ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός σκότωσε την 7χρονη κόρη του

Νεκρή από τα χέρια του πατέρα της έπεσε μια εφτάχρονη στη Θεσσαλονίκη.
O 48χρονος δράστης με χρήση σωματικής βίας σκότωσε την ανήλικη κόρη του στο διαμέρισμα τους στην περιοχή του Εύοσμου, σύμφωνα με το Thestival.
Ο παιδοκτόνος έχει συλληφθεί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι αστυνομικός.
Η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης είναι συγκλονισμένη, από το έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι.
Ομολόγησε ο αστυνομικός
Ο 48χρονος αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του το μεσημέρι κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival,ο δράστης παραδόθηκε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους επικεφαλής του Τμήματος Εγκληματών Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά.
Περίοικοι αναφέρουν στο Thestival, ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, τα πατζούρια του σπιτιού ήταν κλειστά.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον παιδοκτόνο αστυνομικό
«Η έρευνα είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του παιδοκτόνου αστυνομικού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας είναι 47 ετών και υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, όπως έγινε γνωστό λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της τραγικής είδησης.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ως εξής:
«Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 47χρονος Αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 7χρονης κόρης του.
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα λίγο πριν τη σύλληψή του, εντός της οικίας του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης».

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός σκότωσε την 7χρονη κόρη του

Κομμένος από τις διμοιρίες των ΜΑΤ για ψυχολογικούς λόγους ο παιδοκτόνος αστυνομικός
Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την προσωπικότητα του 47χρονου παιδοκτόνου αστυνομικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr , ο αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του είχε λάβει αναρρωτική άδεια 40 ημερών το 2004, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με το άγχος.
Μόλις η άδεια του τέλειωσε επέστρεψε κανονικά στην υπηρεσία του και υπηρετούσε σε διμοιρία των ΜΑΤ.
Το 2009 όμως από την υπηρεσία του ζητήθηκε να εξεταστεί από ψυχολόγο και από εκείνη τη στιγμή υπηρετούσε ως σκοπός στο κτίριο των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικός που υπηρετούσε στην ίδια διμοιρία με τον 47χρονο παιδοκτόνο δήλωσε στο enikos πως «είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε πειράξει κανέναν. Ήταν όμως ιδιαιτέρως κλειστός χαρακτήρας. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως σκότωσε την κόρη του» δηλώνει ο ένστολος και συμπληρώνει «θυμάμαι όταν είχα πάει στη βάφτιση του παιδιού του, έδειχνε πολύ ευτυχισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έπιασε και έκανε κάτι τέτοιο».
Ο 47χρονος τους τελευταίους μήνες είχε λάβει γονική άδεια, καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, η οποία έληγε σε λίγες ημέρες.
Τι «δείχνει» η ιατροδικαστική εξέταση για την 7χρονη
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη, ο 48χρονος αστυνομικός που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι σκότωσε την 7χρονη κόρη του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζεται από τους συναδέλφους του που ερευνούν την υπόθεση.
Στο μεταξύ, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης «δείχνουν» ότι ο θάνατος της μικρής Χρύσας προήλθε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την αρχική εκτίμηση ότι ο 47χρονος στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του.
Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό τι οδήγησε σε αυτή την πράξη τον κατηγορούμενο άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου