ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Κρήτη: 39χρονος ΠΕΘΑΝΕ την ώρα που έβλεπε τηλεόραση! (φωτο)

psarakis_432_355 (1)


Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κρήτη από τον ξαφνικό θάνατο του επιχειρηματία. Πένθος στη Χερσόνησο για τον ξαφνικό θάνατο του 39χρονου επιχειρηματία Νίκου Ψαράκη, η κηδεία του οποίου θα γίνει στο Πισκοπιανό το μεσημέρι. O 39χρονος πέθανε από ανακοπή την ώρα που έβλεπε τηλεόραση, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε να μην καταφέρνουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Με ανακοίνωσή του ο ο Φιλωνίδειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμένος Χερσονήσου αναβάλει την εκδήλωση, με τον Μιχάλη Κουνάλη και τον Γιάννη Νικολάου που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 5 Ιουνίου, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του candianews.gr
“Σεβόμενοι την θλίψη που έχει προκαλέσει ο αδόκητος χαμός ενός νέου ανθρώπου στην τοπική μας κοινωνία αποφασίσαμε την αναβολή της εκδήλωσης”, αναφέρει ο σύλλογος, που θα ορίσει νέα ημερομηνία για την πραγματοποίησή της.
Επίσης, σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Χερσονήσου αναφέρει: “Μετά τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ και καλού φίλου Νικόλαου Ψαράκη το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε:
1)Να παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία, εκφράζοντας την οδύνη του προς τους οικείους του εκλιπόντος
2)Αντί στεφάνου να κατατεθούν 100 ευρώ για τις ανάγκες του Αγροτικού Ιατρείου Χερσονήσου
3)Να δημοσιευθεί το παρόν στα ΜΜΕ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου