ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ο Ζιοβάνι ανοίγει… δρόμο για Ρομπίνιο

Την ώρα που ο Ολυμπιακός δίνει μάχη προκειμένου να αποκτήσει τον Γκουίντο Καρίγιο, με πολιορκητικό κριό τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ένας άλλος πρώην –λατρεμένος- ερυθρόλευκος άσος κρατάει ζεστό τον Ρομπίνιο. Όπως μπορεί εύκολα να πάει το μυαλό του καθενός, πρόκειται για τον μεγάλο Ζιοβάνι, ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του άτυπου διαμεσολαβητή, με σκοπό να πείσει τον «διάδοχό» του, όπως ο ίδιος τον έχρισε στο παρελθόν, να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τον είχε από κοντά

Είναι γνωστό ότι Ζιοβάνι και Ρομπίνιο συνυπήρξαν στην ενδεκάδα της Σάντος, όταν ο πρώτος ήταν κοντά στη δύση της καριέρας του και ο δεύτερος στην… ανατολή. Μαζί πέτυχαν ορισμένα απίθανα γκολ και ο «Ζιο» με τις πάσες και τη γενικότερη παρουσία του δίπλα στον πιτσιρικά τότε συμπατριώτη του, βοήθησε, για να αναδειχθεί το πλούσιο ταλέντο του και να εκτοξευθεί η τιμή του.
Ο Ζιοβάνι είχε από κοντά τον Ρομπίνιο όταν φορούσαν τη φανέλα της ομάδας του Πελέ, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Καστίγιο, ο οποίος, επίσης, απογείωσε τις μετοχές του κι έφτασε μέχρι τη Σαχτάρ με αντάλλαγμα 16 εκατομμύρια ευρώ, έστω κι αν η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ούτε για τον Νέρι, αλλά ούτε και για τον Ρομπίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου