ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μιλαει και ο αρχιψευταρος και κανει κριτικη,,,ελεος.... Ο επιτιμος δημοτης Ναυπλιου....Καμαρωστε τον πινοκιο που εχει παρει δρομο για δαφνι μαλλον...

Σαμαράς: «Σε τρεις μήνες έφεραν τη χώρα κοντά στο κακό, στα ελλείμματα και την ύφεση»

    "Κατά τη διακυβέρνησή μας ποτέ δεν τέθηκε θέμα ανησυχίας πληρωμής μισθών και συντάξεων ή Grexit"
    Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, από την Πάτρα, στο πλαίσιο της 1ης Περιφερειακής Προσυνεδριακής Συνδιάσκεψης του κόμματος.
    «Εμείς είχαμε πετύχει να μας χορηγηθεί προληπτική γραμμή στήριξης» ανέφερε ο κ. Σαμαράς και υπενθύμισε ότι «κατά τη διακυβέρνησή μας ποτέ δεν τέθηκε θέμα ανησυχίας πληρωμής μισθών και συντάξεων ή Grexit. Εμείς τα διώξαμε αυτά τα φαντάσματα» τόνισε λέγοντας στη συνέχεια ότι «αυτά τα φαντάσματα στοιχειώνουν την οικονομία και καταστρέφουν την εικόνα της χώρας».
    «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η χώρα θα μπορούσε να βγει από την κρίση σε 1,5 χρόνο χωρίς τις δυσκολίες που πέρασε» σημείωσε και χαρακτήρισε τα μέλης της κυβέρνης ως «μαθητευόμενους μάγους» που ματαιώνουν ιδιωτικοποιήσεις. «Σε τρεις μήνες έφεραν τη χώρα κοντά στο κακό, στα ελλείμματα και την ύφεση» συμπλήρωσε.
    Όσον αφορά στο μεταναστευτικό, θέμα το οποίο συζητείται στη συνδιάσκεψη, ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο χρειάζεται δύο φορές περισσότερο μια συμφωνία που θα εξασφαλίζει την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου