ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Άγριο πέσιμο σε Γερμανό που ζει μόνιμα στην Πάτρα!



Άγριο πέσιμο σε Γερμανό που ζει μόνιμα στην Πάτρα!
Σε «κόκκινο» πανί μετατράπηκε για τους πολίτες της Πάτρας ένας Γερμανός υπήκοος, ο οποίος ζει μόνιμα στην περιοχή.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στην Αγία Τριάδα, όταν μέλη κομματικού οργάνου έριχναν στις πόρτες σπιτιών αντιμνημονιακά - αντιευρωπαϊκά φυλλάδια.
Εκείνη την ώρα ένας Γερμανικής καταγωγής σεφ, ο οποίος εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στην Πάτρα, για κακή του τύχη έβγαινε από το δικό του σπίτι για να πάει στη δουλειά του.
Επειδή, όμως, μερικά άτομα γνώριζαν ποιος ήταν τον προπηλάκισαν με υπονοούμενα εναντίον της χώρας του, φωνάζοντας: «Γερμαναρά, να φύγεις από τη χώρα» και άλλα παρόμοια.
Ο ίδιος πάντως ανταπάντησε λέγοντας πως μένει στην Ελλάδα από επιλογή του και αγάπη για τη χώρα και ότι ο Γερμανικός λαός δεν έχει σχέση με την Κυβέρνηση.
Παρ' όλα αυτά, τα «αίματα» άναψαν και ξεκίνησε το επεισόδιο ακόμα και με απειλητικές κινήσεις εναντίον του. Ευτυχώς το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση θαμώνων παρακείμενου καφενείου που ουσιαστικά έσπευσαν να σώσουν τον Γερμανό γείτονά τους.
Είναι γεγονός ότι η οικονομική ανέχεια έχει προκαλέσει δικαιολογημένη αγανάκτηση και η στάση της Γερμανικής κυβέρνησης έχει κάνει πολλούς να μη θέλουν να ακούσουν για... Γερμανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου