ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής 6-11-2016












1767.     ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ
To Περθ (2-1-1) έκανε την πρώτη του ήττα στη σεζόν με 1-2 από το Μπρίσμπεϊν. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και δίκαια ηττήθηκε από μία καλύτερη ομάδα. Ο βασικός χαφ Γκρίφιθς (4 συμ.) λείπει. Οι Σίδνεϊ Γουόντερερς (1-2-1) έμειναν για δεύτερο σερί ματς στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με 1-1 με τους Μάρινερς, κακή εμφάνιση, απείλησε ελάχιστα και δεν έδειξε το πρόσωπο που θα μπορούσε να δείξει και να πάρει το ματς. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, αλλά οι τιμές του άσου (2,00) είναι απλώς δίκαιες.
1772.     ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΝΑΣΠΟΡ
Τρία ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Ριζεσπόρ (1-2-0, 3/3 GG) με το 2-2 στην έδρα της Τραμπζονσπόρ, διατηρείται έτσι εκτός της επικίνδυνης ζώνης, στο 2-1-1 ο εντός έδρας απολογισμός της. Στην ουρά της βαθμολογίας παραμένει η Αντανασπόρ, έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ ηττήθηκε και στις τρεις τελευταίες εξόδους της, υπό πίεση ο κόουτς Τζούρτσιτς. Η στιγμή ευνοεί τη Ριζεσπόρ, ο άσος όμως στο 1,75 δεν ικανοποιεί.
1773.     ΟΝΤΕΝΣΕ – ΛΙΝΓΚΜΠΙ
Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Οντένσε από την έδρα της Σίλκεμποργκ (1-1), συμπλήρωσε έτσι 10 ματς πρωταθλήματος με μόλις ένα τρίποντο (1-1-8). Ήττα έπειτα από έξι παιχνίδια για τη Λίνγκμπι (5-1-0), έχασε με 0-2 στο γήπεδό της από τη Ράντερς, αυτό πάντως δεν αλλάzει σε τίποτα την εξαιρετική πορεία που διαγράφει ως νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία. Με διαφορετικούς στόχους ξεκίνησαν τη χρονιά οι δυο ομάδες και αλλιώς εξελίσσεται και για τις δυο ως τώρα το πρωτάθλημα, δεν καταλαβαίνουμε το φαβοριτισμό της, εδώ και καιρό, ντεφορμέ, Οντένσε, η αξία βρίσκεται στις αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων και στο ασιατικό διπλό +0,25 στον 1,825 της Bet365.  
1774.     ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ
Μετά το στραπάτσο στην Πολωνία (3-3 με Λέγκια ενώ προηγούνταν με 0-2) η Ρεάλ θα ψάξει μια εμφατική νίκη εντός συνόρων και η Λεγκανές, με τον τρόπο που αγωνίζεται, προσφέρεται για αυτό. Η νεοφώτιστη είναι ικανή να σκοράρει και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που δείχνουν οι «μερένχες» στα μετόπισθεν. Ήδη οι Young Guns έχουν ανεβάσει στο πινακάκι τους το ενδεχόμενο η Ρεάλ να είναι η ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ της αγωνιστικής (2,75/Stoiximan). Μπορεί να επιβεβαιωθεί και ο συνδυασμός 1 & GG στο 2,30 του Stoiximan. Μοναδικός αποτρεπτικός παράγοντας η ώρα, αφού το ματς θα διεξαχθεί στις 11.00 το πρωί ώρα Ισπανίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1775.     ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ
Αντιμέτωπες οι δύο χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, σε αγωνιστική καθίζηση η Μιραντές (3-6-3) που συμπλήρωσε πέντε χωρίς νίκη, στα τρία τελευταία έχασε χωρίς να σκοράρει. Η Ταραγόνα παραμένει χωρίς νίκη (0-7-5), στο τελευταίο την άγγιξε και εδώ δείχνει ικανή να φύγει με αποτέλεσμα, +0,25 διπλό.
1778.     ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Κόλλησε στο 1-1 υποδεχόμενη τη Ναϊμέγκεν η Ουτρέχτη, έχει πάντως ανεβάσει στροφές τον τελευταίο καιρό, στο 3-1-1 ο απολογισμός της στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Η Εξέλσιορ αντιθέτως πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με το 0-1 από τον Άγιαξ συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πλησιάσει στην επικίνδυνη ζώνη. Σε αντίθετες τροχιές οι δυο ομάδες, πιο κοντά στη νίκη δείχνει η Ουτρέχτη, αλλά το 1,45 του άσου μας αφήνει αδιάφορους. 
1779.     ΠΕΣΚΑΡΑ – ΕΜΠΟΛΙ
Μια από τα ίδια και κόντρα στη Μίλαν για την Πεσκάρα (1-4-6), η οποία υπήρξε εκ νέου ανταγωνιστική, διεκδίκησε στα ίσια τις πιθανότητες της δίχως να φοβηθεί τον αντίπαλο, όμως το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τίποτα παραπάνω (ήττα με 1-0). Κάπως έτσι συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη εντός αγωνιστικών χώρων, με τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα να την έχουν φέρει στη ζώνη του υποβιβασμού. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται η Έμπολι (1-4-6), η οποία εσχάτως εμφανίζει σημάδια βελτίωσης έχοντας σταθεί όρθια απέναντι σε ισχυρότερους αντιπάλους (0-3-1). Στο τελευταίο αμύνθηκε σθεναρά κι εν τέλει επιβραβεύτηκε με το βαθμό κόντρα στη Ρόμα (0-0 εντός). Οι γηπεδούχοι πείθουν περισσότερο μέχρι στιγμής αλλά δεν έχουν τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν. Τους δίνουμε μικρό προβάδισμα όμως δε θα ποντάρουμε κιόλας τον άσο του 2,30, με τις τιμές του under 2,5 να είναι επίσης υποψιασμένες (1,67).
1780.     ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Χαρακτήρα έβγαλε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ, μπορεί να πιάστηκε στον ύπνο αρχικά απ’ τη Λουντογκόρετς, όμως αντέδρασε και νίκησε με ανατροπή (2-3). Εύκολο έργο είχε στην τελευταία της αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 1-4 της ουραγού Σάντερλαντ και παρέμεινε αγκαλιά με Σίτι και Λίβερπουλ στην κορυφή. Ζορίζεται εσχάτως η Τότεναμ (0-4-2 στα έξι πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης), ηττήθηκε με 0-1 απ’ τη Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, επιβεβαιώνοντας πως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Έρχεται από τρεις ισοπαλίες στην Πρέμιερ, πάντως ακόμη είναι αήττητη μετά από δέκα αγωνιστικές. Σε καλό φεγγάρι η Άρσεναλ, τρέχει αήττητο σερί 12-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις και με σύμμαχο την παράδοση μπορεί να υποχρεώσει τα «σπιρούνια» στην πρώτη τους ήττα. Οριακά αποδεκτό το 1,95 του άσου στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1781.     ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Ρος Κάουντι (2-4-6), η οποία συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-5) γνωρίζοντας τη συντριβή από τη Μάδεργουελ (4-1). Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες είχε το μενού για τη Ρέιντζερς (5-4-2), με τους «τζερς» να κάνουν επίδειξη δύναμης υποδεχόμενοι την Κιλμάρνοκ (3-0). Τα νέα από το ιατρικό δελτίο δεν είναι όμως εξίσου καλά, καθώς ο πολύτιμος χαφ Κράνιτσαρ υπέστη ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει για περίπου έξι μήνες. Έχουν ήδη μείνει πολύ πίσω από τη μισητή Σέλτικ οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως θα κάνουν το καθήκον τους κόντρα σε ένα ξεκάθαρα ντεφορμέ σύνολο ενώ ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν περιθώρια στραβοπατήματος. Απλά δίκαιο το 1,67 του διπλού.
1784.     ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ
Η Στουτγκάρδη (4-0-1 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος με τη μεγάλη νίκη με 3-1 εκτός έδρας επί της Καρλσρούης στο μεγάλο ντέρμπι. Πολύ κρίσιμο αποτέλεσμα, αφού και ψυχολογικά και βαθμολογικά το χρειαζόταν, μιας και έχει μεγάλη αντιπαλότητα με την Καρλσρούη. Παραμένει στο -3 από την πρώτη θέση και θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα της Μπραουνσβάιγκ και εκείνη να επικρατήσει επί της πιο αδύναμης, Αρμίνια Μπίλεφελντ (0-2-3 εκτός), που είναι μία ανάσα από τον πάτο της βαθμολογία με μόλις οκτώ βαθμούς συγκομιδή στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές. Όμως στο πιο πρόσφατο της ματς κέρδισε με 1-0 τη Σαντχάουζεν. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 84’, το άξιζε αφού ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της σε ολόκληρο το παιχνίδι και ασκούσε πίεση. Χαμηλός ο άσος του 1,60, δεν μπορούμε βέβαια να την κοντράρουμε την αρκετά ανώτερη γηπεδούχο.
1783.     ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΜΟΝΑΧΟ 1860
Η Σαντχάουζεν (3-2-1 εντός) έδειξε αρκετά άσχημο πρόσωπο με την Αρμίνια που δεν μας είχε συνηθίσει και έχασε με 0-1, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσει κάτι. Άλλη ομάδα από αυτή που έχουμε στο μυαλό μας και μας έχει δείξει κιόλας εδώ και πολλές αγωνιστικές. Έλειπαν οι Γούτεν (επιθετικός και πρώτος σκόρερ, 10 συμ./4 γκολ) και Φόλμαν (μεσοεπιθετικός, 7 συμ./4 γκολ) και αποτελούν μία μικρή δικαιολογία, είναι αμφίβολοι αμφότεροι και για το ματς με το Μόναχο 1860 (1-2-3 εκτός). Το οποίο μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Βίρτσμπουργκ δείχνει να έχει αρκετά καλύτερη ψυχολογία και ξέσπασε στο πρωτάθλημα πάνω στην Άουε. Διέλυσε την αντίπαλο του με 6-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές (0-1-5). Θέλει να χτίσει θετικό μομέντουμ πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Περίεργο παιχνίδι, αφού η Σαντχάουζεν έρχεται από τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιά και έχει και πάλι αμφίβολους τους δύο καλύτερους της παίκτες, ενώ το Μόναχο είναι στο ανέβασμα του. Η λογική λέει Χ2, αν όμως έχει επιστροφές η γηπεδούχος δεν θα ακολουθήσουμε τη λογική.
1782.     ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Γειτονικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα. Η Μπραουνσβάιγκ (6-0-0 εντός) με εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (8-1-2) έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες και να βρίσκεται μόνη στην κορυφή. Μετά από τέσσερα παιχνίδια (3-1-0) δίχως ήττα, έχασε με 3-2 από την Ντιναμό Δρέσδης εκτός έδρας. προηγήθηκε μέχρι το 52΄ με 0-2, όμως μετά χαλάρωσε και μέσα σε 12’ κατάφερε να μείνει πίσω στο σκορ. Χαστούκι η συγκεκριμένη ήττα και κυρίως ο τρόπος που ήρθε αυτή. Ο επιθετικός Μπάντια (8 συμ./2 γκολ) είναι λογικά εκτός. Σημαντικότατο παιχνίδι με αντίπαλο το τρίτο στη βαθμολογική κατάταξη, Αννόβερο (2-2-2 εκτός), που έρχεται από μια αρκετά σημαντική νίκη με 3-1 επί της Βίρτσμπουργκ και επέστρεψε και στο πρωτάθλημα στις νίκες μετά από δύο ήττες. Βέβαια πριν από αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα, είχε κάνει το εκπληκτικό 6-1 επί της Φορτούνα για το κύπελλο. Αποτέλεσμα που της έδωσε φτερά για τη συνέχεια. Ο αρχηγός/χαφ Σμίντερμπαχ (9 συμ.) και ο καλός εξτρέμ Χάρνικ (8 συμ./4 γκολ) είναι αμφίβολοι, ο πρώτος με ελάχιστες πιθανότητες. Δίκαιο το -0,25 για τη γηπεδούχο, που έχει και σύμμαχο την εξαιρετική της έδρα. Παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία στα μάτια μας.
1785.     ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε το Λουγκάνο (0-3-2, 4/5 GG & over 3,5) με τη βαριά ήττα με 5-1 από τη Σιόν, στην έδρα του πάντως δεν χάνει εδώ και πέντε ματς (2-3-0). Σε κακή κατάσταση η Σεντ Γκάλεν, στο 0-2-3 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε, επιπλέον έχει ηττηθεί στις 4/6 φετινές εξόδους της (1-1-4 εκτός), οι οπαδοί ζητούν επιτακτικά την απομάκρυνση του προπονητή Ζινμπάουερ. Μπορεί τα πινακάκια φόρμας των δυο ομάδων να μοιάζουν σχεδόν ίδια, η αλήθεια πάντως είναι ότι το Λουγκάνο είναι πιο ανταγωνιστικό και έχει στο ενεργητικό του ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις (όπως το 2-2 με τη Βασιλεία), αντιθέτως η Σεντ Γκάλεν απογοητεύει με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, θεωρούμε τους γηπεδούχους καλύτερη ομάδα και φαβορί για τη νίκη, με τον ασιατικό άσο -0,5 στο 1,975 της Bet365 να κρίνεται άκρως ικανοποιητικός.
1786.     ΒΑΝΤΟΥΖ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Ουραγός της βαθμολογίας από την προηγούμενη εβδομάδα η Βαντούζ, μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-0-4) και έξι στα πιο πρόσφατα οχτώ (1-1-6), με 32 τέρματα παθητικό σε 13 αγώνες έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Από τρεις διαδοχικές ήττες όμως έρχεται και η Γκρασχόπερς, μετράει παράλληλα μόνο ήττες στις φετινές εξόδους της στο πρωτάθλημα (0-0-7 εκτός, 6/7 over 2,5, 5/7 GG), ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 28 τέρματα παθητικό. Καμία από τις δυο δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας, μόνο με τα πολλά τέρματα μπορεί να ασχοληθεί κανείς εδώ, αφού μιλάμε για δυο ομάδες που δέχονται γκολ για πλάκα, στο 1,85 το συνδυαστικό GG & over 2,5 στον Stoiximan.
1787.     ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
Από το 2-2 της Πέμπτης στην έδρα της Σασσουόλο έρχεται η Ραπίντ, ήταν το τρίτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα της την τελευταία εβδομάδα μετά το 4-0 επί της Λιντζ στο κύπελλο και το 2-1 επί της Αντμίρα για το πρωτάθλημα. Η ΒΑΚ Πέλετς απομακρύνθηκε από την ουρά χάρη στις δυο κολλητές νίκες επί της Ριντ (1-0 εκτός) και της Μάτερσμπουργκ (3-0 εντός), μακρά από το σπίτι της πάντως έχασε στις 4/6 φετινές εξόδους της (1-1-4 εκτός). Χαμηλό το 1,50 για νίκη των γηπεδούχων, δεν πρόκειται να μας απασχολήσει, παρόλο που είναι το επικρατέστερο σημείο της αναμέτρησης.
1839.     ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ
Ο Παναιτωλικός έχασε με 1-2 από τον ΠΑΣ στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδος και συμπλήρωσε δύο σερί ήττες, κομβικής σημασίας η νίκη σε αυτή την αναμέτρηση καθώς ακολουθεί ταξίδι στην Τρίπολη και το σερί χωρίς τρίποντο μπορεί να μεγαλώσει επικίνδυνα. Δυνατός παραδοσιακά στην έδρα του, σπάνια μένει χωρίς νίκη σε δύο συνεχόμενα εντός με ομάδες του διαμετρήματος του. Η ΑΕΛ με πολύ ψυχωμένη εμφάνιση έβαλε κάτω τον Πανιώνιο με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, αγκαλιά με τον Αναστασιάδη πανηγύρισαν οι παίκτες που με την απόδοση τους έδειξαν να τον θέλουν στον πάγκο, ο Κούγιας όμως τον απέλυσε και ακολούθησαν δηλώσεις ένθεν και ένθεν, στη θέση του ο Τσιώλης που απολύθηκε πριν πέντε μήνες αν και είχε κερδίσει την άνοδο. Για ακόμα μια φορά αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας κάτι που αναμένεται να επηρεάσει την απόδοση της, σε αντίστοιχη περίπτωση και μετά το θέμα Ντεγκρά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και έχασε με κατεβασμένα τα χέρια 2-0 από την Κέρκυρα. Με άσχημη ψυχολογία και κακές εκτός έδρας επιδόσεις η Λάρισα, o Παναιτωλικός γνωρίζει τη σημασία της αναμέτρησης αυτής και να μοιάζει ικανός να επιστρέψει στις νίκες, στο 1,87 ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
----.        ΑΡΗΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
Ο Άρης έχασε βαθμούς στην πρεμιέρα στην Καρδίτσα και τώρα μπροστά στον κόσμο του θέλει μια πειστική νίκη, καλός ο Αιγινιακός στο 0-0 με τη Λαμία όμως τώρα θα έχει δύσκολο έργο. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο κύπελλο πριν λίγες μέρες με νικητές τους "κίτρινους" με 0-3. Κερδίζει με χάντικαπ ο Άρης.
----.        ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά ήττα με 3-2 για την Καλλιθέα στη Ριζούπολη, παίζει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο με τον Γκώνια να δηλώνει ότι όλη η Ελλάδα θα μιλάει για την ομάδα του. Ο Παναιγιάλειος ήταν καλός εντός με τα Χανιά αλλά έμεινε στο 0-0, παραδοσιακά δυσκολεύεται εκτός έδρας και συνηθίζει να παίζει πολύ κλειστά. Το οver θα έχει ενδιαφέρον, δεν υπάρχει απόδοση πάντως την ώρα που γράφεται το κείμενο.
----.        ΛΑΜΙΑ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Η Λαμία έμεινε στο 0-0 στο Αιγίνιο έχοντας πολλές απουσίες, αρκετοί από τους παίκτες της γυρνάνε όμως ο Κισσαμικός που εντυπωσίασε με τον ΟΦΗ είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες της κατηγορίας, ταβάνι τα δύο γκολ στην αναμέτρηση.
----.        ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
Φαβορί για υποβιβασμό ο Πανελευσινιακός που ήταν ανταγωνιστικός όμως στην ήττα με 2-1 στις Σέρρες, 3-0 άνετη νίκη για τον Αχαρναϊκό επί της Καλλονής. Μοιρασμένο μοιάζει, ίσως δούμε κάποιο over λόγω της εξωαγωνιστικής φύσης των ομάδων.
----.        ΣΠΑΡΤΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ
Δυνατή εντός η Σπάρτη, επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού έχοντας καλή απόδοση. Ο Απόλλωνας κέρδισε μεν 3-2 την Καλλιθέα αλλά απογοήτευσε με την εικόνα του καθώς έδειξε εντελώς ανοργάνωτος στον αγωνιστικό χώρο. Θα δίναμε καλές τύχες στην ισοπαλία αλλά οι φιλοξενούμενοι μας μπέρδεψαν στην πρεμιέρα, πάσο.
----.        ΧΑΝΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Τα Χανιά απογοήτευσαν σε κύπελλο και πρεμιέρα όπου ήταν τυχερά στο 0-0 στο Αίγιο, αρκετά αδύναμη ομάδα ενώ η αναμέτρηση θα γίνει στο Ρέθυμνο. Ο Αγροτικός έβαλε κάτω με άνεση τα Τρίκαλα στον Εύοσμο και έχει υπολογίσιμο υλικό όμως εκτός έδρας δεν φημίζεται για τις ικανότητες του, χωρίς αξία οι αποδόσεις.
1788.     ΧΟΡΣΕΝΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Ήττα για τη Χόρσενς στην έδρα της Σοντέρισκε, ήταν μόλις η τέταρτη που γνωρίζει φέτος (5-6-4 συνολικά), σταθερή η πορεία της στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Η Μίντιλαντ δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στην Κοπεγχάγη (ήττα με 1-3) και είδε τη διαφορά της από την κορυφή να ανοίγει στους εννέα βαθμούς, έχασε πάντως μόλις για δεύτερη φορά εδώ και 10 αγωνιστικές (5-3-2). Για ακόμα μια αγωνιστική υποτιμώνται οι γηπεδούχοι, υπερβολική η ψαλίδα των σετ με τον άσο να αγγίζει το 5,00, η Μίντιλαντ του 3-2-2 εκτός έδρας δεν αξίζει τα 1,65 στο διπλό, έχει αξία ο +0,75 ασιατικός άσος στο 2,025 της Bet365.
1790.     ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Τη νίκη της χρονιάς πέτυχε την Πέμπτη η Οσμανλισπόρ, επικρατώντας με 2-1 της Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, μπήκε έτσι γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο σερί ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2), πληρώνει ως ένα βαθμό της απειρία της, αφού δεν είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται σε διπλό ταμπλό. Η Καϊσερισπόρ γνώρισε την τρίτη ήττα της στα τέσσερα τελευταία ματς (1-0-3) με το εντός έδρας 0-1 από την Ανταλιασπόρ, έχει καταφέρει να σκοράρει και στις πρώτες τέσσερις εξόδους της (1-1-2 εκτός, 4/4 GG & over 2,5).  Με την ψυχολογία στα ύψη η Οσμανλισπόρ, ο άσος όμως στο 1,60 είναι ανεπαρκής, ενδιαφέρον το αμφίσκορο στο 1,85 του Stoiximan με βάση τις επιδόσεις των φιλοξενούμενων.
2404.     ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904
Ο Πανθρακικός ήταν καλός στη Σπάρτη αλλά πλήρωσε με ήττα 2-1 την απειρία των παικτών του, η Καρδίτσα ήταν καλή και πήρε 1-1 εντός από τον Άρη, εκτός όμως παραδοσιακά αποδυναμώνεται σημαντικά. Ομάδα με ταλέντο οι γηπεδούχοι αλλά η ψυχολογία είναι με την Αναγέννηση, καλύτερα πάσο.
2405.     ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964
Τα Τρίκαλα απογοήτευσαν στην ήττα από τον Αγροτικό στον Εύοσμο και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έγινε viral φωνάζοντας στους παίκτες, από τα δυνατά σύνολα της κατηγορίας, θέλουν νίκη για να επανέλθει η ηρεμία. Ο Πανσερραϊκός κέρδισε μεν την Ελευσίνα όμως προβλημάτισε αμυντικά δεχόμενος αρκετές φάσεις, άσο βλέπουμε αλλά ούτε για πλάκα στο 1,40.
1791.     ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΚΕΝΚ
Η Κλαμπ Μπριζ (5-1-0 εντός) έχασε στην Πορτογαλία με 1-0 από την Πόρτο και ακόμα δεν έχει πόντο στο Τσάμπιονς Λιγκ που φαίνεται να είναι ο σάκος του μποξ, παρότι η εμφάνιση της στο Πόρτο ήταν ανταγωνιστική. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το 0-0 στο Βάρεγκεμ στο ντέρμπι της Φλάνδρας, δίκαιο αποτέλεσμα, πριν από αυτό είχε δύο σερί νίκες και θέλει να επιστρέψει σε αυτές. Οι αμυντικοί Ένχελς (4 συμ./1 γκολ) και Ντε Μποκ (4 συμ.) θα λείψουν. Η Γκενκ (1-1-4 εκτός) μετά την ήττα με 1-2 από τη Σαρλερουά επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της ουραγού Βέστερλο. Δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και ειδικά εκτός έδρας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Θα δυσκολευτεί πολύ στην έδρα της Μπριζ. Ο άσος βέβαια στο 1,60 δεν έχει αξία, αναμονή για το live.
1793.     ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αϊντχόφεν η Φίτεσε (ήττα με 0-2), έμεινε για τρίτο ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-2-1), αναζητεί σταθερότητα στις εμφανίσεις της προκειμένου να μπορέσει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Στα εννέα παιχνίδια έχει φτάσει το σερί της Χέρακλες χωρίς νίκη (0-5-4), στο τελευταίο της ματς έμεινε στο 2-2 υποδεχόμενη τη Σπάρτα, στα θετικά το γεγονός ότι έχασε μόνο σε 1/5 πρόσφατες αγωνιστικές (0-4-1). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, δεν πείθει για 1,55 η Φίτεσε, δεν εμπνέει για κόντρα η Χέρακλες, προχωράμε παρακάτω. 
1792.     ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΓΙΑΞ
Ντέρμπι της Βόρειας Ολλανδίας, το ματς της χρονιάς για την Άλκμααρ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από το 0-0 απέναντι στη Μακάμπι στο Ισραήλ, διατηρούν πάντως ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί της Ντεν Χάαγκ έβαλαν τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών δίχως τρίποντο (0-3-1). Ο Άγιαξ, έστω και αν αγχώθηκε στο φινάλε, επικράτησε με 3-2 της Θέλτα και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα, ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα τρέχει αήττητο σερί 14 αγώνων (12-2-0). Σπουδαίο ματς, σε καλύτερη κατάσταση ο Άγιαξ, το διπλό όμως δεν είναι για 1,90, μιλάμε για ένα ιδιαίτερο ματς στο οποίο περιμένουμε να δούμε κατάθεση ψυχής από την Άλκμααρ, υπάρχει αξία στο 1Χ σε αποδόσεις 1,90+.  
1806.     ΚΑΕΝ – ΝΙΣ
Σε κακή φάση η Καέν, μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει εντός της επικίνδυνης ζώνης, έχει συνολικά χάσει τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της στο Σαμπιονά (1-1-6). Πισωγύρισμα στην προσπάθεια πρόκρισης της στο Γιουρόπα Λιγκ για τη Νις η εντός έδρας ήττα της Πέμπτης με 0-2 από τη Σάλτσμπουργκ, στο πρωτάθλημα πάντως είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έρχεται από έξι σερί νίκες και είναι αήττητη από την αρχή της χρονιάς (9-2-0). Ζόρικο ματς, καίγεται για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αλλά απογοητεύει η Καέν, καταπονημένη από τα αλλεπάλληλα ματς η Νις, καλύτερα να μείνουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.
1796.     ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Η Λίμπερετς είδε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα και γκολ να έρχεται στο τέλος του, η Ευρώπη και οι πολλοί τραυματισμοί της έχουν στοιχίσει (3-4-5), έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με εννέα γκολ σε 12 ματς όμως εντός είναι ανταγωνιστική (2-2-1, 6-3 τέρματα). Η Σπάρτα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην αδύναμη Πρίμπραμ αλλά δεν είναι καλά (6-4-2), ταλανίζεται και πάλι από πολλές απουσίες. Αμφότερες έπαιξαν την Πέμπτη Γιουρόπα, η Σπάρτα ούσα στο -7 από την κορυφή θέλει τη νίκη όμως η προϊστορία δείχνει 5-2-2 τα τελευταία χρόνια.
1811.     ΑΒΕΛΙΝΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ
Ακόμα μια καθαρή εκτός έδρας ήττα για την Αβελίνο με αντίπαλο τη ΣΠΑΛ (0-3), στο γήπεδό της πάντως εμφανίζεται βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό, μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες. Σε πολύ καλή κατάσταση η Φροζινόνε, στο 4-1-0 ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία (4/5 over 2,5, 5/5 GG), πλησίασε έτσι σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, τα σφιχτά σετ μπερδεύουν ακόμα περισσότερο την ανάγνωση του αγώνα, δεν θα πάρουμε θέση.
1813.     ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΖΕΝΙΤ
Σε καλή κατάσταση η Τέρεκ, τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0), ενώ είναι αρκετά αποτελεσματική και στο γήπεδό της (4-1-1 εντός, 4/6 over 2,5, 5/6 GG). Η Ζενίτ έκανε το 4/4 στο Γιουρόπα Λιγκ με το 2-1 επί της Ντάνταλκ, στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις σερί νίκες και είναι αήττητη από την αρχή της χρονιάς (8-4-0). Δύσκολη έξοδος για τη Ζενίτ, θα βρει απέναντι της μια ανεβασμένη ομάδα, ενώ η ίδια έρχεται από αλλεπάλληλα παιχνίδια, επίφοβο δείχνει το 1,80 του διπλού.
1812.     ΡΟΣΤΟΦ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων λύγισε η Ροστόφ στη Μαδρίτη γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από την Ατλέτικο, ήταν η τέταρτη που υπέστη στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τι διοργανώσεις (0-1-4), στην έδρα της πάντως είναι πολύ δυνατή, μετράει 5-1-0 μπροστά στο κοινό της στο πρωτάθλημα. Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες η Άρσεναλ Τούλα γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Ούφα, στα 10 ματς πια το αρνητικό σερί της δίχως νίκη (0-6-4). Δεν είναι για 1,60 ο άσος της  καταπονημένης από τα διαδοχικά ματς Ροστόφ, ούτε όμως η Άρσεναλ Τούλα μας εμπνέει για να την κοντράρουμε. No Bet.
1799.     ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Η Μπόρχαμ δείχνει σε καλή κατάσταση στα τελευταία, αφού έχει τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα, θέλει να κάνει καλή πορεία στο κύπελλο και η κλήρωσε με τη Νοτς εντός έδρας δεν είναι απαγορευτική. Η φιλοξενούμενη είναι σταθερά σε μέτρια κατάσταση, αν και είναι αρκετά καλή ομάδα που ειδικά αν βρει χώρους μπορεί να σκοτώσει κάθε αντίπαλο, αλλά είναι με τις μέρες της. Ο τοπ σκόρερ Στιντ (13 συμ./9 γκολ) θα λείψει και είναι σημαντική η απουσία του. Δίκαιο το σετ με ελαφρύ φαβορί τη Νοτς Κάουντι δεν θα μπλέξουμε.
1802.     ΜΟΡΚΑΜ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Φαίνεται η Κόβεντρι μετά τη φυγή του Μομπρέι να έχει βρει τα πατήματα της και στα τελευταία έχει βελτιωθεί έντονα, βέβαια όπως είναι λογικό ακόμα δεν παίζει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει. Η γηπεδούχος Μόρκαμ έχει έντονο πρόβλημα στα εντός έδρας, ενώ μακριά από αυτή εντυπωσιάζει. Δεν μπορεί να φτιάξει παιχνίδι η γηπεδούχος, όμως δεν πιστεύουμε ότι δεν θα χάσει εύκολα, την αδικούν οι αποδόσεις (+0,75/1,80+), οι τολμηροί την στηρίζουν είτε στο κοτίστικο +0,75 είτε στο DNB που είναι για άντρες.
1803.     ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. -  ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κέρδισε τη ΜΚ Ντονς με 2-1 και πλέον απέχει τρεις μόλις πόντους από την απευθείας άνοδο. Η άνοδος είναι προφανώς ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας με διαφορά, αλλά δεν θα αφήσει το κύπελλο έτσι εύκολα, αφού λόγω φανέλας θέλει να βρεθεί τουλάχιστον στο τρίτο κρίσιμο γύρο. Η Λέιτον Όριεντ δείχνει ότι δεν μπορεί να βρει σταθερές στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Στο πιο πρόσφατα έχασε με 0-2 από την Κρου. Η γηπεδούχος προφανώς και έχει μεγάλο προβάδισμα, αλλά ο άσος βρίσκεται στο 1,40, οπότε αναγκαστικά πάσο.
1801.     ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝ. – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας, κάτι που φαίνεται και στις δύο κατηγορίες που τις χωρίζουν. Σε καλή κατάσταση η Ροτσντέιλ και αναμένουμε να χτυπήσει το κύπελλο και για λόγους ψυχολογίας. Προφανώς το διπλό στο 1,70 δεν έχει αξία.
1816.     ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Φινάλε στην Α’ Σουηδίας. Αδιάφορο βαθμολογικά ματςΜετά κόπων και βασάνων κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή η Σούντσβαλ, έκανε μόλις δυο νίκες από το EURO και μετά (2-5-10), πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την αποδυνάμωση της στο μεταγραφικό παζάρι. Στη μετριότητα κινήθηκε φέτος η Τζουργκάρντεν, η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Ντέμπσεϊ (8-1-4 επί των ημερών του), το κλίμα πάντως χάλασε εκ νέου τις τελευταίες μέρες, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα. Μπερδεμένο σταύρωμα το συγκεκριμένο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε εδώ αφού δεν ξέρουμε με τι διαθέσεις θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες, προχωράμε παρακάτω.
1817.     ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ
Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Καίγεται η Χέλσινγκμποργκ, βρίσκεται στο +2 από τον απευθείας υποβιβασμό, μόνο με νίκη μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής, σε διαφορετική περίπτωση η μοίρα της θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα του αγώνα της Γκέφλε. Έρχεται από το 4-1 επί της Φάλκενμπεργκ, αποτέλεσμα που την διατήρησε σε θέση ισχύος, και το οποίο ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της εδώ και 15 αγωνιστικές (2-2-11). Η Γιόνσεπινγκ είναι βαθμολογικά αδιάφορη, εξασφάλισε τη σωτηρία της εδώ και μερικές εβδομάδες, απόλυτα επιτυχημένη επομένως η παρουσία της ως νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία. Στα επίπεδα του 1,50-1,55 κυκλοφορεί ο άσος, στις τιμές αυτές δεν υπάρχει η παραμικρή αξία για μια κακή ομάδα όπως η φετινή Χέλσινγκμποργκ, η οποία, ούτως ή άλλως, μπορεί να πετύχει το στόχο της ακόμα και με ισοπαλία, μιας και έχει αρκετά καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Γκέφλε. Δεν βλέπουμε το λόγο για να μπλέξουμε pregame εδώ, κρατάμε το ματς για το live και μόνο.
1820.     ΜΑΛΜΕ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματςΠρωταθλήτρια εδώ και μερικές εβδομάδες η Μάλμε, καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για του χρόνου, θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με νίκη, αφού στο πιο πρόσφατο ματς στην έδρα της γνώρισε την ήττα με 0-3 από την Έστερσουντ. Μέτρια η χρονιά  συνολικά για τη Χάμαρμπι, έκανε κακό πρώτο γύρο, βελτιώθηκε όμως μετά το EURO και ξέμπλεξε νωρίς από περιπέτειες υποβιβασμού, μακριά από το σπίτι της μετρούσε έξι σερί λευκά παθητικά (4-2-0, 6/6 NG & under 2,5), πριν από το 0-2 από την Έστερσουντ προ δυο εβδομάδων. Δεν θα μπλέξουμε εδώ, αμφότερες δεν κυνηγούν κάποιο χειροπιαστό στόχο, προχωράμε παρακάτω.
1819.     ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Νόρκεπινγκ, τουλάχιστον εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κλείνει πάντως το πρωτάθλημα σε μέτρια κατάσταση, αριθμώντας μόνο μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3, 5/6 over 2,5, 5/6 GG). Η Γκέτεμποργκ θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στην 4η θέση και θα περιμένει την εξέλιξη του κυπέλλου για να δει αν θα βγει στο Γιουρόπα Λιγκ, πλήρωσε τις εκτός έδρας αδυναμίες της (1-3-4 στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους, 5/8 over 2,5, 7/8 GG) με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Δεν θα πάρουμε θέση ως προς τον τελικό νικητή, αφού δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δυο ομάδες, μόνο τα πολλά τέρματα μπορούν να αποτελέσουν επιλογή εδώ.
1818.     ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Μέτρια η σεζόν της Έλφσμποργκ, θα περιοριστεί σε μια θέση μεταξύ του 5-6,πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  Σεζόν χωρίς πολλά άγχη η φετινή για την Έρεμπρο, έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο εξασφαλίζοντας γρήγορα την παραμονή, στο δεύτερο μισό της σεζόν έριξε στροφές, ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της (1-5-3, 6/9 over 2,5, 8/9 GG). Δυνατή και επιθετική στο σπίτι της η Έλφσμποργκ (8-4-2 εντός, 9/14 over 2,5, 8/14 GG), η Έρεμπρο παίζει παντού ανοιχτά, πολύ καλή περίπτωση δείχνει το συνδυαστικό  GG & over 2,5 στο 1,90 τηςBet365.
1821.     ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΓΚΕΦΛΕ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Έστερσουντ, εξασφάλισε την παραμονή χωρίς να ανησυχήσει καθόλου, η σεζόν της είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως το πρόσημο είναι τελικά θετικό, κλείνει μάλιστα τη χρονιά σε καλή κατάσταση, με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (4-0-1, 3/5 over 2,5). Σε δυσχερή θέση η Γκέφλε, παρά το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών (2-4-0 στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της, 3/6 over 2,5, 4/6 GG) παραμένει σε θέση απευθείας υποβιβασμού και συγκεκριμένα στο -2 από τη 14η Χέλσινγκμποργκ. Θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει, ενώ παράλληλα θα πρέπει να την βολέψει και το αποτέλεσμα του αγώνα της Χέλσινγκμποργκ για να καταφέρει να βρεθεί στα μπαράζ. Μεγάλο, λαμβάνοντας υπόψη τις συγκυρίες, μοιάζει το 3,75 στο διπλό, η αλήθεια πάντως είναι ότι η Έστερσουντ είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα και δεν δείχνει σημάδια χαλάρωσης με τις πρόσφατες εμφανίσεις της, θεωρούμε ότι η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα είναι προτιμότερη εδώ, η Έστερσουντ σκοράρει για πλάκα εσχάτως (16 γκολ στα 5 τελευταία της ματς), ενώ η Γκέφλε είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να ρισκάρει, αφού θέλει μόνο νίκη, ικανοποιητικό το συνδυαστικό GG &over 2,5 στο 1,80 τη Bet365.   
1815.     ΧΑΚΕΝ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Άσχημα κλείνει το πρωτάθλημα η Χάκεν, μετράει έξι παιχνίδια δίχως τρίποντο (0-2-4), η χρονιά της πάντως είναι ούτως ή άλλως επιτυχημένη, από τη στιγμή που κατέκτησε το πρώτο κύπελλο της ιστορίας τηςΗ πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος ήταν η Φάλκενμπεργκ, απόλυτα δίκαιος ο υποβιβασμός της, σε κανένα σημείο της σεζόν δεν μπόρεσε να  φανεί ανταγωνιστική. Χωρίς το παραμικρό κίνητρο αμφότερες, ενδιαφέρον δείχνει το GG στο 2,00 της Bet365, η Χάκεν έχει δεχθεί γκολ και στα 14 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της (11/14 over 2,5, 12/14 GG), ενώ περιμένουμε ούτως ή άλλως ανοιχτό και δίχως σκοπιμότητες παιχνίδι, παίζεται φυσικά και το συνδυαστικό GG & over 2,5 στο 2,30 της Bet365.   
1814.     ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΚΑΛΜΑΡ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματςΕξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η ΑΪΚ, τα κατάφερε χάρη στην εξαιρετική της πορεία μετά το EURO, διάστημα στο οποίο γνώρισε μόλις δυο ήττες (10-5-2), θα μπορούσε ακόμα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αν είχε κάνει καλύτερο πρώτο γύρο. Εξαιρετική η Κάλμαρ στο κλείσιμο της σεζόν, μετράει 6-1-2 τους τελευταίους δυο μήνες και θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στο πάνω μισό της κατάταξης. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αμφότερες, ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε, στο 1,83 το συνδυαστικό GG & over 2,5 στην Bet365, με την Κάλμαρ να σκοράρει στις 13/14 φετινές εξόδους της.   
1808.     ΤΖΕΝΟΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Βαριά εκτός έδρας ήττα από την Αταλάντα γνώρισε η Τζένοα (3-0), την ώρα που η Ουντινέζε παραχωρούσε ισοπαλία υποδεχόμενη την Τορίνο (2-2) για να διευρύνει έτσι στις τρεις αγωνιστικές το αήττητο σερί της (2-1-0). Δεν έχουμε διάθεση να διαλέξουμε πλευρά, επιλογή μας αποτελεί το GG (1,90 / Bet365) το οποίο ευνοείται κι από την προϊστορία αφού στα πέντε τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων σημειώθηκαν γκολ εκατέρωθεν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1807.     ΚΙΕΒΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Περίοδο αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος διανύει η Κιέβο, η οποία ηττήθηκε κι από την ουραγό Κροτόνε (2-0) φτάνοντας τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2). Με σπασμένα τα φρένα προελαύνει αντιθέτως εντός των συνόρων η Γιουβέντους (9-0-2), στο τελευταίο επικράτησε της Νάπολι (2-1) αυξάνοντας έτσι τη διαφορά από τη 2η θέση στους τέσσερις βαθμούς. Περιμένουμε από τη «Μεγάλη Κυρία» να συνεχίσει νικηφόρα τις εγχώριες υποχρεώσεις της αλλά χωρίς να πατήσει το γκάζι, με τον Betol να στρέφεται στα σκοράκια 0-1/0-2/1-2/(1-1) τα οποία ευνοούνται κι από την πρόσφατη παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1810.     ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια Σασουόλο, η οποία στο τελευταίο ηττήθηκε από τη Λάτσιο (2-1) ενώ μεσοβδόμαδα παραχώρησε ισοπαλία κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης για το Γιουρόπα Λιγκ παρότι μέχρι το 85’ προηγούνταν με 2-0 (2-2 τελικό). Σε τρομερή κατάσταση αντιθέτως η Αταλάντα, αρκεί να σημειώσουμε πως η επικράτηση επί της Τζένοα (3-0) σήμανε την πέμπτη νίκη της στα έξι πιο πρόσφατα (5-1-0). Εθισμένοι στα GG οι «νεροβέρντι» καθώς μετρούν οκτώ σερί ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 1,90 πληρώνει στην Bet365 το ενδεχόμενο να βγάλουν ακόμα ένα με τον DSuker να το συγκαταλέγει στις επιλογές του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1809.     ΠΑΛΕΡΜΟ – ΜΙΛΑΝ
Μία ακόμη ήττα με κάτω τα χέρια γνώρισε στο φετινό Καμπιονάτο η Παλέρμο, αυτή τη φόρα αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της Κάλιαρι (2-1), αποτέλεσμα που φέρνει σε δυσχερή θέση τον προπονητή Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι. Οι Σικελοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, προερχόμενοι από τέσσερις συνεχόμενες ήττες (0-0-4) και ετοιμάζονται να υποδεχτούν την ανεβασμένη Μίλαν, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα σοβαρή στο πρωτάθλημα, έχοντας γνωρίσει μόνο 1 ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια της (6-1-1). Στα μάτια μας οι «ροσονέρι» διαθέτουν ότι χρειάζεται για να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που παρουσιάζει μέσα στο σπίτι της η Παλέρμο (0-0-5 με 12 γκολ παθητικό) και να επιβεβαιώσουν τον συνδυασμό διπλού και over 1,5 που προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1795.     ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ
Η Ανόρθωση συνεχίζει να έχει πρόβλημα εντός έδρας και να μην έχει νικήσει (0-5-0). Κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τη Δερύνεια και θέλει με την προβληματική Δόξα Κατοκωπίας (1-1-3 εκτός) να κάνει σεφτέ στις εντός έδρας νίκες. Τέσσερα δίχως νίκη και δίχως να σκοράρει έχει η φιλοξενούμενη που δείχνει ντεφορμέ. Πολύ χαμηλά ο άσος (1,30-1,40) για τη γηπεδούχο και δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.
2406.     ΟΦΗ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός στην πρεμιέρα και το 1-1 στην έδρα του Κισσαμικού ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πάρει, στο Γεντί Κουλέ αναμένεται βελτιωμένος και η Καλλονή που καλείται να δώσει δεύτερο σερί εκτός μετά το 3-0 στο Μενίδι δύσκολα θα καταφέρει κάτι, άσος με χάντικαπ.
1823.     ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Σε ένα παιχνίδι με τρομερό ρυθμό, όμορφα γκολ αλλά και πολλά αμυντικά κενά, η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-4 επί της Κρίσταλ Πάλας. Στην επίθεση πετούσε για μία ακόμη φορά φωτιές, όμως τα πολλά λάθη στην άμυνα της δεν της επέτρεψαν να καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Το δικό της αήττητο επέκτεινε στους τέσσερις αγώνες η Γουότφορντ (2-2-0) κερδίζοντας έστω και δύσκολα τη Χαλ με 1-0. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε πάντως ένα αυτογκόλ στο 82’ για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Λογικό φαβορί η Λίβερπουλ, η οποία όμως έχει δεχτεί γκολ σε 9/10 φετινές αναμετρήσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, η φορμαρισμένη Γουότφορντ μπορεί να βάλει δύσκολα στην προβληματική της άμυνα, εύκολα αποδεκτό το 2,00 του GG (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1822.     ΧΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Ζόρικα τα πράγματα για τη Χαλ, νέα ήττα (η έκτη στη σειρά) αυτήν τη φορά εκτός έδρας απ’ τη Γουότφορντ με 1-0. Πρόβλημα στο σκοράρισμα για τις «τίγρεις» που βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης με συγκομιδή μόλις επτά βαθμών έπειτα από δέκα αγωνιστικές. Ήττα μετά από πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Σαουθάμπτον, έχασε με 0-2 εντός έδρας απ’ την ανεβασμένη Τσέλσι, όμως πριν λίγες μέρες με το 2-1 επί της Ίντερ στο Γιουρόπα Λιγκ, έδειξε πως η ήττα απ’ τους Λονδρέζους ήταν παρένθεση. Δύσκολα θα αντέξει η Χαλ κόντρα σε ένα ανώτερο σύνολο, δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη απόδοση το διπλό (1,70/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1825.     ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ
Η Σλασκ είναι σε αγωνιστική άνοδο (4-6-4) και σκοράρει με άνεση αν και δέχεται γκολ σε τακτική βάση, παραδόξως ενώ εκτός τα πάει εξαιρετικά (4-2-1), στο Βρότσλαβ συνεχίζει χωρίς νίκη (0-4-3). Η Ζαγκλέμπιε αθόρυβα και χάρη στην ικανότητα της να μη χάνει (6-6-2) κρατιέται τρίτη, εκτός έδρας βολεύεται στο παιχνίδι αντεπιθέσεων και έχει 4-2-0 ρεκόρ. Το να έχει μηδέν νίκες εντός η Σλασκ και μηδέν ήττες εκτός η Ζαγκλεμπιε είναι πολύ παράξενο για τη δυναμική της κάθε ομάδας και ίσως έχουμε μια στατιστική διόρθωση εδώ, άλλωστε οι γηπεδούχοι είναι στην καλύτερη φετινή τους φόρμα. Καλή επιλογή και το GG καθώς προέρχονται από 4/5 και από οκτώ σερί αντίστοιχα.
1826.     ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ
Ομάδα των σερί η Βίσλα, έκανε επτά σερί ήττες στην αρχή, τώρα είναι έξι σερί αήττητη (3-3-0) και ψάχνει περαιτέρω βαθμολογική άνοδο, εντός έχει 3-1-2. Η Γκόρνικ έχασε με 0-3 εντός από τη Σλασκ και παρέμεινε ουραγός (3-5-6), με πολύ τύχη συνεχίζει για τέσσερα ματς αήττητη (1-3-0) εκτός έδρας. Κάπου πρέπει να τελειώσει το σερί της Γκόρνικ εκτός, άσος χωρίς να πετάμε τη σκούφια μας.
1824.     ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΪΝΤΖ
Η Λειψία (3-1-0 εντός) συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες με το 2-0 επί της Ντάρμσταντ εκτός έδρας. Αρκετά καλή και άκρως σοβαρή εμφάνιση, έκανε άψογη διαχείριση κα δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο τρίποντο. Δείχνει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι τώρα και δίκαια είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η Μάινζ (2-1-2 εκτός) έρχεται από μία τεράστια ήττα με 1-6 από την Άντερλεχτ στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν κατάφερε να δείξει τίποτα στον αγώνα. Το κλίμα είναι κάκιστο και πλέον πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Ο φορ Μούτο (3 συμ./2 γκολ) θα λείψει, όπως και κάποιοι ακόμα αναπληρωματικοί ρολίστες. Ο άσος στο 1,60 δεν έχει καμία αξία, αν και θα θέλαμε να ποντάρουμε τη γηπεδούχο, τον κρατάμε στο μυαλό μας για το live.
1829.     ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
Σε τραγική κατάσταση η Βίμποργκ, μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο  και συνολικά έξι στα επτά τελευταία παιχνίδια της (0-1-6), έχει παράλληλα συμπληρώσει και έξι ματς στο γήπεδό της χωρίς νίκη (1-2-4 συνολικά εντός). Η Μπρόντμπι έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη, ενώ μακριά από το σπίτι της αριθμεί 3-2-1. Ανήμπορη να αντιδράσει μοιάζει η Βίμποργκ, χαμηλό αλλά σωστό το 1,75 στο διπλό. 
1830.     ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.
Δίκαιη ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η Σουόνσι στην έδρα της Στόουκ, έμεινε για ένατη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-7) και πλέον ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα (βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή πέντε μόλις πόντων). Πολλά τα αμυντικά κενά της ομάδας του Μπράντλεϊ, ο οποίος ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στην άκρη του πάγκου της (0-1-2). Δεν πείθει στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε με 2-1 στην Κωνσταντινούπολη απ’ τη Φενερμπαχτσέ, έπεσε στην τρίτη θέση του πρώτο ομίλου, ενώ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ στη μακρόχρονη ιστορία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα (πέντε σερί εκτός έδρας ήττες). Στο πρωτάθλημα έχασε κι άλλο πολύτιμο έδαφος μετά το άτυχο εντός έδρας 0-0 με την Μπέρνλι, αναμέτρηση στην οποία δεν μπόρεσε να σκοράρει πάρα τις 38 τελικές της! Πολύ ύπουλο ματς, δεν είναι για 1,72 το διπλό, η Σουόνσι παίζει καλά εντός έδρας. Καλύτερα πάσο.
1836.     ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΕΛΤΣΕ
Τρίτη από το τέλος έφτασε η Νουμάνθια που συμπλήρωσε πέντε χωρίς νίκη (0-4-1), στα τελευταία τρία δέχθηκε αθροιστικά οκτώ γκολ. Ήττα και για την Έλτσε στο προηγούμενο, δεν μπορεί να σταθεροποιήσει τα αποτελέσματα της (4-3-5) και είναι άκρως απρόβλεπτη, λογικό το GG αλλά δεν είναι εύκολο ματς για εκτίμηση.
1837.     ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Δείχνει να ανακάμπτει η Λουκέρνη, έπειτα από ανομβρία έξι αγωνιστικών δίχως τρίποντο (0-1-5) , έκανε το 2/2 απέναντι σε Σεντ Γκάλεν (3-0 εντός) και Λωζάννη (3-2 εκτός), έστω και αν στο τελευταίο είχε την αμέριστη συμπαράσταση της διαιτησίας. Από ήττα στην Κύπρο με 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ έρχεται η Γιούνγκ Μπόις, προηγουμένως μετρούσε τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (4/4 over 3,5), μακριά από το σπίτι της στο πρωτάθλημα έχει τρεις κολλητές ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς νίκη (1-3-2 συνολικά εκτός). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν, πετσοκομμένες οι τιμές και στα πολλά τέρματα, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογή, αφού έχουμε να κάνουμε με δυο φύσει επιθετικές ομάδες. 
1827.     ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
Ο Απόλλων Λεμεσού (2-1-1 εντός) δεν έπαιξε καλά με τη Δόξα όμως λυτρώθηκε στο 90’ και σώθηκε από αρκετά παραπάνω προβλήματα που θα είχε αν δεν τα είχε καταφέρει να κερδίσει. Ο Πέδρο Εμανουέλ μπορεί να στηρίζεται από τη διοίκηση, αλλά αν έμενε στο 0-0 με τη Δόξα λογικά σήμερα θα αποτελούσε παρελθόν. Οπωσδήποτε νίκη θέλει με τον αδύναμο σχετικά Εθνικό Άχνας (0-2-3 εκτός). Ο οποίος κέρδισε με  4-2 την Καρμώτισσα και απέκτησε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Όμως ο Απόλλων στη Λεμεσό είναι αρκετά καλύτερος, περιμένουμε κάνει την τρίτη του διαδοχική νίκη. Χαμηλά ο άσος, τον συνδυασμό του με το over 2,5 στο 1,90+ έχει επιλέξει οKyr_Lim.

1828.     ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΙΑΣ
Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε μετά από τρία με 3-1 τον Ερμή, αρκετά καλή εμφάνιση και απόλυτα δίκαιο τρίποντο. Αμφότερα τα χρειαζόταν και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε ότι έχει ένα παράπονο από τους παίκτες του, ότι αδικούν τους εαυτούς τους και δεν παίζουν μόνιμα καλά. Με την αδύναμη και ουραγό Αναγέννηση Δερύνειας που μακριά από το γήπεδο της χάνεται (0-0-5) και έχει επτά σερί ήττες πρέπει η γηπεδούχος να κάνει σεφτέ στις εντός έδρας νίκες, αφού έχει 0-2-3 στο σπίτι της. Σημαντικό παιχνίδι για τη Σαλαμίνα, είναι καλύτερη ομάδα, πιο έμπειρη και με καλύτερη ψυχολογία. Ο άσος στο 1,40 είναι οριακά δίκαιος, όμως η αξία βρίσκεται στον συνδυασμό του με το over 1,5 στο 1,80 που είναι στις επιλογές και τουKyr_Lim και του K. Plestis.
1905.     ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ
Ντέρμπι της πρωτεύουσας. Σε ανοδική τροχιά η Κατόλικα, αρχίζει να θυμίζει σιγά σιγά την περσινή ομάδα. Έρχεται από την εύκολη νίκη με 4-1 κόντρα στην Άουνταξ. Σε αντίθετη πορεία η Κόλο Κόλο, με το ρόστερ να έχει αποδυναμωθεί αισθητά. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Σαν Λουίς. Πρώτο σημείο ο άσος, δεύτερο το over.
1789.     ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ
Aπό τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος (3-1-3), μπορεί να προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2) όμως το πρόγραμμα του ήταν δύσκολο και ήταν αρκετά άτυχος καθώς αν και δέχθηκε αθροιστικά μετρημένες στα δάχτυλα καθαρές φάσεις σε αυτό το διάστημα δέχθηκε τέσσερα γκολ από στημένες φάσεις. Επιθετικά πάντως δείχνει να έχει χάσει τη φρεσκάδα των πρώτων αγωνιστικών ενώ λείπει και ο Φούντας (3 γκολ). Ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω ότι του χρωστούσε η τύχη από το ματς με τον Ολυμπιακό επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ χωρίς να είναι καλός όμως μεσοβδόμαδα ήρθε το κάζο της ήττας με 0-1 από την Κάραμπαγκ που εκτός απροόπτου θα τον αφήσει εκτός Ευρώπης και το κλίμα χάλασε με τις αποδοκιμασίες του κόσμου, η επιθετική του γραμμή είναι ντεφορμέ και αυτό θα είναι το έβδομο του ματς σε τρεις βδομάδες. Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ με το 1Χ (1,83) και το GG (2,20) να μπαίνουν στις επιλογές του Ser Sira. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1838.     ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΒΕΡΟΙΑ
Με τρεις σερί ήττες προ τριών εβδομάδων ο Γρηγορίου βρέθηκε ένα βήμα πριν την απόλυση όμως οι παίκτες έπαιξαν γι' αυτόν και με τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία του έδωσαν το φιλί της ζωής. Εξαιρετικές εμφανίσεις αμφότερες, κράτησε το μηδέν και στα δύο και θα μπορούσε με λίγη τύχη να είχε κάνει το 2/2 περνώντας από τη Ξάνθη. Στην έδρα της έχει κάνει μερικά πολύ καλά παιχνίδια, βγάζει αυτοματισμούς επιθετικά και ο Τουράμ είναι διαρκής κίνδυνος, της λείπει η ευστοχία όμως. Η Βέροια έχει μια ήττα στα τελευταία πέντε και γνωρίζει να αμύνεται καλά όμως επιθετικά προβληματίζει έντονα καθώς τις περισσότερες φορές είναι αόρατη, σε 4/7 ματς δεν σκόραρε καν ενώ έχει μόλις 43 τελικές σε 7 αγώνες, πρόβλημα που θα γίνει εντονότερο αν απουσιάσει ο αμφίβολος Καπετάνος (1/4 γκολ και 12/43 τελικές της ομάδας). Περιμένουμε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι θα αμυνθούν μαζικά και όλα θα εξαρτηθούν από την ευστοχία της Κέρκυρας, στο 2,10 το 1 & under 3,5 (Stoiximan) είναι προτιμότερο από το εξαιρετικά χαμηλό για τη δυσκολία της αναμέτρησης 1,75 του άσου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1840.     ΘΕΛΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Χωρίς τα 3/4 της βασικής της αμυντικής γραμμής (Ούγκο Μάγιο, Γκόμεθ, Καμπράλ) και τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Ορεγιάνα θα παρουσιαστεί η Θέλτα, που μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τον Άγιαξ, δεχόμενη για άλλη μία φορά τρία γκολ. Ενδιαφέρουσα τα στατιστικά της στα έξι τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, σημειώθηκαν 5,4 γκολ μ.ο. ανά ματς με 6/6 over 3,5. Ανοιχτά παίζει και η Βαλένθια με τον Πραντέλι να έχει συμβιβαστεί μάλλον με τη φιλοσοφία του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Ταμάμ για να επαληθευτεί τόσο το GG όσο και το over 2,5, με τον συγκεκριμένο συνδυασμό να πληρώνει 1,97 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1841.     ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

1842.     ΑΛΤΑΧ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι αναμφίβολα η Άλταχ, βρίσκεται στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας, είναι πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-2-0), ενώ στο γήπεδό της δεν κέρδισε μόνο τη Σάλτσμπουργκ (5-1-0 εντός). Η Αούστρια έρχεται από την εντός έδρας ήττα της Πέμπτης με 2-4 από τη Ρόμα, στο πρωτάθλημα πάντως είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με τις τρεις τελευταίες μάλιστα να είναι με λευκό παθητικό. Σπουδαίο ματς μεταξύ δυο ομάδων οι οποίες γλυκοκοιτάζουν την κορυφή, ακριβώς στη μέση τα σετ, δεν μας αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια για να ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση.
1843.     ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Στον πάτο της βαθμολογίας η Μάτερσμπουργκ, είναι εννέα αγωνιστικές δίχως νίκη (0-3-6), διόλου απίθανο δεν μοιάζει πια το σενάριο να αντικατασταθεί ο κόουτς Βάστιτς.  Τέσσερις συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός συνόρων συμπλήρωσε η Σάλτσμπουργκ με το 2-0 επί της Νις την Πέμπτη, στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο σερί τρίποντα, κλείνοντας την ψαλίδα από την κορυφή στους τέσσερις πόντους. Ανεβάζει στροφές η Σάλτσμπουργκ, δεν δείχνει να μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση η Μάτερσμπουργκ, λογικό και επόμενο το διπλό να παίζει σε τιμές υπό του 1,40.
1844.     ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ
Τελικός κυπέλλου Ιρλανδίας, διεξάγεται στο Δουβλίνο. Οι δυο καλύτερες ομάδες της χώρας συγκρούονται εδώ, 2η τερμάτισε η Κορκ στο πρωτάθλημα, από τις 28 Οκτωβρίου που ολοκληρώθηκε η Πρέμιερ προετοιμάζεται για τον τελικό, σε αντίθεση με την πρωταθλήτρια Ντάνταλκ, η οποία βρίσκεται εν μέσω των υποχρεώσεών της για το Γιουρόπα Λιγκ, την Πέμπτη μάλιστα έδωσε ζόρικο ματς στη Ρωσία, χάνοντας με 1-2 από τη Ζενίτ. Τα πάντα είναι ανοιχτά σε παιχνίδια τέτοιας σημασίας, διαισθητικά και μόνο θα δώσουμε το προβάδισμα στην Κορκ σε αποδόσεις αουτσάιντερ, καθώς είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο ματς αυτό, σε αντίθεση με την Ντάνταλκ, η οποία έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο πρόγραμμά της, ενώ επιπλέον η Κορκ μετράει και τρεις νίκες στις τέσσερις φετινές αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων.   
1845.     ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Χάνει έδαφος στη βαθμολογία η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα με το 1-3 από την Τσβόλε, στο γήπεδό της έχει συγκεντρώσει τους 7/8 φετινούς βαθμούς της (2-1-2 εντός). Η Φέγενορντ απέσπασε πολύτιμο 1-1 στην Ουκρανία από τη Ζόρια στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογία, είδε πάντως τη διαφορά από τους διώκτες της να μειώνεται έπειτα από τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες στο γήπεδό της με Άγιαξ και Χέρενφεν, προηγουμένως μετρούσε 9/9 νίκες. Παρά την κούραση, η Φέγενορντ διαθέτει ανώτερο σύνολο και είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη, η  Γκόου Αχέντ Ιγκλς είναι αξιόμαχη αλλά φαίνεται δύσκολο να καταφέρει να την προβληματίσει.
----.        ΑΠΟΕΛ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Αν και έρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ (1-0 τη Γιουνγκ Μποις) και κουβαλά και την κούραση από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1) δεν πιστεύουμε ότι μπορεί η σοβαρή και δυνατή Καρμιώτισσα να του βάλει ιδιαίτερα δύσκολα. Σωστή διαχείριση θα κάνουν οι γηπεδούχοι και έχουν την εμπειρία για να το κάνουν καλά. Φυσικά πολύ χαμηλά ο άσος, σκεφτόμαστε σοβαρά το συνδυασμό του με το under 3,5 αγώνα που βρίσκεται στο 1,90+.
1848.     ΜΕΤΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Σε κάμψη η Μετς, συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα με το 0-1 από τη Ρεν, στο γήπεδό της μάλιστα μετράει τρεις σερί ήττες (2-0-3 συνολικά εντός) στις οποίες δέχθηκε αθροιστικά 14 γκολ! Η Σεντ Ετιέν έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ με το 2-1 επί της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί σταθερή πορεία, έχοντας ηττηθεί μόλις δυο φορές από το ξεκίνημα (4-5-2 συνολικά). Δεν θα μπλέξουμε εδώ, για κόντρα είναι αυτή την περίοδο η Μετς, η Σεντ Ετιέν όμως έρχεται από επίπονο ταξίδι και η φρεσκάδα στις κινήσεις της είναι ένα θέμα, προχωράμε στο επόμενο.
1847.     ΚΑΡΒΙΝΑ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ
Η Καρβινά έβγαλε μεγάλο διπλό με 3-4 στη Χράντετς και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις (5-2-5), εντός είναι αρκετά δυνατή (3-2-1) ενώ οι αγώνες της έχουν 3,25 γκολ κατά μέσο όρο (7/12 over). Η Σλοβάτσκο έκανε συμπαθητικές εμφανίσεις εσχάτως όμως μένει χαμηλά στη βαθμολογία πληρώνοντας τις εκτός έδρας αδυναμίες της (1-1-4). Οι φιλοξενούμενοι πατάνε καλά και ίσως αποσπάσουν μια ισοπαλία εδώ, προτιμότερο το GG όμως.
1852.     ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Ήττα στην Πορτογαλία για την Κονιασπόρ την Πέμπτη, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μπράγκα, χάνοντας τελικά με 1-3, συμπλήρωσε έτσι τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά έξι στα 10 τελευταία παιχνίδια της (1-3-6). Η Κασίμπασα βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, στο 3-1-0 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της έπειτα από τη νωθρή εκκίνηση που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα. Επηρεασμένη από τα διαδοχικά ματς η Κονιασπόρ, για κόντρα προσφέρεται ο άσος του 1,85.
1851.     ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Συντριβή για την Ακισάρ στην έδρα της Μπασακσεχίρ (ήττα με 1-5), στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της κατάφερε να νικήσει για πρώτη φορά έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3). Η Φενέρ έρχεται από τρεις σερί νίκες εντός και εκτός συνόρων, τελευταία το 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, αποτέλεσμα που εκτοξεύει την ψυχολογία της στα ύψη. Προβληματίζει η Ακισάρ, η Φενέρ δείχνει να είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το διπλό κινείται σε χαμηλά επίπεδα, υπό του 1,60 και δεν πρόκειται να μας απασχολήσει.
1849.     ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Πρώτη νίκη έπειτα από έξι ματς στο πρωτάθλημα για τη Μορεϊρένσε (0-1-5), πέρασε με 2-1 από την έδρα της Τόντελα, ψάχνει πάντως ακόμα την παρθενική νίκη στην έδρα της (0-2-2 εντός). Η Σετούμπαλ κατάφερε να βάλει στοπ στην Πόρτο (0-0), ήταν η δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έχει ωστόσο συμπληρώσει έξι αγωνιστικές δίχως τρίποντο (0-3-3). Ζόρικο σταύρωμα, δυσκολεύεται ως φαβορί η Μορεϊρένσε, δεν πείθει η Σετούμπαλ, δεν θα μπλέξουμε εδώ.
1850.     ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ
Περιορίστηκαν στο ελάχιστο οι ελπίδες πρόκρισης της ΤΣΣΚΑ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από την καθαρή ήττα με 0-3 από τη Μονακό, ήταν η τρίτη συνεχόμενη αποτυχία της σε όλες τις διοργανώσεις,  ενώ και στο πρωτάθλημα έχει μείνει με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία της ματς (1-1-3). Η Άμκαρ συνεχίζει τη σταθερή πορεία της στο πάνω μισό της βαθμολογίας, έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές από την αρχή της χρονιάς (5-5-2), όπλο της αναμφίβολα η άμυνα, καθώς με μόλις έξι τέρματα παθητικό έπειτα από 12 αγωνιστικές, διαθέτει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας. Προς αποφυγή το 1,60 της ντεφορμέ ΤΣΣΚΑ, δεν θα κακίσουμε όσους πάνε στην κόντρα, η Άμκαρ θα στήσει αμυντικό τείχος μπροστά από την εστία της προκειμένου να φύγει από την πρωτεύουσα με ένα θετικό αποτέλεσμα.
1853.     ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Μια ανάσα απ’ την πρόκρισή της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Λέστερ, πήρε σχετικά άνετα την ισοπαλία (0-0) στην Κοπεγχάγη, έφτασε τους δέκα βαθμούς μετά από τέσσερα ματς (3-1-0, ενώ δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ!) και με έναν ακόμη πόντο στα δύο επόμενα, σφραγίζει την παρουσία της στην επόμενη φάση. Θετικός ο πόντος της ισοπαλίας (1-1) και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Τότεναμ, ήταν η πρώτη φορά φέτος που οι «αλεπούδες» δεν ηττήθηκαν μακριά απ’ το Λέστερ. Εντός προγράμματος ήττα για τη Γουέστ Μπρομ, δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ποιοτικά ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι και εύκολα παραδόθηκε με 4-0 στο «Χόθορνς». Παρά την ήττα το σύνολο του Πιούλις έχει αποδείξει πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα στην Πρέμιερ και ουκ ολίγες φορές έχει πάρει αποτελέσματα όταν δίνεται αουτσάιντερ. Κουρασμένοι οι πρωταθλητές, με τρομερή προϊστορία η «Άλμπιον» στην έδρα τη Λέστερ (4-2-0 απ’ το 2007), αξίζει το ασιατικό διπλό +0,75 με απόδοση 1,90 στην Bet365.
1854.     ΣΑΛΚΕ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
H Σάλκε (2-0-2 εντός) έφτασε τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα (2-2-0). Στο πιο πρόσφατο πήρε σχετικά άνετη ισοπαλία με 0-0 με την Ντόρτμουντ εκτός έδρας, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα αφού η αντίπαλος της δεν ήταν σε καλή μέρα και δεν της άσκησε ιδιαίτερη πίεση. 2-0 κέρδισε την Κρασνοντάρ για το Γιουρόπα με μεστή εμφάνιση. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Η Βέρντερ Βρέμης (0-1-3 εκτός) έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και μάλιστα με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-3 από τη Φράιμπουργκ. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και άξιζε να χάσει.Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά οι τιμές δεν έχουν αξία, μετά την έναρξη ίσως μας απασχολήσει.
1855.     ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΓΚΑΖΟΒΙΚ ΟΡΕΝΜΠ.
Ήττα για την Κράσνονταρ την Πέμπτη στη Γερμανία, έχασε καθαρά με 0-2 από τη Σάλκε, στο πρωτάθλημα πάντως είναι αήττητη εδώ και επτά αγωνιστικές (3-4-0), ενώ στην έδρα της μετράει 5-0-1. Η Γκάζοβικ σημείωσε τη δεύτερη φετινή της νίκη με το 1-0 επί της Κρίλια, μακριά από το σπίτι της πάντως βρήκε δίχτυα μόνο σε 1/4 παιχνίδια της (0-1-3 εκτός, 3/4 under 1,5). Παρά την κούραση η Κράσνονταρ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, λογικά τα 1,55 στον άσο.    
1857.     ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΟΣΤΑΝΔΗ
Η Άντερλεχτ (4-1-1 εντός) μετά την ήττα με 1-2 από την Μπέβερεν στο πρωτάθλημα έκανε μία τεράστια νίκη με το ευρύ 6-1 επί της Μάινζ και της άλλαξε ολόκληρη την ψυχολογία. Τρομερό παιχνίδι και τρομερό σκορ που έχει αλλάξει όλο το κλίμα. Πρέπει να μείνει προσγειωμένη για τη συνέχεια και να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Ο χαφ Μπαντζί (7 συμ.) θα λείψει. Η Οστάνδη (2-1-3 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης με 3-1. Έπαιξε αρκετά καλά και δίκαια πήρε το τρίποντο, αφού ήταν ανώτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και να επιστρέφει στα περσινά της στάνταρ. Τεράστια ψυχολογική ώθηση για τη γηπεδούχο το 6-1 του Γιουρόπα Λιγκ, όμως το άνοιγμα στο σετ δεν δικαιολογείται από αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο να πάμε στην κόντρα.
1858.     ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Κοπεγχάγη με το 0-0 που απέσπασε από τη Λέστερ, στο πρωτάθλημα έρχεται από το σπουδαίο διπλό επί της Μίντιλαντ με 3-1, χάρη στο οποίο διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +6 από τους διώκτες της. Η Σοντέρισκε έχει ανεβάσει στροφές, στο 6-0-1 ο απολογισμός της στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, μετρούσε τρία σερί διπλά πριν από την ήττα με 0-2 από τη Λίνγκμπι στην πιο πρόσφατη της έξοδο. Μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας βρίσκεται  η Κοπεγχάγη, παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στην ισχυρή της έδρα (6-1-0), ο άσος όμως στο 1,25 δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους δυο πυλώνες της μεσαίας τους γραμμής, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.  
1869.     ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ
Ανεβαίνει η Λέγκια (5-4-5) που με 3/4 νίκες εσχάτως και το 3-3 με τη Ρεάλ δείχνει να έχει επιστρέψει στη μάχη του πρωταθλήματος δυναμικά, χωρίς νίκη ακόμα εκτός η Κρακόβια (0-4-3) που έχει προβλήματα απουσιών μεσοεπιθετικά. Οι γηπεδούχοι έχουν 11 γκολ στα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματος ενώ έβαλαν και τρία στη Ρεάλ, επιπρόσθετα η παράδοση δείχνει 8-1-0 τα τελευταία χρόνια, θα ήταν καλύτερα αν έπαιζε ο τιμωρημένος Πάζνταν (στόπερ) για τη Λέγκια αλλά έστω και έτσι το 1 & over 1,5 (1,87) προκαλεί.
1871.     ΟΒΙΕΔΟ – ΛΟΥΓΚΟ
Αισίως τέταρτη η Οβιέδο (5-4-3, 3-2-1 εντός) που τρέχει σερί 4-2-0 έχοντας κρατήσει το λευκό παθητικό σε 4/6, η Λούγκο ξεκίνησε εντυπωσιακά όμως πλέον μετράει τρεις σερί ήττες, σε κανένα πάντως δεν ήταν κακή, πάντα φτιάχνει αρκετές φάσεις αλλά την προδίδει η άμυνα, πάσο.
1872.     ΑΛΜΕΡΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Τοπικό ντερμπάκι της Ανδαλουσίας, η Αλμερία απογοητεύει ούσα προτελευταία (2-5-5) όμως στην έδρα της είναι ανταγωνιστική (2-3-1, 9-4 γκολ), ντεφορμέ για τα δεδομένα της η Κόρδοβα (4-6-2) που έφερε 1-1 σκορ σε 4/5 τελευταία ενώ εκτός έχει 1-4-1. Καμία λογική στο 2,25 του άσου, στο 1,925 το +0,25 παίζεται ενώ με μεγαλύτερο ρίσκο θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην ισοπαλία.
1870.     ΧΕΤΑΦΕ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Ντερμπάκι της Μαδρίτης, 2-3-0 η Χετάφε με τον Μπορδαλάς στον πάγκο, σταδιακά ανεβαίνει στη βαθμολογία, στο τελευταίο μπορούσε και νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης εντός Λεβάντε. Η Αλκορκόν κέρδισε στο τελευταίο αλλά δεν πείθει, εκτός έδρας είναι αδύναμη (0-2-4, 2-9 τέρματα) και με πέντε μόλις γκολ σε 12 αγώνες έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, άσος στο 1,87.
1868.     ΒΙΚΙΝΓΚ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Φινάλε στην Α’ Νορβηγίας. Μέσα στο κόλπο για την 4η θέση βρίσκεται η Βίκινγκ, οι ελπίδες της πάντως δεν είναι πολλές, καθώς θα πρέπει να ξεπεράσει τέσσερις ομάδες για να τα καταφέρει. Κινήθηκε σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς να καταφέρει σε κάποια στιγμή να κάνει ένα μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα την καθιστούσε πιο ουσιαστική διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ανακούφιση στη Βαλερένγκα μετά τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής με 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Λίλεστρομ, κάκιστη η φετινή σεζόν για την ίδια, κατάφερε τουλάχιστον να αποφύγει το μοιραίο. Το κίνητρο στην αναμέτρηση αυτή είναι με τους γηπεδούχους, δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο πιστεύουν ότι μπορούν να βγουν 4οι, από τη στιγμή που εξαρτώνται από τόσο πολλά άλλα αποτελέσματα, η θέση μας είναι πως είναι προτιμότερο να μην μπλέξουμε εδώ, τουλάχιστον πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
1864.     ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ
Αδιάφορη βαθμολογικά  η Ρόζενμποργκ , έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον τίτλο, η προσοχή της πλέον στρέφεται αποκλειστικά στον τελικό του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου. Σε δεινή θέση η Μπόντο, βρίσκεται μόλις στο +2 από τον απευθείας υποβιβασμό και με τη Στάμπαεκ να έχει εύκολο -θεωρητικά-  ματς (υποδέχεται τη Σταρτ), γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της καλύτερης ομάδας της χώρας. Έρχεται πάντως από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και συνολικά πέντε στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-0-5), ενώ ξαναέπαιξε στο ίδιο γήπεδό πριν από δέκα μέρες, χάνοντας με 0-1 για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Αποκλειστικά ματς για live το συγκεκριμένο, στη Μπόντο μπορεί να μην αρκεί ούτε  καν η ισοπαλία ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, γι αυτό και οι όποιες αποφάσεις μας για το παιχνίδι θα ληφθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων.
1863.     ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΟΛΝΤΕ
Δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη σωτηρία της η Λίλεστρομ, βρίσκεται στο +1 από τα μπαράζ και στο +3 από τη 15η θέση, μπορεί πάντως να σωθεί ακόμα και αν δεν κερδίσει, από τη στιγμή που η 14η Μπόντο έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ρόζενμποργκ. Τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0), ξυπνώντας την κατάλληλη στιγμή, καθώς προηγουμένως μετρούσε οχτώ αγώνες δίχως νίκη (0-3-5). Η Μόλντε είναι μια από τις ομάδες που παλεύουν για την 4η θέση, η οποία ίσως δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (ανάλογα με την εξέλιξη του κυπέλλου) και έρχεται από το 3-0 επί της Στάμπαεκ, που ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (2-2-3). Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο συναντάμε εποχιακές τιμές, ανάποδο φαβορί θα βλέπαμε αν το ματς γινόταν πριν ένα μήνα, όπως και να έχει υπάρχει αξία στις αποδόσεις αουτσάιντερ της Μόλντε, με τονBetol  επιλέγει το 2 Draw No Bet στο 2,20 της Bet365, οι φιλοξενούμενοι θέλουν το ματς για να βγουν 4οι, ενώ οι γηπεδούχοι μπορεί να μην είναι ακόμα 100% εξασφαλισμένοι, αλλά με βάση το πρόγραμμά των ανταγωνιστών τους και την υπεροπλία τους στις ισοβαθμίες (έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων και καλύτερη επίθεση σε σχέση με όλες τις ομάδες της ουράς) δεν αποκλείεται να σωθούν ακόμα και αν δεν κερδίσουν.
1862.     ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
Για την 4η θέση κονταροχτυπιούνται οι δυο ομάδες, βέβαια ακόμα και να νικήσουν δεν μπορούν να αισθάνονται βέβαιες ότι θα τα καταφέρουν, αφού θα παίξουν ρόλο και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστικών τους. Μόνο δυο νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια της μετράει η Χάουγκεσουντ (2-5-2), η οποία πάντως είναι δυνατή στην έδρα της (8-5-1 εντός), η Στρόμσγκοντσετ έρχεται από δυο σερί νίκες, έχει ωστόσο ηττηθεί στις 5/7 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-5). Άμεση μάχη μεταξύ δυο ομάδων που παλεύουν για τον ίδιο στόχο, καλά ζυγισμένα μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε πριν από την έναρξη του ματς, είναι πάντως πολύ πιθανό το συγκεκριμένο παιχνίδι να μας απασχολήσει κατά τη διάρκεια του live.
1861.     ΜΠΡΑΝ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08
Εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη από την προηγούμενη αγωνιστική η Μπραν, δεν είναι πάντως αδιάφορη στο φινάλε, αφού αν κρατήσει τη 2η θέση δεν είναι καθόλου απίθανο να γλυτώσει έναν προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα το καλοκαίρι (αυτό θα συμβεί αν η Ρόζενμποργκ κερδίσει την Κονγκσβίνγκερ στον τελικό του κυπέλλου). Μετράει 4-2-1 στα επτά τελευταία παιχνίδια της, ενώ στην έδρα της είναι πανίσχυρη (10-3-1 εντός). Η Σάρπσμποργκ είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι για την 4η θέση, η οποία θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου από τη Ρόζενμποργκ, παρόλο που έχει μόλις δυο νίκες στις πιο πρόσφατες οχτώ αγωνιστικές (2-4-2). Τη νίκη για τους δικούς τους λόγους χρειάζονται οι δυο ομάδες, υπερβολική μας φαίνεται η ψαλίδα των σετ με τον άσο μόλις στο 1,70 και το διπλό στο 4,50+,δυσκολευόμαστε όμως να κοντράρουμε τη Μπραν στην έδρα της, γι αυτό και θα κάνουμε υπομονή μέχρι το live, ώστε να ασχοληθούμε με το ματς.
1865.     ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Στο μέσο της βαθμολογίας θα τερματίσουν αμφότερες, μένοντας ικανοποιημένες από το γεγονός ότι εξασφάλισαν την παραμονή. Σε κλίμα διακοπών βρίσκεται ήδη η Σόγκνταλ, προερχόμενη από δυο σερί ήττες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2), η Άαλεσουντ κλείνει το πρωτάθλημα σε εκρηκτική κατάσταση και με αήττητο σερί οχτώ αγώνων (6-2-0).  Ανοιχτό και χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα ματς περιμένουμε εδώ, πιθανά τα πολλά τέρματα.
1866.     ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΣΤΑΡΤ
Δεν ορίζει τη μοίρα της η Στάμπαεκ, βρίσκεται στο -2 από τα μπαράζ και στο -3 από την απευθείας σωτηρία, εννοείται ότι για την ίδια δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης προκειμένου να ελπίζει, περιμένοντας παράλληλα τα ευχάριστα νέα από τα παιχνίδια των ανταγωνιστών της. Μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-1-3), ενώ στο γήπεδό της έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 14 ματς (4-1-9 εντός). Υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Σταρτ, αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να κάνει αρκετές κηδείες σε ομάδες που καιγόντουσαν για βαθμούς (μετράει 2-1-2 στα τελευταία πέντε), θα κοιτάξει να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Απολύτως λογική η πίεση που δέχεται ο άσος, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, τον ασιατικό άσο -1 επέλεξε ο Betol στο 1,75 τηςBet365, πρόκειται για μια σαφώς προτιμότερη επιλογή από το ξερό σημείο του 1,45,  μιας και η Στάμπαεκ μπορεί πέρα από τη νίκη να χρειαστεί να βελτιώσει και τη συνολική διαφορά  τερμάτων της ώστε να ευνοηθεί στις ισοβαθμίες, με λίγο παραπάνω ρίσκο παίζεται και το 1 & over 2,5 στο 1,95 του Stoiximan.
1867.     ΤΡΟΜΣΟ – ΟΝΤ
Δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα η Τρόμσο από τις περιπέτειες υποβιβασμού, βρίσκεται στο +3 από τον απευθείας υποβιβασμό και στο +1 από τα μπαράζ, από τη στιγμή όμως που η 14η Μπόντο αγωνίζεται στην έδρα της Ρόζενμποργκ, δεν είναι διόλου απίθανο να εξασφαλίσει την απευθείας σωτηρία ακόμα και με ένα Χ. Μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη (0-1-4), όμως το 2-2 που απέσπασε από τη Σάρπσμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό. Από τρεις συνεχόμενες νίκες έρχεται η Οντ (3/3 GG & over 2,5), εξασφάλισε έτσι ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν είναι πάντως αδιάφορη στο φινάλε, αφού θέλει τη 2η θέση, μήπως και γλυτώσει έναν προκριματικό γύρο το καλοκαίρι (αυτό θα εξαρτηθεί από την έκβαση του τελικού του κυπέλλου). Εποχιακά τα σετ που κυκλοφορούν, το 2,25 για νίκη της Τρόμσο δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στις αγωνιστικές δυνατότητες των δυο ομάδων, ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να σωθούν ακόμα και αν δεν κερδίσουν. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο και έχουν επίσης κίνητρο για βαθμούς, με αυτά τα δεδομένα δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες οι τιμές του Χ2 για την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα του ζευγαριού
1860.     ΙΝΤΕΡ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Ούτε τρεις μήνες δε συμπλήρωσε στον πάγκο της Ίντερ (4-2-5) ο Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν έπειτα από την ήττα στην έδρα της Σαμπντόρια (1-0). Στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον οι «νερατζούρι» αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Στέφανο Βέκι, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στον τρόπο παιχνιδιού τους, με την ήττα που γνώρισαν (2-1) να μειώνει ραγδαία τις πιθανότητες πρόκρισης. Όπως αναμενόταν παρέλαση ονομάτων γίνεται όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ντε Μπουρ, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Την παρθενική της νίκη σημείωσε η Κροτόνε στα μεγάλα σαλόνια (1-2-8) επικρατώντας της Κιέβο με 2-0, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την πρόσφατη ισοπαλία στη Φλωρεντία (1-1) την έβαλε δυναμικά στο παιχνίδι της σωτηρίας. Σε κρίση βρίσκεται εδώ και καιρό η Ίντερ συνεπώς δε θα μας προκαλέσει καμία εντύπωση αν στραβοπατήσει κι απέναντι στην ουραγό Κροτόνε. Καθαρό no bet το ματς, υπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια στο κουπόνι για στοιχηματισμό.
1859.     ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Από δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη προέρχεται η Φιορεντίνα, η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς (3-0), για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ούσα το απόλυτο αφεντικό του δέκατου γκρουπ της διοργάνωσης. Από την άλλη, η Σαμπντόρια πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας μέσα στο σπίτι της επί της Ίντερ, αποδεικνύοντας ότι δε φοβάται να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους οι «μπλουτσερκιάτι» γνώρισαν μόνο μία ήττα (2-2-1) στο Καμπιονάτο, μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Γιουβέντους, και θεωρούμε ότι έχουν όλα τα φόντα για να επιβεβαιώσουν το +1 ασιατικό διπλό που πληρώνει στο 1,925 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1856.     ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Tραγική την προηγούμενη αγωνιστική η Μπάνφιλντ που έχασε 2-0 από την Πατρονάτο, στην έδρα της ανεβαίνει επίπεδο και μετράει 2-1-0. Η Ραφαέλα έχασε εντός από την Κολόν όμως γενικά τα πάει καλά, εκτός έδρας κέρδισε τη Χιμνάσια και άγγιξε την έκπληξη με Σαν Λορέντσο και Ρίβερ, γιατί όχι και εδώ. Προβάδισμα στο GG, από κοντά και το Χ2.
1873.     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός έχει βρει το ρυθμό του και εύκολα ή δύσκολα έχει φτάσει στις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα ρεκόρ 6-1-0 αν υπολογίσουμε και τις άλλες διοργανώσεις. Αμυντικά συνεχίζει να έχει προβλήματα όμως το ατομικό ταλέντο στην επίθεση του δίνει λύσεις και έτσι έχει ξεφύγει στο +4 από τη δεύτερη θέση και με ενδεχόμενη νίκη θα ξεφύγει για τα καλά από νωρίς. Στον Πειραιά μετράει 28 σερί νίκες για το πρωτάθλημα ενώ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τη μισή και παραπάνω βασική του ενδεκάδα δίνοντας της ανάσες στο παιχνίδι με την Αστάνα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη χρονιά με μεγάλα όνειρα όμως με τρεις νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης (3-4-4) το κλίμα έχει χαλάσει για τα καλά, κερασάκι στην τούρτα το βαρύ 0-3 από την Σταντάρ την Πέμπτη ενώ σε περίπτωση ήττας στο ντέρμπι θα μείνει στο -7 από την κορυφή και αναμένεται να ανοίξει ο "ασκός του Αιόλου" που ίσως αφήσει άνεργο τον Στραματσόνι. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα καθώς υπάρχει μεγάλη κούραση, οι τραυματισμοί είναι πολλοί και δεν επιτρέπουν ευρύ ροτέισον με το πρόγραμμα να είναι εξαιρετικά φορτωμένο. Εκτός μάχης ο πρώτος σκόρερ Μπεργκ (4 γκολ), ο Λέτο έπαιξε 70 λεπτά με την Σταντάρ και δύο σερί ματς είναι δύσκολο να τα βγάλει, οι Ζέκα, Λεντέσμα, Χουλτ έλειπαν δύο βδομάδες και δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, μέσα σε όλα αυτά ακόμα και ξεκούραστος ο ΠΑΟ έδειχνε να μην έχει ανάσες μετά το 60' στις αναμετρήσεις του. Στο ντέρμπι των "αιωνίων" πολλές φορές όλα αυτά πάνε περίπατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το 0-3  πριν λίγα χρόνια όμως τη δεδομένη στιγμή ο  Ολυμπιακός φαίνεται να έχει σημαντικό προβάδισμα απέναντι στον Παναθηναϊκό και το 1 & over 1,5 (2,22/Stoiximan) που μπήκε στο πινακάκι του Ser Sira είναι σίγουρα προτιμότερο από το 1,65 του σκέτου άσου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1874.     ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός της Μπέτις, Γκουστάβο Πογέτ, αφού σε περίπτωση νέας αποτυχίας ίσως βγει στο ταμείο ανεργίας. Η Βιγιαρεάλ γνώρισε αναπάντεχη εντός έδρας ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ από την Οσμάνλισπορ, ενώ και την περασμένη εβδομάδα έπεσε θύμα ανατροπής από την Εϊμπάρ. Δύο σερί ήττες είναι πολλές για το «κίτρινο υποβρύχιο» που μπορεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο άσος σε συνδυασμό με το over 1,5 πληρώνει 1,88 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.1875.     ΠΟΥΜΑΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για την Πούμας την προηγούμενη αγωνιστική (4-1 κόντρα στη Βερακρούς), παραμένοντας εντός ζώνης πλέι-οφ. Από σπουδαία νίκη έρχεται και η Μονάρκας και μάλιστα με ανατροπή, 2-1 κόντρα στη Νεκάξα. Διατηρούν ελπίδες εισόδου στα πλέι-οφ οι φιλοξενούμενοι, όμως το μυαλό τους είναι κυρίως στη βαθμολογία του υποβιβασμού. No Bet.
1876.     ΠΟΡΤΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Πόρτο με το 1-0 επί της Κλαμπ Μπριζ, στο πρωτάθλημα πάντως είδε τη διαφορά της από τη Μπενφίκα να ανοίγει στους πέντε βαθμούς έπειτα από το 0-0 στην έδρα της Σετούμπαλ. Η Μπενφίκα έρχεται επίσης από νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε με 1-0 τη Ντιναμό Κιέβου, στο πρωτάθλημα μετράει επτά διαδοχικές νίκες και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Σπουδαίο ντέρμπι με φόντο την κορυφή της βαθμολογίας, πιο σταθερή η Μπενφίκα ως τώρα, αδικείται από τα 3,40+ στο διπλό, η Πόρτο  μπορεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας αλλά τα σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένα.  
1877.     ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ
Με ρεκόρ 7-1-0 στα τελευταία οκτώ η Πλζεν (4-1-1 εντός) είναι πρώτη και στο +3 από τη Μλάντα, οι νίκες της όμως έρχονται οριακά και κάπου θα την πατήσει, είχε και αγώνα για το Γιουρόπα την Πέμπτη. Η Γιάμπλονετς με την αλλαγή προπονητή μετράει τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο, στο τελευταίο κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν απέναντι στην καυτή επίθεση της Σλάβια μάλιστα και παρά τις απουσίες ίσως είναι ικανή για την έκπληξη εδώ+1,25 στο 1,90.
1901.     ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΤΕΜΟΥΚΟ
Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της Η Παλεστίνο, στο ματς κόντρα στην Οχίγκινς, καθώς βρισκόταν μπροστά στο σκορ, κατάφερε όμως να δεχτεί δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά, χάνοντας τελικά με 3-2. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας η Τεμούκο, η οποία έχει υψηλές βλέψεις φέτος. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Κονσεπσιόν. Δύσκολο ματς, Η Παλεστίνο έχει το προβάδισμα λόγω έδρας, όμως το αφήνουνε στην άκρη.
1881.     ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ
Η Σταντάρ Λιέγης (4-1-1 εντός) μετά από δύο ήττες και το μέτριο κλίμα εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού και επικράτησε απόλυτα δίκαια με 0-3 στη Λεωφόρο, πλέον έχει ελπίδες και για το Γιουρόπα. Θέλει να χτίσει θετικό μομέντουμ μετά από αυτή τη νίκη και στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τόσο δύσκολο απέναντι στην κατώτερη Μουσκρόν (2-1-3 εκτός), που στα τελευταία αντιμετωπίζει ιδιαίτερο επιθετικό πρόβλημα (τρία συνεχόμενα δίχως να σκοράρει) και δεν πιστεύουμε ότι θα πάρει κάτι. Φυσικά πολύ χαμηλά ο άσος δεν θα μας απασχολήσει.
1880.     ΓΑΝΔΗ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Η Γάνδη είναι εξαιρετική εντός έδρας (6-0-0) και φαίνεται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη της δύναμη για φέτος. Στο τελευταίο της έχασε με 0-2 εκτός έδρας από τη Μαλίν με πολύ μέτρια εμφάνιση και χωρίς να μπορέσει να δείξει κάτι. 3-5 έχασε την Πέμπτη από την Σαχτάρ για το Γιουρόπα σε ένα ματς ροντέο με πάρα πολλές φάσεις. Ο χαφ Ματόν (4συμ./1 γκολ) είναι εκτός. Η Μπέβερεν (0-1-5 εκτός) κέρδισε με 2-1 την Άντερλεχτ με εξαιρετική εμφάνιση και θέλει να χτίσει θετικό μομέντουμ πάνω σε αυτό το τρίποντο. Όμως εκτός έδρας είναι άθλια και θέλει να το αλλάξει αυτό. Έχει τεράστιο προβάδισμα η γηπεδούχος, όμως οι τιμές δεν έχουν απολύτως καμία αξία.
1882.     ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Το 0-0 στην έδρα της Γκρέμιο σήμανε τον αποκλεισμό της Κρουζέιρο από τον τελικό του κυπέλλου, επικεντρώνεται τώρα στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ακόμα δεν έχει καθαρίσει με την παραμονή. Η Φλουμινένσε είναι θεωρητικά ακόμα μέσα στο κόλπο για μια θέση στην πρώτη εξάδα, με τις τελευταίες εμφανίσεις της όμως δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι τέτοιο, καθώς μετράει αισίως πέντε παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-3, 4/5 over 2,5, 5/5 GG). Μεγαλύτερο το κίνητρο της Κρουζέιρο, πετυχαίνει τη Φλουμινένσε στα κάτω της, δικαίως φαβορί ο άσος στα επίπεδα του 1,90.
1884.     ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Ήττα μετά από 15 ματς για την Παλμέιρας (10-5-0), 0-1 από τη Σάντος, διατηρείται πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας, με σχετική απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Η Ιντερνασιονάλ έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου έπειτα από το 2-2 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, προτεραιότητα της είναι ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα, εκεί όπου δίνει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχοντας καταφέρει να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης, χάρη σε σερί 3-2-1 στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Ποιοτικότερη και πιο ξεκούραστη η Παλμέιρας, είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά ο άσος στο 1,60 δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ευκαιρία. 
----.        ΒΙΤΟΡΙΑ – ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ
Κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού η Βιτόρια, με το 2-2 στην έδρα της Φλουμινένσε διέκοψε αρνητικό σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών, μπροστά στο κοινό της ηττήθηκε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (1-0-4). Η Παραναένσε παλεύει για μια θέση στην εξάδα, στο γήπεδό της είναι φανταστική, μακριά από αυτό όμως απογοητεύει, έχει συμπληρώσει οχτώ διαδοχικές εκτός έδρας ήττες χωρίς καν να σκοράρει! Δεν θα μπλέξουμε εδώ, καμία από τις δυο δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας, προχωράμε παρακάτω.
1914.     ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ μόνο όμως για την κανονική διάρκεια και όχι σε ενδεχόμενο παράτασης. Την ήττα με 0-1 στο Λος Άντζελες θα προσπαθήσει να ανατρέψει το Κολοράντο, ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι του στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-1-2), στην έδρα του πάντως παραμένει αήττητο από την αρχή της χρονιάς (11-6-0). Οι Γκάλαξι δείχνουν σε καλή κατάσταση στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς, μετρούν 2/2 νίκες στα πλέι-οφ (προηγήθηκε το 3-1 επί του Σολτ Λέικ στον πρώτο γύρο) και τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα (3-1-0), παράλληλα ηττήθηκαν μόλις σε 2/10 από τις τελευταίες εξόδους τους (3-5-2). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων δεν είναι μεγάλες, ορθά φαβοριτίζεται το Κολοράντο λόγω έδρας, αλλά το Λος Άντζελες είναι δυσκολοκατάβλητο και δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία, καλύτερα να μην μπλέξουμε σε μια τόσο οριακή αναμέτρηση.
1886.     ΡΕΟΥΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ
Δεύτερη η Ρέους (5-5-2) που στο τελευταίο γνώρισε άδικη ήττα, εντός είναι αήττητη (3-3-0) ενώ μετράει 5/6 under (10/12 συνολικά) καθώς διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Μόνη πρώτη και στο +7 η Λεβάντε που οριακά γλίτωσε την ήττα με τη Χετάφε εντός στο προηγούμενο, τρέχει σερί 5-2-0 ενώ εκτός έχει 3-2-1 με 4/6 under. Οι γηπεδούχοι είναι νεοφώτιστοι και παρ' ότι είναι δεύτεροι απλά μαζεύουν πόντους για την παραμονή, ρεαλίστρια ομάδα η Λεβάντε, δεν ήταν καλή στο προηγούμενο και δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα, Χ και under 2 είναι λογικές επιλογές.
1879.     ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΟΥΡΑΚΑΝ
Κλάσικο μίσους. Η Σαν Λορέντσο έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα (4-3-1) καθώς έχει το Σουνταμερικάνα στο μυαλό της, την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 εντός με τη Τσαπεκοένσε και έπεται η ρεβάνς οπότε θα παίξει πάλι με αλλαγές, αξιόμαχοι και οι παγκίτες της. Η Ουρακάν δυσκολεύεται αρκετά (1-4-3) και θα κατέβει να κάνει μόνο άμυνα ώστε απλά να μη χάσει, μανούλα σε τέτοια ματς ο τεχνικός της. Δεν θα ασχοληθούμε.
1878.     ΤΙΓΚΡΕ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
Έξι ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Τίγκρε (2-4-2) που προέρχεται από έξι σερί αμφίσκορα, με το μυαλό στο κύπελλο η Μπελγράνο (1-4-3) που παίζει σαν αδιάφορη και δεν έχει βρει δίχτυα σε 6/8 αγώνες της. Σε καλή κατάσταση και ισχυροί εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο.
1892.     ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΝ
Χάρη στο εκπληκτικό βολέ του Μενιέ στο 90’, η Παρί έφυγε από τη Βασιλεία έχοντας στη βαλίτσα τόσο τους τρεις βαθμούς της νίκης όσο και την πρόκριση για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει σταδιακά να ανεβάζει στροφές, παρότι δε σκοράρει πολύ (έξι σερί under 3,5) βρίσκει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει έχοντας έξι νίκες στα επτά τελευταία για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Σε καλό φεγγάρι και η Ρεν, μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την απόδοση της, όμως τρέχει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0) έχοντας σκαρφαλώσει στην 5η θέση. Το εμπόδιο των πρωταθλητών πάντως δείχνει αρκετό υψηλό για την ομάδα του Γκουρκίφ, έχει αξία το ενδεχόμενο να δούμε μία ακόμα επαγγελματική νίκη από την Παρί, στο 2,02 προσφέρει ο Stoiximan το 1 & under 3,5.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1894.     ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

1893.     ΡΟΜΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πρωτοπόρου Γιουβέντους έχασε η Ρόμα με την ισοπαλία που παραχώρησε κόντρα στην Έμπολι (0-0 εκτός). Στις έξι αγωνιστικές διεύρυνε το αρνητικό σερί της η Μπολόνια (0-4-2), η οποία δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τη Φιορεντίνα (0-1). Επιτακτική ανάγκη η νίκη για τους γηπεδούχους αν θέλουν να κρατήσουν επαφή με την κορυφή, αποκτά αξία ο άσος εφόσον συνδυαστεί με under 3,5 (2,45 / Stoiximan) μιας και οι «ροσομπλού» μεταξύ άλλων θα στερηθούν τις υπηρεσίες ενός ακόμη σκόρερ, του εξτρέμ Βέρντι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1885.     ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ -  ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ
Μόνο μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας διατηρούν Σάντα Κρουζ και Αμέρικα Μινέιρο, οι γηπεδούχοι μετρούν 0-1-7 στα οχτώ τελευταία παιχνίδια τους, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δυο διαδοχικές εντός έδρας νίκες, αλλά μακριά από το σπίτι τους έχουν συνολικό απολογισμό 0-4-12. Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να μπλέξουμε με αυτή την αναμέτρηση.
1895.     ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΑΡΟΥΚΑ
Ήττα για τη Σπόρτινγκ την Τετάρτη από τη Ντόρτμουντ με 0-1, περιορίστηκαν στο ελάχιστο πια οι ελπίδες της να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα κοιτάξει να διασφαλίσει τουλάχιστον το Γιουρόπα. Έφτασε έτσι τα τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-2), στο πρωτάθλημα μετράει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ήδη στο -7 από την κορυφή. Η Αρούκα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-2-4) χάρη στο 1-0 επί της Μαρίτιμο, παραμένει ωστόσο εντός της επικίνδυνης ζώνης, αν και δεν είναι ομάδα για να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Προς αποφυγή το 1,20 της Σπόρτινγκ, δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ μετράει ήδη 3/3 γκέλες έπειτα από τα παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα μπλέξουμε στο ματς αυτό.
1896.     ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ
Ήττα στο φινάλε για τη Μαρίτιμο στην έδρα της Αρούκα (0-1), ήταν αήττητη στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές (2-1-0), χωρίς ωστόσο να βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις της. Η Μπράγκα έρχεται από το 3-1 επί της Κονιασπόρ για το Γιουρόπα Λιγκ, ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα (6-2-1) και αυτή από τη Μπενφίκα. Ανώτερη ποιοτικά αλλά πιο επιβαρυμένη η Μπράγκα, επίφοβο το διπλό στα επίπεδα του 2,20, η Μαρίτιμο από την άλλη δεν μας πείθει και τόσο ώστε να ψάξουμε την κόντρα. 
1907.     ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ -  ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ
Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ μόνο όμως για την κανονική διάρκεια και όχι σε ενδεχόμενο παράτασης. Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό της Ανατολής πήρε το Μόντρεαλ χάρη στο 1-0 του πρώτου ματς μεταξύ των δυο ομάδων, παρόλο που στην κανονική περίοδο δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση, στα πλέι-οφ έχει πετύχει 2/2 νίκες (προηγήθηκε το 4-2 επί της Ουάσινγκτον στον πρώτο γύρο). Η Νέα Υόρκη είναι η ομάδα που τερμάτισε πρώτη στην Ανατολή στην κανονική περίοδο, ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός σε αυτή τη φάση θα είναι μεγάλη αποτυχία, ελπίζει πάντως πως θα μπορέσει να πετύχει την ανατροπή στην πανίσχυρη έδρα της (13-2-2 εντός). Θεωρούμε ότι η Νέα Υόρκη είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το 1,55 που βρίσκουμε στον άσο είναι απαγορευτικό για ποντάρισμα, μιλάμε για ένα παιχνίδι μεγάλης κρισιμότητας και τέτοιες τιμές δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες που παρουσιάζει.
1897.     ΤΑΓΙΕΡΕΣ - ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ
Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Ταγιέρες (3-2-3) που μετράει 3/3 under εντός (1-1-1), τρεις σερί επιτυχίες και η Πατρονάτο που δεν το έχει στα εκτός (1-0-3, 2-5 γκολ). Αμφότερες ομάδες που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των τριών συνεχόμενων επιτυχιών, η Ταγιέρες πάντως είναι καλύτερη ομάδα και έχει το πλεονέκτημα της έδρας.
1902.     ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ
Πικρή γεύση άφησε στη Σαν Λουίς το ματς κόντρα στην Κόλο Κόλο, καθώς κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, γνώρισε όμως την ισοφάριση, με το 3-3 να είναι το τελικό σκορ. Τρίτη σερί ήττα για την Κονσεπσιόν, 1-0 κόντρα στην Τεμούκο. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά φέτος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι καλούνται να βρουν άμεσα λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα. Άσος.
1908.     ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ
Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας. Ήδη έχει προκριθεί στους τελικούς η Ουνιβερσιτάριο, η οποία προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 κόντρα στη Χουανκάγιο. Συνεχίζει να απογοητεύει η Αλιάνσα Λίμα, προέρχεται από την ήττα με 2-1 κόντρα στη Σαν Μαρτίν. Εκτός τελικούς οριστικά οι φιλοξενούμενοι, με το κλίμα στην ομάδα να είναι κάκιστο. No Bet.
1909.     ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Από πρόκριση στο κύπελλο επί της Μπόκα προέρχεται η Ροζάριο που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία για τα δεδομένα της (2-3-3), στην έδρα της παραδοσιακά είναι ισχυρή (2-1-1, 7-2 γκολ). Η Ιντεπεντιέντε για ακόμα ένα ματς ήταν νωθρή εντός, μακριά από το γήπεδο της όμως και χωρίς το άγχος που της δημιουργεί ο κόσμος της έχει 3-1-0. Οι γηπεδούχοι άφησαν πολλές δυνάμεις την Πέμπτη, ξέρει ότι οι φιλοξενούμενοι είναι κίνδυνος-θάνατος στην κόντρα και λογικά θα το πάνε σε αργό ρυθμό, 8/8 under έχει η Ιντεπεντιέντε και εδώ λογικά θα προσθέσει ακόμα ένα στη συλλογή της.
1911.     ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένη η Κοριτίμπα, μετράει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-2, 5/5 under 2,5, 4/5 NG), στο γήπεδό της πάντως είναι σκληρό καρύδι. Με το μεσοβδόμαδο 2-2 απέναντι στην Ιντερνασιονάλ, η Ατλέτικο Μινέιρο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα βρέθηκε εκτός της πρώτης τριάδας και στο -7 από την κορυφή έπειτα από το 2-2 με τη Φλαμένγκο, λιγοστές πια οι ελπίδες της να χτυπήσει τον τίτλο. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, αμφότερες χρειάζονται βαθμούς, καλά διαβασμένα δείχνουν τα σετ, γι αυτό και δεν θα πάρουμε θέση.
1910.     ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ
Ματς για τα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα είχε μεσοβδόμαδα η Σαπεκοένσε, έφυγε με πολύτιμο 1-1 από την έδρα της Σαν Λορέντσο, σε είκοσι μέρες η ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά αδιάφορη, καθώς βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, μακριά τόσο από την εξάδα όσο και από την επικίνδυνη ζώνη. Η Φιγκεϊρένσε δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχει συμπληρώσει έξι ματς μακριά από τις νίκες (0-2-4), ενώ έχει ηττηθεί στις 11/16 φετινές εξόδους της (1-4-11 εκτός). Κλάσικο Καταρινένσε με έντονη αντιπαλότητα είναι το ματς, επομένως αποκλείονται χάρες από πλευράς των γηπεδούχων, αντιθέτως θα χαρούν πολύ να σπρώξουν τους αντιπάλους τους ακόμα πιο κοντά στη Serie B, οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν ικανοί να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είναι πιο ξεκούραστοι.
1912.     ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Η Χιμνάσια πήρε 0-0 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε και έπιασε 10αδα (3-3-2), στην έδρα της έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ (3-1-1) ενώ συνολικά μετράει 7/8 under. Τρίτη αλλά στο -7 από την κορυφή η Μπόκα (4-3-1) που έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας όμως προέρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο, αποτέλεσμα που την πόνεσε και της έχει καταναλώσει πολλή ενέργεια. Προβληματικές οι εκτός έδρας εμφανίσεις της Μπόκα που είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από το κύπελλο, η Χιμνάσια διαθέτει σκληρή έδρα και μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, στο 1,90 το +0,25 των γηπεδούχων.
1906.     ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ
Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ μόνο όμως για την κανονική διάρκεια και όχι σε ενδεχόμενο παράτασης. Σε δύσκολη θέση η Σίτι, έχασε με 0-2 στο Τορόντο πριν από μια εβδομάδα, έχει να ανέβει ένα βουνό προκειμένου να βρεθεί στον τελικό της περιφέρειας, ελπίζει πως θα πάρει δύναμη από την ισχυρή της έδρα (7-1-0 στα τελευταία οχτώ εντός, 6/8 GG & over 2,5). Το Τορόντο δείχνει σε καλή κατάσταση στα πλέι-οφ, πριν από τη νίκη επί της Σίτι είχε ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Φιλαδέλφεια στον πρώτο γύρο (με νίκη με 3-1 στο γήπεδό του), παράλληλα εμφανίζεται αποτελεσματικό και μακριά από το σπίτι του, μετρώντας πέντε σερί εξόδους χωρίς ήττα (3-2-0, 4/5 over 2,5, 5/5 GG). Παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να ανοίξει ο ρυθμός περιμένουμε εδώ, τόσο το DNA των δυο ομάδων, όσο και η ανάγκη της Σίτι για δυο τουλάχιστον τέρματα, προκειμένου να κάνει την ανατροπή, αναμένεται να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, πιθανά μοιάζουν τα πολλά τέρματα, πολύ καλή επιλογή μοιάζει το συνδυαστικόGG & over 2,5 στο 1,83 της Bet365.
1900.     ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ
Η δυσάρεστη έκπληξη της φετινής χρονιάς είναι η Ουατσιπάτο, βρισκόμενη στον πάτο της βαθμολογίας, αντιμετωπίζοντας μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 3-0 κόντρα στην Αντοφαγκάστα. Σε ανοδική πορεία η Έβερτον, τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, Χ2.
1913.     ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ
Ματς ανάμεσα σε δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν από ήττα σε ήττα, έχοντας τη χειρότερη ομάδα στην κατηγορία. Άσος.
1915.     ΝΤΑΛΑΣ – ΣΙΑΤΛ
Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ μόνο όμως για την κανονική διάρκεια και όχι σε ενδεχόμενο παράτασης. Με την πλάτη στον τοίχο το Ντάλας, έχασε με 0-3 στο Σιάτλ και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός τελικών, παρόλο που ήταν η ομάδα με την υψηλότερη συγκομιδή βαθμών στην κανονική περίοδο σε όλο το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται πάντως να μην προσπαθήσει για το θαύμα, στην έδρα του είναι δυνατό (12-4-1 εντός), ενώ μετράει ήδη 2/2 νίκες υποδεχόμενο το Σιάτλ στην κανονική περίοδο (με 2-0 και 2-1 οι νίκες αυτές), αρνητικός παράγοντας η απουσία του κομβικού οργανωτή Ντίας (27 συμ./5 γκολ, 13 ασίστ). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο φινάλε να πλασαριστούν εντός των πλέι-οφ, δείχνουν ωστόσο σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχοντας κερδίσει τα 7/9 από τα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας (7-1-1), παρόλο που εδώ και καιρό αγωνίζονται χωρίς τον ηγέτη Ντέμπσι (17 συμ./8 γκολ), ο οποίος παραμένει εκτός δράσης. Θεωρητικά το Ντάλας είναι το φαβορί για τη νίκη, ο άσος όμως δεν είναι για 1,65, το Σιάτλ είναι ανεβασμένο και αδικείται από τις τιμές αυτές, με αυτά τα δεδομένα θα αρκεστούμε στο πάσο. 
----.        ΟΛΙΜΠΙΑ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ
Παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές η Σέρο Πορτένιο στο ντέρμπι κόντρα στη Γκουαρανί, λόγω του ημιτελικού του Κόπα Σουνταμερικάνα, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 3-1. Οι αλλαγές θα συνεχιστούν για τους φιλοξενούμενους, καθώς όλο το βάρος έχει πέσει στο Σουνταμερικάνα. Ήττα σοκ με 1-0 κόντρα στην Καπιατά για την Ολίμπια, μένοντας πλέον τέσσερεις βαθμούς πίσω από την Γκουαρανί. Η νίκη είναι μονόδρομος για την Ολίμπια, θα πάμε με τον άσο.
----.        ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Λιμπερτάδ, έχει πλέον κερδίσει τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες. Ελάχιστες ελπίδες για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα έχει η Λουκένιο, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Θα πάμε με τη φόρμα, κρατώντας τον άσο DNB.
----.        ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ - ΡΙΟΝΕΓΡΟ
Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα η Τζαγκουάρες, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 κόντρα στην Κάλι. Δεν αγωνίζονται για κάτι οι γηπεδούχοι, έχοντας ήδη κερδίσει την παραμονή τους. Από ήττα προέρχεται και η Ριονέγρο, βρισκόμενη πλέον εκτός θέσεων πλέι-οφ, με την ανάγκη βαθμών πλέον να είναι μεγάλη. Καλύτερη ομάδα η Ριονέγρο, όμως η Τζαγκουάρες δε θα χαριστεί, no bet.
----.        ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αδιάφορες ομάδες, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.
----.        ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ
Σκόνταψε την προηγούμενη αγωνιστική η Σάντα Φε, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Φορταλέσα, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παρότι αγωνίστηκε με την ομάδα κάτω των 20, η Νασιονάλ απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα, κερδίζοντας εντός έδρας με 2-1 την Πατριότας. Ξανά με αλλαγές θα παραταχθεί η Νασιονάλ, δίνοντας έμφαση στο Σουνταμερικάνα. Άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου