ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ενταση Κούγια με παράγοντες και δημοσιογράφους


Ο Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο και μάλιστα παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα. Ο ιδιοκτήτης της Πατρινής ομάδας, την ώρα που μιλούσε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Πουρτουλίδης, κάτι ψέλλισε διακόπτοντας τον παίκτη των "κυανολεύκων".

Ο Αλέξης Κούγιας τη στιγμή που ο Νίκος Πουρτουλίδης έκανε δηλώσεις, στην αίθουσα τύπου, τον διέκοψε σχολιάζοντας κάτι αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα, από την οποία οι Πατρινοί, όπως σχολίασαν στις δηλώσεις του είχαν παράπονα.

Παράπονα, βεβαίως, έχουν και οι Θεσσαλονικείς για το πέναλτι που... πήρε πίσω ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Η παρέμβασή του αρχικά έφερε την αντίδραση των παρευρισκομένων δημοσιογράφων, ενώ και ο αρχηγός του Ηρακλή, του είπε: "Πρόεδρε γιατί το κάνεις αυτό; Εγώ σέβομαι και τις δύο ομάδες, εσύ γιατί δεν σέβεσαι".

Σχεδόν ταυτόχρονα, αντέδρασε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, αλλά και ο προπονητής των "κυανόλευκων", Νίκος Παπαδόπουλος, που πήγε προς το μέρος του, θέλοντας να τον ηρεμήσει.

Μετά το περιστατικό αυτό ο Νίκος Πουρτουλίδης, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με τον Αλέξη Κούγια και τους ανθρώπους της Παναχαϊκής, να αποχωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου