ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ζητάει παραπάνω ο Εσιέν!



Σε μια πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση για γερά νεύρα εξελίσσεται το παζάρι του Παναθηναϊκού με τον Μίκαελ Εσιέν.

Οι Πράσινοι κατέθεσαν εγγράφως την προσφορά τους στον Γκανέζο άσο της Μίλαν. Μια πρόταση που ξεπερνάει κάθε προσδοκία για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού και συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ποσό της προσφοράς ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους! Διπλάσιο και βάλε, δηλαδή, ποσό συγκριτικά με το υψηλότερο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στο Τριφύλλι, το οποίο έχει ο Μάρκους Μπεργκ (750.000 ευρώ).

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στον Εσιέν ότι τον θέλει πραγματικά. Η προσφορά του Τριφυλλιού είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο Γκανέζος από ομάδες της Ευρώπης. Όμως ο Εσιέν αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι», αφού ζήτησε περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Ναι μεν ο 32χρονος παίκτης βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν σκοπεύει να πάρει… χαμηλό –για τα δεδομένα του- συμβόλαιο.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη με το μπαλάκι πλέον να βρίσκεται στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι θα πρέπει να αποφασίσουν την επόμενη κίνησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου