ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΟ, … ξεφτιλίστηκε από τον Θρύλο, χάνοντας με 5-0.

Πελατάκια από μικρά (vid)Πριν από περίπου ένα μήνα, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης της ΑΕΚ με 7-0.
Σήμερα ήταν η σειρά των άλλων… να ηττηθούν και φυσικά εννοούμε την Κ-20 του ΠΑΟ, που… ξεφτιλίστηκε από τον Θρύλο, χάνοντας με 5-0.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Βασίλη Βούζα ήταν σαφώς ανώτεροι και έδειξαν στους «πράσινους» πως πρέπει να συνηθίζουν από μικροί στις ήττες από τον «αιώνιο» αντίπαλο.
Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 15’, όταν έπειτα από κάθετη πάσα, ο Ανδρούτσος σκόραρε με εύστοχο πλασέ.
Ο ίδιος παίκτης είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο 20’, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ γλίτωσε την ομάδα του από ένα δεύτερο τέρμα.
Στο 62’ ο Βρουσάι έγραψε το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μανθάτη, ενώ στο 64’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0, αυτή τη φορά από σέντρα του Τσιμίκα.
Ο Θρύλος όμως δεν σταματάει πουθενά και δίνει στον καθένα ότι του αναλογεί και αυτό που αναλογούσε σήμερα στον αντίπαλό του, ήταν τα 5 τέρματα.
Το 4-0 το πέτυχε ο Ανδρούτσος στο 74’, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση, ενώ το κερασάκι στην τούρτα και το 5-0 το έκανε ο Μανθάτης με τρομερό πλασέ, κλείνοντας ιδανικά την αναμέτρηση.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι «πράσινοι» μετά το 3-0 άρχισαν τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, δείγμα του εκνευρισμού που υπήρχε στις τάξεις τους εξαιτίας της συντριβής τους.
Ο Θρύλος βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας (79’ Κουγιός), Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (68’ Βάρκας), Βρουσάι.

ΠΑO: Χαλκίδης, Βάλμας, Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου (18’ λ. τρ. Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (66’ Κουντουριώτης).




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου