ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Βαριά ποινή στον ΠΑΟΚ για τη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

 

Ποινή βαριά ανακοινώθηκε σε βάρος του ΠΑΟΚ για τη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών, κλείσιμο της Τούμπας για 5 αγωνιστικές και 100.000 ευρώ πρόστιμο.

Αυτό σημαίνει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάει στους 39 βαθμούς και... πέφτει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μόλις 4 βαθμούς πάνω από τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Από κει και πέρα η ποινή των 5 αγωνιστικών, σημαίνει ότι θα παίξει χωρίς κόσμο και σε 3 αγώνες των πλέι οφ, μιας και στην κανονική διάρκεια έχει μόλις ένα εντός έδρας ματς, αυτό με τον Λεβαδειακό. Αν δεν μετριαστεί η ποινή θα... χρωστάει και για την επόμενη χρονιά.
Από τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για σκάνδαλο από πλευράς της ΕΠΟ ν' αφαιρεθούν 5 βαθμοί. Στην Τούμπα θεωρούν πως δεν υπάρχει λογική στην απόφαση που πάρθηκε και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δηλώνουν ότι θα κάνουν έφεση και θα ακολουθήσουν όλα τα νομικά βήματα για να ανατραπεί αυτή η απόφαση.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, που παραμένει στην Αθήνα ενημερώθηκε για την απόφαση και φέρεται εξοργισμένος, μιας και την θεωρεί τελείως άδικη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου