ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Στην Αργεντινή ο Γκαλέτι να μιλήσει για Καρίγιο



Στην Αργεντινή ο Γκαλέτι να μιλήσει για Καρίγιο

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έφυγε το απόγευμα για το Μπουένος  Άιρες, όπως δείχνει και η φωτογραφία από το Ελευθέριος Βενιζέλος που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, και θα δώσει μάχη για να φέρει τον 24χρονο Αργεντινό στράικερ της Εστουντιάντες Καρίγιο στον Ολυμπιακό, αλλά η υπόθεση του 24χρονου Αργεντινού στράικερ μόνο εύκολη δεν είναι, αφού οι απαιτήσεις του συλλόγου ξεκινούν από τα 7-8 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Αργεντίνος σκάουτερ του Ολυμπιακού λοιπόν, πήρε την εντολή να μιλήσει με τον σύλλογο της Νοτίου Αμερικής και τον παίκτη, προκειμένου να φορέσει αυτός την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι πληροφορίες όμως από την χώρα του τάνγκο, μιλούν για τιμή εκκίνησης τα 7-8 εκατομμύρια δολάρια και όχι τα 4 εκατομμύρια ευρώ, όπως αρχικά ανέφερε το ρεπορτάζ. Βέβαια ο Νοτιοαμερικανός σέντερ φορ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι κι αν δεν τον πουλήσει φέτος η Εστουδιάντες, δεν θα βάλει δολάριο στο ταμείο της. Αυτό σημαίνει ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις της, αρκεί βέβαια να μη βγάλει τον παίκτη σε πλειστηριασμό, καθώς εκτός από την Μπενφίκα υπάρχουν κι άλλα ενδιαφερόμενοι.

Η ιστορία Καρίγιο θυμίζει την περσινή του Φινμπόγκασον, τον οποίο η Χέρενφεϊν έβγαλε σε πλειστηριασμό, ο Ολυμπιακός ακολούθησε ως τα 7 εκατομμύρια ευρώ και τελικά ο Ισλανδός φορ κατέληξε στην Ρεαλ Σοσιεδάδ με 10 εκατομμύρια ευρώ.

 Ο Γκαλέτι θα εξαντλήσει την επιρροή που έχει στην Εστουντιάντες, αλλά ο αργεντίνικος σύλλογος είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να δεχθεί να ζημιωθεί. Πάντως, ο πρώην παίκτης και νυν σκάουτερ του Ολυμπιακού έχει κι άλλες προτάσεις. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον Ιούνιο, όταν θα τελειώσουν και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου