ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Μπουρούσης μιλάει για επιστροφή στον ΟΣΦΠ

 Μπουρούσης μιλάει για επιστροφή στον ΟΣΦΠ

2
  




Ο Ολυμπιακός και ο Γιάννης Μπορούσης συνυπήρξαν για μια πενταετία, όμως το "διαζύγιο" ήταν δύσκολο και άφησε ψυχραμένες και τις δύο πλευρές, για τους δικούς της λόγους η καθεμιά.

Ο MVP της φετινής Euroleague, τουλάχιστον μέχρι τώρα, πρώην σέντερ του Θρύλου και νυν της Λαμποράλ Κούτσα, φιλοξενήθηκε μέσω Skype στη ΝOVA όπου ευθέως ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό.

Όπως βλέπετε από την απάντησή του, όχι μόνο δεν το αποκλείει και δεν το απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά το αφήνει ορθάνοιχτο: "Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στο εξωτερικό όσο μπορώ.

Τώρα, αν γίνει κάτι στο μέλλον (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) δεν ξέρω. Δεν μπορούμε τώρα να πούμε κάτι. Δεν έχω πάντως κάτι τώρα παιδιά, δεν έχουμε να πούμε κάτι" τόνισε ο "Μπούρου".

Ο έμπειρος σέντερ , αφήνει ανοιχτή την πόρτα του στους Πειραιώτες. Το συμβόλαιό του με τη Λαμποράλ λήγει με το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Παράλληλα ο κορυφαίος ψηλός για φέτος στην Ευρώπη, μίλησε και...

Για το 2011 όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό: "Αυτό που με έχει στενοχωρήσει, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι, και ακούω βερεσέ αυτά περί ντοπαρίσματος, είναι ότι δεν είχα τη βοήθεια που περίμενα. Έδειξα σεςβασμό σε όλους. Ζήτησα τη βοήθρια της διοίκησης όταν ο κύριος Ιβκοβιτς με άφησε έξω. Προσπαθούσαμε για το καλό της ομάδας και δεν πήρα την απάντηση που περίμενα από τη διοίκηση. Η ιστορία έγραψε ότι είχα κόντρα με τον Ιβκοβιτς. Τους αγαπώ όλους πολύ. Οταν παίζει ο Ολυμπιακός στην Euroleague θέλω να νικά".

Για την χειραψία με τους αδελφούς Αγγελόπουλους στη Μαδρίτη: "Εχω πει πόσο σέβομαι τους κυρίους Αγγελόπουλους. Έκανα την πρώτη κίνηση, αλλά δεν το έκανα για να φανεί. Ηθελα να την κάνω από πιο παλιά, αλλά ήμουν τόσο καταπιεσμένος. Τώρα όμως τελείωσε όλο αυτό. Είναι στο παρελθόν. Μακάρι να το είχα κάνει πιο παλιά, λίγο καιρό μετά από τα όσα είχαν συμβεί".

Για τις ευχές των φίλων του Ολυμπιακού να νικήσει τον ΠΑΟ και να τον αφήσει εκτός F4: "Οι Ολυμπιακοί δεν θα ευχηθούν να το πάρει ο Παναθηναϊκός, αλλά να το πάρει ο Μπουρούσης (σ.σ. γέλια)".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου