ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Από το συνωστισμό στην εθνοκάθαρση και στη Μακεδονία… Πρώτη φορά αριστερά... Και τελευταία!

Ο Νίκος Συρίγος μετράει τα λόγια των ΣΥΡΙΖΑΙων που παύουν να είναι ατυχείς εκφράσεις και αποκτούν χαρακτήρα εθνικής προδοσίας.
Αν ο Καμμένος έπεσε από τα σύννεφα (και καλά) με τη δήλωση του Μουζάλα περί Μακεδονίας και απειλεί να αποχωρήσει (εδώ γελάμε) είναι δικαίωμα του. Όπως επίσης και να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει ξανά τον κοσμάκη. Το δυσάρεστο για την Ελλάδα δεν είναι αν θα φύγει ο Καμμένος από την κυβέρνηση αλλά μέχρι πότε αυτοί οι αστείοι θα παραμείνουν κυβέρνηση.
 Και δεν είναι μόνο δυσάρεστο. Είναι και άκρως επικίνδυνο. Όχι επειδή κάνουν λάθη και ζητάνε συγγνώμη. Όταν ζητάνε. Αλλά επειδή βαδίζουν στο πλάνο που είχαν χαράξει εδώ και καιρό. Πολύ καιρό πριν, με στόχο να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και να γκρεμίσουν ότι έχει απομείνει όρθιο. Από την οικογένεια και τη θρησκεία μέχρι φυσικά την πατρίδα. Κι αν όποιος πρεσβεύει και σέβεται αυτές τις αξίες κινδυνεύει να χαρακτηριστεί από αυτούς τους τύπους «χουντικός», χαλάλι το ρίσκο. Στην Ελλάδα άλλωστε αυτό πληρώνουμε. Τις ταμπέλες που έβαλαν κάποιοι στους τρεις βασικούς πυλώνες αυτού του τόπου με στόχο φυσικά να τους γκρεμίσουν. Μαζί και τη χώρα.
Εξ ου και όλο αυτό το πανηγυράκι και ο προσηλυτισμός για τους ομοφυλόφιλους με τα σύμφωνα συμβίωσης και τις υιοθεσίες παιδιών, η πρεμούρα να καταργηθεί η προσευχή στα σχολειά και φυσικά οι αμέτρητες ανθελληνικές δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι μόνο.
Κι αν η Ρεπούση με το «συνωστισμό στη Σμύρνη» πέρασε και δεν ακούμπησε, ο Φίλης με την «εθνοκάθαρση κι όχι γενοκτονία» των Ποντίων παραμένει Υπουργός Παιδείας όπως φυσικά και ο Τσίπρας του «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα» πρωθυπουργός. Κατάντια.
Από κοντά φυσικά και ο Μουζάλας της «Μακεδονιάς», που βάδισε στα χνάρια της… Γαϊτάνη! Ναι της κοπελιάς με το «μαλλί παγώνι» και τα t-shirt της… επανάστασης που μπήκε στη Βουλή για να σκίσει (κι αυτή) τα μνημόνια. Ή όπως το άλλο «καϊνάρι» της... αριστεράς ονόματι Νάσσος Θεοδωρίδης που έσκιζε τα ρούχα του για τα «Καρντάκ» που δεν λέγονται  Ίμια και πρέπει να ανήκουν στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα, ξεχνώντας προφανώς πως για αυτά τα... Καρντάκ χάθηκαν κάποια παλικάρια.
Γενικά οι τύποι αυτοί, οι λεγόμενοι… αριστεροί (της πλάκας) κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους πετάνε χειροβομβίδες. Κι όχι μόνο σε εθνικά θέματα. Παντού.  Ο Τσουκαλάς με τους «ψητούς Μαροκινούς», ο Μανιός με το «11 μειώσεις έφαγαν στις συντάξεις η 12η θα τους χαλάσει;» και ο Νεφελούδης (άλλο παλικάρι…) που βάφτισε τα τρακτέρ των αγροτών «τανκς»!
Ο απόλυτος διαγωνισμός αλαζονείας και ηλιθιότητας, ανθρώπων που κοιμήθηκαν πολιτικάντηδες και ξύπνησαν βουλευτές και Υπουργοί. Ας όψεται η παραμύθα που φάγαμε…  Στο μόνο θέμα που έχουν δείξει συνέπεια λόγων και έργων είναι στο ότι  απάτριδες ήταν και απάτριδες θα παραμείνουν…  Και αντί να ντρέπονται καμαρώνουν γι΄αυτό… Πρώτη φορά αριστερά είπαμε; Και τελευταία… Και που’στε: Το πατριώτης από το φασίστας απέχει όσο εσείς από τους πραγματικούς αριστερούς. Χαώδης η απόσταση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου