ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο Δήμος Ναυπλιέων ζητά από τον Ιερό Ναό της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 450.000,οο €....Μήπως κρύβεται τίποτα .....

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια ο Δήμος Ναυπλιέων θυμήθηξε να ζητήσει 450.000,00 ευρώ για εισφορά σε χρήμα λόγω ένταξης σχεδίου πόλεως.Είναι τυχαίο αυτό;Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν.Μήπως κάποιοι θέλουν να μην γίνουν τα έργα συσσιτίου και ξενώνες φιλοξενείας για απόρους συνανθρώπους μας; κάποιοι πρέπει να απαντήσουν .

Ο Δήμος Ναυπλιέων ζητά από τον Ιερό Ναό της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου ,πως για να του δώσει οικοδομική άδεια για να επισκευασθεί το πρώην οικοτροφείο της ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και να ανεγερθεί κτίριο για Συσσίτιο και Ιματιοθήκη ,θα πρέπει προηγουμένως να καταβάλει το ποσό των 450.000,οο € στα ταμεία του δήμου ,λόγω εισφορά σε χρήμα σχεδίου πόλεως εδώ και 17 χρόνια πριν.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ τον Δήμο να δώσει στην δημοσιότητα με πια απόφαση επιτροπής ζητάει αυτά τα χρήματα,διότι η απόφαση που μας κοινοποιήθηκε αναφέρει για τα κρινόμενα οικόπεδα με σ.δ. 0,4 έως 0,6 και χρήση γενική, ενώ εμείς είμαστε με σ.δ. 0,2 και χρήση ειδική ,δηλ. κοινωφελής χώρος που εξαιρούνται από κάθε εισφορά,πέρα ότι οι ιεροί Ναοί εξαιρούνται από κάθε εισφορά προς τους Δήμους.Μήπως κρύβεται τίποτα άλλο και θέλουν κάποιοι να μπλοκάρουν τα έργα ένταξης στο ΕΣΠΑ;


Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου,περιμένει την δημόσια τοποθέτηση και απάντηση του Δήμου Ναυπλιέων σε όσα συμβαίνουν με το συσσίτιο του Ιερού Ναού και αμέσως θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε οι νομικοί σύμβουλοι του,για να υπάρχει πληρέστερη ενημέρωση του Ναυπλιακού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου