ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Το πλάνο του Μπέντο για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τη χθεσινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του ο Πάουλο Μπέντο.
Το σχήμα άλλωστε που δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ότι έχει πάρει οριστικές αποφάσεις και ότι δεν υπάρχει κάποιο ερωτηματικό για την εντεκάδα των 'ερυθρολεύκων'. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο και στο δεξί άκρο της άμυνας θ' αγωνιστεί ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Αναφορικά με το κέντρο της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού, Μποτία και Ντα Κόστα θα είναι στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Ρέτσος. Ο Ντε Λε Μπέγια έμεινε εκτός αποστολής για μιαν ακόμα φορά και ο Μπέντο θα εμπιστευτεί ξανά τον 18χρονο στόπερ, για να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας.
'Τα κουκιά είναι μετρημένα' σε ό,τι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα είναι ο αμυντικός μέσος των Πειραιωτών και δίπλα του θα αγωνιστεί ο Αντρέ Μάρτινς. Στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού γυρίζει και ο Κώστας Φορτούνης, με τον Ελληνα άσο να έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δύο άκρα της επίθεσης, ο Σεμπά θα παίξει αριστερά και ο Ελιονούσι θα είναι στην άλλη πλευρά. Τέλος, στην κορυφή της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού θα είναι ο Ιντέγε.
Αφησε εκτός Τσόρι και Ρομαό
Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Πάουλο Μπέντο σε ό,τι αφορά την αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός των 'ερυθρολεύκων' άφησε εκτός τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες και τον Αλεξί Ρομαό. Κανείς εκ των δύο παικτών δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και γι' αυτόν τον λόγο η απόφαση του 47χρονου τεχνικού προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως η συγκεκριμένη επιλογή του Μπέντο έγινε αντικείμενο συζήτησης και μεταξύ παικτών του Ολυμπιακού, με αρκετούς μάλιστα να ρωτούν αν ο Τσόρι είναι τραυματίας.
Εκτός αποστολής για το σημερινό ματς έμειναν επίσης ο Δημήτρης Σιόβας και ο Μάρκο Μάριν, οι οποίοι είχαν αισθανθεί μικροενοχλήσεις στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης (πριν ο Ολυμπιακός αναχωρήσει για Καζακστάν) και δεν είναι σε θέση ν' αγωνιστούν.
Πάλι εκτός ο Ντε Λα Μπέγια
Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια θ' απουσιάσει και από το σημερινό ματς, καθώς ο Ισπανός αμυντικός των 'ερυθρόλευκων' έμεινε ξανά εκτός αποστολής. Ηταν αναμενόμενο πως ο Πάουλο Μπέντο δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να χρησιμοποιήσει τον 31χρονο μπακ από τη στιγμή που ο παίκτης δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Αλλωστε το πρωτάθλημα θα διακοπεί μετά το σημερινό ματς, κι έτσι δεν υπήρχε λόγος να παίξει τώρα ο Ντε Λα Μπέγια, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο Ισπανός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στις 2 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου