ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις για χασισοφυτείες σε όλη τη χώρα

Συλλήψεις για χασισοφυτείες σε όλη τη χώρα

 
Στα 

Βέροιας τπου κρύβονταν πίσω από μια μεγάλη φυτεία με 133 δενδρύλλια κάνναβης σε δύσβατη αγροτική περιοχή της Ημαθίας, τη στιγμή που έφτασαν με ένα αυτοκίνητο για να την τρυγήσουν.



Οι δράστες ηλικίας 42 και 44 χρόνων είχαν καλύψει το χώρο με επτά προστατευτικά πλαστικά δίχτυα τα οποία έκρυβαν τα δενδρύλλια που καλλιεργούσαν κυρίως μέσα σε γλάστρες. Όλα τα ευρήματα και διάφορα εργαλεία για την καλλιέργεια κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δυο ανδρών, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Σε μια υπαίθρια έκταση της ιδιοκτησίας του στην Λευκάδα, καλλιεργούσε μια φυτεία με 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,55 εκατοστών ένας 61χρονος που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβης βάρους 800 γραμμαρίων και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λευκάδας του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Αντί για ζαρζαβατικά, καλλιεργούσε χασισόδεντρα στις γλάστρες που είχε τοποθετήσει στο περιβόλι του σε περιοχή του Αρχαγγέλου στη Ρόδο, ένας 58χρονος που συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος τη στιγμή που τρυγούσε τα επτά δενδρύλλια ύψους 0,20 ως 0,74 εκατοστών. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου