ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«Επίθεση» στον Αλαφούζο!

«Επίθεση» στον Αλαφούζο!

Αυτός είναι ο Γ. Αλαφούζος, ο εξυγιαντής, ο «καθαρός» άνθρωπος που θέλει να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ένας άνθρωπος που εμπλέκεται σε σκάνδαλα, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Ειδικά εκείνη η υπόθεση στη Ρουμανία, που δεν έχει κλείσει ακόμα, δείχνει ξεκάθαρα το ποιόν του και τι έχει κάνει έως τώρα. Αυτός που ευαγγελίζεται τη λέξη διαφάνεια, σε όλο της το… μεγαλείο.
Επειδή πολλοί βιάστηκαν να μιλήσουν για αυτή την ιστορία, θεωρώντας ότι η επαναφορά της στο προσκήνιο έγινε από τους… αντιπάλους του Γιάννη Αλαφούζου. Πώς όμως θα το εξηγήσει κάποιος το γεγονός ότι ένα από τα πιο «επιθετικά» δημοσιεύματα που ανέδειξε και πάλι την εμπλοκή του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ, στο σκάνδαλο των αρχών της δεκαετίας του 1990 στη Ρουμανία, έγινε από έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν είναι άμεσα σε… κόντρα!
Κι όμως, ένα από τα πιο αποκαλυπτικά και άκρως «επιθετικά» δημοσιεύματα για την ιστορία αυτή, ήρθε από την ιστοσελίδα «newsbomb», συμφερόντων Δ. Γιαννακόπουλου. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν άκρως αποκαλυπτικό, με πολλές λεπτομέρειες για την ιστορία, φανερώνοντας το ρόλο του Γ. Αλαφούζου στην ιστορία, με τη σημαντική πληροφορία ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα.
Για όσους δεν θυμούνται, ο Αλαφούζος ανέλαβε μέσω της ναυτιλιακής του εταιρείας να συντηρήσει 7 δεξαμενόπλοια, παίρνοντας έναν υπέρογκο και, εντέλει, ανεξόφλητο δάνειο. Και στο τέλος κατάφερε να αρπάξει τα πλοία αυτά σε εξευτελιστικά χαμηλή τιμή, ζημιώνοντας το ρουμανικό κράτος πολλά εκατομμύρια δολάρια. Με τους Ρουμάνους εισαγγελείς ακόμα και τώρα να ασχολούνται με την υπόθεση αναζητώντας τους ενόχους.
Το «newsbomb.gr» παρουσίασε, παράλληλα με το ρεπορτάζ και έγγραφα από τη Ρουμανία στα οποία φιγουράρει το όνομα στενής συνεργάτιδας του Γιάννη Αλαφούζου στα ναυτιλιακά, που ακόμα και τώρα είναι στο πλευρό του, σε πολλές εκδηλώσεις «διεθνούς ενδιαφέροντος». Ο φάκελος του Αλαφούζου μπορεί να παραμένει προσωρινά κλειστός, αλλά τα κόμματα στη Ρουμανία πιέζουν να ανοίξει ξανά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου