ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Με ειδική κρύπτη δίπλα από το ντεπόζιτο καυσίμων μετέφερε τα ναρκωτικά από την Αλβανία στην Ελλάδα


Ο 35χρονος έμπορος ναρκωτικών εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου- Άρτας στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς μετέφερε με το αυτοκίνητό του περίπου 25 κιλά κάνναβης

Μια ολόκληρη κρύπτη ναρκωτικών είχε φτιάξει δίπλα από ντεπόζιτο της βενζίνης του αυτοκινήτου του ένας 35χρονος Αλβανός έμπορος ναρκωτικών για να μπορεί να κρύβει επιμελώς και να μεταφέρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου- Άρτας στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς μετέφερε με  το αυτοκίνητό του περίπου 25 κιλά κάνναβης. Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα στο κάτω μέρος του οχήματος, σε ειδική κρύπτη και τα εντόπισε αστυνομικός σκύλος-ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών.




Τα ναρκωτικά, δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα για τη συνεννόηση πώλησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου