ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ που με κίνδυνο της ζωής του έπιασε τον ληστή στο Χαλάνδρι! (ΦΩΤΟ)

as0


Ένας επίδοξος ληστής αποπειράθηκε να αρπάξει χρήματα από τα ταμεία καταστήματος Carrefour επί της Λ. Πεντέληςστο Χαλάνδρι, ωστόσο η παράνομη πράξη του αποτράπηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας. Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν ο δράστης, τρόφιμος των φυλακών Μαλανδρίνου που ήταν έξω με άδεια, κρατώντας όπλο προσπάθησε να εισβάλει στο κατάστημα.
Ο αστυνομικός αντιλήφθηκε τι επρόκειτο να συμβεί και αποπειράθηκε να τον σταματήσει.
Ο επίδοξος ληστής, 50 ετών, πυροβόλησε σε βάρος του αστυνομικού χωρίς να τον τραυματίσει και τελικά συνελήφθη.
Ο λόγος για τον Αστυνομικό Νίκο Γαλάρη ο οποίος αμέσως μετά τη σύλληψη του ληστή που έσπειρε σήμερα το πρωί τον τρόμο στο Χαλάνδρι, μετέβη στη υπηρεσία του, πήρε το όπλο του και φύλαξε σκοπιά.
Ο 46χρονος πατέρας δυο παιδιών έκανε σήμερα περήφανο το Αστυνομικό Σώμα. Αν και βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, δε δίστασε να καταδιώξει το ληστή που είχε εισβάλει στο σούπερ μάρκετ του Χαλανδρίου.
Ο αρχιφύλακας, για τον που οι συνάδελφοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια, αποφοίτησε από τη σχολή της αστυνομίας το 1992. Πέρασε από διάφορες μάχιμες υπηρεσίες, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετεί στο ΑΤ Αμπελόκηπων.
as1
Στα 23 χρόνια της αστυνομικής του καριέρας δεν «κρύφτηκε» πίσω από γραφεία. Βρίσκεται συνεχώς στους δρόμους προκειμένου να προστατέψει τους πολίτες. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, ενός 22χρονου αγοριού που σπουδάζει και μιας κοπέλας που φέτος τελειώνει τη Β’ λυκείου και ποτέ δεν έβαλε στην πρώτη γραμμή του τίτλους. Θέλησε απλώς μέσω της υπηρεσίας του να προσφέρει στην κοινωνία.
as2
Στην πολύχρονη σταδιοδρομία του έχει βρεθεί αμέτρητες ώρες στους δρόμους προκειμένου να συμβάλει στην αποφυγή επεισοδίων σε πορείες, ενώ συχνά φυλάει σκοπιά στο ΑΤ που υπηρετεί. Έτσι έκανε και σήμερα. Λίγη ώρα μετά την ηρωική πράξη του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελόκηπων, πήρε το υπηρεσιακό όπλο και αμέσως ανέλαβε χρέη σκοπού.
as3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου