ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής 11-11-2016



650.        ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ
Δεν βλέπεται μέχρι τώρα η περσινή πρωταθλήτρια Αδελαΐδα που έχει ξεκινήσει με τραγικό τρόπο τη σεζόν (0-1-4), μετράει 5/5 GG και 4/5 GG & over, όλες της οι ήττες ήρθαν με σκορ 1-2. Το Μπρισμπέιν ξεκίνησε με ένα βαθμό σε δύο ματς όμως στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και προέρχεται από τρεις νίκες, με τα γκολ θα πάμε over ή GG & over.

651.        ΙΑΠΩΝΙΑ - ΟΜΑΝ
Με όλα της τα αστέρια στην αποστολή η Ιαπωνία καθώς την Τρίτη δίνει κρίσιμο αγώνα με τη Σαουδική Αραβία, το Μάρτιο το επόμενο επίσημο για το Ομάν. Θα εξαρτηθεί από τη διάθεση των γηπεδούχων.

654.        Ν. ΚΟΡΕΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ
Δυσκολεύεται στα προκριματικά η Κορέα και η γκρίνια του κόσμου είναι έντονη, ευκαιρία αυτό το φιλικό για να χτίσει αυτοπεποίθηση πριν το κρίσιμο ματς με το Ουζμπεκιστάν την Τρίτη. Ο Καναδάς αποκλείστηκε από τα προκριματικά και ταξιδεύει με πειραματική αποστολή καθώς δεν κλήθηκαν παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και από αυτό των ΗΠΑ.
652.        ΚΡΟΑΤΙΑ U19 - ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ U19
Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Κροατία που ξεχειλίζει από ταλέντο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια έκπληξη επικρατώντας με το Μαυροβούνιο, δεν θα τα καταφέρουν και δεύτερη φορά.

653.        ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U19 - ΚΥΠΡΟΣ U19
Ήττα-σοκ για το Μαυροβούνιο στο 2-1 από τα Νησιά Φερόε, εντός προγράμματος ήττα για την Κύπρο στο 4-0 από την Κροατία. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους, θα ζήσει και με ισοπαλία η Κύπρος.
657.        ΣΟΥΗΔΙΑ U19 - ΜΟΛΔΑΒΙΑ U19
Δεν είχαν πρόβλημα με τη Μάλτα (4-0) στην πρεμιέρα οι Σουηδοί που με νίκη σφραγίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, εξέπληξε τους πάντες η Μολδαβία που άντεξε 80 λεπτά με τη Σερβία πριν χάσει με 2-0 καθώς μιλάμε για ομάδα με 10/11 ήττες εσχάτως, με ήττα μένει από τώρα εκτός. Στο χέρι των Σουηδών η έκταση του σκορ, το ασιατικό -2 λογικά δεν χάνει.

677.        ΑΡΜΕΝΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Η Αρμενία κάποτε ήταν δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος στην έδρα της όμως τα τελευταία χρόνια η εθνική της βρίσκεται σε κάμψη, στο τελευταίο πάντως λίγο έλειψε να κλέψει βαθμό στην Πολωνία και με νέο προπονητή πλέον αλλά και την επάνοδο του ηγέτη Μκιταριάν αναμένεται να εμφανιστεί βελτιωμένη. Το Μαυροβούνιο με τύχη βουνό στις έδρες των Ρουμανία και Δανία έφτασε τους επτά πόντους σε τρία ματς (2-1-0) και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, επέδειξε αρκετές αρετές όταν έπρεπε να αμυνθεί αλλά τώρα βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν έχει συνηθίσει, να πρέπει η ίδια να επιτεθεί για κερδίσει εκτός έδρας. Πλέον συγκαταλέγεται, έστω και στα χαρτιά, ως μια εκ των επικρατέστερων ομάδων για πρόκριση κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει έξτρα άγχος και πίεση, με τις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων να έχουν αποδείξει ότι λυγίζουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Με ανεβασμένο ηθικό οι Αρμένιοι μπορούν έστω να μη χάσουν και το 1Χ στο 1,75 του Stoiximan αποτελεί μια λογική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

676.        ΣΕΡΒΙΑ U21 - ΝΟΡΒΗΓΙΑ U21
Πρώτη αναμέτρηση σε διπλούς αγώνες, όποια ομάδα περάσει πάει στο Euro των U21 μαζί με τη νικήτρια του άλλου ζευγαριού. Εξαιρετική φουρνιά διαθέτει η Σερβία αλλά τερμάτισε στο -1 από την Ιταλία, μόνο από την Αγγλία έχασε στον όμιλο της η Νορβηγία. Αμφίρροπο ματς, στο 1,66 ο άσος είναι δίκαιος μεν, χαμηλός για τα γούστα μας δε.
678.        ΑΥΣΤΡΙΑ U21 - ΙΣΠΑΝΙΑ U21
Καλή φουρνιά διαθέτει η Αυστρία όμως με κάποιους παίκτες να έχουν προωθηθεί στους άνδρες και αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ποιοτική Ισπανία, το GG πάντως έχει τύχες, σκοράρουν με άνεση οι γηπεδούχοι.
689.        ΚΟΡΔΟΒΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Κόρδοβα (4-6-3) όμως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος (0-4-2), είναι παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της (3-2-1). Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Μαγιόρκα (3-6-4) που ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις, πλέον έχει λύσει το επιθετικό της πρόβλημα και σκοράρει με άνεση κάτι που όμως είχε το τίμημα του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, από εκεί που έπρεπε να ματώσεις για να της βάλεις γκολ τώρα σε 4/6 τελευταία δέχθηκε δυο τέρματα μίνιμουμ.
695.        ΓΑΛΛΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ
Ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά παρουσιάστηκε η Γαλλία στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς σημείωσε δύο νίκες επί Βουλγαρίας, Ολλανδίας και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της. Παρέα στην κορυφή της κάνει η Σουηδία, η οποία παραμένει αήττητη (2-1-0), προέρχεται από την εύκολη νίκη απέναντι στη Βουλγαρία και φαίνεται αποφασισμένη να διεκδικήσει μία θέση για τα γήπεδα της Ρωσίας. Παρ’ όλα αυτά οι «τρικολόρ» είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από την επερχόμενη αντίπαλο τους, διαθέτουν πολύ ποιότητα μεσοεπιθετικά και θεωρούμε ότι μπορούν να επιβεβαιώσουν τον συνδυασμό άσσου και over 2,5 που πληρώνει στο 1,95 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

701.        ΤΣΕΧΙΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Ακόμη ψάχνει τα πατήματα της στα προκριματικά του Μουντιάλ η Τσεχία, η οποία έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια της, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα σε κανένα από αυτά. Από την άλλη, η Νορβηγία πέτυχε την πρώτη της νίκη σε βάρος του Σαν Μαρίνο, ανέβηκε κάπως ψυχολογικά και ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει τις αποθαρρυντικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων της (0/2 κόντρα σε Γερμανία και Αζερμπαϊτζάν). Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν προσεκτικά για να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, λογική φαίνεται η επιλογή του under 2 που προσφέρεται σε απόδοση 2,075 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

694.        ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
Ευχαριστημένη αφήνει τη Βόρεια Ιρλανδία ο απολογισμός των τεσσάρων πόντων στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, πήρε στην Τσεχία το «Χ», κέρδισε εύκολα όπως αναμενόταν το Σαν Μαρίνο, ενώ στάθηκε αξιοπρεπώς στην έδρα των Γερμανλων, κρατώντας τους στα δύο γκολ. Πάρα πολύ καλή η εικόνα του Αζερμπαϊτζάν στον όμιλο, με γυμνό μάτι φαίνεται η διαρκής αγωνιστική του βελτίωση. Αήττητοι οι Αζέροι μετά από τρία ματς, τέσσερις πόντους μάζεψαν στα απαιτητικά παιχνίδια με Νορβηγία (1-0 εντός) και Τσεχία (ισοπαλία χωρίς σκορ εκτός). Δεν είναι τόσο εύκολο το ματς όσο δείχνουν οι αποδόσεις για τους Βορεϊοιρλανδούς, υπάρχει αξία στα χάντικαπ των Αζέρων. Στο 1,70 η απόδοση του ασιατικού διπλού +1, στο 2,10 του +0,75, αμφότερα στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

698.        ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ
Αμφότερες βρίσκονται σε έναν όμιλο που το μεγάλο όνομα απουσιάζει και κάνουν όνειρα για πρόκριση στο Μουντιάλ. Η Ρουμανία ξεκίνησε με μέτριο τρόπο (1-2-0) τον όμιλο καθώς το πρόγραμμα της επέτρεπε καλύτερη συγκομιδή, κλασσικά πάντα κάτι της λείπει, μέχρι τώρα της έχει κοστίσει η φτωχή δημιουργία καθώς με Μαυροβούνιο και Καζακστάν ήταν ανεπαρκής επιθετικά, στην έδρα της πάντως σπάνια χάνει. Η Πολωνία θα μπορούσε να είχε κάνει το 3/3 αλλά έχασε βαθμούς σε δικό της ματς με το Καζακστάν, η Δανία λίγο έλειψε να κάνει επικό come back μειώνοντας σε 3-2 από 3-0 ενώ η Αρμενία άντεξε για 95' πριν ηττηθεί, είναι δυνατή ομάδα όμως χάνει τη συγκέντρωση της κατά τη διάρκεια των αγώνων και δεν μπορεί να καθαρίσει αγώνες που μοιάζουν εύκολοι. Πρωτοπόροι του ομίλου οι Πολωνοί, δεν θα πουν όχι στο βαθμό σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ομίλου, από την άλλη οι Ρουμάνοι σίγουρα θέλουν το τρίποντο για να ρεφάρουν τις γκέλες τους όμως δεν δείχνουν ικανοί να επικρατήσουν απέναντι στους πιο ισχυρούς φιλοξενούμενους, στο 3,10 (Stoiximan) η ισοπαλία δείχνει αρκετά πιθανή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
697.        ΜΑΛΤΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Σε μία ακόμη προκριματική φάση μεγάλης διοργάνωσης η Μάλτα βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ της, είναι η μοναδική ομάδα του έκτου ομίλου που δεν έχει συγκεντρώσει κανέναν βαθμό (0-0-3) και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λιθουανία. Αντίθετα, η Σλοβενία διατηρεί το αήττητο της στα τρία πρώτα παιχνίδια της (1-2-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έδειξε τα δόντια της και κόντρα σε πιο ισχυρούς αντιπάλους, όπως η Αγγλία, με την οποία ήρθε ισόπαλη 0-0, παραμένοντας δύο πόντους πίσω της. Σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι Σλοβένοι, είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά μετά το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα τους και έχουν όλα τα φόντα για να επιβεβαιώσουν το -1,75 ασιατικό διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 2,025 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

693.        ΑΓΓΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ
Με αρκετή τύχη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Σλοβακία (0-1) και Σλοβενία (0-0) και μια φτωχή νίκη με 2-0 επί της αδύναμης Μάλτας η Αγγλία μπορεί να μην πείθει αλλά βρίσκεται ήδη στην κορυφή του ομίλου, χαρακτηριστική η ικανότητα της να παίρνει νίκες σε προκριματικές φάσεις, ειδικά εντός από το 2012 και έπειτα μετράει 10-1-0 με 8/10 νίκες να συνδυάζονται με λευκό παθητικό. Δείχνει στιβαρή αμυντικά και δεν δέχεται εύκολα το γκολ όμως επιθετικά δεν πείθει και οι νίκες της έρχονται οριακά ενώ ο Σάουθγκεϊτ με νίκη εκτός απροόπτου θα μονιμοποιηθεί στην τεχνική της ηγεσία. Η Σκωτία μετά το 1-5 επί της Μάλτας απογοητεύει, έχασε δύο βαθμούς με τη Λιθουανία (1-1 εντός) και γνώρισε βαριά ήττα στη Σλοβακία (3-0) αποδεικνύοντας ότι για ακόμα μια φορά θα αποτελεί κομπάρσο στον όμιλο, αχίλλειο πτέρνα αποτελεί γι' αυτήν η άμυνα καθώς στα τελευταία εννέα δεν δέχθηκε γκολ μόνο από το αδύναμο Γιβραλτάρ. Το κεφάλι του παίζει σε αυτή την αναμέτρηση ο Στράχαν, με τη Σκωτία να επιδιώκει να πάει το παιχνίδι στο πάθος και στα σκληρά μαρκαρίσματα μήπως σώσει το βαθμό, οι Άγγλοι όμως λογικά θα κρατήσουν το μηδέν και θα πάρουν μια νίκη με οριακό σκορ, στο 1,90 το 1 & under 3,5 αποτελεί επιλογή του 1926 και καλύπτει τα πολύ πιθανά σκορ 1-0/2-0/2-1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

696.        ΔΑΝΙΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Η Δανία ξεκίνησε με όνειρα για διάκριση τα προκριματικά καθώς βρίσκεται σε βατό όμιλο και η νέα της φουρνιά είναι αρκετά ταλαντούχα όμως μετά την εντός προγράμματος ήττα στην Πολωνία έχασε άδικα και από το Μαυροβούνιο και πλέον έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, με τη νίκη απέναντι στο Καζακστάν να αποτελεί μονόδρομο. Το Καζακστάν εμφανίζεται ανταγωνιστικό στην έδρα του όμως εκτός πληρώνει τις αδυναμίες του, από το 2010 και έπειτα έχει ρεκόρ 1-2-13 σε προκριματικές φάσεις, αναμένεται να αγωνιστεί άκρως αμυντικά όμως δύσκολα θα αντέξει καθώς έχει 3-4 βασικές απουσίες και οι Δανοί παράγουν πολλές τελικές, δύσκολα η τύχη θα τους γυρίσει την πλάτη σε δεύτερο σερί ματς κρατώντας τους στο μηδέν. Πρόωρος τελικός για του γηπεδούχους αυτή η αναμέτρηση με το 1 & under 3,5 να πληρώνει 1,88 στον Stoiximan και να αποτελεί επιλογή του 1926. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

700.        ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Μετά την επιτυχημένη παρουσία της στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι η Σλοβακία αν και φάνταζε ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου βρέθηκε από νωρίς σε μειονεκτική θέση χάνοντας στο γκολ από Αγγλία και Σλοβενία όμως ο ισορροπημένος όμιλος σε συνδυασμό με τη νίκη επί της Σκωτίας τη διατηρούν εντός μάχης, κομβικό το ματς με τη Λιθουανία καθώς σε περίπτωση επικράτησης λογικά θα βάλει από κάτω στην κατάταξη δύο ομάδες και δεν θα επιτρέψει στη Σλοβενία να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά των δύο πόντων. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν αήττητοι (1-2-0) αλλά θα μπορούσαν να έχουν κάνει το 3/3 καθώς ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις από Σλοβενία και Σκωτία, θετικότατες οι εμφανίσεις τους ενώ σε περίπτωση που δεν χάσουν στην Τρνάβα θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Η κάκιστη εικόνα που έχουν οι Λιθουανοί σε εκτός έδρας αναμετρήσεις (1-4-10 στα τελευταία 15 εκτός συνόρων, σε 10/15 δεν σκόραραν) σε συνδυασμό με την ισχυρή έδρα των γηπεδούχων όμως μας στρέφουν στο ενδεχόμενο να κερδίσει η Σλοβακία με 1 ή 2 γκολ διαφορά (1,82/ Stoiximan) αν και μόνο εύκολη δεν θα είναι η αναμέτρηση για την παρέα του Χάμσικ καθώς οι φιλοξενούμενοι δείχνουν φορμαρισμένοι και θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

---.          ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Δεν έχει αλλάξει κάτι στο Σαν Μαρίνο σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσίες του στα προκριματικά μεγάλων διοργανώσεων, παραμένει και τώρα σάκος του μποξ με τρεις σερί ήττες και 1-9 τέρματα στον τρίτο όμιλο. Το παραμικρό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία στο γκρουπ, έρχεται από τρεις σερί νίκες στις οποίες δεν δέχτηκε καν γκολ. Όσα θέλουν βάζουν οι Γερμανοί, περίπου 1,78 πληρώνουν τα σκοράκια 0-6/0-7/0-8/0-9 (με κάλυψη στο 0-5) στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

702.       ΓΚΟΪΑΣ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ
Από δύο σερί εκτός έδρας ήττες απέναντι σε ενδιαφερόμενες ομάδες προέρχεται η Γκοϊάς που είναι αδιάφορη, στην έδρα της είναι δυνατή (7-8-2). Η Τζόινβιλ με πέντε βαθμούς στα τελευταία τρία (1-2-0) πλησίασε την τελευταία που σώζεται Οέστε στο -3, την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην έδρα της, εκτός έχει 4-2-11. Οι γηπεδούχοι παρά τη διαφορά κινήτρου δύσκολα θα χάσουν εντός, βαριά φανέλα και πολύ καλύτερο υλικό, pregame δεν θα μπλέξουμε.

703.       ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ
Τη λήξη του πρωταθλήματος περιμένει πλέον η Παϊσαντού, από τη στιγμή που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, προκειμένου να ξεκινήσει διακοπές. Βαθμολογικά αδιάφορη λοιπόν πηγαίνει στο Μασέιο για να αντιμετωπίσει την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας που έρχεται από διπλό με την Τούπι (3-4) και μόνο αν κάνει το 3/3 θα ελπίζει σε πιθανά στραβοπατήματα των άμεσων ανταγωνιστριών της για να «σκαρφαλώσει» στην 4η θέση. Τον συνδυαστικό άσο με over 1,5 στο 2,05 στον Stoiximan (1,91 πλέον) έβαλαν στο παιχνίδι τους οι Young Guns, αφού ο ξερός άσος δεν έχει καμία αξία στο 1,55. Άλλωστε η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας βρίσκει εύκολα δίχτυα και αποτελεί την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος με 54 γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου