ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Μπάχαλο στο Mega



Μπάχαλο στο Mega
Ξέσπασε εμφύλιος μετά το εμπάργκο που επέβαλε ο σταθμός στην κυβ. εκπρόσωπο. Χωρίς την Τρέμη βγήκε χθες το δελτίο.

Εμφύλιος ξέσπασε στο κανάλι των νταβατζήδων μετά το πρωτοφανές και απίστευτο κρούσμα λογοκρισίας σε βάρος της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και γενικότερα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο MEGA, που έχει κατρακυλήσει στην κυριολεξία τόσο σε αξιοπιστία όσο και σε θεαματικότητα.

Το βαρύ και παρακμιακό κλίμα που επικρατεί στο κανάλι ήταν και η αιτία της χθεσινής απουσίας της Όλγας Τρέμη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η Όλγα Τρέμη επικαλέστηκε… λόγους υγείας, ενώ στην πραγματικότητα είναι οργισμένη με τον διευθυντή ειδήσεων, Μανώλη Καψή, την παραίτηση του οποίου ζήτησε η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στη χθεσινή γενική συνέλευση.

Παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας MEGA Συνέχισε και χθες τα σενάρια τρομολαγνείας με όχημα το μυθιστόρημα του πρώην Υπουργού, Γιάννη Πανούση.

Αυτή τη φορά δεν παρουσίασε προϊόντα υποκλοπών αλλά συνέχισε τον καταιγισμό υπαινιγμών που έχει στόχο να συνδέσει κυβερνητικά στελέχη με την τρομοκρατία!

Η αθλιότητα του MEGA δεν έχει προηγούμενο και δ3είχνει την κατάσταση απόλυτης χρεοκοπίας των λεγόμενων βαρόνων της διαπλοκής οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση της κυβέρνησης.


Η Όλγα Γεροβασίλη

Χθες το πρωί, μιλώντας στην ΕΡΤ η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι σοκαρίστηκε όταν ζήτησε να κάνει παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση και η απάντηση των υπευθύνων του MEGA ήταν αρνητική. «Και γιατί να σας βγάλουμε; Για να βγάλετε λόγο;» είπε η κ. Γεροβασίλη ότι της απάντησαν από το Mega και έκανε λόγο για λογοκρισία η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Προχθές με ανακοίνωσή της η κ. Γεροβασίλη προανήγγειλε την προσφυγή της στη δικαιοσύνη: «Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, για να διατυπώσει την άποψή της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;».

Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου