ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Εθνική ξεφτίλα! Ακύρωσαν την υποστολή σημαίας στο κάστρο της Μυτιλήνης οι λαθρομετανάστες


Εθνική ξεφτίλα! Ακύρωσαν την υποστολή σημαίας στο κάστρο της Μυτιλήνης οι λαθρομετανάστες
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλουμε ότι η ανθελληνική συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ έχει παραδώσει την χώρα στους ξένους τοκογλύφους και στους λαθρομετανάστες.
Δυστυχώς, την περασμένη Κυριακή επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά, καθώς στο Φρούριο της Μυτιλήνης για πρώτη φορά στα χρονικά το άγημα του Ελληνικού Στρατού δεν έκανε υποστολή της Σημαίας και δεν πραγματοποιήθηκε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου για να μην εξαγριωθούν οι λαθρομετανάστες!
Συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε στα τοπικά μέσα της Λέσβου και διασταυρώσαμε και εμείς την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου είχαν ξεσπάσει ταραχές στο λιμάνι της Μυτιλήνης ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και η Λιμενική Αστυνομία προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη.
Εξαιτίας των επεισοδίων και κατόπιν προτροπής της Λιμενικής Αστυνομίας η υποστολή της Σημαίας από το φρούριο της Μυτιλήνης ματαιώθηκε με την δικαιολογία ότι μπορεί να εξαγριωθούν οι λαθρομετανάστες!
Πρόκειται για μια πραγματική εθνική ξεφτίλα, για κατάλυση της Εθνικής κυριαρχίας και η Χρυσή Αυγή ως γνήσια φωνή Εθνικής Αντίστασης θα εναντιωθεί στην άνευ όρων παραχώρηση της Πατρίδας μας στους λαθρομετανάστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου