν Σίτι με σχετικά μέτρια εμφάνιση. Η Αδελαΐδα (0-2-2 εκτός) μετά το θετικό 0-0 με το φορμαρισμένο Σίδνεϊ, κέρδισε με 2-0 το Ουέλινγκτον, αρκετά καλή εμφάνιση και απόλυτα δίκαια πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Μεγάλο το Χ2 και είναι στις σκέψεις μας η κόντρα των γηπεδούχων που κερδίζουν με δυσκολία, βέβαια έχει αρκετή ισοπαλία.
901.        ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ
Παρά την καλή εμφάνιση, η Καραμπούκ έχασε με 1-2 από την Οσμανλισπόρ, έμεινε έτσι με μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-2-3), αν και βάσει εμφανίσεων άξιζε να έχει καλύτερη συγκομιδή. Ήττα για την Αλανιασπόρ με 2-3 από την Κονιασπόρ, σε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ με πολλές εναλλαγές στο σκορ, μακριά από το σπίτι της δεν τα πηγαίνει καλά για την ώρα, μόλις στο 0-2-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, θα αγωνιστούν βέβαια χωρίς τον επιτελικό/τοπ σκόρερ Τραορέ (11 συμ./7 γκολ), θα βρουν όμως απέναντι τους μια Αλανιασπόρ που θα έχει τρεις βασικούς τιμωρημένους και άλλους τέσσερις αμφίβολους, παίζεται στο 1,85-1,90 ο άσος.
902.        ΕΪΜΠΑΡ – ΑΛΑΒΕΣ
Άλλο ένα ντέρμπι με ομάδα που εδρεύει επίσης στη Χώρα των Βάσκων θα δώσει η Εϊμπάρ, που έρχεται από ήττα (3-1) στο «Σαν Μαμές» με τη Μπιλμπάο. Στο «Ιπουρούα» όμως -με εξαίρεση την ήττα από την γειτόνισσα Οσασούνα- φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα (5-1-1 ρεκόρ). Καλύτερες εμφανίσεις και περισσότερους βαθμούς συγκεντρώνει η Αλαβές μακριά από το γήπεδο της (3-1-3 ρεκόρ) και με τον τρόπο που αγωνίζεται είναι ικανή να τσιμπήσει έστω τον βαθμό. Ελκυστικό το 2,05 για το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
903.        ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Άλλη μια εκτός έδρας ήττα με κατεβασμένα τα χέρια για την Αλμερία στο 1-0 από τη Νουμάνθια, πληρώνοντας τις αδυναμίες της μακριά από την Ανδαλουσία παραμένει προτελευταία αν και με δύο σερί νίκες μπορεί να ανέβει στο μέσο της βαθμολογίας, εντός πάντως είναι ανταγωνιστική (4-3-1). Δεύτερη σερί ήττα για τη Μαγιόρκα στο πλασματικό 0-3 από τη Βαγιαδολίδ, είναι οριακά εκτός ζώνης και σε 6/9 τελευταία δέχθηκε 2+ γκολ, έτσι απολύθηκε ο προπονητής της. Εκτός έχει 1-3-4 ρεκόρ και θα πηγαίναμε με τον άσο αν δεν ήταν η αλλαγή τεχνικού στη μέση, τώρα πάσο.
906.        ΚΑΛΙΑΡΙ – ΝΑΠΟΛΙ
Με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε από την έδρα της Πεσκάρα η Κάλιαρι παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού (+12) και ετοιμάζεται να υποδεχτεί μέσα στο σπίτι της (5-1-1 με 11 γκολ παθητικό) τη φορμαρισμένη Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» προέρχονται από δύο τεράστιες νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Ίντερ (3-0) και Μπενφίκα (1-2) αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι ψυχολογικά ενόψει του ταξιδιού τους στη Σαρδηνία. Οι Young Guns πρόσθεσαν στο πινακάκι τους τον συνδυασμό GG & over 2,5, ο οποίος επιβεβαιώθηκε σε κάθε μία από τις πέντε πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις των «ροσομπλού» και προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
905.        ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΦΙΤΕΣΕ
Από το βαρύ 1-6 στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ έρχεται η Σπάρτα, έχει μείνει με μόνο μια νίκη στα εννέα τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-4-4), στα πιο πρόσφατα πέντε ανεξαρτήτως έδρα επιβεβαιώθηκε το συνδυαστικό GG & over 3,5. Η Φίτεσε επέστρεψε στις νίκες έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-4-2, 3/6 over 2,5, 5/6 GG), χάρη στο 3-1 επί της Τσβόλε, πλησίασε σε απόσταση βολής από την προνομιούχο επτάδα.  Αρκετά αμφίρροπη προμηνύεται η εν λόγω αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, η αμυντική τους αστάθεια, αλλά και ο γρήγορος ρυθμός που δίνει η Σπάρτα στα παιχνίδια της, μας ωθούν προς τα πολλά τέρματα, με το συνδυαστικό GG & over 2,5 στο 1,90 της Bet365 να είναι η επιλογή των Young Guns.
919.        ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Με ένα βαθμό έχει ξεκινήσει η Καλλονή (0-1-3) που είχε τρομερά δύσκολο πρόγραμμα όμως ως τώρα, σε όλα δέχθηκε 2+ γκολ. Ο Πανθρακικός πήρε άδικα τη νίκη με τον Κισσαμικό και έφτασε τους τέσσερις πόντους (1-1-2), εκτός έχει 2/2 ήττες όμως και πέρα από τις τρεις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει έχει ένα ακόμα πονοκέφαλο καθώς για προσωπικούς λόγους ο προπονητής του τον άφησε στα κρύα του λουτρού και πάει με υπηρεσιακό στη Λέσβο. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο τον οποίο πόνταρε στο 2,25 ο Ser Sira πριν η απόδοση κατρακυλήσει στο 1,75.
909.        ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Μπορεί η Τσέλσι στο μεγαλύτερο διάστημα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι να μην είχε την απόδοση που επιθυμούσε, μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο το πανέξυπνο στήσιμό της απ’ τον Κόντε και η ταχύτητα στις αντεπιθέσεις, της χάρισαν τεράστιο διπλό με σκορ 1-3. Μια χαρά τα πηγαίνει η Γουέστ Μπρομ το τελευταίο διάστημα, συμπλήρωσε αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0) με το εντός έδρας 3-1 επί της Γουότφορντ και ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Με φόρα έρχεται η Τσέλσι, η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη και περιμένουμε να πάρει ακόμη ένα τρίποντο. Παίζεται το 1,875 του ασιατικού άσου -1,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
907.        ΡΑΝΤΕΡΣ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Από τρεις συνεχόμενες ήττες έρχεται η Ράντερς, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στα δύσκολα ματς που προηγήθηκαν, στόχος της να παραμείνει εντός της εξάδας μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Η Έσμπιεργκ τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0) δείχνοντας σε καλή κατάσταση, αψυχολόγητη η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον τεχνικό Τοντ σε αυτή τη φάση, πάνω που έδειχνε να παίρνει τα πάνω της. Αντίθετα τα μομέντουμ για τις δυο ομάδες, δεν αξίζει σίγουρα ο άσος στο 1,55, από την άλλη όμως δυσκολευόμαστε και να ποντάρουμε υπέρ της μπερδεμένης Έσμπιεργκ. No Bet.
908.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Μεγάλο ντέρμπι των Μίντλαντς με μεγάλη ιστορία από πίσω και τεράστιο μίσος. Η Ντέρμπι (5-2-2 εντός) έκανε πέμπτη σερί νίκη και μάλιστα στις τέσσερις από αυτές δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να πάρει και το ντέρμπι το οποίο θα είναι τεράστια ψυχολογική ενίσχυση. Ο φορ Μπεντ (15 συμ./2 γκολ) είναι αμφίβολος. Η Νότιγχαμ Φόρεστ (4-2-3 εκτός) έκανε τρίτη σερί νίκη, η τελευταία με 2-1 επί της Νιουκάστλ, άκρως σημαντική νίκη και για βαθμολογικούς λόγους και για ψυχολογικούς. Ο μπακ Φοξ (8 συμ.) λείπει. Ο άσος στο 1,80-1,85 δεν έχει ιδιαίτερη αξία αλλά είναι δίκαιος.
913.        ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.
Η Σαντχάουζεν (4-2-2 εντός) μετά την ήττα με 0-1 από την Ουνιόν Βερολίνου κέρδισε με 3-1 τη Νυρεμβέργη εκτός έδρας. Έκανε εκπληκτική εμφάνιση και απόλυτα δίκαια κέρδισε. Ο αρχηγός και χαφ Κούλοβιτς (14 συμ.). Η Βίρτσπουργκ (3-2-2 εκτός) έφερε τρίτη σερί ισοπαλία, το τελευταίο (0-0 με τη Φορτούνα) ήταν καλή και μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Δίκαιο το σετ, δεν βρίσκουμε αξία.
911.        ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ
Η Μπραουνσβάιγκ (7-1-0 εντός) είναι σε μέτρια κατάσταση, έχασε με 0-2 από την Ουνιόν Βερολίνου με κακή εμφάνιση. Θέλει να αντιδράσει, αφού έχει δείξει τι αξίζει μέχρι τώρα και δεν είναι τυχαία στην κορυφή. Στην έδρα της είναι εξαιρετική πάντως και μπορεί να κερδίσει την Αρμίνια Μπίλεφελντ (0-2-5 εκτός) που είναι σε μετριότατη κατάσταση και ειδικά εκτός έδρας. Ο άσος στο 1,80 είναι δίκαιος.
912.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΣΑΙΝΤ ΠΑΟΥΛΙ
Η Γκρόιτερ Φιρτ (4-1-3 εντός) έκανε δεύτερη σερί νίκη με το 2-1 επί της Καρλσρούη, ήταν αρκετά καλύτερη και απόλυτα δίκαια κέρδισε. Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση πλέον και θέλει να συνεχίσει να σε καλή κατάσταση. Φαίνεται ότι γίνεται αρκετά καλή δουλειά. Η Σαν Πάουλι (0-1-7 εκτός) είναι ουραγός και έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς να σκοράρει. 0-0 με την Καϊζερσλάουτερν στο πιο πρόσφατο, δεν έπαιξε άσχημα πάντως και δίκαια πήρε τον πόντο. Ο άσος στο 2,00 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιος και είναι στις σκέψεις μας.
914.        ΣΙΟΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Μόνο ήττες μετράει μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα η Σιόν (0-0-3, 3/3 GG & over 2,5), έδωσε πάντως δύσκολα ματς (με Γιούνγκ Μπόις και Βασιλεία τα δυο πρώτα από αυτά), θα επιδιώξει τώρα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην ισχυρή της έδρα (5-1-2 εντός, 6/8 GG & over 2,5). Η Λουκέρνη αντιθέτως μετράει 3/3 νίκες στο ίδιο διάστημα, βγάζοντας πάντως αρκετά πιο βατό πρόγραμμα, στο 5-1-0 ο απολογισμός της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, μετράει 17/17 over 2,5 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα! Παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού το συγκεκριμένο, μόνο με τα γκολ μπορεί αν ασχοληθεί κανείς εδώ, αποδεκτό το συνδυαστικό GG &over 2,5 στο 1,80 της Bet365.
915.        ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ
Επιστροφή στις νίκες έπειτα από έξι αγώνες για τη Γκρασχόπερς (0-3-3), χάρη στο διπλό επί της Λωζάννης με 2-1, είχε καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό της εδώ και καιρό και δικαιούταν να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή το τελευταίο δίμηνο. Το Λουγκάνο έχει συμπληρώσει εννέα αγωνιστικές δίχως τρίποντο (0-4-5, 7/9 over 2,5, 8/9 GG), με την απόσταση του από την ουρά να μειώνεται επικίνδυνα και τον τεχνικό Μάντσο να παίζει το κεφάλι του από αγωνιστική σε αγωνιστική. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετρούν μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, η στιγμή δείχνει να ευνοεί την ισχυρή στην έδρα της Γκρασχόπερς (5-2-1 εντός, 5/8 over 2,5, 6/8 GG), μια χαρά ο άσος στο 1,83 του Stoiximan, μπορεί να συνδυαστεί και με τα πολλά τέρματα γα μεγαλύτερη αξία, κάτι που έκανε ο Betol επιλέγοντας το συνδυαστικό 1 & over 2,5 στο 2,63 του Stoiximan,  με το Λουγκάνο να έχει βρει δίχτυα σε όλες τις φετινές εξόδους του (2-1-5 εκτός, 7/8 GG & over 2,5).
918.        ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
Μπορεί στο προηγούμενο με τη Βέροια (1-1 εκτός) ο Παναιτωλικός να παρουσίασε ελαφριά βελτίωση όμως η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του, έχει ρεκόρ 1-1-3 στα τελευταία πέντε με αποτέλεσμα να βρεθεί οριακά στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Στα πρώτα πέντε ματς δέχθηκε γκολ μόνο στην Τούμπα, έκτοτε έχει δει την εστία του να παραβιάζεται και στα πέντε που ακολούθησαν, όλα ήταν GG καθώς και ο ίδιος σκοράρει με συνέπεια. Εντός έδρας έχει 2-1-2 και θέλει πολύ τη νίκη καθώς ακολουθεί τετράδα αγώνων φωτιά (ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Αστέρας, Πανιώνιος) που σε συνδυασμό με αποτυχία του να επικρατήσει του Ηρακλή ίσως τον φέρουν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Ηρακλής προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο 2-1 επί του ΠΑΣ, σε ένα ματς που έβγαλε πολλή ψυχή, παραμένει όμως ουραγός (1-3-6) έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η κόντρα διοίκησης και οπαδών μαίνεται ενώ ενδέχεται να τιμωρηθεί για το προηγούμενο ματς ενώ έφεση έχουν καταθέσει οι Γιαννιώτες. Αυτά τα γεγονότα σε συνδυασμό με την αδυναμία που εμφανίζει εκτός (0-2-3, τρεις σερί ήττες, σε 4/5 δεν σκόραρε, σε 3/5 δέχθηκε 2+ γκολ) και την ανάγκη των ποιο ποιοτικών γηπεδούχων για βαθμούς μας στρέφουν προς τα αριστερά, για γέλια το 1,55 του άσου, προτιμότερη επιλογή αποτελεί το 1 & under 3,5 (1,97/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
917.        ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) - ΣΠΟΡΤΦΡΟΥΝΤΕ ΛΟΤΤΕ
Στην ουρά της βαθμολογίας βρίσκεται σταθερά η Μάιντς Β’, στο γήπεδό της έχει πετύχει τις μοναδικές μέχρι στιγμής νίκες της (3-3-2 εντός). Η Λόττε έρχεται από δυο διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει απέναντι στις πρώτες δυο ομάδες της βαθμολογίας (0-3 από Όσναμπρικ, 0-2 από Ντούισμπουργκ), έχει μείνει με μόνο μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-1-3). Ζόρικο σταύρωμα, δεν αξίζουν οι αποδόσεις οριακού φαβορί της Λόττε, δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας η Μάιντς Β’, καλύτερα να μείνουμε μακριά από το παιχνίδι αυτό.
916.        ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΙΝΤ
Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη για φέτος η Ραπίντ με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Μπιλμπάο, στο πρωτάθλημα έρχεται από την πρώτη της νίκη επί των ημερών του Κάναντι, χάρη στο 1-0 επί της Σεντ Πόλτεν, θέλει να μειώσει όσο γίνεται τη διαφορά της από την κορυφή. Η Ριντ πήρε ανάσα από την ουρά, χάρη στη νίκη με 2-1 στο εξάποντο απέναντι στη Μάτερσμπουργκ, προηγουμένως μετρούσε τρεις συνεχόμενες ήττες. Παθητική εκτός έδρας η Ριντ (δεν σκόραρε στις 7/9 εξόδους της), περιμένουμε από την Ραπίντ να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη, άνευ αξίας ο άσος του 1,45.
920.        ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ
Από δυο διαδοχικές νίκες και τρία ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα έρχεται η Ακισάρ (2-1-0), αποκτάει έτσι σιγά-σιγά διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Με το 2-0 της Πέμπτης επί της Ζυρίχης, η Οσμανλισπόρ ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ και στο πρωτάθλημα τρέχει θετικό σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0), με αποτέλεσμα να ανέβει στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Πολύ ζόρικο ματς, σε καλή φάση η Ακισάρ, ανώτερη ποιοτικά, αλλά πιο επιβαρυμένη η Οσμανλισπόρ, δεν αγγίζεται το παιχνίδι, το πάσο είναι μονόδρομος.
------.     ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Με 3/4 νίκες έχει ξεκινήσει ο Αχαρναϊκός που και στις τρεις σκόραρε τρία γκολ και μετράει 3/4 over, 1-0-3 η Καλλιθέα που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο όμως αυτό δεν της βγαίνει ως τώρα. Ματς που μυρίζει γκολ, παίζονται GG (1,87),over (2,12) και ο συνδυασμός τους.
------.     ΛΑΜΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ
3-1-0 η Λαμία που ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ και σε 3/4 σκόραρε 2+ γκολ, έχασε τον παικταρά Πίντο με τραυματισμό όμως. Με δύο σερί νίκες τα Τρίκαλα κάλυψαν αρκετό από το χαμένο έδαφος (2-1-1), στο 1-0 με τον ΟΦΗ είχαν εξαιρετική παρουσία. Δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αναμένεται ισορροπημένο ματς και η ισοπαλία έχει καλές τύχες, στο 3,35 την επέλεξε οSer Sira.
921.        ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Η Άντερλεχτ (5-2-1 εντός) στο πρωτάθλημα κατάφερε να κερδίσει με 3-1 την Κορτράικ εκτός έδρας, έπαιξε αρκετά καλά και κατάφερε να αντιδράσει από την ήττα στο κύπελλο. Ο στόπερ Σπάγιτς (9 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Σάντσιου (12 συμ./2 γκολ) λείπουν. Η Κλάμπ Μπριζ (3-1-4 εκτός) συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες, με το 2-0 επί της Οστάνδης. Ήταν αρκετά καλύτερη και δίκαια κέρδισε, στην Ευρώπη ήταν κακή συνολικά και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου. Δίκαιο το σετ, είναι οριακό φαβορί η Άντερλεχτ.
922.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Νίκη απέναντι στη Ζενίτ με 3-2 πανηγύρισε την Πέμπτη η Άλκμααρ, αποτέλεσμα που σήμανε την πρόκριση της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τη διάκριση στην Ευρώπη να αποτελεί για εκείνη έναν από τους στόχους της χρονιάς. Αντιθέτως η Φέγενορντ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φενέρ, ηττήθηκε με 0-1 στο γήπεδό της και έμεινε εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ, εξέλιξη που δεν την στεναχωρεί ιδιαίτερα, αφού το πρωτάθλημα αποτελεί τον διακαή της πόθο.  Δύσκολο για εκτίμηση ματς, αμφότερες έρχονται από απαιτητικά παιχνίδια,  η Φέγενορντ κάνει νερά εσχάτως και εντός των συνόρων και δεν πείθει ως φαβορί του 2,20-2,25, οι τολμηροί μπορούν να πάνε στην κόντρα, οι πιο συντηρητικοί αρκούνται σε κάποιο στοίχημα με τα γκολ.
923.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Την περσινή καλή Ουτρέχτη αρχίζει να θυμίζει σιγά-σιγά η φετινή ομάδα, είναι πια αήττητη εδώ και επτά αγωνιστικές (4-3-0), προσεγγίζοντας την επτάδα, με την έξοδο στην Ευρώπη να είναι άλλωστε ο φετινός της στόχος. Η Χέρακλες εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κερδίζοντας με 2-0 τη Ναϊμέγκεν, ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-0-1) και το πρώτο της ματς που είχαμε κάτω από δυο τέρματα μετά από πέντε διαδοχικά GG & over 2,5. Φαβορί για τη νίκη εδώ η Ουτρέχτη, με τη Χέρακλες να αποδυναμώνεται μακριά από το σπίτι της, ο άσος όμως δεν είναι για 1,60, προτιμότερη μοιάζει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, 6/8 over 2,5 και 6/8 GG μετρούν στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι, στις 7/8 εξόδους της έχει σκοράρει η Χέρακλες, άκρως ικανοποιητικό το συνδυαστικό GG & over 2,5 στο 2,15 του Stoiximan που επέλεξε ο Betol.    
932.        ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Μπορεί να γνώρισε την ήττα την περασμένη αγωνιστική του Καμπιονάτο μέσα στην έδρα της Σαμπντόρια, ωστόσο η Τορίνο πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, βρισκόμενη στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, αντλώντας μεγάλο μέρος της δυναμικής της από το απόρθητο κάστρο της (5-2-0 με 19 γκολ ενεργητικό). Για την επόμενη αποστολή της θα κοντραριστεί με τη συμπολίτισσα Γιουβέντους στο «Derby della Molle», με τη «Μεγάλη Κυρία» να προέρχεται από τη μεσοβδόμαδη επικράτηση της σε βάρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες διαθέτουν δύο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας (32 γκολ Γιουβέντους, 31 Τορίνο), γι’ αυτό και οι Young Guns πρόσθεσαν στο πινακάκι τους το GG (1,90/ Bet365) στο πρώτο ντέρμπι του Τορίνο για τη φετινή σεζόν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
930.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ
Ευκαιρία να αυξήσει ακόμα περισσότερο την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει η Μπολόνια, η οποία φυσικό είναι να αισθάνεται πλέον άβολα έπειτα από τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα. Θεωρούμε πως θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι σε μια Έμπολι που δεν παύει να απογοητεύει (2-4-9, 7-24 τέρματα), με τον άσο να πληρώνει 2,12 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
929.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Αήττητο σερί τέλος για την Αταλάντα η οποία τα βρήκε σκούρα στην έδρα της πρωτοπόρου Γιουβέντους και ηττήθηκε σχετικά εύκολα (3-1). Την πρώτη της νίκη έπειτα από τέσσερα σερί στραβοπατήματα (0-2-2) πανηγύρισε αντιθέτως η Ουντινέζε, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά στους τρεις τελευταίους μήνες (1-0 την Μπολόνια). Σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι αλλά το 1,65 του άσου δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την πραγματική δυσκολία της αναμέτρησης, με το καλοπληρωμένο GG (2,00 / Bet365) να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης στα μάτια μας. Σημειώνεται πως τα 7/8 τελευταία των φιλοξενούμενων είχαν γκολ εκατέρωθεν όπως και τα 7/10 πιο πρόσφατα μεταξύ των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
931.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΚΙΕΒΟ
Να αντιδράσει πριν να είναι πολύ αργά καλείται η ουραγός Παλέρμο των οκτώ σερί ηττών στο πρωτάθλημα, με τους Σικελούς να εμφανίζουν βέβαια σημάδια ζωής στο ντεμπούτο του τεχνικού Κορίνι (δύσκολη ήττα με 2-1 από τη Φιορεντίνα). Σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά η Κιέβο μετά το δυναμικό της ξεκίνημα στη σεζόν, όμως όσο κι αν προσπαθεί εκτός έδρας αδυνατεί να αποδώσει τα αναμενόμενα (2-1-4). Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο κίνητρο επιβίωσης των γηπεδούχων έχοντας μάλιστα την προϊστορία στο πλευρό μας (6-4-1 στα τελευταία στη συγκεκριμένη έδρα), με τον 0:0 ασιατικό άσο να μας ανταμείβει ανάλογα για το ρίσκο που παίρνουμε (2,025 / Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
928.        ΛΥΩΝ – ΡΕΝ
Δεν θα συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τις γιορτές η Λυών, το 0-0 της Τετάρτης απέναντι στη Σεβίλλη σήμανε τον «υποβιβασμό» της στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το επεισοδιακό ματς στη Μετς, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (διεκόπη λόγω ρίψης κροτίδων από τους αντίπαλους οπαδούς), έχει πάντως κερδίσει τα 4/5 προηγούμενα παιχνίδια της εντός των συνόρων (4-0-1).  Η Ρεν αξιοποίησε για ακόμα μια φορά φέτος το γήπεδό της, κερδίζοντας με 2-0 την Σεντ Ετιέν, μακριά από το σπίτι της πάντως αποδυναμώνεται αισθητά, με αποτέλεσμα να μετράει ήδη πέντε ήττες σε επτά εξόδους (1-1-5 εκτός). Παρά την αγωνιστική άνοδο της Λυών τον τελευταίο καιρό, ο άσος σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1,55, ούτε βέβαια η σοφτ Ρεν πείθει για να πάμε στην κόντρα, μόνο κάποιο στοίχημα με τα γκολ μπορούμε να ψάξουμε στο live και τίποτα παραπάνω.  
927.        ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ
O Εθνικός Άχνας (4-0-2 εντός) μετά την ήττα με 0-1 από τη Νέα Σαλαμίνα με μέτρια εμφάνιση που θα μπορούσε να πάρει και τον πόντο επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του Άρης. Ήταν αρκετά καλύτερος και απόλυτα δίκαια κέρδισε, έχει βρει ρυθμό πλέον και ειδικά στην έδρα του είναι αρκετά ανεβασμένο. Έχει κάποιες απουσίες στο κέντρο, κυρίως ρολίστες παίκτες. Το Ζακάκι (0-4-2 εκτός) χάνεται εκτός έδρας, στο τελευταίο του ματς ηττήθηκε με 0-1 από τη Δόξα, δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Ο άσος στο 1,75 που επέλεξε οKyr_Lim είχε αξία, όμως το 1,50-1,60 που βρίσκεται πλέον δεν έχει αξία.
951.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΤΟΤΕΝΑΜ
Έκανε το χρέος της η Γιουνάιτεντ στο φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, επικράτησε με 0-2 της αδύναμης Ζόρια και προκρίθηκε ως δεύτερη στους «32». Στο πρωτάθλημα για ακόμη μία αγωνιστική είχε συμπαθητική εμφάνιση όμως πάλι δεν πήρε τους τρεις βαθμούς, καθώς ισοφαρίστηκε στην έδρα της Έβερτον στο 89’ από δικό της λάθος (υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι ο Φελαϊνί). Επιτέλους νίκη για την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ», εύκολα νίκησε την ΤΣΣΚΑ με 3-1 για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσει την προσπάθειά της στο Γιουρόπα. Πέμπτη η θέση της στην Πρέμιερ, στο τελευταίο της διέλυσε με 5-0 τη Σουόνσι, αν και χρειάστηκε ανύπαρκτο πέναλτι για να πάρει κεφάλι στο σκορ στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου. Στηρίζουμε Γιουνάιτεντ ξανά, δεν παίζει άσχημα και κάποια στιγμή θα έρθουν και τα αποτελέσματα, ενώ η Τότεναμ παρουσιάζεται αρκετά ασταθής το τελευταίο διάστημα. Με τον ασιατικό άσο -0,25 (1,875/Bet365) τάσσονται οι Young GunsΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
952.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Δεν τα κατάφερε τελικά στο Γιουρόπα Λιγκ η Σαουθάμπτον, η Χάποελ Μπερ Σεβά την πλήγωσε εντός έδρας, έφυγε με το 1-1 και την άφησε εκτός συνέχειας. Χλωμή η εικόνα της και στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε εύκολα με 3-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Must win ήταν για τη Μίντλεσμπρο η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χαλ, οι ποδοσφαιριστές του Καράνκα το γνώριζαν, επικράτησαν με σκορ 1-0 απέκτησαν αέρα τεσσάρων πόντων απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Γνωστά τα θετικά φετινά αποτελέσματα της «Μπόρο» εκτός έδρας (1-5-1 σε επτά εξόδους της), απογοητευμένοι και κουρασμένοι οι «Άγιοι», δεν θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά. Δυνατό ποντάρισμα στο ασιατικό διπλό +1 με απόδοση 1,70 (Bet365), προτίμησε ο Betol, το οποίο ήδη υποχώρησε στο 1,65. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
953.        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΪΝΤΖ
Από δύο σερί τεσσάρες στις έδρες των Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα προέρχεται η Γκλάντμπαχ που βολοδέρνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία πληρώνοντας εν μέρει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τους αρκετούς τραυματισμούς που αντιμετώπιζε σε σταθερή βάση. Στην Μπουντεσλίγκα έχει συμπληρώσει οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-3-5) και έχοντας μείνει στο -12 από τις ευρωπαϊκές θέσεις οφείλει να ψάξει ένα καλό finish στα τρία ματς πριν τη διακοπή αν δεν θέλει να μείνει από τώρα εκτός μάχης ενώ σε αυτό το διάστημα και ο προπονητής της θα παίξει το κεφάλι του. Είναι ασταθής αμυντικά ενώ επιθετικά διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Η Μάιντζ με 4/6 ήττες εσχάτως έχει μείνει και αυτή πίσω (-8) από την Ευρώπη, σκοράρει και δέχεται το γκολ για πλάκα μετρώντας 11/13 over εκ των οποίων τα 10 ήρθαν σε συνδυασμό με GG. Η ανάγκη των γηπεδούχων για τρίποντο και το αλέγκρο στυλ των φιλοξενούμενων μας στρέφουν προς τα γκολ, 2,05 πληρώνει στην Bet365 το GG & over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
954.        ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ
Η Λεχ μετρούσε τέσσερις σερί νίκες με 13-0 τέρματα και πήγε στην έδρα της πρωτοπόρου Γιαγκελόνια για να μειώσει στο -5 όμως έχασε με 2-1 και χθες η Λέχια με τη νίκη της άνοιξε τη μεταξύ τους διαφορά στους 11. Εντός έχει 5-2-2 και δεν υπάρχει περιθώριο για γκέλα. Οριακά εκτός οκτάδας η Κορόνα που στην έδρα της Πιαστ (1-0) είδε ένα σερί τριών νικών να λαμβάνει τέλος, εκτός είναι άκρως προβληματική (2-1-6, 8-25 γκολ) και σε 5/9 ταξίδια της δέχθηκε τρία τέρματα το λιγότερο, έχει και δύο σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά, δύο παίκτες που έχουν σκοράρει αθροιστικά 10/25 γκολ της, συνολικά μετράει 13/18 over. Ασιατικός -1 άσος στο 1,80.
957.        ΑΑΡΧΟΥΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Άαρχους στην έδρα της Μίντιλαντ με 1-0, αποτέλεσμα το οποίο την κρατάει ζωντανή στη μάχη της εξάδας. Ο Κοπεγχάγη έκανε το καθήκον της την Τετάρτη, κέρδισε με 2-0 την Κλαμπ Μπριζ, δεν θα συνεχίσει όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει οχτώ συνεχόμενες νίκες και δείχνει να μην έχει συναγωνισμό, στις 6/8 μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία της. Μια κλάση πάνω από όλες τις ομάδες της χώρας η Κοπεγχάγη, το διπλό πάντως στο 1,60 δεν έχει αξία, από τη στιγμή που βγάζει απαιτητικό πρόγραμμα, σε καλή φάση η Άαρχους, δεν αποκλείεται να της βάλει δύσκολα.
959.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΚΑΝΤΙΘ
Η Κόρδοβα άλλαξε προπονητή και μετά τη νίκη στο κύπελλο επί της Μάλαγα πέρασε με 1-2 από την έδρα της Ρέους βάζοντας τέλος σε ένα σερί 0-5-4 για το πρωτάθλημα, παραδοσιακά είναι ισχυρή εντός (3-2-3) αν και φέτος δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά. Η Κάντιθ διέλυσε με 3-0 τη Σαραγόσα και χάρη στην ισχυρή έδρα της (5-3-1) είναι έβδομη, εκτός δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά (1-3-4) αν και εσχάτως πήρε βαθμούς σε σκληρές έδρες. Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι είναι σκληρό καρύδι, θα αφήσουμε τον άσο για το live αν η εικόνα το ευνοεί.
956.        ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Η Καρμιώτισσα (3-1-2 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν παίζει καλά, καταφέρνει να παίρνει το προβάδισμα, στη συνέχεια αρκείται στη διαχείριση του αποτελέσματος. Δεν παίζει καλά, αλλά καταφέρνει να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Ο Άρης Λεμεσού (1-2-3 εκτός) μετά από δύο σερί νίκες έχασε με 0-2 από τον Εθνικό Άχνας, δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν άξιζε τίποτα παραπάνω. Δίκαιο το μοιρασμένο σετ, δεν θα μπλέξουμε, τα λίγα γκολ σκεφτόμαστε.
960.        ΤΟΥΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Από πέντε ματς δίχως νίκη έρχεται η Τουν (0-3-2, 4/5 GG), παραμένει σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα, που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του συλλόγου. Η Γιούνγκ Μπόις ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή της περιπέτεια την Πέμπτη, κερδίζοντας με 3-0 την Αστάνα, στο πρωτάθλημα έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και συνολικά πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια της (5-1-0, 6/6 over 2,5, 4/6 GG), μετράει ωστόσο μόλις δυο διπλά σε οχτώ εξόδους (2-4-2 εκτός). Σε φόρμα η Γιούνγκ Μπόις, δεν κοντράρεται αυτή την περίοδο, το διπλό πάντως στο 2,10 είναι απλά σωστό και δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία.  
------.     ΟΦΗ – ΧΑΝΙΑ
Ντέρμπι της Κρήτης, άσχημο ξεκίνημα ως τώρα ο ΟΦΗ (1-2-1) που χρειάζεται βαθμούς για να μην μείνει πολύ πίσω, κακές ως επί το πλείστον οι εμφανίσεις των Χανιών (1-1-2) που υστερούν σε ποιότητα. Λογικά άσος αλλά χωρίς αξία στις αποδόσεις.
962.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
Από μια πολύ δύσκολη εξάδα αγώνων προέρχεται ο Πανιώνιος (1-3-2) με τα αποτελέσματα να τον αδικούνε, από τον ΟΣΦΠ έχασε με γκολ από δύο στημένα αν και δεν δέχθηκε άλλες φάσεις, στη Λάρισα έγινε το ίδιο, πήρε δίκαια 0-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, κέρδισε με αρκετή τύχη τον ΠΑΟΚ, άξιζε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ ενώ στα Χανιά αν δεν δεχόταν κόκκινη στο 65' το διπλό δεν θα έσπαγε. Γενικά αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και σπάνια έχει κακή απόδοση όμως δεν παίρνει όσα αξίζει βαθμολογικά. Τώρα επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη και θέλει πολύ τη νίκη, με την ήττα από τον Κισσαμικό για το κύπελλο να αναμένεται να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ. Η Κέρκυρα με αρκετή δόση τύχης δεν έχασε ούτε από την ΑΕΚ και συμπλήρωσε πέντε χωρίς ήττα (2-3-0) έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Εκτός έδρας όμως εμφανίζει αδυναμίες (0-2-2) και σε 3/4 έμεινε στο μηδέν ενώ βαθμολογικά είναι σχετικά άνετη. Ώρα να επιστρέψουν στην "Πλατεία" τα τρίποντα, τα σκοράκια  1-0/2-0/2-1/(1-1) πληρώνουν 1,89 συνδυαστικά στην Bet365 και αποτελούν επιλογή του 1926, σε ένα ματς που το σκορ δύσκολα θα ανοίξει ιδιαίτερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
963.        ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Η ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ ήταν τέταρτη στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα, έτσι ο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το -3 που κουβαλούσε από πέρσι έχει μείνει 11ος (4-2-4) και στο -7 από τη δεύτερη θέση. Η νίκη-πρόκριση όμως μεσοβδόμαδα με τη Λίμπερετς έφτιαξε το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας αλλά ζέστανε λίγο και τον κόσμο, έτσι η νίκη απέναντι στον Πλατανιά αποτελεί κομβικής σημασίας για να ανέβει βαθμολογικά ενόψει των δύο κολλητών αγώνων σε Κέρκυρα και Λειβαδιά. Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν οκτώ χωρίς νίκη (0-5-3) και ειδικά επιθετικά δεν παρουσιάζουν καμία βελτίωση, έχουν αποτύχει να σκοράρουν σε 6/10 ματς ενώ 4/6 γκολ τους σημειώθηκαν στα δύο πρώτα, έκτοτε σε οκτώ αναμετρήσεις έχουν βρει δίχτυα μόλις δύο φορές. Εκτός έχουν ρεκόρ 1-3-2 με μόλις δύο τέρματα υπέρ ενώ θα απουσιάσουν Γιακουμάκης και Στανισάβλιεβιτς, δύο σημαντικοί παίκτες για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Η παράδοση δείχνει 4/4 άσους με λευκό παθητικό για τους Θεσσαλονικείς και αυτό το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό και φέτος, πολύ χαμηλά οι αποδόσεις για το win to nil του ΠΑΟΚ, προτιμότερη επιλογή τα σκορ 1-0/2-0/3-0 σε απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
964.        ΘΕΛΤΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (φάση των 32) και Τσάμπιονς Λιγκ (στους 16) προκρίθηκαν αντίστοιχα Θέλτα, μετά το ξεκούραστο διπλό στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και η Σεβίλλη μετά την ισοπαλία στη Γαλλία με τη Λυών, όπου άντεξε στην ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι Γάλλοι. Ενδιαφέρουσα η μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στη Λα Λίγκα, όπου θα δώσουμε το προβάδισμα στα γκολ και συγκεκριμένα στο GG & over 2,5 (2,02/Stoiximan), που είναι επιλογή του Betol. Η μεν Θέλτα έρχεται από 7/8 over όπου σημειώνονται 4,6 γκολ κατά μέσο όρο, η Σεβίλλη σκοράρει εδώ και 12 αγωνιστικές και επιβεβαίωσε το αμφίσκορο στα 8/9 παιχνίδια της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
965.        ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Επέστρεψε στην κορυφή η Στουρμ (έστω και στην ισοβαθμία), χάρη στη νίκη της με 4-0 στην έδρα της ΒΑΚ Πέλετς, ήταν πάντως μόλις η δεύτερη που πανηγύρισε στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (2-2-3), ενώ στο γήπεδό της μετράει τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα (0-1-2), απέναντι μάλιστα σε ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Η Σάλτσμπουργκ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ κερδίζοντας με 2-0 τη Σάλκε, στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο διαδοχικές νίκες με επιβλητικές εμφανίσεις (3-1 την Αούστρια, 4-1 την Άλταχ), μειώνοντας τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας σε απόσταση βολής. Με απουσίες στην επίθεση θα αγωνιστούν αμφότερες, εκτός ο τοπ σκόρερ Άλαρ (16 συμ./11 γκολ) για τους γηπεδούχους, λείπουν ο ηγέτης Σοριάνο (11 συμ./6 γκολ) και οι φορ Νταμπούρ (15 συμ./2 γκολ) και Γκούλμπραντσεν (8 συμ./2 γκολ) για τους φιλοξενούμενους, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία από τις δυο υπό αυτές τις συνθήκες, θα αρκεστούμε στο πάσο.
966.        ΣΕΝΤ ΠΟΛΤΕΝ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Πάνω που πήγε να πάρει τα πάνω της, η Σεντ Πόλτεν προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας δυο διαδοχικές ήττες, οι οποίες την κρατούν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ έμεινε η Αούστρια, γνωρίζοντας ήττα-σοκ την Πέμπτη από την αδιάφορη Πλζεν, αποκλεισμός που πονάει ο συγκεκριμένος αφού δέχθηκε ανατροπή από το 2-0 για το τελικό 2-3 και ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο πρωτάθλημα μετράει 3-0-1 μετά τη διακοπή, ενώ έχει και τέσσερις νίκες στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (4-0-1), διατηρώντας έτσι επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Το διπλό στα επίπεδα του 2,00 φαντάζει δίκαιο, από τη στιγμή που η Σεντ Πόλτεν δείχνει ανήμπορη να ανταγωνιστεί τους «μεγάλους» της κατηγορίας, θα το αποφύγουμε όμως μόνο και μόνο επειδή η Αούστρια έρχεται από γερή σφαλιάρα και είναι αμφίβολο το πώς θα αντιδράσει.
968.        ΤΒΕΝΤΕ – ΑΓΙΑΞ
Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-1) συμπλήρωσε η Τβέντε, έπειτα από το 0-0 στην έδρα της Βίλεμ, στο γήπεδό της μετράει τρία σερί Χ και παραμένει αήττητη από τον Αύγουστο (3-3-1 εντός). Από το 1-1 απέναντι στη Σταντάρ έρχεται ο Άγιαξ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιξε με αλλαγές, μιας και είχε ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο του στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα αριθμεί τρεις συνεχόμενες νίκες και τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων (10-2-0), με αποτέλεσμα να πιάσει τη Φέγενορντ στην κορυφή της βαθμολογίας. Ζόρικη έξοδος για τον «Αίαντα», το διπλό στο 1,60 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και δεν κοντράρεται σε καμία περίπτωση. Προτιμότερη επιλογή εδώ δείχνει η αποχή, δεν προκύπτει κάποια αξιόλογη στοιχηματική ευκαιρία.
970.        ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Ένεση ψυχολογίας η μεσοβδόμαδη ανατροπή της Σεντ Ετιέν μέσα στις Βρυξέλλες για το Γιουρόπα Λιγκ (2-3 την Άντερλεχτ από 2-0 ημίχρονο), όμως ουσιαστικά αυτό το δεύτερο ημίχρονο ήταν το μόνο καλό της διάστημα στα τρία τελευταία παιχνίδια. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι “στεφανουά”, έχουν μία νίκη στα έξι τελευταία (1-3-2), ενώ μόλις σε 1/5 πιο πρόσφατα κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Η Γκινγκάμπ από την πλευρά της έρχεται από το άνετο 2-0 επί της Ναντ, έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της (4-3-1) κι εξακολουθεί να εντυπωσιάζει καταλαμβάνοντας την 5η θέση της βαθμολογίας. Υπάρχει λάθος στα σετ, η Σεντ Ετιέν εκτός ότι είναι φανερά ντεφορμέ έχει και επιπλέον κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης, η σαφώς πιο φρέσκια Γκινγκάμπ μπορεί να το εκμεταλλευτεί παίρνοντας αποτέλεσμα, επιλογή του Betol και των Young Guns το Χ2 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
971.        ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΟΡΤΟ
Από τρεις διαδοχικές ήττες έρχεται η Φεϊρένσε, η οποία δείχνει να ξεφουσκώνει μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Η Πόρτο διέλυσε με 5-0 τη Λέστερ την Τετάρτη και έκλεισε θέση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στο πρωτάθλημα έσπασε την κακοδαιμονία των ισοπαλιών με το 1-0 επί της Μπράγκα, πλησιάζοντας στο -4 από την κορυφή. Δεν πείθει η φετινή Πόρτο για να την εμπιστευτούμε σε τιμές της τάξης του 1,30, δεν βλέπουμε πάντως τη Φεϊρένσε να μπορεί να την απειλήσει.
972.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΤΟΝΤΕΛΑ
Μόνη τελευταία πια η Νασιονάλ, μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και έξι ματς χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-2-4), έχει μείνει άσφαιρη στα 4/6 εντός έδρας παιχνίδια της (1-1-4 εντός, 4/6 under 2,5, 5/6 NG). Κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται και η Τόντελα, έχει μόνο μια νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (1-1-3), ενώ ηττήθηκε στις 4/6 μέχρι στιγμής εξόδους της (0-2-4 εκτός). Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ, προχωράμε παρακάτω.
969.        ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι αρκετά καλύτερη ομάδα, δεν είναι σε καλή κατάσταση όμως, θέλει κόντρα στη Δόξα που φέτος είναι χαμηλού επιπέδου να επιστρέψει στις νίκες μετά το 0-0 με τη Δερύνεια. Το διπλό βέβαια είναι αρκετά χαμηλά και δεν θα μας απασχολήσει πριν την έναρξη του αγώνα.
974.        ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη η Κονιασπόρ, χάνοντας με 0-1 από τη Γάνδη, επικεντρώνεται από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, εκεί όπου μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-1-0), έστω και αν στο σπίτι της έχει πανηγυρίσει μόλις σε 2/6 αναμετρήσεις της (2-3-1 εντός). Η Καϊσερισπόρ βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, εξέλιξη λογική από τη στιγμή που ηττήθηκε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (0-1-4), μένοντας μάλιστα άσφαιρη και στις τέσσερις αυτές ήττες, παρελθόν από τον πάγκο ο Κουτλού ο οποίος παραιτήθηκε, αναζητείται ο διάδοχός του. Φαινομενικά ο άσος του 1,90+ δείχνει ευκαιρία, εμείς πάντως θα κρατήσουμε μικρό καλάθι, με την Κονιασπόρ να έρχεται από αλλεπάλληλα παιχνίδια και να αγωνίζεται χωρίς τον τιμωρημένο αρχισκόρερ Μπάχιτς (12 συμ./8 γκολ), ενώ και η Καϊσερισπόρ μετά την αλλαγή δεδομένων στον πάγκο δεν αποκλείεται να βγάλει αντίδραση, προτιμότερη επιλογή εδώ είναι η αποχή.    
973.        ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Σημαντική νίκη για τη Γαλατά το 2-1 επί της Κασίμπασα, ώστε να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή, στο γήπεδό της μετράει 4-0-2, στο πιο πρόσφατο από αυτά επικράτησε με 3-1 της Μπούρσα, με την ηρεμία να επανέρχεται στο εσωτερικό της ομάδας. Η Γκαζιαντέπ έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πια οριακά μόνο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, πολύ αδύναμη και η μέχρι στιγμής εκτός έδρας παρουσία της (0-2-4 εκτός), παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Καρτάλ, αναζητείται η διάδοχη κατάσταση για τον πάγκο. Εύκολα ή δύσκολα η Γαλατά θα το πάρει το ματς, δεν μας απασχολήσει ο άσος του 1,30.
976.        ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
H Σάλκε (4-0-2 εντός) είχε προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, έχασε με 2-0 από τη Σάλτσμπουργκ αλλά ήταν αδιάφορη. Έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τη Λειψία και σταμάτησε το σερί των δώδεκα αγώνων δίχως νίκη (10-2-0). Ήταν καλή πριν από αυτά τα δύο ματς. Οι επιθετικοί Χούντελααρ (7 συμ./1 γκολ) και Εμπολό (7 συμ./2 γκολ) και Ντι Σάντο (6 συμ.) λείπουν για μία ακόμη φορά, όπως και ο μπακ Χέβεντες (13 συμ.) είναι τιμωρημένος. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν (2-0-4 εκτός) συμπλήρωσε τρία ματς δίχως ήττα, στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ, έχασε πέναλτι λίγο πριν το τέλος με τον Ερνάντες που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε με 3-0 τη Μονακό, είχε βέβαια είδε προκριθεί. Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Ο χαφ Καμπλ (12 συμ./1 γκολ) λείπει και ο κάποιοι μακροχρόνιοι. Το +0,25 της Λεβερκούζεν έχει κάποια αξία και είναι στις σκέψεις μας.
975.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ στην έδρα της Μπόρνμουθ για τη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ για 75 λεπτά ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και είχε προβάδισμα δύο τερμάτων (1-3), έπαθε ολοκληρωτική καθίζηση στο τελευταίο τέταρτο και κατάφερε να χάσει το ματς με 4-3! Κάτι παρόμοιο έπαθε και η Γουέστ Χαμ στο εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Άρσεναλ, μέσα στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος -αν και δεν είχε καλή παρουσία- μέχρι το 72’ (0-1 το σκορ τότε), όμως στα επόμενα 14 λεπτά κατάφερε να δεχτεί τέσσερα τέρματα και εν τέλει να ηττηθεί με το πολύ βαρύ 1-5. Ήταν μεγάλο το σοκ της Λίβερπουλ, ωστόσο μάλλον αντιμετωπίζει τον κατάλληλο αντίπαλο (άμυνα-τραγωδία, ψυχολογία υπό το μηδέν) για να ξεσπάσει. Κάποιο στοίχημα σε νίκη της Λίβερπουλ συνοδεία πολλών τερμάτων ψάχνουμε, ελκυστικό δείχνει το 2,62 για το combo άσος & GG στην Bet365.
977.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ
Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα προσέθεσε στο παθητικό της η Μπρέσια, χάνοντας με 0-1 από την Τερνάνα, στο γήπεδό της πάντως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και έχει φτάσει να μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ παραμένει αήττητη από την αρχή της χρονιάς (4-4-0 εντός). Παρόμοια συμπεριφορά παρουσιάζει και η Νοβάρα, είναι αποτελεσματική στην έδρα της (5-2-2), μακριά όμως από αυτή αποδυναμώνεται αισθητά, με αποτέλεσμα να αριθμεί έξι ήττες σε οχτώ εξόδους (1-1-6), ξεκίνησε μάλιστα το πρωτάθλημα με 6/6 ήττες, πριν φύγει με θετικά αποτελέσματα από τις έδρες των Βερόνα (4-0) και Περούτζια (0-0). Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, περιμένουμε να μιλήσει ο παράγοντας έδρα, γι αυτό και θα δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη Μπρέσια, ο ασιατικός άσος 0:0 στο 2,025 της Bet365 αποτελεί επιλογή των Young Gunsενώ τέλος να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον προπονητή της Νοβάρα, Μποσκάλια, ο οποίος καθόταν μέχρι πέρυσι στον πάγκο της Μπρέσια.
980.        ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ
Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Πιάστ που μετράει 4-3-2 εσχάτως, στην έδρα της είναι σκληρό καρύδι (4-4-1) και έχει συμπληρώσει έξι αήττητη εκεί (3-3-0). Η Λέγκια αυτοκτόνησε στο 2-2 με τη Πλοκ και με τη νίκη της Λέχια την Παρασκευή είδε τη διαφορά της από την κορυφή να ανεβαίνει στους 10, προέρχεται από μεγάλη νίκη απέναντι στη Σπόρτινγκ που της έδωσε εισιτήριο για το Γιουρόπα και μπορεί να καίγεται για τη νίκη όμως ίσως βγάλει ψυχολογικό άδειασμα. Σκοράρουν εντός οι γηπεδούχοι, από 7/8 over προέρχεται η Λέγκια, σε αποδόσεις κοντά στο 1,80 το αμφίσκορο έχει αξία.
979.        ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Εκτός έδρας γκέλα για τη Μπρόντμπι (1-1 με Έσμπιεργκ), διψήφια πλέον ο διαφορά της από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη, πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι το ταβάνι της για φέτος είναι η δεύτερη θέση. Από ήττα σοκ στο γήπεδό της έρχεται η Μίντιλαντ, καθώς έχασε με 0-1 από την Άαρχους, ήταν η τρίτη που υπέστη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (1-0-3), δείχνοντας σε κακή κατάσταση στο τέλος του χρόνου. Παιχνίδι μεταξύ δυο άμεσων ανταγωνιστών, σωστός ο φαβοριτισμός της Μπρόντμπι στο 2,00+.
978.        ΓΑΝΔΗ – ΟΣΤΑΝΔΗ
Η Γάνδη (8-0-0 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Βέστερλο εκτός έδρας, δεν έπαιξε καλά δεν έκανε πολλές φάσεις. Δεν της άξιζε τίποτα παραπάνω. Την Πέμπτη κέρδισε την Κόνιασπορ για το Γιουρόπα με γκολ στο 95’. Ο εξτρέμ Ντονγκάλε (9 συμ.) είναι εκτός για ένα ακόμα ματς. Η Οστάνδη (2-2-4 εκτός) μετά από δύο μεγάλες νίκες με 5-0 επί Βέστερλο και 6-0 επί της Γκενκ ηττήθηκε με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ εκτός έδρας. Σταμάτησε σερί οκτώ αγώνων δίχως ήττα (5-3-0). Δεν έπαιξε καθόλου καλά και δικαιολογημένα έχασε. Χαμηλό τέμπο περιμένουμε στο ματς, το +1 της Οστάνδης στο 1,80 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.
983.        ΛΟΥΓΚΟ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Η Λούγκο επέστρεψε στις νίκες με 1-2 στην έδρα της Μούρθια και ανέβηκε όγδοη, εντός έχει 4-1-3 με 3/4 ήττες εσχάτως, με 10/17 over διαθέτει τον υψηλότερο δείκτη γκολ στις αναμετρήσεις της (2,82) στην κατηγορία. Η Νουμάνθια για δεύτερη φορά στα τελευταία 15 κράτησε το μηδέν στην άμυνα και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο σπίτι της, εκτός έδρας παραδοσιακά εμφανίζει αδυναμίες (0-5-3) και έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία 18 ταξίδια της. Εκτός έχει 5/8 GG ενώ 12/17 ματς της είχαν δύο γκολ το λιγότερο. αμφότερες σκοράρουν και δέχονται με άνεση το γκολ και έστω δύο τέρματα θα τα έχει η αναμέτρηση, δεν έχει αξία το over 2,25, θα περιμένουμε το live.
982.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΧΙΡΟΝΑ
Η Αλκορκόν μπορούσε το βαθμό στην έδρα της Ράγιο αλλά ηττήθηκε με 2-0, παραμένει οριακά εκτός ζώνης λόγω της διπροσωπίας που εμφανίζει, έχει 0-2-7 εκτός όμως στην έδρα της είναι ισχυρή, μετράει 5-2-1 ρεκόρ με 4/5 νίκες εσχάτως, σε 5/7 δεν δέχθηκε γκολ. Η Χιρόνα πάει τρένο, κέρδισε και την πρωτοπόρο Λεβάντε με 2-1 και έφτασε στο -1 από την κορυφή έχοντας ρεκόρ 5-1-0 εσχάτως. Εκτός έχει 3-2-3 ρεκόρ ενώ στη συγκεκριμένη έδρα έχει άριστη παράδοση (1-2-6 στα τελευταία). Σκληρή έδρα εναντίον φορμαρισμένης ομάδας που έχει και πολλές απουσίες όμως, δύσκολο για πρόβλεψη, πιθανή η ισοπαλία, ταβάνι τα δύο γκολ στην αναμέτρηση.
984.        ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Η Βαγιαδολίδ ρέφαρε το 0-0 εντός με την Αλμερία περνώντας με 0-3 από τη Μαγιόρκα, πλασματικό το σκορ, μείωσε έτσι στο -2 από τα πλέι-οφ, στην έδρα της έχει 4-2-2 με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό, σε 5/8 κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Η Μιραντές επέστρεψε στις νίκες μετά από εννέα ματς (0-3-6) και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε νέο τεχνικό, εκτός προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Τοπικό ντερμπάκι είναι, γηπεδούχοι δεν δέχονται γκολ εντός, οι φιλοξενούμενοι δεν σκοράρουν εκτός και το under 2,5 (1,80) έχει καλές τύχες.
985.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Ατρόμητος που με τον Κορακάκη στον πάγκο τρέχει σερί 5-2-1 και έχει πλησιάσει στο -1 από τη δεύτερη θέση, στο τελευταίο πέρασε με 1-2 από τη Λάρισα ενώ τα ματς με τους μεγάλους του πάνε καθώς βολεύεται με το παιχνίδι αντεπιθέσεων. Έχασε 0-1 από τον ΟΣΦΠ σε ματς που δεν δέχθηκε φάσεις και ο ίδιος είχε 3-4 κλασσικότατες φάσεις, επέστρεψε από το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ παίρνοντας Χ ενώ αν και έχανε με 3-1 ως το 73' στην Τούμπα κατάφερε να κάνει επικό διπλό (3-4). Τα τελευταία χρόνια μάλιστα τα πηγαίνει καλά όταν υποδέχεται τον ΠΑΟ, έχασε σε μόνο 2/5 πιο πρόσφατα στο Περιστέρι (1-2-2). Ο ΠΑΟ άλλαξε προπονητή αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να διορθώσει το αγωνιστικό αλλά και ψυχολογικό πρόβλημα που δημιούργησε η παρουσία Στραματσόνι στον πάγκο του, στα τελευταία 17 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει ρεκόρ 4-5-8. Είναι δεύτερος στη βαθμολογία και στο +1 από την τρίτη θέση όμως εκτός έδρας μετά το διπλό στη Λιβαδειά στην πρεμιέρα αγνοεί το τρίποντο (0-3-1). Βάσει της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων 1Χ δεν μπορεί να αγνοηθεί ακόμα και αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, 1926 και Ser Sira το επέλεξαν σε απόδοση 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
988.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Η αλλαγή συστήματος από τον Αμπελάρδο έχει αποδώσει καρπούς στη Σπόρτινγκ Χιχόν, που την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε για πρώτη φορά έπειτα από 10 αγωνιστικές. Στη Βαρκελώνη για να παίξει με την Εσπανιόλ, που δε χάνει στα οκτώ τελευταία (3-5-0), πηγαίνει με σύμμαχο την παράδοση (5-4-1). Έχουμε κακό προαίσθημα για τον άσο, που προσφέρεται σε ασύμφορη και χαμηλή απόδοση (1,65), υπάρχει περιθώριο για την κόντρα με το ασιατικό διπλό +0,75 ή το +1 ακόμα καλύτερα αν ανέβει στο 1,70.
990.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ
Ήττα για τη Μπενφίκα μεσοβδόμαδα από τη Νάπολι με 1-2, παρόλα αυτά συνεχίζει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, παράλληλα έρχεται και από ήττα στο πρωτάθλημα (1-2 από Μαρίτιμο), η οποία ήταν η πρώτη της εντός των συνόρων εδώ και περίπου 10 μήνες! Από άσχημο αποτέλεσμα έρχεται πάντως και η Σπόρτινγκ, το 0-1 από τη Λέγκια την αφήνει πρόωρα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ίσως βέβαια αυτό να της βγει σε καλό, αφού θα μπορέσει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται στο -2 από την προσεχή της αντίπαλο. Ντέρμπι κορυφής είναι το παιχνίδι, καμία από τις δυο δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση, λογικά τα σετ που κυκλοφορούν, γι αυτό και δεν πρόκειται να εμπλακούμε στοιχηματικά.
------.     ΜΕΛΓΑΡ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ
Η επανάληψη του περσινού τελικού. Δύσκολη πρόκριση στον τελικό και γι τις δύο ομάδες, με τη Μελγκάρ να αποκλείει την Ουνιβερσιτάριο με την εκτός έδρας νίκη στη Λίμα, ενώ η Κριστάλ απέκλεισε τη Μουνισιπάλ στη διαδικασία των πέναλτι. Οι έδρες αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των παιχνιδιών, σε αυτό το ματς θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.
992.        ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ
Η Σταντάρ Λιέγης (6-1-1 εντός) έκανε αρκετά σημαντική νίκη με 4-1 επί της πρωτοπόρους Ζούλτε, ήταν αρκετά καλύτερη και κατάφερε να πάρει μία αρκετά καλή νίκη και για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς. Έμεινε εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άγιαξ σε ένα ματς-ροντέο. Ο στόπερ Σχολτς (13 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Ντοσεβί (11 συμ.) λογικά λείπουν. Η Βέστερλο (1-2-6 εκτός) είναι ουραγός, έχει δύο σερί ισοπαλίες με Έουπεν (3-3) και Γάνδη (0-0). Μέτριες εμφανίσεις και χωρίς να εντυπωσιάζει. Ο άσος όμως είναι πολύ χαμηλά, δεν έχει καμία αξία.
1003.     ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΟΒΙΕΔΟ
Ηχηρή σφαλιάρα το 3-0 στην έδρα της Κάντιθ για τη Σαραγόσα, το εκτός έδρας χάλι που παρουσιάζει δεν της επιτρέπει να μπει στην εξάδα όμως εντός είναι δυνατή (5-2-1) και σε 5/8 σκόραρε 2+ γκολ. Πέμπτη η Οβιέδο που στα δύο τελευταία εκτός έφυγε με βαριά σκορ (4-0 και 5-1), συνολικά έχει 2-2-4 με 5/8 under και 6/8 NG. Δεν θα είναι εύκολο όμως οι γηπεδούχοι είναι ισχυροί εντός και οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν στα καλύτερα τους και εκτός έχουν χτυπητές αδυναμίες, -0,25 ασιατικός άσος στο 1,80.
1002.     ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Φινάλε στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Ένα βαθμό θέλει  τυπικά η Βιτόρια για να κλειδώσει την παραμονή, έχει πάντως αρκετά καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ιντερνασιονάλ, επομένως ακόμα και με ήττα δύσκολα θα κινδυνέψει. Μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-0-1) και βρίσκει απέναντί της την πρωταθλήτρια Παλμέιρας, η οποία δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Λογικό φαβορί, λόγω κινήτρου, στο 2,20 ο άσοςχωρίς πάντως να αποτελεί ευκαιρία, καθώς θα πρέπει να γίνουν όργια για να κινδυνέψει η γηπεδούχος.  
1787.     ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Το καλύτερο που μπορεί να διεκδικήσει η Σάο Πάουλο είναι μια θέση στο πάνω μισό της κατάταξης, η Σάντα Κρουζ έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και καιρό. Ανοιχτό και δίχως σκοπιμότητες ματς περιμένουμε εδώ, προτιμότερες οι τιμές στα πολλά τέρματα παρά στη νίκη των γηπεδούχων.
1783.     ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Φλουμινένσε, έχει πια συμπληρώσει εννέα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-3-6). Η Ιντερνασιονάλ δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο νίκη και παράλληλα να την ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Εποχιακές οι τιμές εδώ, με το διπλό φαβορί του 2,15, σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν, με τους φιλοξενούμενους να αγνοούν τη νίκη μακριά από το σπίτι τους από το Μάιο (2-4-12 συνολικά ο εκτός έδρας απολογισμός τους), κρατάμε το παιχνίδι μόνο για το live.  
1786.     ΣΑΝΤΟΣ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες η Σάντος, μένει απλά να διευκρινιστεί αν θα τερματίσει στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση, η Αμέρικα Μινέιρο έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ουραγός της βαθμολογίας. Αήττητο σερί εννέα αγώνων (7-2-0) έτρεχε η Σάντος πριν την τελευταία ήττα της, η  Αμέρικα Μινέιρο αποχαιρέτησε το κοινό της με ισοπαλία (2-2 με τη Σπορτ Ρεσίφε), μακριά από το σπίτι της πάντως μετράει 0-4-14. Ανάξιες ενασχόλησης οι τιμές τόσο στον άσο όσο και στα πολλά τέρματα.  
1782.     ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Ένα βαθμό θέλει η Κρουζέιρο για να κλειδώσει και μαθηματικά τη θέση της στα εισιτήρια για το Κόπα Σουνταμερικάνα, κάνει καλό φίνις στη χρονιά, χάνοντας μόνο τα 2/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (5-3-2). Η Κορίνθιανς παλεύει για το Λιμπερταδόρες, θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες, δεν το αξίζει πάντως με βάση τα αποτελέσματά της, από τη στιγμή που έχει μόνο τρεις νίκες στα τελευταία 14 ματς πρωταθλήματος (3-6-5). Υπάρχει λαθάκι στα σετ εδώ, με το διπλό να υποτιμάται λόγω κινήτρου και να κινείται σε τιμές υπό του 3,00, η αξία βρίσκεται στα αριστερά του σετ και στον άσο του 2,40 στον Stoiximan.
1784.     ΓΚΡΕΜΙΟ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Γκρέμιο, έσωσε τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου (επικράτησε της Ατλέτικο Μινέιρο σε διπλούς αγώνες), χάρη στην οποία εξασφάλισε και ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Μποταφόγκο παλεύει για να κρατηθεί εντός της εξάδας, δεν κλείνει πάντως τη χρονιά σε καλή κατάσταση, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-3-2), στο αμέσως προηγούμενο διάστημα πάντως μετρούσε πέντε διαδοχικά τρίποντα. Καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν, για τη Γκρέμιο το ματς έχει χαρακτήρα φιέστας, η Μποταφόγκο πάντως δεν πείθει και τόσο για το διπλό στο 2,35-2,40, καλύτερα να περιμένουμε το live εδώ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν ούτως ή άλλως το στόχο τους σε περίπτωση που η Κορίνθιανς δεν κερδίζει.
1780.     ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
Τη θέση στην εξάδα θέλει να κλειδώσει η Παραναένσε, ευνοϊκή συγκυρία για την ίδια το γεγονός ότι στο φινάλε αγωνίζεται στην έδρα της, εκεί όπου φέτος μετράει 15 νίκες σε 18 αναμετρήσεις (15-2-1 εντός). Η Φλαμένγκο είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες, καταστρώνει από τώρα τα πλάνα της για του χρόνου. Σωστό φαβορί στο ζευγάρι αυτό η Παραναένσε, θεωρούμε ότι θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα νικηφόρα και θα πετύχει το στόχο της, μια χαρά ο άσος στο 2,25 του Stoiximan.
1785.     ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Πόντε Πρέτα, εξασφάλισε χωρίς πολλά άγχη την παραμονή, κυρίως χάρη στην ισχυρή της έδρα (12-2-4 εντός). Η Κοριτίμπα επίσης ξεμπέρδεψε με την υπόθεση-σωτηρία πριν λίγες εβδομάδες, μπορεί τώρα απερίσπαστη να διεκδικήσει μια θέση για το επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο ματς αυτό, άγνωστες οι προθέσεις της Κοριτίμπα αναφορικά με το Σουνταμερικάνα, δεν θα πάρουμε θέση.
1788.     ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ
Για την αποφυγή του υποβιβασμού μάχεται η Σπορτ Ρεσίφε, μόνο με νίκη θα είναι 100% εξασφαλισμένη, σε κάθε άλλη περίπτωση απειλείται από την Ιντερνασιονάλ. Αδιάφορη βαθμολογικά η Φιγκεϊρένσε, έχει υποβιβαστεί εδώ και μερικές εβδομάδες και καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για του χρόνου. Ευτυχής συγκυρία για τη Σπορτ Ρεσίφε η υποδοχή της, άνευ κινήτρου, Φιγκεϊρένσε του 1-4-13 μακριά από το σπίτι της, θεωρούμε ότι θα φτάσει στη νίκη που χρειάζεται για να σωθεί, το ίδιο όμως περιμένουν και οι μπουκ, προσφέροντας την επικράτηση της σε πετσοκομμένες τιμές (1,30-1,35), ωθώντας μας έτσι στο πάσο, τουλάχιστον για pregame. Αναγκαστικά θα κάνουμε υπομονή για το live εδώ.
1009.     ΙΝΤΕΡ – ΤΖΕΝΟΑ
Πάνω που έδειξε να πατάει ξανά γερά στα πόδια της επικρατώντας δίκαια της Φιορεντίνα (4-2) μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι του Μιλάνου (2-2 εκτός), η Ίντερ (6-3-6) εμφάνισε το κακό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να διασυρθεί από τη Νάπολι (3-0). Την Πέμπτη κέρδισε τη Σπάρτα Πράγας σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα αφού είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ ενώ η αντίπαλος της τερμάτιζε σίγουρα πρώτη (2-1). Από «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Κιέβο προέρχεται η Τζένοα (5-5-4), η οποία προβλημάτισε στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ανέβασε στροφές, δίχως όμως να πάρει κάτι παραπάνω από το βαθμό. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση κυρίως λόγω της αστάθειας που χαρακτηρίζει τους «νερατζούρι» αλλά και του κακού κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο τους, με τους οπαδούς να διαμαρτύρονται για την κακή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα σε ακόμα μια σεζόν. Οι Γενοβέζοι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά και το έχουν αποδείξει αρκετές φόρες φέτος, ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως πριν από δύο εβδομάδες συνέτριψαν τη Γιουβέντους (3-1) ενώ όσον αφορά τις «μεγάλες» έχουν επίσης βάλει δύσκολα στις Μίλαν (3-0) και Νάπολι (0-0 εντός). Προς αποφυγήν ο χαμηλός άσος (1,70), διαβασμένες και οι τιμές των γκολ. Πάσο.
1008.     ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ
Απλή νίκη έψαχνε η Παρί στο εντός έδρας με τη Λουντογκόρετς για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως έκανε μια τρύπα στο νερό μένοντας απροσδόκητα στο 2-2. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε σε συνέχεια του δύσπεπτου 3-0 από τη Μονπελιέ, ήδη οι πρώτες μουρμούρες για τον Έμερι έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο Παρίσι. Η Νις από την άλλη έρχεται φρέσκια αφού μεσοβδόμαδα ξεκούρασε το σύνολο της ενδεκάδας της, παραμένει πρωτοπόρος με το εκπληκτικό 12-3-1, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φτάνοντας πολύ εύκολα στη νίκη με 3-0 επί της Τουλούζ. Ντέρμπι κορυφής στο Σαμπιονά, τα σετ που κυκλοφορούν προεξοφλούν ξέσπασμα της Παρί, όμως η Νις κάθε άλλο παρά ευάλωτη έχει δείξει μέχρι στιγμής και σίγουρα μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα, όλη αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ, το +1,5 ασιατικό διπλό (1,90/ Bet365) επέλεξαν για το παιχνίδι τους Betol και Young GunsΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
1010.     ΜΠΕΤΙΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Βελτιωμένη η Μπέτις υπό τις οδηγίες του Βίκτορ, κυρίως στον επιθετικό τομέα όπου βρήκε δίχτυα έξι φορές στα τρία προηγούμενα (1-1-1 ρεκόρ). Η Μπιλμπάο προκρίθηκε τελικά ως 2η από τον όμιλο της στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Εϊμπάρ. Ο Βαλβέρδε υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Αντούριθ και Ραούλ Γκαρσία, που έλειψαν από τα δύο προηγούμενα. Θεωρούμε πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δούμε αμφίσκορο. Στο 1,90 παίζεται το GG στη Bet365.
1011.     ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Σούπερ κλάσικο στο Μπουένος Άιρες, η Ρίβερ έχει μείνει ένατη και στο -7 από την κορυφή καθώς ασχολείται με το κύπελλο, παίζει μεσοβδόμαδα τον τελικό αλλά λόγω σημασίας της αναμέτρησης θα κατεβάσει βασικούς στο κλάσικο.  Η Μπόκα είναι στο -2 από την κορυφή μετρώντας μόνο μια ήττα φέτος (7-4-1), τρέχει σερί 4-1-0 εσχάτως με 14 γκολ ενεργητικό σε αυτό το διάστημα και δείχνει πανέτοιμη για το ντέρμπι, εκτός ξεκίνησε νωθρά αλλά προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες (2-3-1). Οι γηπεδούχοι έχουν αλλού το μυαλό τους και στα τελευταία εννέα για το πρωτάθλημα με την Μπόκα εντός κέρδισαν μόνο τα δύο (2-4-3), η Μπόκα είναι καλά και δείχνει ικανή έστω να μη χάσει.
1012.     ΜΠΡΑΓΚΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
Εκτός Ευρώπης έμεινε τελικά η Μπράγκα, έπειτα από την ήττα της Πέμπτης με 2-4 από την αδιάφορη Σαχτάρ, στο πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πόρτο, χάνοντας στις καθυστερήσεις, υποχώρησε έτσι στη, γνώριμη για εκείνη, τέταρτη θέση.  Επιστροφή στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-2-3) για την Πάκος, χάρη στο 2-1 επί της Μποαβίστα, μακριά από το σπίτι της πάντως μετράει τέσσερις ήττες σε έξι εξόδους (1-1-4 εκτός). Λογικό φαβορί εδώ η Μπράγκα, επίφοβο βέβαια το 1,70 από τη στιγμή που έρχεται από αλλεπάλληλα παιχνίδια, δεν πείθει πάντως η Πάκος για να  ψάξουμε την κόντρα.
1018.     ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ
Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Σουνταμερικάνα, ενώ η Γκουαρανί με νίκη κατακτά και μαθηματικά το Κλαουσούρα. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα και το κίνητρο, διπλό.
717.        ΚΑΜΠΑΛΕΡΟ ΝΤΕ ΖΕΜΠΑΛΟΣ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ
Αναμέτρηση με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Η Χενεράλ Καμπαγιέρο αναζητά βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ  Νασιονάλ για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Δε θα μπλέξουμε με το ματς.
1013.     ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ
Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για αμφότερες. Η Ολίμπια αναζητά μόνο τη νίκη, αναμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα της Γκουαρανί για να τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο ματς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού, με τη νίκη να είναι μονόδρομος καθώς σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να υποβιβαστούν από αυτή την αγωνιστική. Το ματς θα μας απασχολήσει στο live.
------.     ΤΟΛΙΜΑ – ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ
Δεύτερος ημιτελικός, το πρώτο ματς έληξε 1-0 υπέρ της Μπουκαραμάνγκα. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό βρίσκεται η Μπουκαραμάνγκα μετά τη σπουδαία νίκη στο πρώτο ματς, αναζητώντας πλέον τουλάχιστον την ισοπαλία. Με την πλάτη στον τοίχο η Τολίμα, η οποία στα τελευταία παιχνίδια δεν πατάει καλά. Η Μπουκαραμάνγκα στάθηκε τυχερή στον προημιτελικό με την Κάλι, αναμένουμε η τύχη της να τελειώσει εδώ, άσος.
1014.     ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΟΥΡΑΚΑΝ
Έχει χτυπήσει φόρμα η Μπάνφιλντ που συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και 4-1-1 εσχάτως, στην έδρα της είναι αήττητη (3-2-0) και στο τελευταίο εκεί έσπασε το αήττητο 10 αγώνων της πρωτοπόρου Εστουδιάντες. H Oυρακάν δεν είναι καλά, συμπλήρωσε επτά χωρίς νίκη (0-2-5) και είναι προτελευταία με ρεκόρ 1-5-6, εκτός (1-1-4) προέρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Δεν ήταν μυστικό ότι οι παίκτες δεν ήθελαν τον πρώην πλέον προπονητή της Ουρακάν, διαθέτει πολύ καλύτερο υλικό απ' ότι δείχνει η βαθμολογικά και τώρα αναμένεται αγωνιστική ανάταση, πάσο εδώ, υποσημείωση για στήριξη στο άμεσο μέλλον της Ουρακάν.
1016.     ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Τρία ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ η Σαν Μαρτίν που εντός ζορίζεται να σκοράρει (1-1-3, 3-8 γκολ), δεύτερη σερί γκέλα για την Εστουδιάντες που είδε τη δεύτερη Μπόκα να μειώνει στο -2 τη διαφορά τους, εκτός έχει 3-2-1. Θα αποφύγουμε το διπλό, δύσκολα να χαλάσει το under, δεν σκοράρουν οι γηπεδούχοι που θα παίξουν συντηρητικά, προσεκτικά οι "φοιτητές" που δεν θέλουν να τριτώσουν τις γκέλες τους.
1015.     ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
H Kολόν μετά από δύο σερί ήττες πέρασε με 1-3 από την έδρα της Ουρακάν, συνέχισε έτσι τις υψηλές πτήσεις της (6-2-4) με όπλο την άμυνα (τρίτη καλύτερη στην κατηγορία), εντός επειδή γενικά δεν έχει το εύκολο γκολ δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη (3-0-2, 4/5 under). Μετά από τέσσερις γκέλες η Ιντεπεντιέντε κέρδισε επιτέλους στην έδρα της (2-2-2), τα εκτός τη βολεύουν περισσότερο καθώς παίζει χωρίς άγχος μακριά από το γήπεδο της (3-2-1). Δύο ομάδες που σκοράρουν με δυσκολία, έχουν καλές άμυνες και μετράνε 9 και 10 under αντίστοιχα και η αναμέτρηση δείχνει να έχει ταβάνι τα δύο γκολ, κατρακυλάει χωρίς προφανή λόγο το διπλό, προκαλεί το 1Χ σε αυτές τις αποδόσεις αλλά δεν θα κοντράρουμε την κίνηση της αγοράς.
1017.     ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΛΑΝΟΥΣ
Η Ροζάριο έχει καλό υλικό αλλά ασχολείται με το κύπελλο και τα πάει χάλια για τα δεδομένα της στο πρωτάθλημα (2-6-4), μεσοβδόμαδα παίζει τελικό κυπέλλου και εδώ θα παίξει με τα δεύτερα. Τέταρτη σερί νίκη για τη Λανούς (6-4-2) που είναι στο -5 από την κορυφή διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Άπαντες στο στρατόπεδο της Σεντράλ ασχολούνται με τον τελικό, -0,25 ασιατικό διπλό στο 1,85.
------.     ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Παρότι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες η Νασιονάλ στο πρώτο ματς, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Σάντα Φε. Η Σάντα Φε, γνωρίζοντας ότι δε θα έχει πολλές ευκαιρίες για γκολ στο ''Χιραρδότ'' θα παίξει αμυντικά, αναζητώντας την κόντρα. Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι η Νασιονάλ είναι μία κλάση πάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, αναμένουμε ο άσος να κάνει την εμφάνισή του εύκολα ή δύσκολα.
1019.     ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΚΙΛΜΕΣ
Μετά από καιρό η Ατλέτικο επέστρεψε στις νίκες, παραδόξως έχει παραπάνω διπλά απ' ότι άσους (1-3-2, 4-7 εντός), θα παραταχθεί με νέο τεχνικό στον πάγκο. Η Κίλμες μετά από ένα αφύσικο σερί 4-2-0 έφαγε δύο τριάρες και διόρθωσε τη βαθμολογική της θέση (4-4-4), ήταν τραγική στα δύο τελευταία και ειδικά στο πιο πρόσφατο έχασε με 1-3 από τη Σαρμιέντο αν και στο 55' το σκορ ήταν 1-0 και έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ψυχολογικά αυτό θα κοστίσει. Θα το σκεφτόμασταν για άσο, για γέλια και για κλάματα αποδόσεις στο 1,65-1,70 που κυκλοφορούν.
------.     ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ
Για άλλο ένα ματς εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων η Σπορτ Μπόις, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Οριέντε. Δεν παλεύουν για κάτι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήδη σκέφτονται το Κλαουσούρα. Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Σαν Χοσέ και παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα καταφέρνει να παίρνει βαθμούς. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στη Μπλούμινγκ. Η αποχή από τις προπονήσεις θα κοστίσει στους φιλοξενούμενους στη δύσκολη έδρα των Μπόις, ο άσος αποτελεί επιλογή.
------.     ΣΟΥΚΡΕ - ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ
Τον κακό της δαίμονα έχει βρει η Σούκρε στο πρόσωπο της Νασιονάλ, γνωρίζοντας νέα ήττα αυτή τη φορά με 3-0 εκτός έδρας. Από τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Σπορτ Μπόις έρχεται η Οριέντε, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μακριά όμως από την πρώτη θέση. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο λόγω έδρας.
------.     ΓΟΥΪΛΣΤΕΡΜΑΝ - ΜΠΟΛΙΒΑΡ
Ασταμάτητη η Μπολίβαρ, πέρασε και το εμπόδιο της Ρεάλ αν και δύσκολα, με 2-0 εντός έδρας, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας φέτος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν εσωτερικά προβλήματα. Φαβορί η Μπολίβαρ, όχι όμως σε αυτές τις αποδόσεις.
------.     ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ - ΓΚΟΥΑΜΠΙΡΑ
Το πάλεψε όσο μπορούσε στο υψόμετρο η Μπλούμινγκ, δεν κατάφερε όμως να πάρει κάτι θετικό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Σαν Χοσέ. Από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 έρχεται η Γκουαμπιρά, η οποία μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Καλύτερη ομάδα η Μπούμινγκ, όμως σε αυτές τις αποδόσεις η αξία είναι στην κόντρα.
------.     ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ
Κοίταξε στα μάτια τη Μπολίβαρ για 85 λεπτά η Ρεάλ, δεν άντεξε όμως στην πίεση, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-0. Από ήττα έρχεται και η Πετρολέρο, 1-0 κόντρα στη Στρόνγκεστ, διαμαρτυρόμενη όμως δικαίως για τη διαιτησία, που της ακύρωσε καθαρό γκολ για την ισοφάριση. Το υψόμετρο αναμένεται να κάνει τη διαφορά, άσος.
------.     ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ
Λογικό φαβορί ο άσος, όμως σε αυτές τις αποδόσεις η αξία βρίσκεται στην κόντρα, καθώς η Νασιονάλ δεν είναι κακή ομάδα και μπορεί τουλάχιστον να μη διασυρθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου