ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Σεκιουριτάς επικηρύχτηκε για 30.000 ευρώ!


Σεκιουριτάς επικηρύχτηκε για 30.000 ευρώ!
Αμοιβή 30.000 ευρώ δίνεται σε όποιον καταφέρει να εντοπίσει τον καταζητούμενο υπάλληλο ασφαλείας από την Κρήτη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα άρπαξε το ποσό-μαμούθ των 500.000 ευρώ από την εταιρία που εργαζόταν και έγινε καπνός.
Ο 45χρονος άνδρας που υπεξαίρεσε τουλάχιστον μισό εκατ. ευρώ από τα ταμεία της εταιρίας που τροφοδοτεί με χρήματα τα ΑΤΜ στον Κατσαμπά Ηρακλείου, έχει επικηρυχτεί σε Βαλκάνια και Ευρώπη.
Όπως εκτιμάται, κατά πάσα πιθανότητα έχει διαφύγει στο εξωτερικό εγκαταλείποντας ακόμη και την οικογένειά του, αφού τόσο η σύζυγος όσο και τα δύο παιδιά του δεν γνωρίζουν που βρίσκεται.
Όσον αφορά στο πως έφτασε στο κόλπο… γκρόσο, όλα δείχνουν ότι ο 45χρονος δεν έδρασε μόνος του αλλά είχε ως συνεργούς ακόμα 3 υπάλληλους, οι οποίοι εκτελούσαν εντολές του ενώ φαίνεται ότι σχεδίαζαν την απάτη εδώ και μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «εγκέφαλος» της πρωτοφανούς υπεξαίρεσης γνώριζε πολύ καλά τη λειτουργία αλλά και το λογισμικό των μηχανικών τμημάτων καθώς δούλευε στην εταιρεία περισσότερα από 10 χρόνια. Έτσι, είχε βρει τον τρόπο όταν τα μικροποσά που έβαζε τελείωναν, τα μηχανήματα να εμφανίζουν βλάβη.
Μέχρι τώρα, πέρα από το άδειο χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, βρέθηκαν παραβιασμένες σφραγίδες σε κάποια ΑΤΜ, ενώ φαίνεται ότι είχε αποκτήσει πρόσβαση και στο εσωτερικό των μηχανημάτων.
Σε νεότερη ενημέρωσή της, η εταιρεία ασφαλείας βεβαιώνει ότι η προηγούμενη δέσμευσή της για άμεση κάλυψη των πελατών που ζημιώθηκαν τηρήθηκε.
Σύμφωνα και με τα στοιχεία- φωτιά που αφορούν το μέγεθος των χρημάτων ο οποίος απέσπασε, η εταιρεία αναφέρει: «Η εταιρεία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της και την προσπάθεια κάλυψης των απωλειών που υπέστη εξαιτίας εγκληματικών συμπεριφορών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στη δύσκολη αυτή συγκυρία και είμαστε αποφασισμένοι να την τιμήσουμε».

Πολυμέσα


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου