ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Συνελήφθη στην Ελβετία Αλβανός καταζητούμενος για ανθρωποκτονία

Συνελήφθη στην Ελβετία, Αλβανός καταζητούμενος από τις ελληνικές Αρχές, ο οποίος πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εμπλακεί στην δολοφονία ενός άνδρα στην Καισαριανή.
Το έγκλημα είχε τελεστεί στις 2 Ιουνίου του 2012, όταν ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του, πυροβόλησαν με καλάσνικοφ δύο αδέλφια, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον έναν και να τραυματίσουν σοβαρά τον δεύτερο, επειδή επιχείρησαν να τους εμποδίσουν να κλέψουν το αυτοκίνητο τους, στην περιοχή της Καισαριανής.
Τα δύο αδέλφια, 30 και 32 ετών, βρίσκονταν στο διαμέρισμα τους όταν άκουσαν το συναγερμό του αυτοκινήτου τους να ηχεί. Αμέσως πετάχτηκαν στο μπαλκόνι και είδαν δύο ή τρία άτομα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, να προσπαθούν να κλέψουν το όχημα.
Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μαζί με τον αδελφό του κατέβηκαν στην πυλωτή για να εμποδίσουν τους δράστες. Εκείνοι όμως, όταν τους είδαν, χωρίς δισταγμό άνοιξαν πυρ εναντίον τους με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα δύο σφαίρες να πλήξουν θανάσιμα στο στήθος τον 30χρονο, ενώ άλλη μια τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά τον 32χρονο.
Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Από την Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιούνται ενέργειες, σε συνεργασία με την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, για την έκδοση του διωκόμενου στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου