Με ένα αιχμηρό και με πολλά υπονοούμενα σχόλιο μέσω twitter απάντησε ο Πάνος Καμμένος στην επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, για την υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους που οργάνωσε ο υπουργός Άμυνας στα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.
Ο κ. Καμμένος έγραψε: Καλύτερα να προσκυνάς το λείψανο της Αγ. Βαρβάρας κύριε Φίλη, παρά τα λείψανα από τα NH90.
Το σχόλιο αυτό παραπέμπει σε άρθρο του olympia.gr με τον ίδιο τίτλο που γράφει τα εξής:
«Τις λυσσαλέες επιθέσεις στο ΥΠΕΘΑ όταν γίνονται από τους εκδότες – οικόσιτα των γερμανικών εταιρειών, να τις κατανοήσουμε. Ξέρεις τι είναι να στέλνουν στον Καμμένο οι «γερμανικοί κολοσσοί» τον απόστρατο συνταγματάρχη ως εκπρόσωπο και σε μία εβδομάδα να καταλήγει στην φυλακή; Λογικό να λυσσάνε και να εκβιάζουν. Και θα δουν και άλλα, τώρα που το μέγα σκάνδαλο των NH90 πήγε πακέτο στον εισαγγελέα.
Να επιτίθεστε όμως και εσείς στον ΥΕΘΑ, επειδή μετά από 1000 χρόνια έφερε ένα κειμήλιο της Ορθοδοξίας, που το είχαν ως κόρην οφθαλμού οι «σκοταδιστές και κορόιδα» Βενετσιάνοι, ναι, δεν θα το έκανε ποτέ ο προοδευτικός Χότζα κάτι τέτοιο, παραπάει. Άλλο να επαναπατρίζεις ένα ιστορικό κειμήλιο μετά από 1000 χρόνια και άλλο να χρεώνεις την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια για να γεμίζουν οι λογαριασμοί απατεώνων.
Δεν ενοχλεί κανέναν η ορθόδοξη λατρεία και το προσκύνημα στο ταπεινό εκκλησάκι στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Πλην των ταλιμπάν της ISIS βεβαίως.
Αντίθετα, ενοχλεί, εξοργίζει και προκαλεί την κοινωνία η χουμπαυλολατρεία και το προσκύνημα μεσαζόντων στα καφέ του Κολωνακίου…»

kammenos_filis